Written by AbangNara | August 28th, 2017

Nama Afifah Nasir popular sekelip mata selepas kontroversinya dengan pasangan suami isteri, Aliff Aziz dan Bella Astillah. Ramai yang menjangkakan karier lakonan Afifah akan malap selepas kontroversi tersebut. Namun ternyata Afifah terus mendapat tawaran dan kini sedang sibuk di lokasi penggambaran drama bersiri 70 episod iaitu Syurga Yang Kedua disamping Fasha Sandha, Zarul Husin dan Siti Elizad.

afifah nasir

Akan tetapi Afifah kini lebih berhati-hati di dalam pergaulan agar pisang tidak berbuah 2 kali. Kata Afifah:-

Kehidupan kena diteruskan dan Alhamdulillah apa yang berlaku tidak mematahkan semangat saya. Cuma saya perlu lebih berhati-hati dalam setiap tindak-tanduk saya agar tidak lagi terpalit dengan kontroversi.

Saya semakin matang dan kejadian itu juga banyak mengajar saya agar tidak mudah mempercayai orang disekeliling kita. Takkan orang baik, kita hendak buat sombong pulakan? Apabila saya kata tidak mahu percaya orang sekeliling bukanlah bererti saya mengasingkan dan menyendiri.

Saya tetap seperti biasa cuma lebih berhati-hati kerana kita tidak tahu niat orang ini macam mana.

afifah

Rakyat Malaysia memang mudah melupakan dan mudah memaafkan. Namun diharap Afifah tidak memandang enteng sikap pemaaf pengikut industri lakonan tanah air. Cuba elakkan dari terlibat sebarang kontroversi dan tingkatkan mutu lakonan anda ke tahap yang lebih baik. Semoga satu hari nanti orang akan berbicara tentang kehebatan lakonan anda dan bukannya kontroversi yang melanda. Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Karier Berjalan Seperti Biasa, Akan Lebih Berhati-Hati – Afifah Nasir

  1. minah jambu suka sahara yaakop says:

    macm pes gitu..

    0

    0
    • miamore says:

      ok lah. semua org buat silap. janji jgn keluar lg ngan aliff aziz. laki org lain pun jangan. good luck.

      2

      0
      • Mat Ronggeng says:

        Gurl, Talk to the hand. Stop being so delusional….
        You were booked before your scandal… any job after your scandal is just pity party job.
        We are not interested to see your acting….

        15

        0
  2. Anonymous says:

    Kepamnya.Carilah pisang baru,kenapa xnak pisang berbuah dua kali?Bagus apa?

    1

    0
  3. anon says:

    startttttttttttttttt dah…….

    1

    0
  4. Anonymous says:

    Tak perlu berlakun lagi wan ariff anak org kaya juga…boleh makan lobster tpt sejuk. terima kasih kerana memberitau tajuknya. BOIKOT tetap BOIKOT kami meroyan sudah…. ada fs sama perangai…. baik awak beritahu tajuk senang mengelak tengok

    7

    0
  5. Talentless Useless says:

    Dear You are Nothing, no one cares :)

    24

    0
  6. Karok says:

    biasala kalau nak hati2 masa jalan, kena pegang tangan

    3

    0
  7. Anonymous says:

    alahai pipah.. bagus la rezeki msh ada. Next time use your brain before do something. good luck..

    1

    0
  8. Anonymous says:

    career?? seriously??? si anzalna pun suam2 kuku…ini kan kau. famous sebab kantoi menjalang dengan laki org

    14

    0
  9. wekkkkkkk says:

    1 perkara org x lupa, bila di tunjuk muka pipah, teringat aliff, tunjuk muka alif , teringat pipah…ssh mau lupus gitu dri ingatan dn kotak fikiran ni.
    lepas tu baru tringat Bella.

    7

    0
  10. Daa says:

    Karier mmg la mcm biasa,tkut rating stesen tv yg nayang tu trun gler sbb tgk muka minah pepet ni.aku no 1 yg boikot minah ni.

    3

    0
  11. dw says:

    lagi satu spesis perempuan bantal berbau

    2

    0
  12. Ugly Nara says:

    Boikot jer la drama sampah macam ni. Semua perempuan perampas belakon dalam drama ni. Biatch! Memang anti perempuan sundal perampas atau begatal ngan laki orang.

    6

    0
    • xyz says:

      Oh please, jangan lupa Aliff Aziz was a male bitch as well ya. Go google. Okayfine no need to google. Dalam Nara ni pun ada tajuk AA bercium penuh penghayatan. Kes mencuri handphone lagi? Bercium sama Anjoulie lagi? It takes two to tango. Pipah memang salah, apa kurangnya AA, pukul bini time Bella berpantang. Just because he apologize doesnt make him less guilty than Pipah okay. U guys make him macam he’s a big hero for admitting and apologizing his own mistake. Pleaselah, I memang tak minat AA sejak kes dia dengan Anju. I think he just so damn lucky to have a wonderful companion macam Bella and a good family in laws yang masih terima dia even he’s being such a jerk.

      3

      0
      • Ugly Nara says:

        Memang tak lupa gak pasal si Aliff Aziz. Butoh bercabang. Tak pernah minat dengan jantan gatal miang. Tapi dalam blog ni pasal c Pipah kan. Engko kalau nak jual ketam pun, tgk la tmpt xyz oiiii … Engko ni ahli persatuan Pipah Pasir ker? Masuk komen orang macam tak pakai celana dalam. Cittttt …..

        1

        0
  13. Hanna says:

    She looks so Fake .!!!

    5

    0
  14. Siti says:

    Asal korang dengki sngt ni..! Dh dia bgtau nk lebih berhati2..bagus la.. Smga lps ni xde lg kontroversi yg jadi kat dia. Maafkan je la. Korang tu maksum ke??

    0

    11
  15. Anonymous says:

    Serius la aku rs berlakon.x sesuai dgn.dia.aku penah tgk dia berlakon dlm cite cinta 11 sy1arat dgn bella daly dan aqasyah.ya allah dia punya tergedik.tu punyalah terserlah.pd hal watak.dia tu bdk kg je! Bkn watak pompuan penggoda ke hape.dia

    3

    0
  16. Ana Bukan Belle says:

    She looks like the kind of girl who always have something bad or naughty behind her mind. That smirks on her face, its purely dark and show strong signs of arrogant and hate.

    This girl needs to exorcist.

    5

    0
  17. shida says:

    femes ka…berlakun pun kayu….PUblisiti murahan jer tu si PIPAH ni….

    0

    0
  18. mok cute says:

    berlakon pun kayu…menjerit2 kdg dgn suara manja dibuat2…director bodoh je amik pipah gatal bijik ni berlakon…propa lbh…tak lama lg clash la tu ngan BF…wait n c

    1

    0
  19. submitted my comment says:

    sorry, aku nk cakap gak walopun topic salah..hehe..aku pernah tgk budak ni berlakon, kayu gila..suara dan tonasi kelaut dalam sungguh..nak kata cantik, tak ler cantik mana..tahan aje hati tgk drama pelakon mcm kayu tu hbs..so aku tgk apa nama pelakon, aku google..adik pelakon juga anzalna..yg tu aku kenal psl dulu ada kes bangang bergaduh dgn artist2 bangang jugak (aku tak ingat kes gaduh psl apa, tp siap ugut2, haha)..PERSOALANNYA SEKARANG, BUDAK NI HARGA MURAH MELAMPAU KE SAMPAI PRODUCTION AMBIK DIA YG MCM KAYU NI BERLAKON? KE DAH GODA PENGARAH? KE APA? org Msia nak tgk bakat, bukan kayu..asal sexy aje amek jd pelakon..mcm lahanat aje berlakon..

    6

    0
  20. Aku Menyampah says:

    Artis Sampah

    0

    0
  21. Minah Leter says:

    geli tetek aku dgn statement ko pipah…. pergi berammmmmbus

    0

    0
  22. Minah Leter says:

    muke mcm pondan

    0

    0

Leave a Comment

Optional