Written by AbangNara | March 18th, 2013

Oh sedihnya dengan apa yang menimpa Noniswara ini. Baru sahaja bercerai dengan suaminya, Datuk Rosman Ridzwan baru-baru ini, Noniswara memberitahu yang bekas suaminya itu dirampas oleh kawan baiknya yang merupakan rakan artis juga. Kejam sungguh dunia ini.

noniswara

Menerusi MediaHiburan, Noniswara berkata:-

Saya tidak sangka, kawan sendiri sanggup melakukan perkara sedemikian kepada saya. Apatah lagi, dia di kalangan rakan artis juga. Saya mengenalinya dengan rapat dan sebelum ini, dia pernah meminta saya untuk cari kawan lelaki untuk dikenalkan kepadanya sedangkan dia memiliki ramai kenalan lelaki. Artis itu mula memberi perhatian kepada suami saya ketika saya sibuk dengan kerja-kerja di lokasi. Dia mula meracuni fikiran Datuk dan cuba memburuk-burukkan saya dengan menganggap saya sering mengabaikan suami.

suami noniswara

Apa nak jadi dengan si rakan artis ini? Suami orang jugak yang dingoratnya. Dah la suami orang, suami member baik sendiri pulak tue. Memang tak ada hati perut langsung. Agaknya rakan artis tersebut rambang mata tengok kekayaan si suami kot. Kata Noniswara lagi.

Setelah berbincang dengan suami, dia mengakui yang dirinya mencintai wanita itu dan tidak mahu melepaskannya. Jadi, buat apa saya tunggu lagi jika dia sendiri akui ketika melihat saya, wajah saya menyerupai ‘hantu’. Saya tidak menyesali dengan apa yang berlaku dan menganggap ianya ketentuan ALLAH SWT. Sebagai manusia, kita hanya mampu berdoa dan mungkin setakat ini sahaja jodoh saya bersama dia

Kalau dah tahap nampak muka macam hantu, kemungkinan kena buatan orang tue mungkin ada. Masih ada lagi rupanya manusia yang percaya dengan perkara-perkara syirik sebegini. Mungkin anda akan bahagia sekarang ini, namun lambat-laun, perbuatan keji itu akan terbongkar jua. Insaflah wahai si perampas.

P.S: 10 bandar solar di USA

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

136 responses to Kawan Sendiri, Artis Rampas Suami Saya – Noniswara

  1. lin says:

    ohhhh…. masalahnya laki dia pun goyah huhu sebab itu mulai sekarang kena jaga suami sebaik mungkin..

    0

    0
    • LULU says:

      norish karman???

      0

      0
      • miss pineapple says:

        ni sebab nak dapat title datuk ler ni, tu yg rebut laki org…cuba kalo lelaki tu x der apa2..nak ker perampas tu

        0

        0
      • lola says:

        dunia ni tak kejam abg nara. manusia yang kejam.
        sedar la diri tu sikit..ade ke rosakkan rumah tangga org..rasa si noniswara ni pun tak kacau hidup org.jgn la sampai rampas..ni dah menindas sesama kaum hawa sendiri..yg laki dia tu pun mesti gatal lebih.si NK tu pun bukannya bergetah muda ke.tua kertu jugak..

        0

        0
        • Akus says:

          jgn marah si betina klu laki tu memng dh sedia gatal..bak kata pepatah”klu x de angin,masa kn pokok bergoyang”..”tepuk sebelah tngn x kn berbunyi”…x pe mugkin bukn jodoh anda lg..teruskn pejuangn wanita..wanita tetap teguh & jitu..hidup wanita..jgn cept mgalah ye…

          0

          0
        • NONANONI says:

          BETUL..LELAKI YANG GATALMIANG NYE..MENTANG2 BYK DUIT ADA PANGKAT..SEMUA BETINA NAK REMBAT

          0

          0
        • Vanda says:

          Dato Rosman adalah ex-boss saya. Adalah tak betul nak kata dia ini gatal. Dia mempunyai penampilan yang bagus, dgn statusnya tak heranlah ramai wanita jatuh hati pada nya. Sebenarnya dia seorang yg lonely & dia mencari seseorang yg boleh menjaganya & rumahtangga dgn sempurna. Isteri pertama adalah anak angkat kepada ayahanda Sultan Mizan. Kini seorang dekan/pensyarah di UITM. Mereka ada 3 anak semua dah besar. Rumahtangga mereka bermasalah sudah lama. Bila isteri mengambil keputusan untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara, anak2 masih kecil, Dato lah yg jaga dibantu oleh staff2. Bila isteri balik mereka masih tak dapat selesaikan masalah rumahtangga mereka. Kemudian secretary Dato yg byk mengaturkan jadual harian anak2 seperti pastikan driver hantar tuition etc. Lama2 Dato kawin dgn secretary ini. Secretary ini berubah , ialah dah jadi isteri Dato, lagak lebih semua berjenama . Tahan 2 tahun. Dato masa tu tak ceraikan 1st wife. Noniswara ini adalah best friend 1st wife Dato. Dia selalu dtg jumpa her at house . Bila Dato balik rumah masa tu lah kenal Nonis…..Hmmm

          0

          0
        • Anonymous says:

          vanda, suruhla ex boss u ni cari wanita solehah sikit klau yer pun lonely.. ni cari artis seksi2 buat apa.. cari la perempuan yg ada agama sikit.. pi la cari perempuan kt usrah2 agama ke.. ni cari prempuan soSIAL mmg jahanam la rumah tangga..

          0

          0
      • Anonymous says:

        perempuan sepi mmg takkan boleh tgk perempuan lain bahagia. bersepah perempuan mcm tu skrg ni, melayu pulak tu… yg tak artis pun ramai.. hati2 lah wahai isteri2.. perlu curiga dgn perempuan luar walaupun sahabat. sbb diaorg ni umpama penceroboh dr sulu..sekali berjaya masuk mmg terus huru hara.
        minta dijauhkan dr org yg berhati busuk

        0

        1
        • Januari says:

          Bukan rakan aje.. Sedara sendiri adik sendiri pun taraguna

          0

          0
        • Suria says:

          Itu lah…. Suria pun pernah kena dengan kawan baik sendiri. Sanggup dia main2 msg dengan bf Suria masa kitorang long-distrance relationship. Buat2 manja, tanya khabar, gurau2 yang terlebih. Bila dah terkantoi dengan Suria, dia terus putus kawan dengan Suria tapi masih lagi berhubung dengan bf Suria.

          Benci betul dengan perempuan kurang ajar macam ni. Memalukan imej kaum Hawa lain yang pakai tudung!

          0

          0
      • pah.. says:

        ha ah.. kn aritu kate norish karman rampas laki kwn baek sendiri…ehh xtau la,,hihi

        0

        0
      • Olga says:

        NORISH KARMAN LAH U OLSSSSSSS HBIS SIAPA LAGI

        0

        0
      • sititanjungperak says:

        dengar kabo mazonah zolkepli

        0

        0
      • j for joy says:

        aku pon dapat rasakan norish karman,,
        kalau die amboi jahatnya…………!!! tak ingat mati punye pempuan….

        0

        0
    • bale says:

      ada lagi eh prp mcm tu…rampas suami kwn sendiri. aman ke hidup nanti?teruknya perangai..suami dia pun mesti gatal kan..

      0

      0
      • Gangster's wife says:

        kalau aku di tempat noniswara, aku sembelih betina perampas tu kasi mampus.. takpun aku bom je betina perampas tu biar bersepai jadi abu……………. dasar betina perampas jahat mmg patut di ajar !!!

        0

        0
    • miss mong says:

      tepuk sbelah tgn tk kn bebunyik kan..

      0

      0
    • Olga says:

      NORISH KARMAN LAH U OLSSSSSSS HBIS SIAPA LAGI

      0

      0
    • peah says:

      mmm..bukan dulu Noniswara ni pun rampas laki orang ke? laki dia mmg gatal.. his 1st wife wa mmg kenal. naik turun mahkamah gak pasal si Nonis ni rampas. sekarang laki dia kena rampas duk tagih simpati plak.. nilah namanya, balasan karma! dulu ko rampas dr pompuan lain, sekarang hambik ko!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg pun ada kwn kenal x wife datuk ni,dl datuk ni ceraikan wife dia sbb nak kawin ngan si nonis ni,dgr2 datuk ni suke pukul bini…tulah ko nonis amik laki org Tuhan bg ko rs balik camne perasaan x wife dia dl…

        0

        0
        • lina A says:

          ohh klau mcm tu aku tak jd la nak kesian kat nonis ni… geng perampas gak ni..
          padan muka.. boleh la jadikan tauladan kpd org2 yg berangan2 nak rampas laki org tu.. jgn perasan laki tu nk terliur kt ko smpai bila2 senah oii

          0

          0
    • Anonymous says:

      dulu amik hak org,skrg apa rasa org amik hak awak..

      0

      0
    • Kak Pah says:

      aduhhh sang lelaki..senangnya berubah hati…time suka lautan berapi pun sggup direnangi..tp bila dh benci muka yg cun pun dh nmpak cm aci…ayooo….

      0

      0
    • TANTE says:

      hang punye laki ni pooonnnnn kaki pompuan gak ni…. kalu tak… asal die layan…~ tua kayo+artis tak boleh dipisahkan…… hang pun cum tak kesah ponn ok cerai2…~

      0

      0
  2. Bulat says:

    NK Ke?

    0

    0
    • bumbleebee says:

      Maybe…sebelom ni kecoh2 jugak pasal NK caras laki kawan baik dia..

      0

      0
      • Nera says:

        tula dulu sah2 title datin ko buat pasal..lahir plak anak x sah taraf (kot) pastu caras datuk (laki kwn).. .pempuan camtu jgk yg datuk rosman ni nak. . .

        0

        0
        • Anonymous says:

          datuk ni pun bongok,kalo nak cari pun,cari lah artis muda yg xde anak…ni dua2 bekas janda…

          0

          0
    • Mariah Kari says:

      mgkn kot…kan kecoh sblm ni…tp seriously NK tu cantik dr noni ni…mna x gatal 1 badan laki noni ni…

      0

      0
      • jokong mas says:

        aku jarang komen..tapi bila tengok komen Mariah Kari, aku tak sabar-sabar nak komen..NK cantik? aku tak tau la ko dah jumpa si NK ke belum tapi aku pernah jumpa NK kat wangsa maju satu ketika dulu..masa tu dia masuk dengan abang faradia..pergh…sekali pandang, rasa nak pandang lagi…bukan sebab cantik..tapi sebab macam tak percaya..ini ke artis yang org cakap cantik sgt..tangan hitam, tapak kaki hitam..muka tebal dengan make up..kelabu plak tu…cantik lagi makcik aku kat kampung tu…

        0

        0
        • adik manis says:

          sy pon kategori kulit xcerah kuning langsat.. takkan prempuan yang kategori selain dari putih bak salju dan kuning langsat je cantik?

          0

          0
        • Anak Mak Dara says:

          saya pernah jumpa NK kat OUtama…sombong sih

          0

          0
      • tototttt says:

        ntah2 noris nk satukn balek 1st wife dato’ tu kooottttttttt…………………haa bukan la noris gatai.. niat baik tapi salah sangke then cerai….

        0

        0
  3. bakawali girlz says:

    banyakan bersabar sis…semoga Allah memberi jalan dan pertunjuk yang terbaik, doa orang teraniaya selalu makbul…ari nie dia buat kita esok2 Allah akan balas balik apa yang dia buat kat kita….

    0

    0
    • Anonymous says:

      padan lah muka..dulu bukan main bongkak masa dapat datuk ni jadi laki.. sekarang ni sory…dah tak ada title datin..title janda jer..satu rombongan ngan che ta..

      0

      0
  4. cik embun says:

    Astaghfirullah… sabarlah noniswara… Allah itu Maha Kaya…

    0

    0
  5. wawa says:

    percayalah dgn ketentuan-Nya…sesungguhnya mgkin ada hikmah yg tsembunyi di setiap yg berlaku…
    kpd si perampas anda boleh berbahagia skrg atas pderitaan shabat baik sndiri…tp INGAT ALLAH MAHA ADIL…

    0

    0
  6. Lembu Gemok says:

    harap tabah laaa…kalau betol laa dia gunakan benda2 halus ni…mmg takleh buat apa kecuali meminta pada yang Esa..benda2 macam ni kena berbalik pada yang Satu..insyaAllah..tiada apa yang leh lawan kekuasaannya..~

    0

    0
    • miss pineapple says:

      tak semestinya dia pikat datuk tu guna bomoh, org lelaki ni kalau kita buat manja2, ambil berat, bertanya khabar pun lama2 lentuk jugak, mungkin datuk ni berhajat nk kawin dua tapi last2 bercerai jawapnya

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak semua lelaki mudah tergoda.. buat manja2, melentuk, goda tahap extreme, tonggek bontot, gedik segala bagai pun kalau lelaki tu betul2 jujur dgn isteri, baik dan tahu tanggungjawab sertasayang pada rumahtangganya pasti dia takkan hancurkan masjid yg telah dibinanya

        0

        0
        • miss pineapple says:

          maksud aku..pompuan tu jadi kawan kpd datuk tu…lepas tu bertanya khabar, ajak keluar..mcm kawan biasa bukannya pergi tonggek, Nonis tu kan kebetulan sibuk shooting, mungkin datuk tu lonely..bila ada pompuan ambil berat mula lah cair, siapa tahu kan

          0

          0
  7. cikot says:

    hoho..cian,smpai muka die pn da nmpk cm hntu?tp mmg muke si nonis da len pn..da ‘bengkak2’ kna suntik..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    BACA GOSIP KAT WEB LAIN..
    ADAKAH NORISH KARMAN?

    0

    0
  9. Mat K says:

    aku mcm tahu je siapa yg dikatakan merampas laki kau tu. cerita dia ada keluar melodi tuari kan?

    0

    0
  10. lulu says:

    norish karman????

    0

    0
  11. Anonymous says:

    nk bkn kwn baik dgn dia ni.. xkn datuk ni bomoh..haha
    kwn baik mereka ni maria farida, rebecca, etc

    0

    0
  12. mutiara says:

    KAN DAH KATE BESFREN DIE YG CARAS..KALAU ADE UNSUR2 SIHIR NAPE XBERUBAT DULU, KAN ELOK SELAMATKAN RUMAHTANGGA DARI BERCERAI BERAI

    0

    0
  13. kasabian says:

    kak nonis…g la masjid..buat amal jariah banyak2..jgn sibuk duk belumba2 nk kawen pucuk muda la hapa la mcm sesetengah artis..da umo cmni..
    mintak ngn tuhan ape pn dpt kak daripada duk mtk ngn manusia…hampeh gini la jadinye..bergantung kepada Allah bukan kepada manusia.
    all the best kak nonis

    0

    0
  14. hazel says:

    hurmmm dunia akhir zaman…macam2 org sggup buat dan semakin jahil dlm ilmu agama…semoga nonis lebih tabah..ni laa peluang utk nonis mendekatkan lg diri pada Allah swt…

    0

    0
    • meriam buluh says:

      memang akhir zaman…..area aku byk bomoh yg dah jadi kaya hanya dgn kata pandai berubat. sebab ramai pnddk area aku taksub dgn bomoh utk buat jahat.
      hatta mengandung pun d kata buatan org. hahaha.

      0

      0
  15. kaki shopping says:

    sedut kepala kuat2 pun dh x jalan ker mem noniswara…miahaha

    0

    0
  16. aptb says:

    benda dh lps jgnlh dikenang..kalu cara bgitu die dpt somi ko,pasni kalo die kawen die lak rase pe ko rase..hukum karma… jgnle sdh..buang masa..move on… k sekian.

    0

    0
  17. hish!!! says:

    Ala dah umor2 mcm nie duk heboh nak cerai kawen cerai kawen buat aper????? Datuk ohh datuk umah kata pegi kubur kata mari dh tu..udah2 ler. Nonis plak pun anggap jela tarak jodoh, baik beso kan anak2 yg kecik2 tu lg ada faedah dari morayan kan suami yg mata keranjang tu.. x yah nk salah kn sangat si perampas tu..it takes two to tango.. mane ada org tango sensorang :)

    0

    0
  18. hellyberry says:

    lagi sakit hati sedih marah bila yg rampas tu kawan baik dari dirampas oleh betina yg kite x kenal….uhuhhh

    0

    0
    • Akus says:

      aku teringt kisah supervisor aku yg rampas laki kwn baik sndiri..yang dianggap sbg kakak angkat,tido sebantal,makan sepinggn tapi last2 di caras,cantas laki kawan baik sndiri..memng kejam..siap guna bomoh semata2 nk kan laki tu..

      0

      0
  19. cik apple says:

    NK?kalau betul dia lah…ish2 tak cukup ke lelaki-lelaki yg ko rembat sebelum ni…status Fb semua baik-baik tapi rupanya setan juga minah sekor ni

    0

    0
  20. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    sabar jeelaaaaa…….

    0

    0
  21. erni leona says:

    Kenapa lelaki macam tue? Sy tak cakap la semua..
    Sy sendiri rasa, suami kata sygkan sy tapi kantoi banyak kali skandal dengan perempuan lain..
    sedih la, apa nak buat?angkat kaki atau maafkan ajer?dah banyak kali sangat janji tak nak ada perempuan lain tapi tetap sama je..kenapa perempuan masih nak layan kalau tahu suami org..

    0

    0
    • Armin V says:

      Sebb kebanyakan pompuan skrg ckp, laki org ni ekonomi da kukuh.. pengalaman byk, bole didik diorg dgn lebih baik lagi.. tu pasal skrg byk lelaki bujang jadi lembut..hahahah.. lepas tu byk pulak yg tak kawen lagi2, pompuan skrg dah tak peduli suami org ke apa janji diorg dpt apa diorg nak…

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak semua pompuan mcm tu, nk cari yg pengalaman konon…betina sundal jer kot yg mcm tu…gila harta, geli lah..yg bujang berlambak

        0

        0
    • guli pecah says:

      @erni leona : kwn sy mmg pnah ada hbungan dgn suami org..jmpa tk penh pi slalu chatting..so kwn sy brkali2 minta putus dri laki 2…tpi yg lelaki pulak tk nk lepas….so conclusion is yg ppuan kena was2 slalu, erlet klu ada prubahan pda laki anda. ingatkan suami anda, sklali-skala “ajar” dia…biar dia tau langit tgi rendah…kdg2 yg lelaki ni (tk suma) mau lebih dri satu…..apapun bertepuk sblah tgan tk berbunyi….melainkan tgan yg satu lagi “dipaksa” bertepuk…renung-renungkan..

      0

      0
  22. 600 Trance Music says:

    Sebb datuk la di rampas, kalau perkerja kilang ke apa.. Mesti pompuan tu buat bodo je, nak kata laki tu penuh kasih syg tak jugak kot.. sebb poket dia penuh duitt je tuuuu

    0

    0
  23. mek tembam says:

    norish karman dh kawin la..dengn engineer petronas

    0

    0
  24. Anonymous says:

    org kata maznah zulkifli. sbb takkan lah si Noniswara ni nk bela org pas pantang kan? tak kuasa dia dh glamer2 nk jga NK tu dulu. so its confirm to MZ. :D

    0

    0
  25. Fedzmy says:

    kesian noniswara…. biarlah dgn org yang suka merampas hak org lain… mungkin ada hikmahnya….

    0

    0
  26. Mis kay says:

    Dulu dia amik laki org, so hukum karma lah kan, whats goes around comes around, tak kisah ler norish ker, maznah zulkiflee ke, memang padey muka mu

    0

    0
  27. Gg Plsu Pakcik Tk Larat Nk Kunyah says:

    NK kot. Maznah tu tomby. Tapi yang penting bukan Nala Karuppan, amak!

    0

    0
  28. erni leona says:

    Tiada hukum karma dalam islam

    0

    0
    • Anje says:

      Sokong 200%. Ni aku amik from blog aijatshantung tentang penjelasan hukum karma dalam Islam. ” Hukum Karma berbeza daripada ajaran Islam kerana bagi penganut Hindu, Hukum Karma itu hukum yang berlaku di atas dunia ini. Maka setiap musibah yang menimpa seseorang di dunia ini diyakini adalah balasan kepada kejahatan yang telah dilakukannya. Mengikut fahaman Hindu, musibah adalah hukuman daripada Sang Karma (tuhan) disebabkan seseorang itu melakukan dosa. Hukum Karma tidak serasi dengan konsep ‘dugaan’ dalam Islam. Dalam Islam salah satu fungsi musibah adalah sebagai dugaan, makanya orang-orang yang baik, malah nabi-nabi sekalipun ditimpa musibah. Tidak mungkin penderitaan yang dialami oleh nabi-nabi adalah hukuman dari Sang Karma.”

      0

      0
  29. Anonymous says:

    KESETIAAN WANITA DIUJI BILA LAKI TAKDA APA APA. KESETIAN LELAKI DIUJI BILA DAH KAYA. LELAKI BILA KAYA. MULA NAK PASANG LAIN.
    Kes penceraian paling tinggi kat malaysia ialah negeri sembilan. pasal dulu felda lb johnson dapat wang pampasan juta2 dari kerajaan. mostly cerai pasal dah kaya, lupa diri. sekian

    0

    0
    • Anonymous says:

      Cabaran dan dugaan adalah fasa normal dalam kehidupan manusia dan ia adalah masa paling sesuai untuk dimanfaatkan dalam membuat pertimbangan sama ada mahu terus menghadapi masalah berkenaan dengan cekal, berikhtiar untuk menyelesaikan segala kekusutan ataupun menyalahkan takdir semata-mata.

      0

      0
    • meriam buluh says:

      dulu den ddk sano x da pun dongar. klau x tentu den ddk lagi d felda lb johnson sebab ngorat org yg dah cerai kan bini. ngarut tuuu.

      0

      0
  30. ejay says:

    pokok pangkal si suami tu…kalau dia tu macam barang boleh la nak cakap rampas2. Kalau laki dia sendiri pun dah nak, tak timbul la rampas2 ni….dah sama2 suka sama suka la….lelaki ni pantang ada offer. Kalau bende dah nak jadi, jaga la camana pun dia jadi jugak.

    0

    0
  31. kiah keembong says:

    mungkinkah eina azman??? hahahahhaa.. ex husband si noniswara nih kan datuk??? heee

    0

    0
    • missa says:

      hahaha… lawak kot…takkanlah eina azman tu bestfriend ngan nonis kot? macam mak ngan anak dah…

      0

      0
  32. erni elona says:

    Kepada gadis-gadis yang asyik mengulit cinta dengan suami orang, satu sahaja pesanan sy apa yang anda lakukan hari ini mungkin akan anda lalui suatu hari nanti kerana anda akan berkahwin, jadi seorang isteri dan ibu. Begitu juga pada isteri org/suami org yang buat hubungan belakang isteri/suami. Allah itu Maha Adil.

    0

    0
  33. tulun says:

    mcm mana suami nak hormat isteri ,klau muka penuh fake .Bermekap tebal .. botok sana sini ,kuku merah menyala … rambut kuning .Mungkin hati suami lebih sejuk bila melihat isteri yg bertudung lintup .. lemah lembut …… psal tu suami artis sng2 mencapak bini mereka ………….

    0

    0
    • GadisSunti Murahan says:

      hanya lelaki huduh tak bernapsu saja tak suker tgk wife mereka mekap cantik2, kau kekampungan lah si tulun

      0

      0
  34. rombau says:

    bukan perempuan rampas.. tp laki jugak yg gatal.. kalo dia setia dengan isteri, goda camana pun dia takkan pandang… so, jaga keperluan zahir dan batin suami dengan sebaiknyer..

    0

    0
  35. Mat K says:

    sejak kawen ni, ramai makwe nak mengurat aku ni kenapa?

    aku tak suka tau. kehkeh

    0

    0
    • sweetsour says:

      ppuan zaman skang mmg otak bengong skit kot..?
      lpas ktorg kawin pn, suami slalu kne ngorat…
      depan2 sy pn ade…
      nsib suami ok…
      sedih ngn ppuan skang… haisshh…~

      0

      0
  36. Tupperware says:

    Sumber dari real account fb NorishKemon sendiri, bukan laki si Noniswaron ni yang dia caras, tapi SUAMI KEPADA KAWAN BAIK DIA YG JAGA DIA DLM PANTANG tu…..laki tu kerja PETRONAS…korang ni nak pitnah dia ngan laki si noniswaron ni, cari info dulu la beb. Korang tak caya, cari si tukang komen nama “Izana Sofia”..haaa korang paham le apa aku cakap ni

    0

    0
  37. Tupperware says:

    Gi skodeng fb NK…cari si tukang komen nama “Izana Sofia”….

    0

    0
  38. artiskorea says:

    euwwww….apa kelas maznah zulkefli mulut pon herot!

    0

    0
  39. NORISH KARMAN says:

    MMG AKU LH YG RAMPAS..KORG BARU TAHU KE……HAHAHAHAHA….

    0

    0
  40. Sulu says:

    dengar cerita Neelofa bercinta dengan Sabri Yunus, betul ke ?

    0

    0
  41. Tempoyak says:

    What goes around comes around. Dulu nonis amek datok ni dr wife dia, skrg terkenalah blk apa yg dia buat. Siapa yg main benda2 jahat jin setan sume, mmg padanlah muka sendiri nampak mcm hantu. Ye x nonis? Hahaha

    0

    0
  42. Hetty Salene kata Karma says:

    bekas isteri Dato’ ni sgt baik n cantik orgnya…masa ko rampas Dato dari isterinya ko pun tak fikirkan isterinya kan Noniswara, skrg rasa laa… org rampas Dato’ dr ko, Allah bayar cash skrg ni Noniswara oiii, jd skrg ni tak yah la melalak kata rakan artis rampas suami ko..ko pun 2 x 5 jer…

    0

    0
  43. takdanama1 says:

    no longer a datin then? so kesian…

    0

    0
  44. hey nasik goreng says:

    mak aku penah pesan,dengar sini nasik goreng mak nak cakap sikit ”kalo laki tu sanggup tinggalkan istri dan anak2 dia untuk ko…janganla dibuat laki..x mustahil satu ari nanti dia akan tinggalkan ko”.
    nonis2..ni la yg berlaku pd ko..attention ladies,jauhi datuk ni kalo dia ngorat korang.

    1

    0
  45. kakimenyampah says:

    hmm…datuk ni ngan prmpuan tu 2×5 je la….sama gak miangnya….tpuk sblh tgn pun x bunyi kn…so…ph2m je la…

    0

    0
  46. Cotton says:

    Ala memang Noniswara yg nak cerai… dah tahan asyik kena pukul dengan dato’ tu. dan memang maznah zulkifli yang caras. sekian.

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      eh maznah zlkifli ni sape? boleh minah jambu tau tak? si maznah ni ke yg kebas laki nonis? kenape dia sial sangat kebas laki orang! mentang2 lah laki nonis ni datuk n tk pikir itu kawan punye laki nk kebasssssss aje macm tkde jantan lain ! janda ke pe si maznah ni ????? dh lah nonis u cerai aje lah ngan laki u ni ! tkde faedah u nk simpan dia lama2 buang masa aje huh !!

      0

      0
  47. Anonymous says:

    nara jgn buat fitnah…. benda xtau hujng pangkal…jgn dengar ckp sebelh pihak terus ja buat judgement….nk bg ank bini mkn hasil ni nara oiii!
    report apa yg dia ckp sudh jgn ulas yg bukan2….

    0

    0
  48. mashi says:

    kat luar mekap tebal, balik umah buang sume mekap memangla nampak mcm hantu ;p

    0

    0
  49. KawanBaikNonis says:

    Hahaha…memanglah dunia nak qiamat. Chatters mcm korang ni yang komen tak ada bukti ni, memang sah sah tetamu neraka jahanam… nonis memang dah nak bercerai lama, sebab dah ada dato lain yang melamar dia. Baru nampak dia dlm kereta putih dgn orang tua tu kat Alexis Ampang. Bila tak ada cara lain, dia sangkutkan nama org lain pulak.

    Dah la kaki bomoh, kesian aku tengok laki dia sekarang ni, sakit memanjang sebab dipaksa keluar rumah dan dipaksa lepaskan si Nonis. Nak harta cepat mcm tu la .

    Walau aku kawan Nonis, hari ni aku meluat tengok dia ke sana sini memburukkan nama orang lain yang tak bersalah. PA dia tu pun sama, dasar pondan!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Baik keluarkan lagi cerita keburukan NONIS ni. Biar ramai sikit sedar siapa betul siapa salah!

      0

      0
  50. mangkut dua tingkat says:

    maznah zolkifli. ni 95% betul..

    0

    0
  51. teah cun says:

    sulu,, ko ni lawak la,, gelak sampai terkentut aku baca komen ko

    0

    0
  52. mak tom says:

    pooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  53. intan sari says:

    hai cctv
    bye

    0

    0
  54. kak ana says:

    kenapa noni tak sanggup dimadu ker? merampas kebahagiaan org lain dulu tak ingat ker… dah tak payah buat media jadi mahkamah anda..

    0

    0
  55. mamaNoor says:

    Lelaki berkemampuan. apasalah nya. Terimalah jodoh ketentuan Illahi. Either you Like it or not, Take it or Leave it. Lainlah kalu dia tak mampu bagi makan , minum, pakai dll baik campak ker sungai kasi makan boya. Perempuan senang masuk syurga…

    0

    0
  56. kucing comel says:

    Huh..jgn nak kata hidup org glamer mcm nih, hidup org biasa, kita pun dah biasa2 dengar, kawan baik sendiri rampas laki kawan. Kat opis nih, ada pompuan mcm nie, masa function opis bukan main tayang laki dia, tp kat belakang check-in hotel dgn laki lain…ish! dasyat wanita sekarang. Memang rasa malu tu dah tak de apa2 pun….kesian tengok wanita mcm nih buat DOSA!

    0

    0
  57. Aku Bukan Sesiapa says:

    mungkin datuk n nonis due2 terkena buatan org kut..

    0

    0
  58. saya lalala.. says:

    nmpk mcm nonis yg bmslh… mcm selalu dia jek yg mntk kawen cerai… dgn datuk2 yg kaya plak tu… mane tau ade muslihat kawen sbb nak kan harta org tu… yg datuk2 tu plak… tau laa byk duit… kalau betul hidup tu lonely kawen laa dgn wanita yg baek2 yg pntgkan keluarga… cr gak prmpn yg kaki kikis.. smpi bile pun kawen cerai tak sudah2…

    0

    0
  59. kawan NK... says:

    anda suma jgn suke2 ht nk fitnah2 nk…
    pdanla bby bru dia anak hsil hbungan dgn dato…
    so pndai2 lah btgjwb..c pmpuan ‘HANTU” 2pn dh tau..
    nonisss aku xkan maafkan ape yg kau buat dlu!!!!!
    dasar pmpuan sampahhhh….

    0

    0
  60. Orkid says:

    Korang ni takda kerja lain ka.. Suka sangat tuduh yg bukan bukan.. Kalau tak tau cerita sebenar, jgn pandai pandai nak buat spekulasi.. Kalau org yg korg tuduh tu tak bersalah, dapat dosa je kan.. Tu sudah di kira sbg fitnah.. So sendiri mau ingat la ye. Jaga tepi kain sendiri dulu, sblm sibuk hal org lain… Sapa salah sapa benar hanya Allah & tuan empunya diri saja yg tahu. Apa apa pun aku simpati pada Noniswara..

    0

    0
  61. Orkid says:

    Jgn nak menuduh kalau tak tau cerita sebenar… Sia sia je dapat dosa.. Jadi fitnah.. So paham paham lah ye.. Apa apa pun aku simpati dengan nasib Noniswara..

    0

    0
  62. din1990 says:

    laki dia pon tak betul gak gatal sama je gan kwn baik dia tu,biar kan la dorang allah masih sygn kan kamu sempat gak di tunjuk kan belang dua orang tu pada kamu semasa hidop ni.kumbang pon bkn 1 dlm dunia banyak lg ada,maybe jodoh kamu ada dgn orang len.

    0

    0
  63. Geletiss says:

    Loya stiap kali tgk rebecca oplod gambar dgn noniswara ni … geli tgk da tua2 sedar lerr skitt ………………

    0

    0
  64. :) says:

    Muhasabah diri tu kan lagi bagos dari tuding jari kat org then cari mcm alasan nak tutup salah sndiri..kalau dah gambar kat internet tu evry week (tu yg nampak) keluar p club walaupon dgn laki sndiri…tp jarang gak nampak gamba kat club tu dgn laki..camne tak jadi benda2 camni bila laki nampak yang lgi cantik seksi dari awak tu~~

    0

    0
  65. zulfa says:

    Erm…macam2…

    0

    0
  66. […] adik-beradiknya yang berasa marah mengutuskan dua orang sebagai wakil untuk berurusan dengan si suami tersebut. Entah apa yang berlaku, dua orang wakil tersebut berang lalu mengugut si suami untuk […]

    0

    0
  67. Pika says:

    Abang Nara, pika bukan apa. Tapi kalau artis rampas suami ni, mcm tak relevan sangat. Semua perempuan kena blame perempuan lain. Kenapa eh? Husband dia tu tak salah ke? Haha. Kan ke pelik. Ini bukan rampas, ini mutual interest. Husband dia minat pmpuan tu, kebetulan kawan baik dia. Tu je. Well, dah takdir jodoh dia sampai takat tu. I know it hurts but things happen for reasons. Takde apa-apa artikel pun cakap pasal husband dia. Husband dia ni boleh lah duduk goyang kaki tengok perempuan bergaduh salahkan perempuan lagi satu. Kalau husband dia tak layan, kan perempuan tu tak boleh rampas? Betul tak? Haha.

    Cuba bayangkan perasaan rakan artis yang kena tuduh rampas tu? Hmm, entah-entah bukan 100 percent her fault. Who knows. :) Just sharing my opinion! :D TC.

    0

    0
  68. cleopatra says:

    Kesian norish karman… bukan dia la… si maznah zolkepli, perempuan yang ride motor besar tu… buruk perangai maznah tu sebenarnya…

    0

    0
    • AntiSundal says:

      kalau maznah zolkifli puncanya maybe betul, sbb lama dh dorang ada bisnes sekali (katanya bisnes la) or si Rosman ni mmg lama dah ‘payung’ si maznah ni…mmg perangai dia buruk bila berkenaan jantan. Sbb dia ni dah desperate sgt nk carik laki. Kwn saya sendiri jadi mangsa, bila dia menyundal dgn husband kwn saya. Kesian dia, smpai skrg x pulih lagi pasal kes ni…kalau x pecaya, ada 1 time pic jantan ni ngan mz bersepah dlm FB fan page dia…siap rasa x salah upload gamba ngan laki org…wallhua’alam….

      0

      0
  69. terbakor says:

    byk betul spekulasi siapa yang rampas, siap cite pasal dato yg dulu2 pun keluar gak..

    0

    0
  70. AntiSundal says:

    kalau la betul maznah zolkifli puncanya, mmg saya persaya…sbb dia ni dh lama berkawan ngan nonis…and buat bisnes (bisnes konon la) ngan Rosman (sorry no datok..lu sape nk gua respek lu??) and Rosman pun dh lama ‘payung’ maznah ni…saya berani ckp sbb kwn baik saya sendiri terkena…si maznah ni menyundal dgn husband dia..siap upload pics dlm fb fan page…gamba peluk2 kat oversea..bila dah kantoi, maznah sundal ni xde pun courtesy nk mtk maaf kat kwn saya…kesian dia, smpai skrg masih cuba bina balik marriage dia…

    0

    0