Written by AbangNara | November 17th, 2014

Romantis juga rupanya Alyah ini. Setelah rahsia perkahwinan mereka terdedah, kini Alyah tidak lagi malu-malu untuk mengucapkan kata romantis buat suaminya tercinta, Datuk Ramli MS. Menerusi akaun Instagramnya, Alyah telah menitipkan bait-bait ayat yang pastinya mencairkan hati Ramli MS bersempena dengan hari jadi suaminya itu.

alyahBerkongsi gambar suaminya yang penuh macho di atas, Alyah telah menulis:-

Selamat ulang tahun Datuk Hj Ramli Mohammed Saleh,kamu adalah lelaki yg terbaik dikurnia kan oleh Allah swt buat saya.Semoga dilimpahi kasih syg,kesihatan yg baik,Diberi rezeki yg berkah jg berkat & Semoga sentiasa dipeluk Allah swt.Jg semoga Apa yg kita ada kekal hingga ke syurga Allah swt.

alyah
Selamat hari jadi juga Abang Nara ucapkan kepada Datuk Ramli MS. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki (mana tahu bakal timang anak lagi) dan diberikan kreativiti untuk terus berkarya. Semoga perkahwinan anda dengan Alyah akan sampai syurga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Kamu Lelaki Terbaik Buat Saya, Ucapan Romantis Alyah Kepada Ramli MS

  1. Love Alyah says:

    Love this..Aminnnnn

    0

    0
    • ooooooooo says:

      out of topic jap…
      kenapa ya ramai sangat betina desperate sekarang ni ?

      0

      0
      • dot says:

        Otak kau desperate! Dah kahwin pun. Takkan wish suami cincai je. Ckp tak pakai otak.

        0

        0
      • mee goreng says:

        setuju….sekarang memang ramai betina desperate. Ada hati nak mengorat aku…dah ramai aku block betina desperate yang cuba mengorat aku.

        0

        0
        • ooooooooo says:

          same goes to me. Aku pun dah ramai block betina2 desperate. Last2 aku cakap kat betina2 tu “kau betina desperate” baru betina2 tu senyap.

          0

          0
        • Walaei says:

          @oooo asal kau rsa prmpuan2 tu desperate beb? Is it bcoz u hndsome? Kaya? Anak raja? Majistrate? Lawyer? Photographer? Perasan? Diorg bt apa kat kau beb?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Perasan btul laki ni…sanggup xkawen dr desprate nmpk terhegeh2…

          0

          0
        • Bedah says:

          Ya ampunnn… perasannya statement… Anyway……
          Kenapa ye zaman sekarang ramai sangat jantan2 perasan bagus??
          Hari2 hapdate ig/ facebook pix muka senget ke kiri, senget ke kanan, amek gambar atas motor pinjam… eeuuuwwwww tolong laaahhhhhh!!!!!
          Ada jugak jantan2 muda suke cari perempuan terlajak usia yg berjaya & berwang… sebab senang nak menghimpit keaannnnn.. keji laaah uols!!!

          0

          0
  2. Love Alyah says:

    Love this.. Aminnnn

    0

    0
  3. nonen says:

    nice halal couple

    0

    0
  4. Anony says:

    amin, moga cepat dikurnia anak3..

    0

    0
  5. Joyah Pok Pek says:

    Amiin..semoga Allah kurniakan zuriat pengikat kasih secepat mungkin

    0

    0
  6. Ms. Positive says:

    Kan best takyah sorok2. Cinta itu milik Allah. Alhamdulillah. Amin :)

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    Alhamdulillah…..semoga berkekalan dan cepat2 dikurniakan cahaya mata
    tapi ada kemusykilan,pic yg baju belang n botak tu masa datuk ramli umur bape??

    0

    0
  8. minah jambu sentiasa merah biru says:

    yg gambar lelaki tua tu ramli ms jugak ke ? itu gambar ramli yg terbaru ke ? tapi gambar ramli yg muda remaja tu memang hensem !

    0

    0
  9. jamal says:

    org matang bercinta…..xde nak heboh2 tau2 kawin je…..x mcm artis & org melayu yg lain bercinta bagai nak rak tp x kawin2 jgak boleh lak dgn bangga war2 tnjuk gmba g brcuti klau g sana sini pegang2 peluk2…..yg memalukan tu org melayu beragama islam lak tu…..bila ditegur pandai lak baca hadis tu ini berdakwah utk org bkn utk diri sendiri……nk tnjuk diri tu betul org lain yg salah…..

    0

    0
    • jamaliah says:

      masalahnya kalau x heboh org x tau dh kawin..bila x tau itu yang kena tuduh khalwat apa suma tu.islam dh ckp suh heboh tuk elak benda2 ni.ikut ja la.sorok2 pn akhirnya org akn tahu jgk.n yg pasti menyusahkn diri sndiri.nk keluar berkepit pn org pandang serong sebab org x tahu dh kawin.benda mudah disusahkn.

      0

      0
  10. zikry haikal says:

    macamane ye datuk ramli ms brckp dgn alyah kat rumah? agak2 same x dy brckp mcm dy jd juri..huhu sbb sy sgt takut bile tgk dy mase jd juri,, tp manelah tau kot2 datuk ramli ms ade sisi lain yg sy xpnh tgk..

    0

    0
  11. romantiknya alyah..ehem2

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Amin. Gitu la seorang isteri layan suami.

    0

    0
  13. Biskut says:

    Org tua yg plg kiri tu sape aa? takkan cepat sgt ramli ms tua kot….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Geli lah….

    0

    0
  15. pooorahh says:

    Semoga ALLAH merahmati pasangan ini. Amin..

    0

    0
  16. Yg kiri skali mcm gbr datuk rahim razali….??????

    0

    0