Written by AbangNara | December 22nd, 2010

.shahir af8

Apabila ditanya ke mana kau menghilang oleh seorang wartawan melalui mesej di telefon, Shahir hanya menjawap:-

[note]Kebahagiaan dalam perpisahan[/note]

Melihat mesej tersebut semalam, terus berjuta-juta prasangka menerjah otak kami. Apa maksud mesej Shahir ini? Adakah Shahir putus cinta sehingga kecewa begini? Atau Shahir ingin bahagia dengan berpisah dari dunia hiburan? Firasat kami kuat menyatakan yang Shahir berkemungkinan besar putus cinta dan tak mampu menahan tekanan jiwa sehingga melarikan diri.

Dengan khabarnya, pihak Astro juga telah mengupah penyiasat persendirian untuk menjejaki Shahir. Sehingga kini, segala sms, telefon dan apa-apa jua jenis perhubungan gagal dilakukan direct kepada Shahir. Malah ada suara yang menyatakan yang Shahir bakal berhenti terus daripada dunia seni. Nampak sangat ada sesuatu yang besar berlaku di dalam hidup Shahir.

Kepada Shahir, janganlah bersikap sebegini. Kami tahu anda kemungkinan besar kepenatan dengan show yang bersepah-sepah di sana sini sekarang. Tapi fikirkanlah masa depan. Langit tak selalunya cerah. Sepatutnya peluang untuk membuat show diambil sekarang masa anda tengah popular. Kumpul duit banyak-banyak time nie. Nanti dah tak popular tak ada orang pun nakkan kita.

Harapan kami ialah Shahir kembali semula dan menerangkan apa yang terjadi kepada semua orang. Kalau taknak terangkan kepada media pun tak apa. Peminat layak tahu apa yang terjadi kepada Shahir. Tanpa peminat, siapalah Shahir. All the best kepada Shahir.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

210 responses to Kebahagiaan Dalam Perpisahan, Mesej Terakhir Shahir Kepada Seorang Wartawan

  1. 2512 says:

    alamak my dear…g mana ni..

    • LadyLynn says:

      shahir…… <3

      • eliz says:

        mengade gile mamat ni

        • ada aku kesah.. says:

          klu dia mgada ko x payah komen la….laknat

        • lisa says:

          i <3 Shahir ;)

        • gilo says:

          kena santet kot???

        • Aku Tak Rugi says:

          Kalau dia nak berhenti..itu hak dia. Kauorang sibuk apa hal? Kauorang lahirkan dia ke?

          Menyibuk jew….dah suara tak sesedap mana. Biarlah..banyak lagi artis2 yang bagus…..oh sebab muka handsome kan? Kalau dia nak kawin pun..bukan dengan kauorang lah hoi…Hantu internet…

          Wartwan pun satu..nak lariskan newspaper le tu. Cuti Krismas le bongok..

        • “Sharir tak apa2..cuma bertemu keluarga sempena cuti Krimas’ sms teman sebilik..

          SIla baca… ;)

        • Makan Cili Pedas says:

          Wartawan lelaki Malaysia nie banyak golongan2 gay…sebabtu lah kecoh tak bertempat. Jangan hansem sket hantar SMS dah kelam kelibut..

          Relaks ah…

        • Makan Cili Pedas says:

          TAK ADA BUKTI PUN…MANA SMS DIA? KLAIM JE LEBIH…SUDAHLAH..BEAUTIFUL NARA NIE KUAT PENIPU…

        • entah says:

          bukan dier mengada, tp may b dier ngah pikir byk benda… dier muhasabah diri… perlu teruskan dunia artis tuh, atau stop…. may die pikir baik buruk dari segi perfomance dier, masa untuk dier solat kalu perfomace start time maghrib dll….. dier nih pown baik budaknyer… positif thinking la…. lagi satu, may b dier ade sakit… so dier nk rehat

        • eliz says:

          @ada aku kesah..,
          aku cakap mengada terus dapat laknat?
          AWESOME!!!

          @entah
          aku cakap mengada je
          fan shahir tak payah la nk propa
          ramai lagi kat bawah ni duk kutuk2 lg teruk

          cheers!

        • sayataksukamodel says:

          i hate him since dia reveal prangai xsemenggah dier dlm akademi yg xmenampakkan dia tu cam alim2..yela..orng dok ckp die ni dtg dr kuarge baik..alim2..blajar uia bagai..baguslah..tp bile tgk dlm akademi cam gedik..terus xske..lg2 bile gosip ngn mak jan annoying tu rcw..lg xkuasa i..

    • ann says:

      putus cinta la tu..

      • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        dia nak privacy kot…tension jadi artis…..

    • joyah says:

      pegi la shahir x yah timbul2 dah. ko tu budak lurus, x ssuai masuk industri ni.dunia artis ni BUSUK. elok la ko berundur shahir.abiskan belajar dpt keje bagus2, iman pon terpelihara n plg penting xde la dpt kutukan org2 kt cni. setakat rozita che wan tu x yah la..opss

    • hhttp://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/nak-tahu-rahsia-iblisjom-baca.html says:

      nie aku xberkenan nie..klu camnie xpyla masuk af awal2 dolu dik oiii..menyusahkan mak bapak den n puak2 astro ya sampai kena upah penyiasat persendirian lak nie..ekau sapo???eiii..mmg eden marah kat ekau nie..be serius la..sbb kau sorg,org lain lak susah payah..ishh..nie la org..dulu xterkenal,gatal nak jd terkenal..dah terkenal,baru sikit2 ujian,dah lomah…alahai..ini ker org melayu..atau pemuda layu..hehe..den xtaulaa…

      • http://legendcondor.blogspot.com/2010/12/7-keajaiban-dunia-masa-kini.html says:

        saya sokong pendapat ko la..ngader betul mamat nie..dlu masa moler2 masuk bertanding xnak pk abis2..mengabis bogheh ja..

    • .benci artis. says:

      ade aku kesah.kecoh lebey!

  2. big mama says:

    alaaaa…..mane kome pegi shahir oiii….timbul le…

  3. sanah says:

    npe?????ape dh jd ngan shahir????ape prob dye????

  4. Tonto says:

    Btol ker shahir bg mesej camtu kt media..? Kekadang wartawan nie propa jerk lebih.. nk org asyik hormat kt dorang jerk.. dorang tk hormat artis tk pe plak.. Tk pikir ker ort tgh penat ker.. ade hal lain ker.. Saje je nk menjatuhkan org kan..

  5. AnneDeSilva says:

    menarik jugak cerita nie..huhuhuh
    keluar sharir…
    tell the truth!

    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/hukum-melakukan-onani.html says:

      kesian kat shahir… betul tuh dia ni x sesuai untuk industri hiburan yang busuk nih….

  6. Ulat Sutera says:

    mcari damai dhati …hehe

  7. adaakukesah says:

    suka hati la janji ko bahagia

  8. Lipstick says:

    Mak ai….apa dah jadi dengan shahir…..mgkn dia ada masalah kesihatan kot……ataupun dia p buka pendakap gig dia tu kat oversea…

  9. Lipstick Hijau says:

    Mak ai….apa dah jadi dengan shahir…..mgkn dia ada masalah kesihatan kot……ataupun dia p buka pendakap gig dia tu kat oversea…

  10. Merpati Putih says:

    terjah….

  11. Lipstick Hijau says:

    ala……wartawan ne mg poyo….bodo tahap bangla…..BN ne pun bodo gak……semua org pun bodo……so mari kita tgk aku tak bodoh!

    • petra_dubies says:

      orang yang ngaku tak bdoh tu le yang paling bodoh sebenarnya…

      aku baca ayat ko pun aku leh tau ko yang xberapa nak cerdik

    • Kasih says:

      lipstick hijau….kalo dh u label wartawan ni bodoh, hbs nape baca majalah, baca paper, msk ruangan blog gossip2 ni sumer…

      wartawan ni xbodoh sbnr nya, tp demand dr pembc sndr.. so jgn salah kan wartawan bl tersiar citer2 negatif ttg artis2 pojaan malaya u ya…

      • Pakcik says:

        Betul..aku sokong Kasih
        dengan petra dubbie
        kalau ko rasa reporter hiburan tu
        bodo, yang ko pegi menggatal pegi baca
        ruangan gossip ni pehal..

        Dah sahlah yang kau ni bangang tak bertempat
        Bodo melarat,
        Tahap keparat..

        • Bacalah Che Det.com says:

          Alahai wartawan2 tabloid Malaysia..kalau gaji setakat operator pengeluaran kilang apa lah sangat ye tak?

          Dah lah berita entah apa2. Yang ada semuanya layak jadi penulis karangan SPM je.

      • SAM says:

        ADA WARTAWAN DALAM NI SEBENARNYA HAHAHA, AKU TAU SIAPA WARTAWAN2 YANG ADA DALAM NI..JENG JENG JENG….

    • Ikan bilis says:

      apa bangang la minah ne….ko jer la yg bodoh aku x nak ikut……makhluk paling hipokrit la ko ne……

    • jonet says:

      lipstic hijau…aku agree ngan petra_dubies..
      ko la yg paling bodoh,,
      da tau bn bodoh yg ko follow tu apsal…???
      mmg bodohhhh…bodohhhh!!!

  12. Lipstick Hijau says:

    UNTUK MAKLUMAN SEMUA…..

    SHAHIR TELAH SEMBUNYIKAN DIRI KERANA BELIAU TELAH PREGNANT 4 BULAN…BELIAU AKAN DIJANGKA MUNCUL SEMULA SELEPAS MELAHIRKAN ANAK..

    SO SAMA2 LA KITA DOAKAN AGAR SHAHIR NE SIHAT BERSAMA KANDUNGANNYA…..

    AMIN……

  13. cilipadi says:

    ish!! sesuka je kata org bodoh …dah tau bodoh nape baca BN…buat ler blog sendiri kalu pandai sgt…

  14. shahir says:

    dia kawan dengan pondan2 tu yang jadi macam tu…
    kat Kampung Semua kawan dia pondan2…
    malam kaki karoke….

    kawan dengan semua yang tak disiplin.. bejangkit le tu…

    putus cinta gan pakwe ke

  15. petra_dubies says:

    siap guna tajuk lagu tu,,, bagus tol… xsia2 lagu tu populer…

    terbaik le

    • Ikan bilis says:

      kalau dato siti boleh msg “biarlah rahsia”…kalau one nation mc “apa ku kesah”….fuh mantap….kalau aku jadi artis aku msg “apa kau sibuk sgt”…haha..title lagu tu…

      • petra_dubies says:

        kalo MISHA OMAR jadi Wartawan dia akan cakap “KU SERU” datang balik shahir

        • Ikan bilis says:

          aha…lagi lawak dr lipstick ijo…..nasib bek shahir x msg fantasia bulan madu, kalau x konfem luluh hati semua peminat shahir

  16. AbangNara says:

    nie bukan propa. kami tengok sendiri dengan mata kepala kami mesej yang dihantar tue.

  17. Sengal says:

    dia mencari kebahagian yang abadi kot…yelah dunia seni terlampau byk dugaan..mayb dia x snggp nk bawak….yg dedah sana sini…dia plk dok tgk benda tu hr2….erm…

  18. ada aku kesah.. says:

    mne shahir pegi ke??wlaupun dia nk undur diri dr bidang ni..we all peminat diri akan sentiasa support dia…kluarla…bgtau perkara yg sebenar

  19. Reena says:

    Kellaaaasss…sibbaik lum wat full album lagi. Kalo tak, mau tajuk lagu dlm album tu dijadikan jwpn kpd soalan.. mana yg relevan lah..skang ni, mmcm spekulasi timbul. Harap2 semuanya baik lah ye yeop..jelaskn segala kekaburan..ce ceta..ce ceta..

  20. gosipgurl_fea says:

    wah kontroversi yang sgt ni…

  21. ntah!!! says:

    mungkin dia dah dpt hidayah……sapa tau…

  22. cilipadi says:

    dah la petra jgn dilayan org2 sengal camtu…buang karan je…

  23. myasygshahir says:

    kemana syg menghilang ni??? ajl nanti camana??

  24. Peminat shahir says:

    Alahai shahir.. Apo masalah lak ni aih.. Apa2 pn, shahir takbleh lari cenggitu je kan? Hope one day dia akan tampil n clarify sume. Caiyok shahir!

    • petra_dubies says:

      biar dia buat keputusan yang ter baik….

      bagi peluang kat dia

      • Pocoyo says:

        aku aser dia ada masalah kot… tk pun dia bergurau jerk.. Shahir nie kan kuat bergurau.. Kekadang kalau kita begurau ngan sms, penerimaan org yg terima msj tu lain.. mungkin kita fikir kita gurau jerk tapi dorang ingat maksud lain kan..? (Apa aku cakap nie..*****)

  25. nana says:

    ada ku kesah??? hehehe

  26. viewer says:

    sasasasa

  27. viewer says:

    petra ni smua org ko nak layan komen…xde koje ke dol!!!ke ko pon jenis bodo gak??

    • Ikan bilis says:

      aduhai….ne suku sakat lipstick hijau ker???

      • nora says:

        ntah2 dia ni lipstik ijau kot..dah bengang terus tukar nama..haha..shahir..kesian kt dia. berilah dia peluang utk menyendiri seketika..walaupun dia ni artis, tp perasaan dia samer gak mcm manusia biasa..x elok kutuk2 shahir ni..lg pun dia x pernah nk biadap ke ape dgn wartawan before this..dia cuma x memberi penjelasan lagi atas segala tindakan dia pd wartawan (refering pd kes dia cancel any event)..maybe he need sum space..shahir..u buatlah solat istikharah..fikir jln yg terbaik utk diri u..gud luck..”ku menanti kepulanganmu” tajuk lagu tue..hehe

        • petra_dubies says:

          banyak komen aku kat BN ni….

          sejak 2 tahun lepas lagi….
          ni kali pertama orang cakap *petra ni smua org ko nak layan komen…xde koje ke dol

          rasa pelik lak…

        • Kasih says:

          nick, dia jeles sbb xbole nk komen cam ko tu hehehehe… org xprnh komen blog mmg cam ni aku rasa bro hehehe…

  28. hajimaru says:

    shahir nak bertapa kt Gua Hiraq…Semoga Diberi Taufik dan Hidayah.

    • ciktipah says:

      Aih.. cam besa ciktipah x suke nak nyampuks2 saje suka bace komen2 korang yg mcm2 pesen tu.. tp ciktipah nak tegur le sket.. x bekonan dgn ayat gua hiraq tu..gurau2 bule.. tp ade menda2 yg x buleh dibawak begurau.. bergurau apa saje tapi jangan tentang agama.. okkeh?

      sesama kita ingat no..

  29. anil says:

    erm..myb die g mne2 utk tenangkn fkiran…die pn manusia biase….give her time….

  30. cilipadi says:

    biar la dia ikan bilis rasanye org yg sama tuh..nk menyamar kunun…kata2 mencerminkan peribadi…so fikir2kan lah…

  31. moon says:

    sori arrr…tk minat pun..ade tkde sama je…sori ye….

  32. anggun says:

    dgr cite dr sumber yg blh dipercayai…shahir mmg nk benti dr dunie hiburan ni. sbb die kate die da capai segale cite2 die..terutamanye bile die dah dpt menjejak kn kaki nye ke tanah suci mekah utk menunaikan haji br2 ni. syukur alhamdulillah…
    setuju dgn ntah!! mungkin da dpt hidayah dr ALLAH.

  33. comeysokmo says:

    bila duet da bis sok..da balik la turh

  34. IamAmuslim says:

    Bismillahirahmanirrahim :)

    Alhamdullilah sekiranya Shahir tidak mahu terus menjadi artist. I support you, Shahir.

  35. SOLEY SOLEY says:

    ni msti lari drpd Ah Long ni….

  36. cibiusagi78 says:

    ok la tu. sesama kt doakan dia klu itu yg terbaekkk utk dia.

  37. kurus says:

    diet nabi:
    1. jgn makan susu + daging
    2. jgn makan daging + ikan
    3. jgn makan ikan + susu
    4. jgn makan ayam + susu
    5. jgn makan ikan + telur
    6. jgn makan ikan + daun salad
    7. jgn makan susu + cuka
    8. jgn bauakn buah + susu (e.g. koktel)
    9. jgn makan buah selepas makan, makan sebelum
    10.kalu nk tidur siang pastikan 1 jam selepas makan tengah hari
    11.jgn sesekali OFF makan malam. krna akan dimakan usia n kolesterol dlm badan akan meningkat
    12.mandi pagi sebelum subuh ATAU sejam sebelum matahari naik. air sejuk
    13.minum segelas air sejuk (bukan ais) setiap pagi sblm berus gigi
    14.waktu smbhyang subuh sunat bertafakur, sujud sekurng2nya seminit selepas membaca doa, bg mengelak sakit pening atau migrain.(saintis dh kaji, darah di kepala yg tidak dipenuhi darah beberapa mm, akan mngalir)
    15.makan dgn tangan, bila habis jilat jari. (saintis menjumpai enzaim bnyuak trkandung di celah jari, 10x lebih banyak dari dalam air liur) enzaim adalah sejenis alat pencerna makanan, tanpanya makanan tidak hadam)

  38. ai says:

    mungkin magisnya sdah hilang……

  39. Rocker says:

    ada aku kesaaaah!!!

  40. sambal petai says:

    aku tak la minat sharir ni sangat..sora pun besa2 jer..baik jugala dia tarik diri dari dunia artis ni.sama je dengan raja sms tue..skg ni senyap je, ntah nape la ramai sgt yg minat dia dlu, skg dia dah kwin, senyap je..suara pun mmg biasa2 jg..

  41. Puteri Sejinjang says:

    shahir ade ngan aku ni ha…

  42. lili says:

    wah bagusla syahir…

    dah xnak masuk industri hiburan yang banyak dosa ni kan..bagus sangat2…=)
    semoga beroleh hidayah

  43. haliza says:

    eh molot 2 jaga sikit,jangan kutuk shahir mcm 2 nanti allah laknat korang semua baru tau.

  44. BumbleBee says:

    kalo yer pun nk berenti…berenti leklok laa.. Jangan bg bad impression n letak pasir dlm periuk nasi sndiri. Ini kes x bertanggungjawab namanyer…esok2 kalo syarikat rakaman or stesen tv saman sbb langgar syarat kontrak ke ape ke…bru nganga.

    kalo lari sbb cinta…lagi laa mencerminkan peribadi tu. Dhla fans dok up kata baik…lurus bla bla. Tapi mcm sebaliknyer… esok keta kene tarik jgn terhegeh2 nk wat come back plak~

    p/s: dh penah ade pengalaman dlm industri tru nasyid sebelum ni x kan x gheti-gheti lg nk bwk diri…x kan culture shock plak.

  45. Erin says:

    Semoga kembali ceriakan dunia seni suara..
    plzzz333

  46. putcomey says:

    ada aku kesah?

  47. hey says:

    1st~xdelah minat dgn shahir tp sedap gak suara die, so actually xkesah pun die nk g mane, juz suka baca beautifulnara, tapi kalu dia mengharumkan nama Malaysia, just tumpang berbangga. LOL
    2nd~media pun xperlu kecoh sangat, bukan benda besar pun, hal macam ni yang boleh timbul benda negatif. lagipun bukan ke mcm hal peribadi dalam nset antara dia n wartawan je, takde maki hamun pun kan?

    Papepun PEACE no WAR

  48. “Sharir tak apa2”,; kata teman sebilik. Hanya balik kampung temui keluarga…

  49. dol says:

    sibuk cari org ,,,budak2 kecik yg hilang kene culik,,,xnk plak korang upah penyiasatt g carii

  50. wisata murah says:

    artikel yang menarik perhatian massa,,salam ukhuwah

  51. SWEET says:

    xpe nanti Shahir muncul
    semasa Anugerah Juara Lagu nanti
    bersabar je laaa wartawan
    mungkin ada sebab
    Shahir buat begitu
    Dia pun ada perasaan

  52. sebokmama says:

    alamak kesiannya shahir mungkin dia dah merasa penangan dunia seni ni dan serik kot…semoga kau bahagia shahir akak doakan

  53. marilyn monreo says:

    baru ko tau dunia seni ni mcmana…
    tak kuat iman bole goyah wooooooo
    ekekekek….apew yg aku melalut nih
    wakakakakakakakaka

  54. myra edorra says:

    Itulah artis.time masuk jd artis je bkan main lg bsungguh.
    lepas dh dpt kumpul peminat sendiri,mula la buat perangai.xkan sbb masalah cinta kot?? aku tak paham btl dgn shahir nie.before ni mmg minat tp sejak dua menjak ni, minat aku dh kurang la kat dia.

    utk shahir : jgn biarkan mslh2 ni mngganggu reputasi anda sbgai artis.carilah jln yg tbaik utk selesaikan mslah.xde mslh dlm dunia ni x boleh di selesaikan.semuanya bgntng atas kita je bgaimana cara nak atasi.melarikan diri mcmni bukan bole selesaikan mslh malah lg menambah2 mslh…

    fikirlah secara matang dan profesional sikit..
    awak tu bkn budak2 lagi…
    ingt, peminat awak,fans2 awak ramai kat luar ni yg support awak dr awak kat akademi lg…
    xkan nak hilang mcmtu jerrk..????
    LU PIKIRLA SENDIRI……..

  55. petra_dubies says:

    SHAHIR DIGUGURKAN DARI AJL….
    SEBAB MASALAH NI LE…
    KESIAN

  56. pape jela says:

    kan pak nil da telefon shahir td kt pagi di era…shahir sakit la…dia masih dlm pemerhatian doktor lg…..cuma dia x ckp dia sakit pe…

    • Pocoyo says:

      Ye ker.. Ciannya Shahir kuuu……… Moga dia cepat sembuh… Baik kita doakan yg terbaik utk Shahir daripada dok fikir yg bukan2 jerk… dapat pahala tau..

  57. ntahapaapantah says:

    SOBER..

  58. Kuku besi says:

    Poyo giler mamat ni..benci tahap dewa aku kat dia ni..woooiii blah lah dari industri seni kalau mengade mcm ni..tak sampai setahun jagung dah cari publisiti murahan.. BANGANG!!!!! Ni semua taktik nak cari publisiti murahan terbawa2 dari AF dulu..memamg mamat ni suka cari strategi murahan.. sudahlah ko..cakaplah ko ni nak harapkan taktik kuno ko ni je unt menang award sebab klu harapkan suara ko memang tahap karaoke je..Muka??? Muka wak Joko jual ikan lagi hensem dari ko.. ada FAHAM!! So Leave it n GO!!!

  59. asya says:

    klau sakit >>> semoga cepat sembuh
    klau putus cinte >>>> Cintailah tuhan kamu..itu lg baik.
    klau nak muhasabah diri >>>> jgn bikin panas
    klau sesaja >>>> lantak ko la labu..

    hahaha~

  60. lolyat gang says:

    hek ele
    cheap publisiti je ni

    blah la ko shahir
    ingat ko best ke

    yg radio era plak beria-ria siap buat discussion psl shahir pagi td

    aku gelak je tgk peminat semua bg nasihat n rayu kt dlm radio

    korg semua da kene tipu hahahaha

    • Kuku besi says:

      Memang dah sah mamat poyo ni gila publisiti.. alasannya ialah mcmana nak bertahan dgn satu lagu kebahagiaan dlm kebodohan tu..hahaha..so mau tak mau kena la cari publisiti murahan..cheap sale taraf chow kit le ko ni Shahir.. nyampah aku kalau org gila publisiti mcm ni..lainlah kau tu dah taraf Sudirman ke..boleh lah tahan lagi dgr manusia2 bodoh merayu2 di radio.. BLAHHHHH

  61. che lah says:

    hahaha..rmai nyer perempuan minat kt shahirrr

  62. pink_lady says:

    ahhhhh..gimik semata2 la tuh..nak bagi kejotan kat juara lagu nnti dengan film pertama dia KaraK tu..(aku dok karak,mane ada hantu)..

  63. aku no.50 says:

    hahaha….apebende la….klako pun ada baca komen korang ni…

  64. lulu says:

    maybe dia dah realize dunia hiburan ni dunia akhir zaman.

  65. Nur Amina says:

    saya bersyukur Shahir sedar bahawa dunia ini khayalan permainan sahaja, bagus shahir. saya sokong… berhijrahlah shahir…

  66. Nur Amina says:

    dunia ni ibarat tempat perteduhan, seperti kamu berjalan dan berteduh di bawah pokok, kemudian berjalan lagi dan berteduh di bawah pokok…

  67. Nur Amina says:

    shahir semalam saya nampak ada dlam buaian, tapi tu shahir anak buah jiran la, baru 3 bulan. jangan mawrah…

  68. alahai…hilang pulok dah..mcm2 hal..

  69. adek_ann says:

    mcm lh jd artis ne tiket utk masuk syurga..apa le..dia punya suka lh nak buat apa,jnji tak mrugikn dia,n yg pnting tk mrugikan di AKHIRAT kelak…nmpk 2???? mun dia brhnti pun dr dunia hburan byk lg tmpt nak cari rzkiiiii…..jd imam ok pe.. =)

  70. Kek Sarawak says:

    Aku tak minat sgt la Shahir huhu

  71. hanzz says:

    aku Shahir ni kureng sikit, Mawi wlaupun suara x sedap mana tapi dia cekal, itu lah beza dah basa hidup senang dan hidup susah.Baru tekanan sikit dah nak putus asa pulak, lepas tu hilangkan diri.tak berani hadapi kenyataan.

  72. Mohd Khairul says:

    Shahir ini berlagak!!! Dia nak ambil perhatian kat owang ramai jer!! Bodoh!!

  73. […] ini kami mendapat tahu dari Beautifulnara yang mengatakan Shahir AF8 menghantar mesej dengan hanya menyatakan hanya ‘kebahagian dalam […]

  74. Wah, sharir eh Shahir !!!