Written by AbangNara | May 16th, 2011

shahir rcw

Akhirnya terkantoi sudah yang Shahir dan Rozita Che Wan keluar bersama-sama. Kali ini ada manusia yang hebat berjaya menangkap gambar mereka berdua di LCCT. Untuk pengetahuan anda, Rozita sememangnya mengakui yang dia sedang bercinta dengan Shahir tetapi Shahir sekeras-kerasnya menafikan dakwaan tersebut. Malu-malu lembu ke Shahir?

Kalau Abang Nara dapat awek macam Rozita Che Wan, bukan setakat malu malu lembu, esok terus ajak kahwin. Hehehehe. Tapi tak apalah, mungkin Shahir tak mahu popularitinya jatuh merudum. Mana tahu ramai peminat yang tak suka hubungan Shahir dengan RCW. Tak gitu?

Lagi gambar Shahir dan RCW di LCCT dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Forum Cari.

shahir rcw

shahir rcw

shahir rcw

shahir rcw

shahir rcw

shahir rcw

74 responses to (KANTOI SUDAH)Shahir & RCW Di LCCT Bersama-Sama

  1. cida says:

    shahir akan jadi mcm mawi..beware shahir

    0

    0
  2. nazrin says:

    haha.. malu2 lembu

    0

    0
    • comei says:

      hahaha…konon xnak dikenali la pakai topi tutup muka gitu?kan dah kantoi. upps…tkantoi sudah…

      0

      0
  3. Izza says:

    Nape lah si Shahir tu taknak mengaku ye. Sian RCW ngaku sorang2. hehe

    0

    0
  4. azizi aziz says:

    1st

    0

    0
    • mOon jOhari says:

      ntahnya…menagku je la…cian lak tengOk RCW…shahir…kalo org nak minat kamu, org minat jugak…nyampah betOi perangai x mau ngaku mcm ni…tengOk hafiz dgn adira…rilek je ngaku…adOiiii…shahir..shahir…jangan jadi mcm senior kamu…kalo dah betOi jOdOh kamu dengan RCW harap dapat bimbing supaya x jadi mcm pasangan cikgu Que kamu…

      0

      0
      • vivi says:

        hafiz n adira tu mmg dua2 bercinta..yang shahir ni pulak lain citenya..rcw y terhegeh2,kalo da mmg dia xde perasaan kt RCW tu xkan nk ngaku jgk..

        0

        0
  5. sukaati akula says:

    xsuka kedua2nya…lantakla depan nak terbalik ka apa…

    cuma rcw tu..aku myampah sebab nak anak ikan je…
    yang syahir..hmm..terus lupa diri..sori la pade fans masing2…

    ini pendapat aku..so suka ati akula nak kata apakan…

    0

    0
  6. karpet merah says:

    comelnyer pasangan nie! I loikeeeee…..

    0

    0
  7. yaya_yumi says:

    dh mcm paparazi kt holywod lak tgkap gmbr curi2..ahaks!

    0

    0
  8. MISS mary says:

    yeay! suka

    0

    0
  9. kantoi sudah!!!
    g honeymoon la tu…
    fuh… bertuah syahir dpt rcw yg bergetah tu no…..
    memang lazat…

    0

    0
  10. aku baik says:

    wah malaysia pon ada paparazzi

    0

    0
  11. noona says:

    dlu ak mint gk Shahir… nmpk mcm bdk bgs.. tp klu nie laa taste die…
    abih dh mint…

    rcw pn.. sedr2 laa dri skit.. dh tua… cri laa org yg blh mbimbing… nie bdk bru nk kenl dunia jd artis… pe kejadahnye laa…

    0

    0
  12. BumbleBee says:

    kesimpulan… to peminat2 yg sker layan program realiti…biler nmpak peserta yg masuk program realiti muka mcm bajet alim, control baik, mcm suci murni, innocent …x yah laa nk cayer sgt. contoh dah ade…dua orang lg~~~

    0

    0
  13. Tropong_ShotGun says:

    sukati dorg ler………janji dorg bahagia….dua2 dah besau pjg..ada akai pikiran….

    0

    0
  14. what the helllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  15. Muak says:

    Jdi tak minat lak tgk shahir ni , RCW ni pun knp ntah ..
    skrg ni memang tahun bujang couple , kawin janda agknya ..
    Kt kg aku , ramai giler bujang kawin janda ..

    0

    0
  16. redcarpet says:

    nape org muda suka dgn janda??ak conpius la…apepun xsukalh dorg ni..sorry to say~~;-(

    0

    0
    • Amier says:

      Mungkin juga org muda suka kpd janda sebab diranjang Game Thumb Up. Experince janda membuatkan org bujang terkulai layu di tasik madu.

      0

      0
      • kaki says:

        hokaloh..hebat2 pn..smpi bile??lg 10 tahun..expired sudah..kalo bab muke plak??dh bekedut n nmpk mkin tua..sbb pompuan mmg cpt nmpk tua bnding laki…then,yg laki ade alasan kawen lg la.gtu??kalo kawen pk nafsu mmg xkmanela jwbnye~

        0

        0
  17. futuremg says:

    @bumblebee-yup, aku setuju ngan ko..tgk muke tak boleh blah si shahir nie cam alim…pastuh siap menderita kanser lar bagai…tgk muke rcw terus ilang sakit ke shahir?..tak salah nak kat rcw, tp buat la cara elok..korunk bukan dh nikah pown nk kemane togetha2.. dak gitew?

    0

    0
    • limau_lemon says:

      sedara…budi bahasa budaya kite…jgn ckp nk sebarang…
      shahir ade bukti yg dye ke hospital…n about rcw….da byk kali shahir terangkan…suka suki jer nk kate dye cm uh

      0

      0
      • futuremg says:

        eh, suke ati aku la aku nk ckp ape…ade aku kate shahir menipu dia sakit ke?..takde pown kan..dlm gambr tu diorg berdua kan?…so?…question: are you Shahir in disguise?..

        0

        0
  18. kumbang+bunga says:

    eee x suka la.. RCW ni cri la yg sebaya dia..sume nk yg muda2..lpas zain saidin, shahir plak.ee

    0

    0
  19. eydaluzea says:

    JAGA2…ADER YG MEGHARTI….

    0

    0
  20. sue says:

    kan swet kalau lah c Shahir ni gan Tiz…

    0

    0
  21. limau_lemon says:

    salam.mmg shahir dan rcw fly k alor setar tuk k perlis sbb perlis xde airport untuk pengambaran diari summercamp…dorg berlakon sama2…so whats the problm..da production bg tiket kan takkan nk ckp xbole…nnt kate shahir ni demand lak…ade je nk carik salah artis tu artis ni…jgn nk menilai dgn beberapa keping gmbar ni…kdg2 gmbar bole menipu…
    dpt kan penjelasan dlu…

    0

    0
  22. hana says:

    wei..diorang g shooting la..tuk telefilem summer camp..sebenarnya bukan diorang berdua j di situ..ade krew lain..n pic ni sebenarnya dr vid so dipotong2 amik part shahir n rcw jer

    0

    0
  23. wahead says:

    berita basi..abg oh bulan hati2 kate kantoi tak bek buat lagu tu…hehe.jadi fitnah nanti. biaselah kalo da artis ngn artis mesti ade isu org nak bahan.hehe. try la dpt ulasan shahir.nak jugak tgk dlm oh bulan ni. aku tgk shahir ok je..cakap siang pndang2 uolsss=P

    0

    0
  24. xoxo says:

    DIORANG G SHOOTING LA…KT PERLIS…DIARI SUMMERCAMP…ADOI KORANG NI..NK SPEKU PUN AGAK2 LAH

    0

    0
  25. cekodok says:

    abg nara len kali wat research dulu yer.. ahaks..

    0

    0
  26. sikupukupu says:

    – ish…aalah abg nara ni..g0sep ni dah basi dah…hahah..pdn muka korunk yg mengutuk2 tu-

    0

    0
  27. lala says:

    haaah..kelam kabut la dua orang ni..terutama si syahir..bru bace paper 2 ari yg lepas..kalo pilih psgn idup..x nk artis..chewah..awk tu bukn artis ke? tah ape2 tah..kan jodoh sume terletak ditgn tuhan..haa..padan la muka die..da kantoi cmni kan..kesian si RCW

    0

    0
  28. lala says:

    kelam kabut la dua orang ni..sorng ye 2ngaku..sorng tu ye2 nk nafikan..da la si SYahir ni..aku bce paper dua ari lepas kate..kalo bley pasngn idupnye bia la org biasa bukn artis..cehh..tup2 terkantoi cmni..haha

    0

    0
  29. xde sluor says:

    “”Kalau Abang Nara dapat awek macam Rozita Che Wan, bukan setakat malu malu lembu, esok terus ajak kahwin. “”
    -itu namanya G E L O J O H.. S E R A K A H –

    0

    0
  30. tanpa nama says:

    Bestnya kalau ada paparazzi kat Malaysia.boleh tengok aksi candid artis off-camera ~

    0

    0
  31. noname says:

    aku xsk rcw..gedik nak M****S..dh tua xsdr diri,,,yeke si syahir tu ngorat ko..ntah2 ko 2 yg terhegeh2…lantak ko la,,,korang rs mak bapak syahir yang ala2 alim tu nk ke trm rcw tu??pk2kanla…

    0

    0
  32. lala says:

    diorang gi shooting kat perlis abang nara oooiiiiii….. perlis ada airport ke?tu yg kapal terbang ke alor star…tiket tu dibeli oleh production….and gambar ni screenshot daripada video…org lain pun ada..yg x ada manager shahir je…

    and kepada abg nara…bukan shahir malu2 lembu…dah mmg dia x cinta rozita tu..buat apa nak ngaku…rozita je gunakan nama dia….jaja sana sini….

    abg nara pun mesti malu2 lembu nak admit yg abg nara salahkan???sebenarnya tak kantoiiii pun…

    0

    0
  33. serikandi says:

    Terbaca dlm magazine memang RCW serasi bercinta dgn lelaki yg lebih muda..pendpt aku pompuan bercinta lelaki yg berusia (beza bebrape tahun le bukannya lelaki yg leh dipanggil bapak atau datuk heheh) x salah cuma bila pompuan yg agak berusia bercintan cintun dgn lelaki yg jauh lebih muda mcm x kena je..RCW & Shahir beza 15thn..RCW umur 50thn then si Shahir br 35thn..anyway cinta tu buta huhuhu..

    0

    0
  34. Cullen says:

    syahir ngan rcw kan manusia jugak..x salah kot dorg bercinta..dorg pn pnya hati n perasaan sama macam kita..kita doakan je la yg terbaik utk dorg ;)

    0

    0
  35. gigi taring says:

    ala beb…klu b’cinta sekalipun apa salahnya?dorg kan manusia biasa, pn punya hati n perasaan..setakat umur tu, tu adalah pilihan masing².sedangkan nabi pun kahwin dgn perempuan yg lebih berusia dr baginda..kita doakan je la yg terbaik utk d0rg 2 ni..

    0

    0
    • jabbawockey says:

      sedangkan nabi pun kahwin dgn perempuan yg lebih berusia dr baginda<– ini mmg fakta…tp akhlak & peribadi kter skang sama ke dengan nabi?? yg perempuan nyer plak sama ke dengan siti khadijah?? bab kahwin jer nk ikut nabi…bab ibadat wajib, sunat, akhlak sumer x nk jadikan panduan pulak.

      0

      0
  36. takluarbiasapon says:

    saya bukan ape..kekdng sy kesian jugak tgk peminat2 si Shahir ni…
    sebenarnye dua2 manusia ni sama aje perangai…jgn krn minatkan Shahir,kutuk2 si RCW tu…
    si RCW tu berlakon pun bukannye best sgt, hrp rupa je..
    si Shahir plak,setakat menyanyi…apa lah yg sedap sgt suaranye…budak2 AF yg berbakat cuma HAFIZ (juara) dan AIZAT…
    yelaa…nak kata apakan…halwa telinga masing2,minat msg2..kekadang kesian dgn peminat2 si Shahir ni..klu ade anugerah2 segala bagai ni…sebok mengundi supaya Shahir sentiasa di atas…
    berbalik kpd gmbr2 di atas, klu btol mrk atas dasar kerja x ape..tp nape nak duduk dekat2..kan boley mendtgkan fitnah..dah laa tgh kene gossip..lg pon pompuan tu dah mengaku…xkan nak jugak komen si Shahir tu..tp xtau laa klu jd mcm kes RCW kata nak renti blakon tpx renti tu…mgkn die akan nafikn plak gossip die bercinta ni..
    nasihat kpd peminat2 Shahir…minat tu berpada2 laa..jgn terlalu fanatik sgt…kite x dpt papepon…dia pun bukan bagus sgt suaranye..uols pun suke tgk muka die yg hensem gilerr tu aje kan ‘plus’ alim2 kucing die tu..
    sy sebenarnye sedih dgn org2 kite ni…ramai lg artis2 yg berbakat kat luar sana…please laa…jgn laa minat artis2 yg mcm ni…contoh dah byk daa..jgn bazir duet…jgn bazir masa…ambeklah iktibarr..

    0

    0
    • az says:

      dan hazama! best gila. hahah tibe2 je kan. sorry :P

      0

      0
    • melody says:

      yes..hafiz gak yg berbakat..nak di bandingkan shahir nie…gosip jer lebih berbanding kerjaya…kdg2 naik menyampah dgn fanatik2 shahir nie….bkn best pun shahir nie..nyanyi live pun agak x bpe nak masyuk…x luar biasa mana pun..harap muka ensem jek…bab2 mengundi2 nie fan shahir memang rajin..x der koje…lau die bagus, nak tunggu AIM ke AJL..tgk ada die menang anugerah???..ops..fans shahir jgn marah..kena sabar yer mcm artis kesayangan anda itu..:P

      0

      0
  37. RCWsundel says:

    pergi bercuti dua orang…pergi ‘Chow Tut’ la tu.. takde makne nye nak tido bilik asing2.

    RCW janda gatal, Shahir buat2 alim supaya boleh menang AF.

    PEgi mati dua2 pembohong.

    0

    0
  38. Lala Lola says:

    kalu buat ngaku, kalo x, ckp xbuat.. kan senang.xdela org marah2 n kutuk.. :) jgn hipokrit udah..

    0

    0
    • az says:

      ko rasa kalau diorg ngaku xbuat, org nak caya ke? org hentam lagi adalah. ni la bahana jadi artis…

      0

      0
  39. itsnajwa says:

    perghh paparazzi habes! xp

    0

    0
  40. az says:

    tak nampak mcm RCW pun? tak jelas… spatutnye kalo benda xjelas ni jgn publish abang nara, boleh datangkan fitnah…

    shahir ni sebenarnye da ade awek… awek die sama2 study ngan die dulu, org perak gak. diorg da lama since sebelum shahir jadi artis lg

    so to shahir, ko jgn la main tarik tali ek. sian kat awek ko. even RCW ni bergetah ke, korang suka sama suka ke, harap ko tak lupa daratan and asal usul ko… hargai sket awek ko yg sokong ko slama ni. ckp je la benda yang betul.

    0

    0
    • amin says:

      dan kalau tak silap, diorg ni ade blakon telefilem sesama. maybe ini masa pegi/balik dr lokasi. aku tak minat pn diorg ni, t bersangka baik la k. aku tgk komen2 atas ni, semua terpengaruh ngan gamba2 tu. semua ckp benda buruk… dah fitnah dah tu oi

      0

      0
  41. fafa says:

    tak nampak macam RCW ponn???

    0

    0
  42. honey says:

    segan je klu kt tmpt RCW..xbek wt gitu..be honest jela shahir oii~

    0

    0
  43. Kakdee says:

    Sayg tengok Che Ta – anda sgt cantik & ada bakat kenapa pilih budak muda yg belum ada pengalaman hidup…. U kejar dia tapi siapa kejar u??? I rasa ramai lagi Abang2 yg dah tahu mana arah tuju hidup lebih stable tak semestinya Dato…. yg sangat sudi memiliki cinta Che Ta… Kakdee cuma nasihat supaya Che Ta tak kecewa nanti…

    0

    0
  44. mieya says:

    mya x restu….shahir o shahir. mule2 dye bekenan at cik ta, lme2 ambek kau bcinta terussss……….:(

    0

    0
  45. cik comel says:

    cik ta oi….poning sungguh kepalo den..kowang ni main2 ke suka2…kalo suka ckp je lo…tok sah tipu2

    0

    0
  46. Omar khayam says:

    Salam Rozita, I am a 50 plus year old man. Still good looking and affordable. I am interested in you and my wife has given the permission to marry you. I am a reasonable person. So what say you?

    Thanking you in advance if you accept my proposal.

    0

    0
  47. mun adore says:

    xkesah la diorg ni bercinta la kan..tapi bg aku, rcw ni x sepadan la ngn shahir yg muda remaja gitu..shahir, anda muda lagi.pejalanan anda msih jauh..anda sgt diminati . rcw tu biase je sbnrnye..cbe xmekap.cbe tak pkai bulu mate plasu tu.serius sgt biasa2 aje.
    anda bley dpt 80 kali gnda dari rcw..ingat shahir.cantik dan mantap tu x akan kekal.
    anda diminati rmai org.jgn sbb bende camni, imej anda tercalar..

    0

    0
  48. HIJAB lover says:

    tgk,kan dh xbebas…nak gerak pn susah,kna pkai topi bgai..hehee ~ bg sya, shahir msih muda utk mengwal emosi + cinta kot..tu yg mudah jer..opss…jgn jdi cam mawi yer…sian kt pminat2 awk…

    0

    0
  49. Mar says:

    carik la psgn yg sesuai,, x kn la ngan RCW,, rmai lg gadis yg mude2,, x gitu?

    0

    0
  50. peace says:

    Dah meluat dgn gosip2 diorang nie…pls la shahir be a gentleman….jgn sampai peminat anda dah muak dgn anda….dgn gosip yg boleh menjatuhkan anda…tapi bg aku bagus gak shahir dgn RCW nie..padan muka fanatik2 shahir…dlu bkn main tentang shahir dgn A**RA…skrg nak tentang pulak relation shahir ngan RCW tue???beware…

    0

    0
  51. misstamiraki04 says:

    mmm rasanye shahir tak bercinta dgn rozita cuma kawan je..tetapi setahu saya shahir skrg rapat dengan h…….h ada di sekitar kl…h ngan shahir rapat dan sekarang mereka sedang berkawan….cuma kadang tu pelik ngan shahir nie byk ke makwenye??????

    0

    0
  52. jade says:

    Hey hows it going ? I assumed you would possibly like this as you have wordpress. We’ve found an excellent wordpress plugin. It has helped me arrive at number 1 on google. And it has made me $100 dollars in the last two days. This inexpensive and simple wordpress plugin will help you earn some good money.

    0

    0
  53. ryor6 says:

    adeh..tak yakin dengan kemampuan diri ke?jamal abdillah rileks je..suara sedap org mesti suka punya.lgpun kalo takut jatuh better jgn jadi artis..

    0

    0