Written by AbangNara | September 15th, 2009

Haa kami mendapat info daripada reader kami, yang Erra Fazira pegi shopping baju raya kat Butik Hajaba. Ala, butik Hajaba ni memula dulu glemer sebab tudung Hajaba, tapi skang ni dah ada macam-macam, baju kurung lah, jubah moden, dan macam-macam lagilah.

Dengarnya Erra Fazira pegi beli pelbagai jubah fesyen moden kat Hajaba. Ha, lepas ni kalau korang tgk Erra pakai jubah yang lawa-lawa tu, mungkin dari Hajaba lah tu. Kepada tauke Hajaba, kalau nak buat iklan kat Beautiful Nara, amat dialu-alukan…Kak Nara boleh tolong gayakan.Glemer tuh, kompem lepas ni ramai yang cari baju-baju dari Hajaba.

Artis lain shopping kat mana ek? Datuk Siti mungkin tempah baju designer kot, mana boleh main beli baju ready made, nanti sama pulak baju raya ngan orang lain.

Korang pulak, dah beli baju raya ke?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Kat Mana Artis Beli Baju Raya?

  1. nUrUL says:

    halllllluuuuuu…….cunnya era nih…hehehe…

    0
    0
  2. onesan says:

    …………….

    0
    0
  3. Mr. Cuz says:

    Hajaba tu kat maner ek???
    Kalau dekat boleh la g….
    mner la tau boleh bli jubah untuk mak ke kan…hehehe

    0
    0
  4. pingkypanthers says:

    wah berjubah la plak tahun ni kak erra kita yerk…

    0
    0
  5. ms nuRRa says:

    dah byk francais hajaba… baju pun cantik2…

    0
    0
  6. alola says:

    bl kat pasa mlm je :-(

    0
    0
  7. hantupensil says:

    beli kat uptown jek…
    huhuuu…
    ckup la dgn duit raya yg kak nara bg tu..
    hehehehe.. ;)

    0
    0
  8. pingkypanthers says:

    ala susah2 beli kat butik “BUNDLE” heheheh…

    0
    0
  9. iema says:

    saye pon br pas bli bju kat hajaba 2pasang…lawa2….kain pun lembut dan sedap terletak je ble pakai…heeeheee

    0
    0
  10. pingkypanthers says:

    hmmm……
    boring ar plak…
    xde ke citer best2…

    0
    0
  11. hantupensil says:

    siap jugak keja akuuuu…
    yehaa….
    bye kawan2..
    aku nak balik..
    pastu nak shoping kat uptown..
    see youuu…..!! ;)

    0
    0
  12. pening says:

    Ala…dorang shoppig kt jln TAR je kut, .x pun kt psr mlm je…hehe

    0
    0
  13. kira-kira says:

    ehm pkai je yg taon lps2 pnye…heheh

    0
    0
  14. pingkypanthers says:

    hallooooo……….
    selamat pagi sumer………………

    0
    0
  15. Rin says:

    aku pon xde baju raya thn ni…
    pakai jek baju kurung yg blum d pkai lg..
    nt bazir jek kalo x pakai lgsung..
    thn ni spent duit bli baju mlayu kt pkwe jek sbg hadiah bsday. huhuu..

    0
    0
  16. sorry but promo sikit kat sini, kini boleh beli baju kurung, baju melayu, baju raya di:

    http://www.bintangfashion.com

    tapi murah baju kami so tak sure artis beli tak :)

    0
    0
  17. kiki says:

    deme BELI ke? mcm byk yang di seponser je

    0
    0
  18. kat jln TAR mesti dh sesak giler skrg ni..huhuhu

    0
    0
  19. manusya says:

    eeeeeeeeee………besnyer….nnt aku pon nak p butik hajabah la……jd dpt jump kak erraaaaa…….huhu…besnyr jmpa kak erraaaa…..luv u kak erraaaa….

    0
    0
  20. manusya says:

    tapi…apasal gmbr dia kat atas 2 gmbr lama yekk……tak ble ka bg gbr lates….bry upgred ckit…..huhu….okkk……..apa pn ol d’ besss BN…

    0
    0
  21. norita says:

    jom visit blog jus mate5 i..

    0
    0
  22. cantiknye era.
    huhuhuh

    0
    0
  23. saya nak bayangkanlah kalau era jadi mak saya.sayang era.umah

    0
    0
  24. Better keep yourself clean and bright you are the window through which you must see the world.

    0
    0
  25. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited your site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your posts, I guess I am not the only one! keep up the great work.

    0
    0
  26. porno izle says:

    I assumed it was likely being some unexciting old report, nevertheless it definitely compensated for my time. I most unquestionably will post a link to this article on my web page. I am convinced my visitors are planning to find that realistically helpful.

    0
    0
  27. Thanks for the useful post! I would not have discovered this myself!

    0
    0
  28. One of the best articles we have ever read on the internet! I recommend it for sure all your friends, so you may want to look you think that the Internet should be more people writing such a wonderful message. If you can recommend me more such articles on these topics, please have some information.

    0
    0
  29. resim upload says:

    Sweet web site , super design , very clean and employ friendly .

    0
    0
  30. Crisia Wade says:

    I appreciate your work , appreciate it for all the informative content .

    0
    0
  31. Kat mana artis beli baju raya.. Awesome :)

    0
    0