Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Cute kan bulu rambu ramba kat baju Marsha tue? Bertambah comel Marsha yang sememangnya comel. Sebenarnya masa Marsha keluar awal-awal dulu, Abang Nara terjatuh hati sikit dekat si Marsha nie. Muka dia lain daripada lain. Agak elegan sikit terutama tang bibir dia yang lain daripada yang lain. Cantik kan bibir dia?

marsha

Semoga tahun 2011 ini akan membawa lebih banyak kebahagiaan buat Marsha. Dengar ceritanya tahun ini si Marsha nak mendirikan rumah tangga. Kalau betul, tahniah awal-awal Abang Nara ucapkan. Walaupun hati ku kecewa kerana Marsha akan menjadi milik orang, tetapi demi kebahagiaanmu, Abang Nara relakan jua pemergian anda.(terjiwang pulak di tengah hari Sabtu)

P.S: Ini baru arahan yang tepat dan jitu

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to Kami Suka Dengan Bulu Rambu Ramba Di Baju Marsha

  1. Haha says:

    x boleh ker marsha ni posing ngan lebih sopan sikit.

    0
    0
  2. saya says:

    wowwwww bulu aym kah?

    0
    0
  3. mosyar says:

    hahaha. mcm burung unta je.

    p/s: serius lain dah muka marsha skang. hihi.

    0
    0
  4. saya ayam says:

    saya ayam kok kok kok kok kok

    0
    0
  5. hantula says:

    sedap tengok bulu tang ponggong tu

    0
    0
  6. aku suka Marsha..korang nak suka bulu tu kau ambik ler..

    0
    0
  7. Over plak dia.. says:

    X HOT PUN..MCM APAM PENYET…

    0
    0
  8. watie says:

    sungguh korang sopan…

    0
    0
  9. cik intan says:

    nanti akan ada jawapan daripada pihak artis “KAMI HANYA MENGHORMATI PERMINTAAN PIHAK MAJALAH”

    0
    0
  10. Lala says:

    Nasib la marsya ni bkn islam. So lantak die la nk pakai bulu pon. Hihi. Aah bibir dia cantik :)

    0
    0
    • silentgirl says:

      true…even yg islam pon pkai lg sexy dr ni…lntak la die pkai pe pon..kurang sopan ke wat ever ke..btw cm ayam la marsha ni,..hihi.

      0
      0
  11. watever says:

    marsha2..wuts with the dahi terserlah kedutan..makeup failed!!

    0
    0
  12. detective conan says:

    biarlah dia nak pakai apa pn, lgpun dia bukan islam

    0
    0
  13. MeLia says:

    Marsha mmg cantik. Dari dulu lagi mmg minat dgn dia. Tapi kalu marsha ni pandai jaga maruah diri, lagiiiiiii meletop… bergambar camni tak sesuai utk seseorg yg bermaruah…..

    0
    0
  14. mat Gosip says:

    cam burung unta daa,,hehe

    0
    0
  15. mat Gosip says:

    cam burung unta daa,,hehe.penampilan yang kreatif …apapun i like it

    0
    0
  16. aida says:

    tak cantik pun
    bibir dia pun tak cantik

    0
    0
  17. amirul says:

    eleh,yg si marsha pakai nie baru sikit…..ade je artis,islam plak tue yg pakai lagi seksa……habis terjojol sume mata yg melihat….termasok la eden……hahaha

    0
    0
  18. ???/// says:

    kerana kedut tu kita thu gmbar marsha ni tak ada bantuan photoshot sekurang2nya itulah kecantikan sebenar marsha jgn setengah artis tu dlm majalah wow cntik nak mampos stu kali face 2 face mcm ayam berak kapur da….
    n bgi sya keseksian marsha ni tk jdi hal, jgn seperti sesetengah artis melayu tu mcm tk cukup kain….semua lurah n ladang2nya kalau boleh nak dipertontonkan….upssss….sory terlebih sudah jgn marah

    0
    0
    • watever says:

      haha..just because she’s in different religion boleh dapat license to dress sexily?!!marsha lain agama ke ape ke..shes still a malaysian actress and most of the drama pun malay dramas..so she still have to dress to impress in good proper way..

      0
      0
  19. holly says:

    marsha ni cantik ke?ewwwwww.,,,maid filifino kat hong kong ni lagi cntik dr marsha..

    0
    0
  20. holly says:

    tapi kan sya suka dgn baju tu..cantik.

    0
    0
    • Ulat Sutera says:

      aym bmcm aym…ada aym kg,aym siam,aym bndr..aym hutan blh terbang…yg ats ni aym jadian…muahaha

      0
      0
  21. pedulik hapa says:

    gedikss…

    0
    0
  22. ish..gaya tertonggerk…x malu ke

    0
    0
  23. hmmm says:

    apela nak jadi dgn dunie..dulu bile kluar pic sufiah yusuf pakai seksi heboh satu malaysia..tp artis malaysia sendiri lebih kurang same jee pemakaian nye, malah ade yg lg truk..bole pulak di bangga2,comel la..cantik laa..

    0
    0
  24. Amier says:

    Wauuu…. Marsha, your are really stimulating my sexual desire.Aku sanggup bet kalau letak gelas atas bontot tu gerenti tak terjatuh.
    Kalau buat goyang maut meleleh..

    sorry kalau tak suka komen saya ni

    0
    0
  25. hajimaru says:

    Ini lah cara posing menahan kentut + buasir..

    0
    0
  26. belinda says:

    dia ni lahir dekat america

    0
    0
  27. detective conan says:

    satu yg aku tak suka mangga ni, suka sgt bg artis2 posing maut, pakai bj mandi la..apa kes!!!dah mcm majalah playboy

    0
    0
  28. lolyat gang says:

    marsha ni kekadang muke mcm yasin senario
    hahah

    0
    0
  29. marshmallow says:

    tak berapa berkenan sgt kat dia ni, ntah apsal tah.. maybe nampak gediks kot.. kuikuikui

    0
    0
  30. daun says:

    nara ni marsha la plk… dok puji2 seks-iseksa cam tu, entah hape2

    0
    0
    • bang naha says:

      betul tuu..tang dia cakap orang yang dia minat sexy, bley la plakk..tang orang lain sexy, dia paria satu malaya..podahhHhh

      0
      0
  31. daun says:

    nara ni marsha la plk… dok puji2 seksi-seksa cam tu, entah hape2

    0
    0
  32. aiyak aiyak aiyoo aiyo kazamboo says:

    aku rase muke die mcm ikan.. tang mulut :8

    0
    0
  33. aku female says:

    aku hairan lah sbb dlm lakonan bru2 nie y seribu kali cinta ka ape y kul 6.30pg kat tv3 2 die bg salam kat tok bomoh y die nk wat mandrem kat kamal 2 pas2 tok bomoh jawab salam die.. bkn ke org bkn islam xleh jawab salam..

    0
    0
  34. Beautiful masha at beautifulnara

    0
    0
  35. bawahlicin says:

    hehehe tu baru bibir atas..”bibir bawah” belum tengok lagi lagi..

    0
    0
  36. eid says:

    macam baju kimora je… tapi KLS bulu2 perak hitam… hehe

    0
    0
  37. Reena says:

    Huduh ar baju ni..

    0
    0
  38. quEenr!an@ says:

    nyamm..nyammm…nyammm….sedapnye ayammm nie..
    betul..betul….betul………

    0
    0
  39. binggu says:

    dia nk kawin ngan sape? dlu putus cinta ngan kefli kan?

    0
    0
  40. Lis says:

    aah…biasa2 sja dia..nothing special pun..nak kata cantik x juga tp cara posing dia ni macam tahan kentut ja..

    0
    0
  41. b0m b0m p0w says:

    alahai…
    bia la die nk p0sing amcm..
    di seksi² pn die bknnye islam…
    klu nk g bising, g bising² kt artis malaysia yg beragama islam yg pakai baju x cukup kain..
    ramai tu kt lua sane..

    0
    0
  42. kehamilan says:

    mmg cntik rambu ramba tu..hehe

    0
    0
  43. milo says:

    pose murahan aje pompuan ni tau… adoyai.. gediks

    0
    0
  44. Donna says:

    Marsha cheap!

    0
    0