Written by AbangNara | April 25th, 2011

Kalau anda gembira tepuk tangan
Kalau anda gembira tepuk tangan
Kalau anda gembira beginilah caranya
Kalau anda gembira tepuk tangan.

Sila jangan tipu Abang Nara dengan menyatakan anda tidak pernah menyanyi lagu di atas. Siapa tak pernah menyanyi lagu di atas, kemungkinan besar hidupnya dirundung kesedihan sepanjang masa. Tapi hidup ini tak boleh sedih-sedih, kita kena sentiasa gembira. Dan bila kita gembira selalunya kita akan:-

1. Tersenyum macam kambing busuk (muka happy tak hengat sebab perasan hensem)

cadburry

2. Melompat setinggi yang boleh seperti mendapat 10A1 dalam SPM

cadburry

Tapi tahukah anda, bahawasanya apabila anda gembira, ada cara untuk menambahkan kegembiraan tersebut. Ini bukan propa tapi betul-betul punya. Caranya ialah:-

3. Berkongsi kegembiraan anda dengan orang lain (sebab itu di hari yang paling bahagia iaitu hari perkahwinan, kita akan jemput ramai kawan-kawan kita datang)

cadburry

Tapi Abang Nara, tak ada ke benda yang simple-simple saya boleh buat dengan buah hati saya untuk saya sharekan kegembiraan yang bergelojak dalam hati ini

Jawapannya ada di dalam video di bawah ini:-

Makan Cadbury bersama yang tersayang adalah salah satu cara yang senang untuk berkongsi kegembiraan kita. Cadbury dijual dgn harga berpatutan dan mudah didapati di mana-mana. Ada kajian yang menyatakan apabila anda memakan coklat, anda akan lebih ceria. Inikan pula kalau anda makan coklat Cadbury yang sememangnya menjilat jari. Berkali-kali gandalah anda dan orang tersayang akan ceria.

Paling best, Cadbury boleh digunakan oleh lelaki-lelaki kacak seperti Abang Nara untuk mengorat awek yang berkenan di mata. Cuba korang tengok video kat bawah nie sampai habis:-

Takkan nak bagi nota kosong je kan? Bagilah Cadbury beserta dengan ayat-ayat manis yang anda ditulis di dalam kertas. Walaupun Abang Nara sudah kecewa pada waktu awalnya akibat kesilapan si waiter , dengan bantuan Cadbury si awek akhirnya menjadi milik Abang Nara. Dan paling best, sudah tentu si lelaki lembut itu turut join kitorang bergembira bersama-sama dengan Cadbury.

cadburry

Kalau anda gembira tapi keseorangan, itu sedih sebenarnya. Kongsi kegembiraan anda dengan orang lain bersama Cadbury. Bak kata pepatah, “Melompat beramai-ramai itu lebih best daripada melompat sorang-sorang”. LIKE Facebook Cadbury sekarang jika anda peminat coklat dan ingin bergembira seperti Abang Nara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Kegembiraan Itu Lebih Bermakna Apabila Dikongsi Bersama-Sama

  1. student bandung says:

    wooooww~

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bang nara cute lah…minah jambu suka……….lov u bang naraaaaaaaaaaaaa ;))

      0
      0
    • comei says:

      suke tengok org hepi.tapi comei akan makan coklat time stress jew.hehe…

      0
      0
  2. seniaku.com says:

    macam tak percaya… hkhirnya ak da bjaya smpai ke puncak… puncak beautifulnara disini hehe :P

    0
    0
  3. beautifulNara..blogger no 1 bagi aku..beautifulNara dah tengok pasport,lesen memandu dan sijil lahir Justin bieber belum?klik nama saya k :-)

    0
    0
  4. Zhaf says:

    lompat tinggi2 !!!

    :: 1tube.my ::

    0
    0
  5. 123 says:

    cara yg paling btol utuk meraikan kegembiraan adalah dgn bersyukur kpd pemilik segala kegembiraan.. bersyukurlah..itu sifat hamba…

    0
    0
  6. mrs butter says:

    yeah! dulu i pernah ngorat someone yg mnjadi admirer ramai guna Cadbury tu!! berjaya oke!hahaha..
    tapi actly i bukan ngorat btl2, saje je nakal2 dgn kwn2, masih blajar di U mase tu..muda lgi!hihi

    0
    0
  7. miezaniera says:

    yeah..hari2 nyanyi lagu tu utk anak…;D

    0
    0
  8. neng says:

    ish abg nara ni. tak abes2 nk post bende2 random. ni blog pasal artis ke, pasal personal life abg nara? bosan tol

    0
    0
  9. hahaha I look ridiculous playing the role of “si lembut”!

    Mmg best buat video Cadbury ngan BeautifulNara Couple! Skarang dah boleh buat blog post ngan gambar2 yg kitorang ambik masa shooting hari tu! do check it out!

    tehtarikmemoirs.com

    0
    0
  10. jaja jawaher says:

    BN, bley x inform bape kutipan hikayat merong mahawangsa? Senyap jer citer nih..

    0
    0
  11. Badan bau ikan bakar istana says:

    Biar la die nk cite personal pun. Blog dia kot. Kalo nk tanya kutipan, awat x direct trus tanya kru? Bukan abg nara own cinema nk keep track. Yg penting abg nara happy.

    0
    0
  12. hensemnye abg nara~~

    0
    0
  13. Penguin says:

    bodohnyer la cik Takde Name ni!!! ini ko kate nsem…. adoi. nmpak sgt bangang nyer. hahahaha….

    0
    0
  14. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu suka loncat2 kalau minah jambu lari mesti minah jambu nk loncat cikit……

    0
    0
  15. LoLyat says:

    nara
    apesal ko block nickname asal aku
    ko takut dgn komen2 kontrovesi aku ke
    faggot la ko bro hahaha

    0
    0
  16. mimi3 says:

    abg nara o abg nara, xhensem lgsung…hahahaha

    0
    0
  17. iklan berbayar ke ni

    haha

    0
    0
  18. zaia says:

    senyuman yg mula2 tu tk tahan la.,mcm nak baling telur je!wahhahah..mulut tu control2 lg,tersengih222 tp malu kot jenis senyuman tu..haha..mentang2 la heroinnye cik tunang,msti terasa hensem sgt la kot kan snyum bibir control2 cmtu..haha..

    -pengkritik senyuman-

    0
    0
  19. monalysa says:

    huh~~~!
    nak coklet~~~!
    nak cudbury~~~!

    0
    0
  20. Yuen Yee says:

    DAMN FUNNNYYY kelakar betul hahaha

    0
    0
  21. hasrulhassan says:

    Salam .. saya juga ingin berkongsi .. meh meh jenguk apa yang ingin saya kongsikan buat blogger yang singgah sini ….

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/04/bloglist-bangku-kosong-dibuka-untuk.html

    BNara .. thanks for approving to view .. weeeee

    0
    0
  22. jengjengjeng says:

    muka bang nara nie iras dgn man belon

    0
    0
  23. secret says:

    Gembira betul abang nara gambar first tu.huhu

    Bunuh diri JANGAN

    0
    0
  24. ontah says:

    awat de gambar buya dgn ifa tu..haha

    0
    0