Written by AbangNara | March 18th, 2012

Bangun-bangun tidur terus Abang Nara dikejut dengan berita kehilangan Aniq Erza, anak Rozita Che Wan melalui Twitter. Walaupun berita ini tidak dapat disahkan, impaknya sangat kuat apabila “Aniq Erza” dan “Rozita Che Wan” telah trending di Twitter.

aniq erza hilang

Dikatakan bahawa Aniq Erza tidak ditemui sejak semalam dan berita kehilangan ini telah disebarkan menerusi Twitter oleh mereka yang mengenali Rozita Che Wan. Namun sebentar tadi, Aniq Erza dilaporkan telah pulang ke rumah untuk bertemu ibunya. Aniq Erza dikatakan merajuk dan telah pergi ke rumah kawannya.

aniq erza hilang

Walaupun tidak diketahui kebenaran kisah ini, yang penting sekarang Aniq Erza telah selamat pulang ke pangkuan ibunya. Abang Nara dah risau kot-kot jadi benda tak elok. Semenjak dua ini kan banyak kes budak-budak hilang. Seram sejuk dibuatnya.

P.S: Pekerjaan pertama selebriti terkenal

92 responses to Kecoh Di Twitter Kehilangan Aniq Erza, Anak Rozita Che Wan

  1. anon says:

    nasib baik jumpa..

    0

    0
  2. bz_kaki says:

    budak2 zaman skrg ni !! merajuk je nak lari umah..tlg la jgn buat hati parents susa hati !! xaman hidup tau !!

    0

    0
    • bz_tangan says:

      series, aku nyampah tengok bebudak sekarang yang x hormat mak bapak, buat mak bapak susah ati. tak dimanjakan, takut anak lari. dah dimanjakan, pun lari berganti2 gak. haisshhh.. budak2..

      0

      0
  3. akuyanghebat says:

    susahlah jadi org femes ni…. sikit2 nak jadi TT. puihh

    0

    0
  4. Tinie White Lily says:

    ish laa….budak2 skang ni…majuk skit lari umah…aku dulu lagi teruk kena marah ngan mak…x der lak nak lari umah…

    0

    0
    • misss Yupssss says:

      ala xheran lah lw dye ske lari rumah coz mk ck dye ske bwk org lari rumah huhuhu……

      0

      0
  5. bz_kaki says:

    budak2 zman skrg ni..merajuk je nak lari rumah !! jgn la susa kn hati parents.. xaman hidup !!

    0

    0
  6. ziela says:

    manjakan sangat..sebab tu berani buat camni..kalau parents garang confirm fikir 20 kali..haha..

    0

    0
  7. anonymous says:

    so?ape yang kecohnye post ni??

    0

    0
  8. Kimberly says:

    Alhamdulillah

    0

    0
  9. Faraaaaah says:

    Aniq ni pergi rumah kawan dia, sebab merajuk. Lepas tu, dia dah balik rumah dah. Tengok Twitter dia :)

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Dah kebulur… dah habis duit poket… teringat bantal busuk… baru pikir nak balik umah… biasa la tu….

      0

      0
  10. wow says:

    xpsal2 semua orang tau anak bergado dengan mak.. dah alang2 kecoh ni, xnak bgtau ke bergado psal apa? hahaha.. nak sgt publisiti murahan!!

    0

    0
    • RCW sasau sebentar anak hilang sebab xmau mak dia pakai baju nampak faraj says:

      Dia gadoh dgn mak dia sbb dia mau bapa tiri yg sama umur dgn mak dia, tp mak dia suka laki muda.. Dia bengang la takut kena berebut nak main game nanti.. Lps tu dia kata kt mak dia, “mama boleh tak tutup aurat n jgn pakai ketat2 smp nampah lurah dan faraj? Kwn2 adik semua dok perli tau kat sekolah, ustazah pun asyik dok aim adik ja” Mak dia still xmau ikut, lalu berkata “ada aku kesah?” tu yang dia lari rumah tu!

      0

      0
      • Derokba says:

        To RCW sasau sebentar anak hilang sebab xmau mak dia pakai baju nampak faraj

        aku xphm sungguh dgn mentaliti org mcm ko yg guna nick lucah2 ni..maybe ko rase kelakar gune nick camtu tp sungguh2 annoying & xkelakar,siap faraj bagai..tenat dah ko ni.konon2 nk wat joke educated la ni..shame on you.

        0

        0
      • RCW says:

        Bila dia pakai seksi korang kutuk dia kaw2, mcm2 korang kata kat dia kan! Apa salah ka faraj tu? Kalau ko blajar sains pun dorang sebut faraj kan? Bknnya dia maki ke hapa! Kalau xmau org cakap, dia xpayah la pakai baju ketat2 mcm tu, utk pengetahuan korang, aku ada jumpa pelakon2 senior yg lg bagus pd RCW ni, aku tya dorang pendapat pasal pompuan ni, dorang semua kata, dia ni xmalu ke anak2 dh besar tp dok buat perangai mcm ni.. Aku malas sebut ja b4 dis sapa dia dok bela utk puaskan nafsu dia, siap beli barang2 designer semua! Sebab kalau buka keburukan org lg berdosa dari panggil org tu nampak faraj ke hapa.. Dalam Islam pun ada kata, tujuan menutup aurat tu utk mengelak org fitnah dan mengata.. Dah dia suka dedah, so terima la apa org kata!

        0

        0
      • Derokba says:

        blaja lah cara utk m’beri tafsiran @ definisi yg betul pd satu-satu perkataan @ ayat..ape yg aku nk highlight kan ialah pd nick keseluruhan ko tu yg m’beri mksd yg terang2 lucah & xbetul yg ko rase blh dijadikan bhn joke,bkn pd nama individu @ org @ sesape yg ko nk pkai dlm nick tu..paham ke idak ni??????faraj yg ko pkai dlm nick ko tu m’bw mksd vagina/kemaluan perempuan..problem nye dlm nick ko tu betul sungguh ke pkai baju nmpk vagina..????ko pon ade tls smule,”Dalam Islam pun ada kata,tujuan menutup aurat tu utk mengelak org fitnah dan mengata.skang ni islam benarkan ke idak m’fitnah & mengata org tu?sbb,ape yg aku nk highlight kan lg skali ialah pd nick ko yg terang2 dh bleh jd fitnah kalo perkara tu xbetul..perkara yg x betul tu dlm nick ko tu plk ialah pkai baju smpai nmpk faraj..paham ke idak lg ni??????kalo ko still x phm,tu psl la aku dh tls awl2 yg aku x phm dgn mentaliti org yg pkai nick gini leh wat nick lucah2 jd joke..ko nk citer dia jd pemuas nafsu sesape ke hape ke,dildo ke hape,anak dia rase malu ke hape,itu aku x amik pot..ko tgk dlu ahli keluarga pompuan ko,kalo btul sume sungguh2 tutup perabis smpai xde nmpk alur tubuh,sume xpkai jeans,baru lah ko leh b’sembang gebang psl ‘aurat’ lak..m’beri definisi yg betul pd p’kataan ‘aurat’.suara pon dikire aurat jika diperbahaskan..point aku pd nick ko tu.sile paham kan bebetoi..mekaseehhh !!

        0

        0
    • biar hilang anak ikan, jangan hilang anak kak ita oi…

      0

      0
  11. saya says:

    hmm…jangan la sekali-kali sengaja buat orang tua kita risau,sakit hati dan yang sewaktu dengannya,buruk padahnya…walaupun nak merajuk,ingatlah,berapa banyak pengorbanan mereka untuk kita.berapa banyak mereka berjaga malam susukan kita,kerja untuk bagi makan,lengkapkan keperluan kita..tidak terbayar jasa mereka..bukan mereka yang perlu dengar cakap anak,anak yang perlu dengar cakap orang tua..

    0

    0
  12. sha says:

    ala kecoh tol cte 2 beranak ni…mak dia je retis, smpai cte ank pn nk cover

    p/s to budak aniq, awk 2 ank retis…so behave..merajuk smpai lari2,,geli arhh

    0

    0
  13. Qhai says:

    Mama nya sibuk dating dgn anak en saidin dpan umah .. Anak merajuk ah x cukup masa ngan mama nya kot..

    0

    0
  14. makhluk ++ says:

    nama anak RCW ni aniq ezra ke aniq erza?

    0

    0
  15. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    apeeeeee lah budak2 sekarang ni ! merajok ngan mak je lari rumah …ape ! mak tk kasi cukop makan ke? mak gi dating pn undrestand la sikitkkkkkk bukan nye mak tu lari ikot jantan gi lombok ! ni mesti kes kiene cocok ngan kawan2 ni kn ! dengar cakap kawan dari dengar cakap makm ek !!!! melampau eh ! adek jangan dengar cakap kawan2 ok kawan2 cuma nk menjahanam kn kite aje……kalau kite susah kawan2 tk leh tolong ! mak jugak yg akan tolong kite ok ! dengar nasehat mak dn keluarga…….kalau nk lari rumah lari teros jangan balek2 lagi…..jangan menyusah kn mak n keluarga nk cari sana cari sini macm orang gila………………paham !!!!!!

    0

    0
  16. hot lady says:

    ada nenek sedara aku kesah?tak kan?

    0

    0
  17. triple j says:

    patut la haritu kena buli kat asrama, psl manja sangat. sikit2 nak merajuk, lepas tu menyusahkan mak.

    budak, kalau u baca BN harini, insag la skit. banyak kes anak dibuang, didera, diabaikan dan mcm2 lagi. jgn la skit2 merajuk, lepas tu lari dari rumah plak.

    0

    0
    • kak ain says:

      mula2 ingat anak RCW masih kecik, gempaq ingatkan kena culik… rupa2nya dah besar panjang dah, rasanya bukan lari dari rumah kot, pegi bermalam kat rumah kawan je, biaselah perlu ruang utk bernafas, tapi kalo betul2 merajuk kat mak & lari tu… tak payahlah, bukannya pandai cari makan atau berdikari lagi, engkau masih nak bergantung pada mak, adik oi

      0

      0
  18. rashidah utama says:

    aniq EZRA ..bkn ERZA!! abg nara tolong lahhh alert ok!!!

    0

    0
    • jojesbh says:

      BN ni bukannye reti nak alert! hahahaha. kualiti tak dak. tau nak cepat jaa post entry gosip.

      0

      0
      • Otaku says:

        Abg Nara baru lepas tengok Fairy Tail agaknya. Mungkin dia kipas-susah-mati Erza Scarlet yang hot tuh

        0

        0
    • main game Red Alert pun fail strategy camner nak alert ejaan says:

      Betul tu…!!

      0

      0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      elleh ape susah2 sangat nk sebot nama budak ni asal kn ada ra..za kt belakang dh kire ok la dh paham lah tuuuuuu jangan stress kn pikiran !!!!

      0

      0
  19. mail lambung says:

    kt ofis aku ada sorang mamat ni time keje dia suka blk umah..dgr cite dlu time budak2 dia suka lari rumah..skang dh tua bru pandai nk dok umah lak.dh menyusahkan org2 pejabat lak

    0

    0
  20. Miss Poco says:

    Alhamdulillah…selamat.

    0

    0
  21. lala says:

    mane anak tak lari…mak asik sebuk melaram..tayang sane..tayang cni..anak tak dilayan..tapi tgk muka anak dia,…macam degil..nanti2 lari bawak anak dara orang lari pulak..budak skg nie pangai lagi truk dr budak dulu2…

    0

    0
  22. anakutu says:

    tengok mak dia terus kote keras ….hahaha

    0

    0
    • pizza says:

      hahhhahahhhhaaa…. sengal aarrr ko. Tapi lawak seyyy… Tu la sbb Islam suh pompuan menutup aurat dgn sempurna. Supaya tidak dijadikan bahan imaginasi kotor org lelaki.

      0

      0
  23. sweet32 says:

    kecik2 dah pandai lari rumah!

    0

    0
  24. faez says:

    poyo beautifulnara ni.semua update entry amik info daripada rotikaya dan oh artis…

    0

    0
  25. aku kesah? says:

    standart r 2..klo ko ade blog pon,entry ko kena cedyk gak n ko pon ceduk entry orang…2 pon jd masalah ke?cerita yg berlaku kt malaysia ni sama..xkan la pap nara nk create story sendiri kot?2 kan dah memfitnah namanya..mengada2kan cerita yg x wujud..hadoiiii penat nk mengajar orang cmni.

    0

    0
  26. Kak Limah says:

    Please lah, walaupun mak dia artis, dorang ni pun manusia biasa jugak.. biasalah kes anak merajuk pergi lepak rumah member.. macam tak biasa… macam lah korang ni semua baik bebenor.. kita tak tahu apa cerita jangan asyik nak memfitnah..

    0

    0
  27. Moshi moshi says:

    Anak dia lari agaknye pasal mak dia nk kawin lagi tk? Plak tu nk kawin dgn org muda yg anak dia bole pnggil abang. Tu sebab anak dia tk suke and lari dr rumah.He..he..

    0

    0
  28. heriz says:

    anak xde bapak mcm ni la..try ada bapak kat umah + bapak yg tegas..maybe 15x fikir nak wat perangai gila mcm ni..nak harapkan ibu yg disiplin kan anak agak susah or maybe xboleh..ibu tu lembut sifatnya & anak2 mungkin xtakut..thats y pentingnya peranan bapa dlm institusi keluarga..selain pencari nafkah, pembentukan disiplin anak lebih baik jika ada pengawasan seorg bapa….tapi tu lah..setiap org lain2 cerita kehidupanya..

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tau tkpe! yg kau sebok pasal tkde bapak ada bapak dia tu pesal !!! kau ingat si ita ni tk pandai jaga anak ! ada bapak kadang2 pn macm sial !! tknak keje harap bini je yg keje kasi dia makan ………gi keje pemalas nk mampos ! tau nye buat anak pas tu nk duit ….bini tk kasi duit ha pukol bini tendang terajang eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee macm sial !!!!!!!

      0

      0
      • pizza says:

        Bukan mcm tu minah….kepentingan org lelaki sbg ketua keluarga ni ialah kewibawaannya. Aura ketegasan tu dilebihkan pd org lelaki berbanding perempuan. Apatah lagi kalau diterapkan dgn didikan agama sejak dari kecil. Semangat nak menjaga kehormatan keluarga tu kuat tertanam dlm jati diri anak. Takkan beraninya budak tu nak buat x semenggah.

        Tang bab jantan durjana tu, mmg wajib bini mintak cerai. Tapi, byk kes, isteri sebenarnya yg xnak bercerai, cinta punya pasal. So, bila cinta comes ahead of everything else, soal anak tu jatuh nombor belakang. Kes baru2 ni, sampai 4 org doktor cek baru nak percaya anak kene ‘tibai’ dgn laki dia selama ni. Sebelum ni sayang laki sampai sanggup tanggung biawak idup.

        0

        0
      • Moshi moshi says:

        @minah.-Amboi!!!marah sgt awak ni,Dato minah. Awak ceritakan diri awak sendiri ke?sabar..sabar…he..he..

        0

        0
  29. nasib baik jumpa…….:D

    Selamat…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    poyo lar

    anak orang ilang hilang gak…

    ni saja nak popular jer…pegi jahanam

    0

    0
  31. cicakiut says:

    RCW, ajak anak ni posing elok2 sikit bila bergambar, dia senyum mcm scary jer, hehehe

    0

    0
  32. Toya says:

    eh…dibah btul2 cuti ek??

    0

    0
  33. Nas says:

    Itupun mau kecoh satu malaya ka. Rcw tolong la pakai sopan sikit. Baju ketat nak mampos sakit mata aku tengok.

    0

    0
  34. […] Bangun-bangun tidur terus Abang Nara dikejut dengan berita kehilangan Aniq Erza, anak Rozita Che Wan melalui Twitter. Walaupun berita ini tidak dapat disahkan, impaknya sangat kuat apabila “Aniq Erza” dan “Rozita Che Wan” telah trending di Twitter. Dikatakan bahawa Aniq … Continue reading → […]

    0

    0
  35. Naziman says:

    bikin takot betul kan..skrang banyak betul kes culik la, bunuh la, rogol la..

    0

    0
  36. temberang mak anak says:

    RCW>Aniq..apakata aniq gempaqkan skit media?mama nak aniq pura2 hilangkan diri sat.pi la nyorok umah kawan memana pon.untung2 pasni muka aniq terpampang kat media,kat blog beautipulnara..mcm2 blog lagi la.glamerr gitew mcm mama.baru sesuaiii jd anak mama..silap2 aniq dpt offer jd pelakon kanak2 plak nti.bijak tak idea mama??

    Aniq Erza> Hmmm..bijak jgk idea mama tuh.aniq dah lama jeles dgn budak hikayat putera shazlan tu.balik2 muka dia jerr dlm tv.pdhal,muka aniq ni soploh kali lg hensem dari budak shazlan tu,kan mama!!ok lah..aniq akan nyorok sat kat umah kawan aniq.mama gempaqkan dulu lam twitter.puhhh..gerenti dpt offer belakon pasni.yahooooo !!!!

    0

    0
  37. sara says:

    anak dia merajuk sampai lari rumah sebab mak dia tak cara hal dia kot kan skang mak dia tengah sibuk layan zain ikan sadin to .

    0

    0
  38. bkn siapa2 says:

    Alhamdulillah…… tu lee budak2 zaman laa nee. dia tak tau betapa org tua dia sayang dia. bila anak ilangm rasa mcam mau mati time tuu… benda nee saya pernah rasa bila anak saya umur 2 tahun ilang kat mid valley. cam org gileer saya nangis sambil menjerit nama anak..

    0

    0
  39. nini says:

    anak hilang kecoh..anak kena buli kat skolah kecoh…memang ibunye nak publisiti agaknye…dah tau anak besar panjang, pakaian tu biar senonoh skit bleh x..buah kelapa trang tang tang nak kasik org tgok..kalu tgok die nie belakon saket mate tros…

    0

    0
  40. entah la says:

    anak dia yg ni ke dulu buat hal dekat sekolah?konon2 kena belasah dengan budak lain tapi anak dia yang provoke budak tu dulu..huh..mcm2 hal budak ni…memang bermasalah la anak dia yg ni..huhu

    0

    0
  41. hehehe says:

    tah2 rcw nie duk bebel2 kat anak dia tp bl anak dia kt mak pun sm perangai mengalahkan org muda tu yg jd gaduh tu…bl dah gdh mula lar nak cari ruang lepak lar umah kawan…yg rcw nie pun pttnye sdr2 lar anak teruna dah besar panjang jg la perilaku…nie asyik nak berkepit gan laki2 muda jer pakaian pun makin ketat n singkat…mn la anak hilang rs hormat…

    0

    0
  42. Kecoh betull;;;DDDDD

    Amin,selamat kembali……………………..
    Dah berjumpa dgn cik ta…..

    0

    0
  43. Kecoh betull;;;DDDDD

    Amin,se
    Dah berjumpa dgn cik ta…..

    0

    0
  44. kak ita, bagi saya je lah anak tu kalau tak reti jaga. saya bawak gi mekdi.

    0

    0
  45. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    anak dia dh besar panjang kau cakap dia tk reti jaga!! dh tk betol ke pe kau ni ! cakap tu biar lah betol cikit cakap asal bolehhhhhhhh ajeeeeeeeeeeeeee !! anak dia yg buat prangai merajok ngan mak dia lari stay kt rumah kawan……….budak ni pulak jenis dengar cakap kawan2…….cepat terpengaroh dngan kate2 kawan …….ishhhhhhhhhh geram minah jambu lah….

    0

    0
  46. Nasib baik jumpa..Kecoh hilang anak kesayangan…:D

    Muka mcm kak Ita..hehehee

    0

    0