Written by Bella | May 12th, 2017

Semalam, pelakon Fasha Sandha ada memuat naik luahan penuh kontroversi apabila beliau dikatakan dihalau daripada sebuah acara fesyen gara-gara seorang selebriti yang enggan melihat kehadiran Fasha di acara tersebut dan mahu menarik diri daripada bekerjasama dengan pihak produk tekstil  popular yang menganjurkan acara berkenaan jika Fasha ada pada malamtersebut  .

Isu tersebut memang cukup hangat dan mendapat perhatian netizen yang rata-rata mengaitkan nama Nora Danish sebagai artis yang dikatakan tidak senang dengan kehadiran Fasha.

Tidak mahu namanya terus terpalit dengan kontroversi, Nora telah memuat naik status di berkenaan segala tuduhan yang dilemparkan kepada dirinya menerusi akaun Twitter beliau.

Malah, Nora juga menerusi ruangan komen di Instagramnya turut membalas komen netizen dengan menyatakan satu hari kebenaran akan terbukti.

Erm, nampaknya kedua-dua pihak telah tampil dengan kenyataan mereka tersendiri. Kami tidak tahu apa yang sudah berlaku, tetapi harapnya isu ini tidaklah berpanjangan. Bagaimanapun, mereka berdua tetap berada di dalam industri yang sama dan cubalah untuk tidak bermasam muka.

110 responses to Kebenaran Akan Terbukti Nanti – Nora Danish Respon Isu Didakwa Halau Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    Tak nk komen apa2. Mlm ni nisfu syaaban. X berkat mengumpat. K bye..

    41

    0
    • Bila Kak Mah Berbicara says:

      5 malam kita berdoa pasti do’a akan terkabul ya!
      Malam Aidul Fitri. Malam Aidul Adha (korban). Malam Pertama di bulan Rajab. Malam Pertengahan bulan Sya’ban. Malam Jum’at.
      Lantak koranglah nk gaduh. Hakak x da kena mengena! Byeee!

      17

      0
      • Penjaga Zoo says:

        jadi lah seperti burung merak bukan burung hantu atau murai. cantik dipandang, megah berdiri melebarkan sayapnya. sama2 kita merenung diri agar tidak menjadi burung yg …low class!

        20

        1
        • Anonymous says:

          ya betul, patutnya syaaban ni kita buat azam baru..memperkayakan ibadah. yg korang bertekak mcm budak2 lah. please…rimas. taubat cepat!!!

          7

          0
        • jaga2 manusia bertopeng says:

          event2 besar biasa lh. pernah tjadi pd aku. aku dilantik jdi volunteer event. tiba2, big boss dtg suruh aku keluar. pdahal yg lantik aku 3rd party. malu x malu. esok bangun pagi bca wall fb, nama aku dpetik. kaw2 kena hentam. konon aku ni pyibuk ceroboh event org. org suda cucuk boss besar la wei. ni event kl fashion week kut. bukan aku sja, ada artis2 pun kena maki dlm fb. manusia hati busuk mana2 ada serik.. industri yg kotor!

          14

          2
        • Woww kan hidup anda says:

          Woww…posing camtu..muka nora macam muka bini shrekk laa pulakk..hihi..

          8

          0
      • Anonymous says:

        pergi tanya wakil jakel atau sajat. habis cerita….

        19

        0
        • FASHANORA says:

          Pihak Jakel dan Nur Sajatuh sila tampil memberikan penjelasan kerana Conversation itu hanya melibatkan Pihak Pengurusan Jakel dan Nur Sajat melalui panggilan telefon sahaja

          5

          0
    • Anonymous says:

      Kalau aku jadi fasha, malam tu jugak aku jumpa izani and nota danish. Secara cool dan bertenang aku tanya depan2 betul korang tak nak aku ada kat sini? Dan kenapa? *siap on voice recoder dalam poket* Aku dah dengar dari mulut dierang baru aku chow. Bukan dengar dari orang tengah yakitu sajat dan entah siapa2. Lepas tu nangis lepas tu balik tak tau siapa betul siapa salah.

      Tengok cara orang bijak handle situation macam aku. Sebab tu belajar kena tinggi.

      169

      0
      • pondan x semua jahat says:

        bagi aku nursajat x salah. sebagai teman baik, mestilah dia bagitau. bukan sajat yg salah. ko pun bukan bjak sangat…

        15

        19
        • Anonymous says:

          agree, kalau aku ada bff aku nk bff aku tu terus terang. siapapun akan berbuat perkara sama mcm sajat. itu lah gunanya kawan.

          25

          0
        • Anonymous says:

          Memang sajat tak salah (kalau tak bersalah la)
          Tapi untuk clear the air dan bagi menjaga nama baik sajat, lebih baik dia dengar sendiri. People wont blame orang tengah macam kes ni.
          Lagi sekali, guna otak.

          25

          0
        • Anonymous says:

          mulut tah sape > mulut wakil jakel > mulut sajat > fs
          mangsa meroyan = fasha sanda

          21

          0
        • Anonymous says:

          Cara kau tu betul dan memang tindakan orang bijak akan buat. Tapi bila kau tetiba kaitkan nama sajat yang just bagitau fasha apa si izani bagitau, kurang terus bijak kau.

          1

          0
        • Anonymous says:

          Ye lah mmg sajat tukang bagitau dia tak salah. Tapi alangkah bijaknya kalau fasha dengar sendiri dan dia record apa nora cakap. Masuk mahkamah memang menang kes la. Sebab ada bukti. Cakap kosong kan dah tak guna bila nora pun tak nak mengaku.

          8

          0
      • Omey says:

        Hihi i like

        0

        0
    • Zack says:

      Hari baik bulan baik korang gaduh mcm anjing dan kucing. Please lah dan kpd warga netizen, jgn sampai terpalit dosa kering dgn drama dua ekor ni. Diaorang punya dendam kesumat, kita yg tambah dosa! Grab some popcorn jer lah!

      9

      0
    • Anonymous says:

      Boleh sesapa explain kenapa ada manusia species macam nora ni? Jenis type sekejap huruf besar sekejap kecik. Sakit mata aku.

      13

      15
    • batu api says:

      pemakan dedak mesti la puji tauke dedak…kan??

      3

      2
    • iq says:

      hati2 uols, ND now menantu pak Menteri okay,

      1

      6
    • critic says:

      Jejai rilek je…..korang yg xmove on.macam budak berebutkan mainan….

      2

      2
      • Hanbbb says:

        Silap. Not korg xleh move on. Bff bapuk yg xleh move on. Burung hantu move on je aq tgk.. da kawen siap jejai dtg knduri ngn dtg rumah lg..

        1

        0
    • Gossipgurl says:

      Zaman nd kne divirce, sume kena tau time tu media social xde kembang mne. Stkt ad friendste/myspace.. org yg berduit je subscribe internet time tu.. compare skrg singgit pon dh dpt access fb.. so sume akan ckp nd selalu diam diam pdhl korg tau ke mmg dia diam sblm ni?

      4 sure ak xske nedim.. ak bc komen kt ig dia sindir fasha xafford pon nk saman etc.. angkuh gila statement..

      11

      0
      • Anonymous says:

        komen ko ni lah yg aku seribu berjuta berbillion kali nak sampaikan kepada penyokong si nora yg kengkonon nora ni bagus sangat, diam2 jer apabila ada timbul isu melibatkan dia. Kamu penyokong penjilat nora yg selalu membebel pasal ni patut tahu la, social media dahulu x secanggih sekarang. Dulu musim2 si nora tu still bini si jejai, x de facebook bagai apetah lagi ig. Hanya ada twitter, okay? Tq.

        3

        2
      • Anonymous says:

        ye betul tu….
        tapi kau lupa ke….media hiburan kat tv aktif mencari berita…..beautifulnara ni pun dah ujud lerrrr….
        tapiiiiiiiiii……mmg xde pun nora kondem si fasha atau ex dia pun.
        interview live pun mmg takde….contoh melodi…pi korek balik lahh

        skrg byk socmed…boleh jer si nora kondem or ungkit kisah 8 tahun dulu…..tapi xde nye …..korang check ler betul2 jgn main kondem jer mcm si pasha kesygn korang tu meroyan tak sudahhhhhhh…..last2 kena saman padan muka…tu pun masih meroyan lagi….

        4

        0
  2. Cik Bunga says:

    2,2 macam budak-budak wechat baru nak up. Kalau ada masalah, habis canang 1 media sosial. Padahal masing-masing dah mak budak dah kot.

    Industri hiburan kat malaysia ni kecik je.. pusing kot mana pun , akan bertembung juga..

    Kepada artis perempuan atau lelaki kat malaysia ni, jadikan isu FS dan ND ni 1 pengajaran… kalau nak rasa hidup bermadu, jangan cari dikalangan artis. Kang kalau dah cerai berai susah! Pihak penganjur nak panggil show atau sebagai jemputan pun serba salah…

    Move on je laaa

    2

    0
  3. Anonymous says:

    Aku malas nk amik port. Dua2 salah.

    6

    0
  4. Neutral says:

    Just grow up both of you. Mcm budak2 lah.

    12

    0
    • Ndlaldjfjfj says:

      Elehhhh kata pendek ciptaan allah. Lepastu secara halus kau carut hidung kembang. Helokkkk sangat perangai

      0

      21
      • Pekerja Gomen says:

        Lorr…. hidung kembang tu dia mengata diri dia lol…
        Dia kalau mention pasal diri dia mmg akan cakap
        Dahi luas, idung kembang…
        Tak pasal tambah dosa lagi…. sbb buat assumption sendiri

        Pergi la berzikir…

        49

        0
  5. pakcik russia says:

    Punca : sajat
    Memondankn crita

    35

    0
  6. Anonymous says:

    “Penulisan pun kelam kabut” Em awak pun sama Nora. Tulisan tu sekejap besar sekejap kecik. Apalaaaaa.

    28

    2
  7. fromthe_truestory says:

    Punca “JAKEL” sepatutnya..ckp kt ND…dalam “event ni”..utk semua org sertai promosi raya. sama lah utk artis…x ada yg tak boleh..semua boleh..jgn pilih bulu. Kalau pada awalnya syarikat jenama “burung hantu”” minta statement mcm tu..(kalau ada FS datang” ..aku tuan boss jenama Burung Hantu”…AKAN BERUNDUR /CHOW)…mcm ugutan je ni kepada Jakel.
    Jadi jekal pun “hangguk2 je la..kenapa pilih bulu”.
    Bila dh di “cover oleh Rita Datuk Sosilawati , Nursajat dan Manager FS…baru Jakel /Jenama BH …membenarkan FS dtg.
    Org dh dtg…(sbb dh dipersetujui) tiba2 ada lah memalukan orang…TENTULAH MEROYAN.
    saja nk cari gaduh…meh sini aku ajar cara gaduh…aku x suka gaduh mulut…aku “pelempang / terajang dulu “….kalau kita di pihak yg benar….baru citer apa sbb.

    1

    1
  8. anonymous says:

    Kalo x salah napa kaget…salam nisfu syban rileks suda..biasala single mom meroyan sebab dia yg kena usaha cari rezeki..bila periuk rezeki dia kena usik..mestila dia mara. poodah… tk sokong sapa2 pn… bye!

    17

    0
  9. Rossa says:

    Update FS skg pg cuti luar negara..kata nya pakai duit sendiri tak pakai duit laki,,lah…klu ade laki pakai duit laki lah…pelik sungguh..FS ke tak boleh move on ni…Keep using the children to show her as a supermom…
    Tak faham lah yg still sokong si FS ni…

    100

    1
    • neutralizer says:

      abih dulu dah korg sme kutuk dia berangan nk jd mnantu org kaya la gile laki kaya la , ni skrg dia dah buktikan die boleh je survive atas duit sndiri pun korg kutuk jugak

      xfahamla aku org bodoh yg beriye nau sokong fs nd ni , bukan sedara mara kau pun . tgok gosip be neutral dah la , beriye mcm ayam berak kapur nape ?

      33

      5
      • Anonymous says:

        saya sokong ngan awak..taksub sangat ngan artis sanggup bertekak sesame sendiri untuk menegakkan sape yang betul..camlaa FS & ND tu kenai dorang kan..bace je dah laa….

        8

        0
  10. tweety2805 says:

    shut up to both of u!!!!
    kbai.

    2

    0
  11. Pak Becok says:

    ko pun sama lah nora oiii..kejap capital letters…serabut menaip.

    5

    6
  12. melatisukma says:

    nk tnya … org kaya mmg pakai baju tk ckup benang yea, aku confius kt sini hahahah..samada kilang tk ckup benang atau dy bg tikus mkn supaya jd art.LOL

    9

    2
  13. Anonymous says:

    geng2 dedak…gaduh la korang. xnk campur.

    1

    0
  14. fromthe_truestory says:

    Pihak “JAKEL” pun satu hal, kalau nk buat majlis “fenomena raya” pun jgn pilih bulu. Kalau ada syrikat lain yg x suka dgn khadiran …seseorg, walaupun dh di jmput…jgnlah “last minite” nk cancelkn. Orgpun ada maruah. Yg satu jenama yg benarkan FS dtgpun satu…kenapa ” ada 98 % Power dl majlis fenomena tu ke…kalau ada mmg berhak halau FS…kalau stakat 20% ada power…jgn lah suka2 nk rejeckn org.
    “Profesionl lh dl kerja”….bersaing dlm biz dn bersaing dlm mcari rezeki yg halal. Jgn putuskn rezeki org. Ingtlah rezeki Single Mother tu amat bernilai dlm mbesrkan anak2.
    Masing2 penh lalui “janda” susah tak…
    Melenkn di taja.

    24

    0
    • Unofficial Invitation says:

      dia xdijemput..nama xdak…bukn unofficial invitation…sajat yang ajak….last pihak besar…cancel…tu la…bukan official..tu pun meroyan tahap gaban malam nisfu syaaban ni…xlama bulan ramadahan..khilaf la wey…dah tua nau2 dah korang ni..

      4

      0
  15. anonymous says:

    respek single mom tak kira la status apa, sebb sanggup jaga anak sndri dari bagi ex husband. we single mom can afford ourselves. its this case FS AND CHE TA memg win. hanya org pernah jadi single mom and raised your kids by yourself know how greater that feeling, annoyed people always judge. so fs eventhough i tkkenal u… hope u sabar yup….

    9

    3
    • Anonymous says:

      nek ta tak win sbb once berlaki dia kata kat org yg tak berlaki BETINA…mulut kepoh walaupun tua bangka…mn sm dia dgn fasha yg masih muda jelita…

      0

      8
    • bukananonymus says:

      tapi nora danish tu pun single mom jugak. infact dari rayqal dalam perut lagi dah divorce. what makes her any less single mom than si fasha tu? yang obvious FS tu je yang selalu bitching pasal bnda2 ni. yang lain rilex je duk diam2. apa2 gaduh and peminat take sides mesti belah FS yg start.

      51

      1
      • wekkkkkkk says:

        “reply bukananonymus”..fs & dn…dua2 tak belahpun…

        1

        0
      • anonymous says:

        fasha bitching psal this bcoz this is periuk nasi dia in the industry. oh…forgot im not side anybody just open your eyes, if she is good person just explain in twitter what exactly happen and fasha #fasha sandha, and not make this thing became war..when people start blaming her.. she became ‘hot’..hey she should know what is being single mom if she really have been a really single mom lah… raised own kids with own money….. .its my opinion and my suka hatila…

        0

        20
  16. fromthe_truestory says:

    lpas 15 minti Sajat /Rita Datul Sosilawati/ Manager FS…bincg gn Managmnt Jakel…baru Jakel bgi tau..”yg satu syrikat jenama tu dh benarkan/ setuju FS dtg “…what the hell..
    Mmng la FS germ..pnt2 dtg, dibgi tau Sajat..ada 1 syarikat jenama x mau FS ada..
    mestilah meroyankn.
    Jgn jatuhkan maruah org..jgn pancung rezeki org..lain kali..

    19

    0
  17. wekkkkkkk says:

    org baru kawen…si laki masak…si bini makan je…nnti si laki basuh pinggan lak..si bini lepak kt sofa…

    10

    2
  18. sara says:

    Bagus nora… Xperlu buat apa2 kenyataan… Biar dia menghina.. Just tunggu jer citer sebenar.. FS.. Baru je dgr dari mulut sajat dah meroyan. Jngan dilayan sgt

    31

    0
    • Anonymous says:

      tunggu cerita sebenar apa mek kalau Nora berdolak dalik kat Twitter. inilah artist, bila busted mesti guna ayat tunggulah kebenaran… sapai kiamat lah

      10

      2
  19. belacan says:

    22 ni mcm kawen “sign kontrak”’je sama jejai..
    Nnti klau dh aku jandakan..aku bagi…5 juta (Ringgit Malaysia) rasa2 nyer la., cm tu akupun nk…
    pejm mata jela..dgn jejai tu…masa….

    3

    0
  20. Ishh says:

    Aku igtkn aku ssah,rupnya ade lg ssah ye smpi koyak brlubang bju.kte ank dtuk kot..

    13

    0
  21. cikodot says:

    Super power Single mom lh sgt..duit hasil keje ngko tu melawa diri ngko sorang2 sajer..nafkah anak2…suma jejai sedia cukup lengkap bagi..umah pun jejai yg sediakn wpun dh cerai..xpyhlh nk kepoh dgn superpower single mom..nora diam jer…ngko yg x reti2 nk move on…suma kes ngko yg mulakan dulu…nora duk diam2 ngko yg start meroyan..

    62

    0
  22. wekkkkkkk says:

    Nora ni pandai cari laki..dulu bujng jejai..anak menteri gk..
    Bapak jejai..kami sbagai rkyat di kaw. Teluk Intan…tak terbelapun…masa tu./walaupun kawassn tu byk BN.
    Kawen kali ke2 pun anak menteri..pndi sgguh..bukan laki org.

    ..dan …
    FS…cari mcm ND gak..tangkap bujang anak menteri…atau duda menteri..ada tak lagi..yg duda menteri..muda tau..
    biar sama taraf..kalau leh biar setaman dan bersebelahan rumah di taman tu..

    9

    0
  23. Anonymous says:

    artis biasa la, bertindak ikut lutut bkn otak. bercakaran ni perkara biasa, lps tu fans la yg beriya kasi menang artis masing2. aku penah keja dgn artis tahap diva millionaire 1st class (bukan datuk ct), walaupun nmpk happy d ig sebenarnya dia bkn la happy mana pun, anak2 pun lost control suami kena bomoh klu tak mana nk menten hidup atas dulang emas tu, lelaki kaya mana tahan sorg bini. aku teringat kata ustaz yg dtg bacakn doa selamat ofic kami, boss ko tu kan bnyk nya ‘penjaga’ dia. jd korg ni haters ke peminat ke, just grab popcorn je lah, nk sokong nk kondem korg bkn live in their shoes pon

    7

    0
  24. Fid says:

    Ape2 la nora..x minat dua2 ketul ni sbb over. yg laki anak menteri menghabiskan duit… peace!

    3

    0
  25. melati says:

    Betol lah tindakan Nora Danish..!!! baru jew nk Bahagia tetiba Perampas Dtg..!! faham2 jew lah….hmmmm

    10

    1
    • penyamun says:

      klo nk ikutkan si nd ni pon perampas gak. jejai ngan fs ni bercinta dlu. sbb kan mak si jejai x ske ngan si fs lah di kawen kan nd ngan ank die.

      jd nye elok la perampas ngan perampas.

      4

      6
      • Sado says:

        Pulissss….fasha yg tinggalkan jejai demi TMJ…siap berani buat statement kononnya dirinya milik istana..bila kene tinggal TMJ siap pnah cuba bunuh diri telan byk2 ubat tido..xmalu

        6

        2
  26. belacan says:

    antara FS dan ND berlakon…yg mna ok..
    Igt lagi masa “time puteri”…budk mana yg blakon ni…..watak puteri tu…alahai ‘mgada2 ckp dia” gedik……cpt2 aku tukar.
    FS – blakon….rasanya x byk mengada2…cuma dressing je terlampau kt luar….masa blakon ok je pnampilan.
    Muka ND..comel..tapi bosan cpt muak tgok.
    Muka FS …cute tapi tak ada manis…spu byk gula tau mkn pun ttp x ada manis.

    4

    15
  27. Anonymous says:

    mcm biasa laaa.. fasha attention seeker.. suka meroyan kalo hal nora, mertua & exlaki.. kalo jln langgar tiang, bukan salah tiang.. fasha akan ckp nora yg salah letak tiang kt situ… nora jgk bagus jaga bahasa.. biar pihak pengurusan jakel yg siasat punca.. ckp yg elok2 jer sbb tuh mertua suka..

    38

    0
  28. aku tetap aku says:

    geli tengok baju nedim. mesti beribu harga baju. walhal baju kosong jer di koyak2 kan. kaya bodoh.

    4

    0
  29. Whatever says:

    Fasha suara cartoon

    12

    1
  30. Anonymous says:

    Kan FS dah cakap pihak pengurusan artis yang bagi tau penganjur tak nak join kalo FS join… pihak pengurusan ni ingat bodoh nak akur camtu je….. last2 malu penganjur tak layan and ND pun x amik pot… depa ni yang patut mintak maaf sebab lebih sudu dari kuah…

    6

    0
  31. Anonymous says:

    ND ni pastik ke… mmg x suka lakonan dia… tak sampai piawaian aku sbg pelakon….

    5

    5
  32. Anonymous says:

    ni lawakk..aku gelakk

    0

    0
  33. ... says:

    Yang patut beri penjelasan tu wakil pihak Jakel dan Nur Sajat selaku orang tengah. Kalau setakat hearsay jangan meroyan la Pasha. Kata profesional kenapa nak kecoh? Profesional my arse.

    8

    0
  34. ramli says:

    “suami ku incredible hulk”

    1

    0
  35. fromthe_truestory says:

    dua2 x penybr punya org…org kalau sbr…x kn heboh cenggini…
    kalau kamu di pihk yg benr….Allah maha tau..org duduk diam ko kutuk..x semestinya..bodoh…cuma x nk bsrkan hal.
    Cpt2 la kwen, FS..dh tntu nnti senyp..jadi : bini misali..ya.
    ND pun tumpukn pada kuarga…len kali klau ada org yg u x suka, ke apa (btul atau slh lain citer ckrg ni)..biarkan je..buat2 x nmpak..mcm tu jugk FS…buat2 x nmpk…apa ssh.
    Ni la bekas isteri jejai…jejai tolong “damai” ..bekas janda2 ko ni.
    Mmg ada “spesis manusia suka gduh dn tak mgaku salah, asik nk menang je…

    4

    0
  36. apa2 says:

    ni masalah org pompuan… nedim jgn masok campur.. biar pompuan selesai cara pompuan.. hbs kuat pun pakat tarik rambut ja.

    7

    1
  37. Anonymous says:

    pendek? idong kembang? hhahahaha.. yang ini lawak… nora ni fyi jangan ingat dia baiklah.. hati dan mata dia mmg sakit kalau tengok fasha…

    2

    4
  38. Anonymous says:

    statement untuk menyelamatkan diri la.. apa lagi..artis kan hipokrit

    2

    2
  39. wekkkkkkk says:

    jejai tergilakn FS….so, Nora germlh..
    FS pulak x leh lari…asik di goda oleh Jejai je…dgn wang ke apa…nth la.
    jejai tu mana ada kacak…kacak atuk aku, gigi rongak..oun msih kacak ..
    duit jejai je kacak…masa mlamr FS pun …naik helikpter….
    wekkkkkkk
    .(.bertahta di Mata..Beraja Di hati…)…sesuai x …peribhasa ni..

    4

    1
  40. Ketot says:

    Sudah sudah lah tu cik oiiii .lempar batu sembunyi tangan lagi kerrrr…dah..takyah nak berlakon jd mangsa…

    2

    0
  41. eh ah eh ah says:

    aaaah fs ke nd dua dua pun mnyundal jugak dulu , bersepah gmbo clubbing ,,mabuk sume pastu mnyondol laki kaya jeee

    taste anak menteri je dua ekor pompuan ni

    dr kapel , putus , kawin , cerai , kawin , cerai , beeanak pinak bergaaaaado je

    muka lawa dua dua tp mnyerabotkn kepala , maintenance tinggi !

    0

    1
  42. Analulu says:

    Nora danish ko patut dah kawen dgn anak menteri move on la wei!!!! Fasha sandha pun dh kena cerai apa lagi ko nak? Kalau aku jd fasha sandha aku pun hot!! Dahla dh mekap siap baju lawa2 skali kena halau. Kalau tak nak cakap awal2 ni memang si nora danish saja nak buat drama nak malukan dia. Korang yg cakap kifarah ni ehh fasha dah dpt blk dahla kifarah dia dh kena cerai dh pun. Ini kes single mother ni duk diam2 xkacau org ttba jd mcmni tak ke hangin?? Korg netizen yg jenis kipasusahmati nora danish buat lah benda salah pun BACKUP! Ko igt fasha sandha mudah2 jeke nak keluarkan kenyataan mcmtu kalau dia tahu tu fitnah. Baca dulu facts ye netizens semua sebelum bercakap. Tu baca kenyataan dr fasha sandha apa yg terjadi ada saksi. Nd u can fuck off!! U will get back ;)

    0

    0
  43. analulu says:

    Aku memang tak minat 2 2 ni tapi selalu ja dok ikut story dua ekor ni. Tapi kan kalau korang nak cakap pasal FS punya kifarah dia dah lama beb dapat kifarah dia sampai kena cerai dah. Tu dah past. Kalau aku jadi FS dah siap2 mekap lawa2 tetiba kena halau aku pun hangin. Sapa tak hangin woi! Mana dia tak meroyan memang patut pun dia meroyan baru korang tahu si ND ni perangai dia macamana. Mmg sangat tak profesional si ND ni hg p mana2 pun hg akan bertembung la dengan FS Malaysia ni kecik hokay. JANGAN NAK DIVA SANGAT! Tunggu apa lagi samanla kalau FS buat fitnah!! Kata mampuuuuuuuuuu!!!! HAHAHAHA

    8

    3
  44. analu says:

    gff

    0

    0
  45. Anonymous says:

    fasha tak abis2 cari isu nk gaduh.. asek meroyan kt ig lepas kene cerai..
    tak move on lagi rupanye

    7

    2
  46. Mimi says:

    Sama je both of them……nk org kaya berdarjat…bila ada masalah hebohkn…
    Fasha marah sbb soal maruah…nora melenting sbb jenama x …denim pn komen juga..masing2 ramai followers…sama2 cantik…sorang dh lama jadi ibu tunggal (full support from ex family)..sorang baru jadi ibu tunggal dgn tekanan plbagai..mcm sitkom drama korea yg berpuluh episode…cool down please…somebody should explain why and who ….

    2

    0
  47. Aielana Sophie says:

    kasihan Nadem pakai baju koyak

    2

    1
  48. kak mah kebabom says:

    Ada jaa isu depa dua nii..aku rasa2 kan..sampai ke tua laa depa dok bercakaran..mmm..2×5..5×2..

    1

    0
  49. Alin says:

    Fasha gedik..suke cari pasal.saman jek nora. Bia dia tau diam sikit.nyampah lah.

    4

    1
  50. Anonymous says:

    napa fasha dah takda offer shooting drama ke? nak buat drama sendiri ni? ye fasha kau je lah supermom ko je lah single mother , ko je lah mangsa , nd makan duit laki yg penting tu laki dia, laki mmg kena bagi nafkah dkt bini, ko dulu x dpt duit dr jejai ke cemana?

    5

    0
  51. Pencari kurung raya says:

    Frankly and seriously clothing line utk raya disaster..tak cantik..tapi kalau nak raya kat US ok kot
    I dont think she should model her product coz those dresses do not look perfect on her. Advertising is all illusion kan..to attract people first .

    1

    0
  52. Anonymous says:

    Perempuan yg ada history takkan boleh move on. Macam aku la… meluat dgn co-wife aku. That’s being normal. Things akan ok. Bila masing2 move on and pentingkan kisah hidup sendiri.

    1

    0
  53. Marina says:

    Nape dlm gmbr ni nora nampak mcm bini shrek

    0

    0
  54. meluataku says:

    drop it off nora…people know who you are..

    geng bukan artis ( kitaorg ) yg pernah sembang2 dgn kau dlu tau kau camne..mmg betol kata fasha, u’re nothing and have nothing to be proud of.mmg selama ni hidup nk ditaja lelaki senang sahaja..everyone knows about it..

    tak payah busuk hati kat fasha..awak tu dah kawin dgn ORG KAYA yang jugak kaki perabih duit family..bagus ler..2×5 ….drama tak abis2 kat IG …

    u’re big enuff…think!think!think! sampai bila nak act like a child..and laki awak pun sama.tak yah nak eksyen mcm awak tu nigga style…eeuwwww!

    berpijak dibumi yg nyata okey…nak gaduh2 pun kau dapat ape?

    u are not a good example to ur kids…
    be a good mother okey ..

    peace no war …..

    0

    0
  55. KEPO says:

    FS pun xpayah la beriya sangat mcm suci sangat.. xpayah la nak hina org kalau da rezeki dia d sayangi dan rezeki dia murah .. sejarah hang pon bukannya elok sangat dari dulu…masuk lokap pon penah.. dah jd single mom tu cuba muhasabah diri..slama ni xnampk pon nd yg mulakan.. even hang da amik husb dia.. sapa pun xkan senang2 nk terus lupakan bnda2 mcm tu..cakap siapa pon boleh.. kenapa sampai nak malukan nd satu family.. ini soal maruah..memang nd kena buat something.. dan FS sepatutnya berfikir dulu sebelum aib kan org..terlajak perahu boleh undur ..terlajak cakap mmg buruk padahnya..so FS u deserve it!

    0

    1
  56. Qabil says:

    ibu aku kte bumi mkin tua, fitnah mkin berleluasa, maksiat dimana2 dan mengupat x kira masa.urm saudara saudari x elokla bergdo kerana mereka. biarjela mereka settle sndiri. kte kan saudara sesama islam. ramadhan mkin dkt ni. apa kata kte bermaafan sblm ramadhan tbe? mne la thu thn ini thn akhir kte. xsmpt nk mtx maaf. xtkot ke azab dia mcm mne sblm smpt meminta maaf. berdamailah peminat nd dan fs ye ;)

    0

    0
  57. Anonymous says:

    satu je nak pesan… dengar n baca bleh percaya jgn..drgkan artis pandailah drg uruskan idup depa ni..

    0

    0

Leave a Comment

Optional