Written by AbangNara | January 18th, 2011

abby abadi

Nampaknya sang jantan iaitu Norman Hakim sudah pun bersuara tentang luahan hati Abby Abadi di Facebooknya awal Januari baru-baru ini. Kata Norman:-

[note]Ketika dia telefon itu saya dengan Memey tengah sarapan pagi. Kami makan di kedai yang kami selalu pergi di Taman Seri Rampai, Wangsa Maju. [/note]

Ok itu kata Norman. Tapi kalau anda dah lupa, meh kami ingatkan balik apa yang Abby tulis di Facebooknya. Sila lihat gambar di bawah.

abby

Mengikut kata Abby, Memey menjawap telefon Norman dan berkata “kejap-kejap abang tengah siap”. Persoalannya di sini, takkan bersiap kat kedai makan kot?  Maka maksudnya, antara Abby ataupun Norman, salah seorang sedang menipu. Adakah mereka sudah terlupa dengan pepatah “ikan senohong ikan keli, bercakap bohong lama-lama mencuri”. Kalau salah pepatah ini tolong betulkan ye.

Tentang dakwaan yang kononnya Norman dan Memey tinggal serumah, jawapan yang diberikan oleh Norman sudah pasti TIDAK. Kami pun tak tahu dah siapa cakap benar siapa cakap bohong. Pepandai koranglah nak buat kesimpulan sendiri.

P.S: Semua jenis telefon yang super duper hebat (Blackberry, Nokia, LG dan macam-macam lagi) kini ada diskaun yang tinggi dengan Celcom Everyone Sale. Kalau anda memang seorang pengguna Celcom daripada dulu, inilah peluang anda untuk mendapatkan telefon-telefon bermutu tinggi ini dengan harga yang tersangat murah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

405 responses to ‘Kami Sarapan Pagi, Bukan Duduk Serumah’ – Norman Hakim

  1. littlemia says:

    lalalalalalalalawak

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      benci tol mengkarung and biawak ne…..cam syial jer….bitch ko memek…

      0
      0
      • sarapan berdua-duaan dalam rumah? ermm

        0
        0
        • eliz says:

          sebenarnya, peminat boleh je percaya bolat2 korg ni

          TAPI BILA DAH KENA TANGKAP BASAH, APA KORG TIBAI PON KTORG SUSAH NAK CAYE!!!!

          0
          0
        • pisau cukur says:

          aku rasa ayat memey yg betui adalah ‘jap,jap abg tengah HISAP dr siap tu aaiihhh..dua2 kaki kelentong, tk takut azab neraka ke aaiihhh…

          0
          0
        • ez0ra says:

          kalau perempuan sun**l berkata2 saperlah nak caya.. dahlah peramas laki org, penipu plak tue. mak bapak dia tak malu ker ada anak prangai cam gampa**. klu anak aku mmg aku sepak terajang je. pastu kasi sikit tapak kaki kat muka dia. dasar perampas.

          0
          0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          konon2nya sweet lah tu….

          0
          0
        • Pocoyo says:

          Btol tu pisau cukur…. Kalau tgh sarapan kat luar, ape kejadahnya tengah siap kan….???? Bodoooo punya alasan…

          0
          0
        • Lipstick Hijau says:

          bodoh ar statement mcm tu….baik dia ckp “smlm kitorg mkn mlm bersama..then kitorg tidur sma tp x wat ape2…n makan sarapan sama”….

          0
          0
        • pirah says:

          Nara, lengkali check la dulu..jgn main tibai jer..skg kan zaman gugel… pepatah yg sebenarnya ialah “SIAKAP SENOHONG, GELAMA IKAN DURI, BERCAKAP BOHONG LAMA2 MENCURI…” nangis datuk nenek kalau baca pepatah ko tuh… sekian, harap maklum…

          0
          0
        • kak nam says:

          sarapan la….. apam balik n telur sparuh masak 2 bijik!!!!!

          0
          0
        • pisau cukur says:

          spruh msak ke atau dh msk hngus teloq 2 bijik tu aaiihhhh..

          0
          0
        • anies hisham says:

          akdg2 naek menyampah tgk drama x bertajuk ni..

          0
          0
      • gilo says:

        tgh siap buat roti canai kot!!!!…atau udah mencanai..

        0
        0
      • Lipstick Hijau says:

        Dialog yang tak best

        Abby:: Hello..
        Memek:: Alu…

        Abby:: “ckp dlm ati – aik apesal mengkarung ne sambut tepon i”… hei mengkarung! mna biawak???

        Memek::: ade ne hah….tgh makan sarapan…abg gatal tgh makan pau 2 biji yg tengah2 ada bintik merah…. i ne tengah makan sosej sebatang made in sungai siput…jap ek kitorang habis makan dlu….

        Hmmmmmmm……

        0
        0
        • lurus bendul rasa tertipu says:

          Antara Abby n Norman, Abby ni bijak orangnya.

          Aku penah tengok pop-kuiz (tahun bile tah) jemput diorg berdua ni jadi peserta, bile tgk, Abby je yang jawap soalan (byk yang betul pulak tu) time tu mmg nampak Abby ni bijak, ligat, aktif, dari si Norman ni, lembap..

          0
          0
        • Amier says:

          Ha..ha.. berdasar dialog ini, ini bukan datang nak breakfast tapi lepas hajat.

          0
          0
        • woot..woot says:

          fuyoooo..i loikee!

          0
          0
      • harun says:

        biarla kt dpa…
        dosa sndiri pkat tggung la…
        yg abby sial ni dk mrh pesal?
        jelez bt turuk…

        0
        0
        • *** says:

          die x marah pasal norman n memek..yg die geram norman lmbat dtg amik anak nk g skolah..haish asal la ramai sgt kte abby jelez..abby jelez..lau x sebab norman lmbt xde la die marah..n tambah lagi si memek tu ade kat rumah mst la keje lagi lmbt..mana nk layan memek lagi..nk anta ank lagi..tp of course la die lebihkan memek..kalau cinta ape bnde pon leh lupe..anak ke ape ke..itu yg realiti..tp noman nie pon satu lau ye nk balas balik biar la berakal..nie memek ckp lain..norman ckp lain..ape da bersiap kat kdai mamak..ape wt overtime balaja terroti canai ke bang??hehe

          0
          0
        • *** says:

          abby xkan jelez..coz die da ade zul..lagi ensem n tegap

          0
          0
    • sayang2 seribu kali sayang..MEMEK

      artis laen sibuk kumpul harta
      artis laen sibuk tolong makbapak
      artis laen sibuk mengejar nama
      artis laen sibuk nak dptkan awards
      artis laen sibuk nak cepat kaya
      artis laen sibuk nak berniaga
      artis laen sibuk nak masuk wayang
      artis laen sibuk ngan fesyen
      aris laen sibuk nak buat duit

      engko memek apa yg engko dah dpt harini cuma..

      K……….O………..S………..O………….N…………..G

      0
      0
      • Ong Kodos says:

        oke2..xpe..
        positif je laa kn
        ye la kot norman tgh “bersiap” kt kedai mamak tu..
        mlm sebelumnya sibuk ‘tebar’ roti canai..
        tu yg dah konpius mane rumah mana kedai mamak
        elok benor le tuh..sorg ayam sorg itik
        sorg ckp bnda laen, sorg lg ngaku benda lain..

        0
        0
      • momok says:

        cayalah nomiang!!ko mmg sntiasa berdiri tegang di belakang memek!!!!

        **klu xsilap dlm entry yg lepas….de jiran dorg ni komen gitau dorg mmg duk sumah sbb slu nmpk memek ulg alik dpn dapo/coridor..so kpd jiran tu rajin2 la komen kat cni..kitorg nk tau gak…hehe…

        0
        0
        • lalalililulu says:

          agaknye jiran dia pun da xlalu nk bg komen…nak trmuntah agaknye tgok aksi drama diorg ni

          0
          0
        • KakLong says:

          Nasib baik abby call pakai hp..kalo dia call tipon umah.. kome bayangkan kekantoian so norman ngong tu.. konfirm nyorok dlam mesin basuh..hahaa

          0
          0
        • SuperMart says:

          Bodoh punya alasan kalo tgh breakfast apsal si memey tu bole ckp “kejap..kejap abg tgh siap”xkn bersiap kat kdi mkn kot agaknya dia pg kdi mkn pki tuala je kot pastu katkdi mkn br dia bersiap…

          0
          0
        • leo lizza says:

          nak muntah nengok memei ngan norman… belahla… buatla dosa byk2… dosa bohong dosa zina… tak hingat… nk jimat pahala kot…

          0
          0
        • Kambing Hitam says:

          Suh jiran dia report jabatan agama Islam je ag skali…
          br diaorg ada akal..
          ni mcm xda otak je normang nan memek ni..
          bodoh mcm kuda belang..

          0
          0
        • Kitaro says:

          bang nara, pepatah tu betulnya bunyi begini . “siakap sinohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama2 mencuri”

          0
          0
      • rebung says:

        eh.. dia hari ni dapat la

        dia dapat laki orang!

        patut dpt awards juga tu.. :p

        0
        0
      • minah jambu says:

        apa lu merepek ni belacan? biar lah memey tu hepi dengan tunang dia ! yg kau sakit hati sangat ni pesal jeles ka pa ? kita jangan gitu kita jangan busok hati atas kebahgian orang lain sebalek nya kita hendak la mendoakn agar memey dn norman ni cepat2 kawin …..memey dh tentu artis ada jugak orang kenal dia….yg kau tu belacan apa yg kau ada? dh nama tu belacan patut lah busok eeeeeee minah jambu tk makan belacan nanti gatel2 eeeeeeee

        0
        0
        • siotttttttttt sewk sewel says:

          erm ye la tu minah jambu …relax jgn emo…kite tggu je kesah NH+Memey seterusnye..ingtlah…sepandai-pandai tupai melompat dot dot dot..malas r nk care!

          0
          0
        • nana says:

          jgn ko ni sama spesis ngan si memek tu yer….tu yang kau support sgt diyer tu uweksss geli lah tgk korang ni tah aper2 lah

          0
          0
        • naga sakti says:

          belacan x hingin pun nak jeleskan dorang tu minah jambu oiii.. mungkin cuma sakit hati n mata dengan aksi dorang tu.. x habis2 berbuat maksiat..

          0
          0
        • sandra says:

          minah jambu ni memek lah.

          0
          0
        • pari-pari says:

          aah..aku sokong 100%..minah jambu 2 memek..

          0
          0
        • cik da says:

          org yg pemikiran cam si minah jambu busuk ni yg blh mrosakkan akhlak…maksiat depan mata pun dia suh butakan mata..pekakkan tlnga..jahil sungguh si minah jambu ni..

          0
          0
        • cik wiwin says:

          kami pon rasa minah jambu ni memey …

          0
          0
        • minah jamban
          bukakan mata jangan butakan hati…
          takda makna nya aq na jeleskan kebahagiaan memek..
          ada maksudnya aq tulis bermula dgn ayat “sayang seribu kali sayang” cuma aq K…E…S….I….A…..N nape? ok
          sayang usia muda dibazirkan dgn sia2……cubalah sesekali sekalah melihat sekeliling …..cuba korang perhatikan dan buat perbandingan dgn artis pompuan sebaya memek spi=DD,LJ, jjuliana evan, lisa, fouziah gous, scha dll….tengoklah pencapaian deorang yg kebanyakan pd hari ini sudah berada d tahap mereka tersendiri……..memek?……maka jadikn ianya MOTIVASI utk berjaya spt mereka…..bukannya sibuk nak meruntuhkan rh tangga org…….ataupun sememangnya cita2 memek utk menjadi bini norman …….fikir2kanlah……..

          minah jamban …..akan cakap buat ape belacan nk kasihankn org kasihankan diri seniri sudahlah……nih ha! aq jawab ….sekurang2 aq tidak memperBADUTkn
          diri sendiri………..#

          0
          0
        • Kasih says:

          btl tu belacan…. aku sokong statement ko ni :)

          0
          0
        • pisau cukur says:

          betui apa hang tulih ni belacan,aku sokong hang 100000000% aaaiihhh….

          0
          0
        • kurus says:

          mak eiii…
          aku ter”miss” lah episod nih..

          paper pon.. aku raser, baik memey tk ya jawap apa2 statement dari abby arituh.. lebih baik begitu..

          0
          0
        • ari tu kan ko kunun-kununnya cuti…
          best je ..page ne hot semacam je..

          0
          0
        • minah jambu says:

          jangan lah marah minah jambu belacan.. minah jambu mintak maaf ye sayang intan payong , kalau masak asam pedas kalau letak belacan sedap tau

          0
          0
        • out2 ni... says:

          hahaha…
          jambu2…kemain lagi ko sapot memey ni r…ko peminat dia @ ko ni memey sbnarny?hahaha…klu ko ni memey @ sepupu sepapat beliau kim salam erk…dia sngt2 xbest…rampas suami org plak tu..ehehe.xtkut ke norman buat camtu blik kat engkau nnti?fkir2kn..hehehehe….

          0
          0
        • budi says:

          sedara dia tu..

          0
          0
        • ann says:

          norman xkan cri yg lain dah..conform memek dah guna-guna kasi ilmu pukau..memek kasi ilmu power yang penting memek kelihatan bahagia bersama norman walaupun terpaksa jadi perampas dan peruntuh rumahtangga orang.

          0
          0
        • ntah apa2... says:

          “dh nama tu belacan patut lah busok eeeeeee minah jambu tk makan belacan nanti gatel2 eeeeeeee”

          ~ayat cm mintak penyepak~ blah r deerrr! nyampah aku

          0
          0
        • ez0ra says:

          aku rasa si minah jambi nie memek kot.. tak p0n saudara mara dia..
          lg satu sebusuk-busuk belacan tue x sebusuk si memek ngan norman. takkan k0 x tau kot antara mknan feberet aku sambal belacan.. nyum2.. sdap.
          memak jual free kat mak bapak ayam p0n x laku….

          0
          0
        • kak nam says:

          hilang akal ke?

          0
          0
        • TiraChinno says:

          Ko ni minah jambu emo semcm lak, ko ni mesti ada kn mengena ngan si kemek atau pun si norman tu ni,takat jd artis glamour sbb bt perkara x senonoh bt apa bt malu keluarga jer.. Memey tu bkn terkenal sgt melainkn dia terkenal sbb kn tangkap khalwat jer..

          0
          0
        • minah jambu says:

          aku bukan emo tira cuma aku ni mcm kesian la pulak orang dok kutok si memey ni n si norman….dh diorang tu kena tangkap basah ha sudah lah…artis lain pn ada yg kena tangkap basah jugak lagi terok pn ada…..lagi pn memey n norman dh bertunang dh nak kawin pn maybe….., dh lah jngan kecoh2 pasal ni mari kita nyanyi……like a virgin touch for the very first time ….like a virgin ………amacam ok tk??

          0
          0
        • *** says:

          ala minah jambu kau nak bising ape..org lau da wat busuk sekali smpai bila pon org akan ingat la…bia la nme blacan ke ape ke..aku pon x makan blacan gak tp xde la nk kelam2 bagtau geli ke gatel ke..org melayu tetap org melayu..

          0
          0
    • oren says:

      cer cite apa yg kita makan apa…………. wakakakaka.

      0
      0
    • nasrie says:

      ‘unlike’

      0
      0
    • julie gampang says:

      mmg pon lawak..mkn ape kebendanya..kot2 nk tipu memey ckp la abg ngah mkn..nie ngah siap..agak2 la norman oi..ko mmg dh wat taik dr dlu lg..x ckup 1 ko belasah,memey pon jd la..dunia2..

      0
      0
    • Feeza says:

      dh lama kenyataan tu kuar baru nk wat pgakuan..agak2 nyer diaorg pk nk jwb ape kot…memey kata si norman tuh tgh siap…norman kata plak dia org tgh breakfast…mn satu btul ni???dia org ni mmg suka menipu since diaorg kene tgkp khalwat lg…

      0
      0
      • silentgirl says:

        tah ape2…kawen jelah! pe mslh nya lg…kate cinta sgt kat memek ni..aku benci tgk due2 ekor ni..nk kncing pon agak2 la bai…sorg ckp lain…ko ckp lain! bdoh pny jantan gatal! si btina pn mgatal…

        0
        0
    • girl says:

      apela bodo sgt kan memey n norman ni. sorang ckap mkn kat kedai. sorg ckp tgh siap. hanye org2 bodo je yg leh terima diorang dlam dunia ni. da terang lg bersuluh korang mmg dok 1 rumah. xyah ngaku,xyah bagi statemant… org kat luar bukan bodo nak nilai korg. da2 la 2…… kami dah tahu la. bodo + bangang.

      0
      0
    • tukangcerita says:

      nmpak sangat penipu la abang noramiang n akak mengmeng nih . menchik aw !

      0
      0
    • aleya says:

      lama benor korng bincang nk bg alasan ek…
      skali bg alasan bangang gak..
      nmpak tol dedorg kategori bangang

      0
      0
    • gina says:

      sesuai dowh dorg berdua ni…ade persamaan…
      MULUT BESAR…cube tgk kalau dorg senyum…besar kan mulut dorg…

      0
      0
    • black tie says:

      dia terlupa nak baca stetmen abby sblm kuar kenyataan..bodonye no-man..kakakak

      0
      0
    • yaya_yumi says:

      watever!!!

      0
      0
  2. zzyzx says:

    kakakakakakakaka stetment lawak
    besiap kat kedai makan ek…??? pikir2 la sblm bgi stetment

    0
    0
    • alia says:

      tu la pasal kan..
      alah…mana ada org berak di tengah jalan nak ngaku tu najis dia…

      0
      0
      • aku says:

        norman ade SPM kite semua xdok SPM sbb 2 la dia perbodohan kite semua………..ingt org x dpt menilai mne yg tul mne yg salah…klu yea nk bg alasan bg la tau tgh mandi wajib ker bru la tul hahahahaha

        0
        0
      • budak_demok_dembam says:

        i setuju dengan ur statement alia….
        jangan kata terberak tengah jalan, kalo terkentut pun belum tentu ada orang nak ngaku….
        dah la NH, toksah la ko nak menegakkan benang yg dah tentu2 basah dibuat dek ko tu…
        nape nak amik masa sampai lebih smeinggu baru nak confess semua benda nie, dah tu yang terkeluar bukan statement yang membantu, malah statement yang boleh makan diri sendiri….
        lagi banyak ko cakap, lagi besar lubang yang ko gali untuk diri sendiri, last2 ko dgn ‘TUNANG’ ko tu jugak yang terkubur…..=P

        0
        0
  3. cicakgirl says:

    Ngahaha..”jap2 abg tngah siap kat toilet kedai jap”

    0
    0
  4. Kasih says:

    alahai norman… kot ya pun nk tegakkan benang yg basah xkan lah plak smp snggp menipu kata tgh sarapan kot??

    pd entry status abby abadi yg lps teringat lg kwn2 yg komen, ada rmai yg tlis xkn norman tgh bersiap di kedai mkn kn bila memey jwp abg tgh bersiap… naahhhhh, mmg terbukti lah sindiran kwn2 tepat hehehe…

    dh2 lah tu memey gan norman… kot ya pun kluarkan statement nk kata cam abby tu sj wt2 citer, cuba kaji blk xkan anak drg yg bernama danish tu nk bohong kn??

    rasa nya mmg sesuai lah memey dan norman ni… sorang kaki tipu, seorg lagi kaki putar…. huhuhuhu…

    0
    0
    • Ryta says:

      Sorang kaki tpiu, sorang kaki putar.
      Sorang ala2 biawak, sorang ala2 mengkarung…
      Haa…sesuai benor la tu! Kombinasi yang tepat dan padat!
      Muahahahah…
      :-P

      0
      0
      • Mysara says:

        agak2 lakan kalu diorang ni ala2 cicak tokek, jual laku x?

        0
        0
      • savvy says:

        Dua-dua BODOH tahap GABAN, padan la tue… Memang sesuai sangat diaorang ni.. Dah la bodoh kaki PENIPU PLAK..

        0
        0
        • adam says:

          pa la korang asik kutuk je diorang ni… kita tak tahu pa cerita sebenar nye… jangan dengar satu pihak je… baik korang semua bertaubat la.. aku baca komen korang ni sungguh kecewa sekali lebih2 lagi kaum hawa… jaga suami korang kat umah tu dulu sebelum komen kat org lain… pikir2 kan lah… penghuni di neraka kaum mana yg lagi ramai… pikir2 kan lah ye..

          0
          0
        • adam says:

          ko pesal?tali barut memey ker???

          0
          0
    • Loni says:

      Hahaha…… NORMAN HAKIM salah Entryla…… Bersiap d kedai mamak…… kesian ko….. cubala cari alasan yg cun sikit….. hahaha….

      0
      0
  5. singa tido says:

    tengah siap kan roti canai agak eh tu..
    hahaahhaha
    macam haram…..

    0
    0
  6. siling says:

    cover la selagi leh cover..

    0
    0
  7. bumblebee says:

    bang nara salah tu ” Siakap Senohong Gelama Ikan Duri bercakap Bohong Lama2 mencuri”

    0
    0
  8. katak itam says:

    eleh..aku rasa memang duduk serumah..ish da macam suami isteri gamaknye..dah kawen cuma belum nikah je..alahai diorang ni..cukup2 lah buat dosa..memey tu muke je innocent tapi perangai tak semenggah..baik lah korang kawen..tak payah kumpul duit nak kawen grand2 pon takpe..cukup lah kawen ala koboi asalkan sah kau orang nak “bersama” aku rasa abby tak tipu..takkan la dia nak menipu and memalukan diri dia sendiri kan…kita pun serba maklum memang si seMEMEYh and norman ni memang “main” time first kene tangkap tu. huahua hua.. nak dislike,dislike lah..saya hanya insan yang lemah…

    0
    0
  9. KALUT says:

    BEAUTIFULNARA MACAM GAMPANG. MACAM NI KER CARANYA ABANG NARA TUH NAK NAIKKAN RATING ACCOUNT NUFFNANG SEMATA-MATA????????. HALAL KER DUIT YANG KO TUH ABANG NARA OIIIIIIIII???????? DUIT TU NAK BUAT DUIT NIKAH KO KAN. TENGOK RUMAHTANGGA KO MACAM MANA NANTI.

    0
    0
    • singa tido says:

      ko sarapan ape pagi tadi kalut,mengoyan tak tentu pasal…
      semayang ko cukup ke 5 waktu kalut…
      rumah tangga ko ok sangat ke kalau ko gampang kan orang suka – suka ati kau..
      macam haram…

      0
      0
    • alamaya says:

      hahahhahkahahak… ko nak emo ni apsal? abang nara ni cuma bagitau cerita yang benar. yang dia dah kaji sendiri… takde kene mengena dgn rating ’nuffnang’ nth ape nth tuh…. adoi….

      ke ko ni memey or norman? hak hak hakhakhaktuih!!! nak backup maksiat kat alamaya ker? hagak hagak ler…. nak join memey ngn norman wat dosa ke?

      bengong

      0
      0
      • bencinormanmemek says:

        ntah2 yang duk kalut tu norman kot..tu emo tak tentu pasai..ngahaha..tak pon memek

        0
        0
        • peugeotcyg says:

          aku heran tul sape yg stilll sokong memey norman ni…ish2…
          nape ek dorg ni..
          da buta mate agaknye

          0
          0
    • mummy_iman says:

      tak baik lah marah2 macam tu pepagi nih.. nak tegur bang nara tegur lah elok2.. x yah lh ckp gampang ker apa… mungkin abg nara salah so sama2 tegur.. peace no war…..:)

      0
      0
    • singgit says:

      kipas susah mati memey nie… haha..

      0
      0
    • sue says:

      wahai cik kalut..ang nak wat rapla pasaipa lam ni??

      ang ni d antaq oleh bajinga due ekoq tu ka???

      kepoh r ang Kalut!!!!

      0
      0
    • dun says:

      hurm…ilek2…ang nak marah pun tak guna, dia ni sampaikan berita ja…yg ang nak emo pasaipa…ang masuk sini pun akaun dia dok masyuk gak…maknanya ang pun menyumbang samala secara tidak langsung…welcome to the club bro!

      0
      0
    • rahsia says:

      ni memey ke yg balas :p

      0
      0
    • littlemia says:

      nape anda [email protected].x baek ckap mcm tu..kasar sgt la bahasa tu..i dont like…..patut doakan yg baik2 tuk abg nara ni…

      0
      0
    • pari-pari says:

      awat hang dok KALUT sgt ni kalut..hang 2 yg gampang..ade paham??halal ke haram ko yg tentukan ke kalut??gampang punye olang..

      0
      0
    • reader says:

      Kalut> Yg ko sibuk baca blog ne knapa ek? Dh memang Blog gosip celebrity. ko nak sibuk knapa? jgn baca lh woii..itu kn rezeki abg nara. Ngokkkkk…

      0
      0
  10. jane says:

    whateva la normiang & sememeh….. buweekkkkk

    0
    0
  11. Kancilbiru says:

    silap pantun bang nara tu,

    siakap senohong gelama ikan duri,
    bercakap bohong lama2 mencuri…

    peace!

    0
    0
  12. damia says:

    hehehe..lawak sungguh…..”jap, jap…abg tngah siap..pkai suar smbil mkan nsi lemak”..bak kata korang dlu..btol laaa…

    0
    0
  13. SENGAL... says:

    sana sini tipu xde hal punye…tapi dapatkah kite tipu YANG SATU….wallahhualam…..

    0
    0
  14. alamaya says:

    eeeeeuuuuuwww… kawen je lah jenjalang & benjalang berdua nih….insaflah sebelum mati mengejut…… korang sendiri sedar dah banyak artist-artist seangkatan korang yang mati tetibe kan….tak sempat tobat tak sempat mintak maaf kat sesape….. hurm…..

    bawak bawak le betobat memeki & normanial….

    (singkatan dari **ki and **al) lalalalalala

    0
    0
  15. alamaya says:

    eeeeeuuuuuwww… kawen je lah jenjalang & benjalang berdua nih….insaflah sebelum mati mengejut…… korang sendiri sedar dah banyak artist-artist seangkatan korang yang mati tetibe kan….tak sempat tobat tak sempat mintak maaf kat sesape….. hurm…..

    bawak bawak le betobat memeki & normanial….

    (singkatan dari **ki and **al) lalalalalala

    0
    0
  16. anieziesai says:

    org da berak tgh jln….mne nk ngaku kn…sme je mcm makhlok 2 eko nih….

    0
    0
  17. Suri says:

    Hahaha klu sarapan, xde sbb x bole angkat tpon, bkn hp Ko dlm poket memek… Dah tu br skrg ckp sarapan, time memek balas aritu x pulak

    0
    0
    • capricorn gurlz says:

      Setuju sangat ngan suri.!! Memang kaki kelentong si memek ngan norman nih. sesuai sangat jadi pasangan paling ideal yang suka menipu.. kekekeke :D

      0
      0
  18. garpu says:

    kan senang ban je dua org tu kt paper. lg kuar cite lg biawak2 ni suka.

    0
    0
  19. butter says:

    wahahahahahah….normiang sdh besiap d kdai mkn dkat sri rampai, x psal kdai mkn tu plak msuk dlm citer ni kn…. kot ye nk klentong pun agak2 ar, bcer ler aper yg abby kater tu dulu…..wakakakakaka… nk cover nye psal, skali tesalah wat ayat……muahahahahaha….

    0
    0
    • aku raser la.. says:

      aku rase la mcm nk g je kedai tuh…
      :-) nak tnya tauke kedai!!!

      0
      0
      • kak nam says:

        jom…. kita cari kedai makan tu… ada ke depa pi sana. if ada cc tv….leh tgk skali…. tahap menipu x ingat dunia…. eii.. geramnyaaaaa…

        0
        0
        • alamaya says:

          hak hak hak betul tuh kak nam!!! jum kita g spotcek!! hak hak hak.. itujam…. memang ‘kendur’ terus normanial tuh!! wakakakakakak!

          0
          0
  20. chelin says:

    Kalut tu Norman bodo piang!!!.. Otak sama2 mengong… tulah.. kecik2 banyak sangat makan otak udang, sampai besar buat statement mcm sampah!…

    Damia, cam ni bunyinya… “jap jap, abang tengah nak lucut kondom”…

    Makin sengal 2 orang ni… dah berak tepi jalan, tapi tak reti nak panggil orang cuci… manyak kotoq punya orang…

    0
    0
  21. anum says:

    abby pn same gak.. kn.. dia dngan balak dia ader org kisah..abby nie jenis suka melenting dr sumber2 yg leh di percayai.. biar lh ngan couple.. nie.. nape? jeles ke..ce citer ce citer

    0
    0
    • singa tido says:

      ko ni nape anum..
      ko sarapan ape pagi tadi.
      sarapan ngan bebudak dua org tu ke..
      skang ni orng cite sal normanmemek ni..
      ko baca la statement si nara ni dulu sebelum ko comment..
      yang ko babitkan cite dak abby ngan balak eh watpe…
      aiya,buto hurup ke apo ko ni?????

      0
      0
    • dun says:

      hurm…ni msti tak taw ujung pangkal ni…aku bg hint sket la eh..

      *anak-masuk sekolah-pagi2 buta.
      *abby-telefon-norman
      *memey-jawab-“abang tgh siap”
      *anak-lambat-pi-sekolah
      *mandi wajib-lama-lepas-crot-crot
      *priority-anak-atau-memey-seorang-bapa

      haaa…bina satu karangan dengan isi-isi penting di atas..

      0
      0
      • naga sakti says:

        kah!kah!kah! lawak betul la en/cik Dun nih. terbahak-bahak aku gelak. gagus tul idea ngko. wat karangan berdasarkan isi-isi di atas. mcm exam esei zaman sekolah lak..

        0
        0
    • alamaya says:

      nih aku nak citer…..
      memang lah abby tu melenting… ce pikir erk… orang tu dalam pantang…laki dia boleh ‘main’ ngn sundal…. mana dia tak bengang… ko ingat beranak tu senang ke?

      aku tak salahkan abby kuat melenting…. nak tau kenapa dia bengang sangat2 ngn normanial n memeki ni? ko PK LA SENDIRI… macam mana perasaan kau… kalau kau jadi ABBY?

      Abby tu mangsa keadaan diatas kesundalan bekas laki dia dgn perempuan sundal… adoiiii

      0
      0
      • zaia says:

        Norman COntoh lelaki paling hampeh abad ini~

        0
        0
      • peugeotcyg says:

        hahhaa…c anum ni klau laki dia menyundal ngan sundalan time camtu dia diam je kot..hahhaaaa…
        jgn melenting ye anum…diam je..terer gak abby ni,xde lak kne meroyan.klau org yg xkuat lame da meroyan..syabas bete!

        0
        0
    • Saya says:

      pehal ko pmpuan?? statement ko mmg leh panaskn bdn!! “biar lh ngan couple.. nie.. nape? jeles ke..ce citer ce citer” org tuh duk serumah kottt..lmbt antar anak psl tdo lmbt..tido lmbt mungkin psl pandang2 mata mlm td dgn memey (refer to statement memey yg bakal mengakhirkn zmn dara thn ini)

      0
      0
      • leo lizza says:

        memey tu ada dara lagi ke… tak caya aku… ntah2 dah abis dirobek norman.. (kalau norman la…) huhuhuhuhuh

        0
        0
      • alamaya says:

        dara lagi ke? adoiii…. dah besar dah ‘dara’ dieh tuh… dah leh sumbat gula melaka dah pon…. dara lah sangat!! geli aku! muka je cantik ‘dara’ dah karat wat pe weh?

        0
        0
    • sandra sandury says:

      weh memeh. ko xyah nk menyamar. mmg la org x kesah pasal abby sebab die x wt mende2 x senonoh ok. & die x kene tangkap khalwat dgn suami org.

      0
      0
    • ibu says:

      yolah kita tak kene dan lalui apa yang abby rase.tu kita cakap bukan2 kat dia.cube kakak kita ke adik kita atau diri sendiri yang terkene macam tu sama gak kan melenting gak…marah gase nak sepak2 jer betine tu .semua ppuan macam tu bile terjadi musibah dalam diri dia .dia akan cube bangkit dan akan menjadi lebih kuat….maybe abby wat macam tu nak mempertahankan hak dia sapa tau kan.

      0
      0
  22. petra_dubies says:

    semakin banyak seseorang bercakap tentang dirinya , semakin banyak kemungkinan dirinya berbohong…

    fikir2kan…

    mana2 jelah … arap korang leh ambik yang baik n buang yang kurang baik

    0
    0
  23. ain says:

    family norman tu baik2.. tak kan lah dia izinkan anak dia duduk serumah dgn memey.. family memey pon baik2 je aku tgk..

    maybe memey tersalah cakap. ye lah.. berdebar abby yg call..

    aku tak suka memey ni ok..

    0
    0
    • singa tido says:

      tak semestinya mak bapak baik,anak baik….
      kalau macam tu,mak bapak jahat,anak jahat la….
      ko pikir-pikirkanla…

      0
      0
    • Saya says:

      betol tuh ain, xkan la famili norman yg konon2 baik tuh nk izinkn anak dia duk dgn pmpuan lain kan..sy dh bgtau dlm entry lps, dorg gi jemaah subuh sama2..pastuh norman lupa dia blum mandi b4 gi solaat subuh, dia singgah mana2 utk bersiap, mandi,gosok gigi..norman tuh baik, keluarga dia pun baik..psl tuh la famili baik/alim dia sokong je anak dia wat gitu kt abby. wat da fish????!

      memey plak terdengar hp norman bunyi dia angkat la..waktu abby kata cmtuh dia malas nak layan jd dia jwb la “biarlah, sibuk je” sbnrnye dia br balik solat subuh dgn norman tp kalo jwb kang abby kata dia perasan baik kalo bgtau dorg br blk solat subuh jemaah!

      0
      0
      • aku la says:

        oooooooooooooooooooooo

        0
        0
        • MakcikBedah says:

          oooooooooooooooooooooooo ntah ler..mana satu pun dah betui..biaq jer la..hanya Allah yang maha mengetahui dan mereka2 yang terlibat ja yg tau..tapi kalu betui memey n norman duk sekali kena tegoqla kan kan….

          0
          0
        • troll says:

          lol. meleis so easy to get trolled

          0
          0
      • huahuahua says:

        so camne ley sampi kes tangkap khalwat ritu…let say la bukan nk kondem norman n memey just nak ko jelas kan…bak kate ko solat subuh jemaah bagai..kire perfect la gambaran yg ko bagi neh…ce cite sket..x ter pk ke dek norman neh yg duduk berdua2 an ngan bukan muhrim sehingga bley menimbulkan fitnah tu berdosa..jagan kate tempat open yg gelap..ni dalm tempat tertutup yakni opis cek norman baek budi (which is support by you…) ce cite terang2..kalu ko bebetol nk membetulkan keadaan…cuz it just funny when u say betapa suci murni norman neh but x ley nak pk mende simple camtu sampai ley kena tngkap khalwat..n one thing str8 to the point la, gi solat subuh jemaah…abes cite..ni x,tgah sarapan…apakah???? cecite scara rasional…..aku nk tau gak…

        0
        0
        • Saya says:

          ye la huahuahua, dorg guna la alasan gi sarapan utk mengaburi mata2 masyarakat..ckp gi solat subuh jemaah kang masyarakat kata dorg riak..dosa tuh,kan famili norman tuh baik2/alim2.. jd ckp la gi sarapan. bgn awal sgt smpi terlewat nk mandi/gosok gigi/bersiap.. tu la singgah mana2 mamak stall utk bersiap..dh alang2 smpai mamak, breakfast la dolu..

          apa la salahnya anak lmbt gi sek? sek tuh blajar..ilmu dunia semua tuh, bukannya penting..kawin kan leh sebahagian dr iman..lg penting kottt..jd b4 kawin kena tunang, b4 tunang kena bcinta..dating dgn gf adalah sebahagian dr prosess bcinta.

          Yg benar,
          Saya, PA Norman Hakim

          0
          0
        • lin says:

          ko ni nak ajar org jadi kurang ajar….. bodoh,maybe anak ko tak gi sekolah sebab bagi ko pelajaran tak penting ,yg penting adalah belajar gi mana cara cara nya nak meruntuhkan rumahtangga orang daripada memey suhaiza ,dan for norman hakim yg kepala bawah dah botak tu yg ko tau nak menghisap saja dua biji gunung memey suhaiza jangan jangan yg bawah pun ko dah hisap berabis dah..alamak kompomlah darany dah ruyas boleh masuk botol mineral pun

          0
          0
      • rokot says:

        sindiran maut ni beb!!!!!!!!

        0
        0
    • aku raser la.. says:

      iman xdapat DIWARISI okkk!

      0
      0
  24. chidori says:

    ahahaha.. mana satu yg betol niiii…

    0
    0
  25. nana says:

    hahahahaha… Memek dgn Normek sama jek… yg sorang penipu…yg sorang lagi putar belit..pusing sana sini citer…hahahaha..lawak2……

    0
    0
  26. bad says:

    kesian betul la bangang 2 ekor nie..kot2 ye nk bohong tu duduk la bincang dulu..ni tidak..sekor kata lain sekor kata lain..tak ke kantoi namanyer…ish2…nampak sangat x berotak…ye la..janji sodap selalu..udah le ye bg ko memey..bohong pun bohong ler,,abang kn ade.. pompuan x malu..

    0
    0
  27. lili says:

    yg dihairankan, kenapa lh dorang ni x kahwin2 lg ye? cubalah kahwin terus..habis cerita..xpyh nk tipu sana sini..menyampah btol tgk..
    ni tak..hmmm susah nak ckp…
    nk tggu sponsor ke? hahahaha

    0
    0
    • zaia says:

      btul tu..
      tk faham btul la la nape dorang nie tak khwin2 lg..tngok la ape dorang dpt tangguh2 cmni?
      1)dpt dosa(klau btul wat maksiat),
      2)dpt fitnah dn caci maki org je(x hbs2 cite dorang nie,bukan pelakon tiptop sgt pun)

      0
      0
  28. are-na says:

    ntah la..xtau la sape yg btol n sape yg xbtol ni..aku pn fening daa..

    0
    0
  29. damia says:

    ain: mak bapak dorang mmg baik2…tp klau baik..nape x pantau ank dara sndiri smpai kena tangkap khalwat? Bebaik dduk umah mak anne ngasri…pindah dok pejabat normiang…klau mak bapak org baik2…lebih baik nikahkan je cepat duaorg ni, drpd sama2 share dosa…
    anum: kitaorg x de msa nk jeles psl memek+normiang atau abby+zul…cuma klakar giler dgn statement memek+normiang nih…very the…benda yg salah mmg patut ditegur…

    0
    0
    • Saya says:

      ntah2 memey jwb cmni:

      tak baik kata i gitu, i duk umah anne tak best..xcukup kasih syg..psl tuh i pindah duk opis norman, walaupun serba kekurangan tp i bahagia..

      parents i xbg kawin psl norman xcukup duit lg..i xnk kawin kalo xwat majlis cm anak pmpuan naza tuh..malu la parents i, i kan artis..nnti apa plak kata org felda?~~

      0
      0
  30. LOUIS says:

    memek gedik….yg haram juga sedap kan……….memang lebih suka jadi pompuan simpanan dari isteri yang sah… piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…s****L takde harga sesen pun….

    0
    0
  31. Dee says:

    Kalau dalam mahkamah, harus lah mahkamah tolak keterangan pasangan bahagia ni atas alasan it’s an afterthought. Dah berapa kurun kejadian berlaku baru nak cm out with their own version of story yang entah apa-apa. Dah tau anak nak gi sekolah, 1st day pulak tu, buat apa nak sibuk “breakfast” dengan betina tu.

    0
    0
  32. aku la says:

    wahahahahaha.. lawak nye!!!gelak tergolek2.. aiseyman,kate bapak mithali,takkan g makan dulu baru nak anta anak sekolah??come on la norman, nak wat alasan pun,biar lah logik sikittttt… sekolah dah tiga minggu beb, lame sungguh ko pikir alasan.. pape pun, syabas untuk alasan korang yang amat bernas ini..

    0
    0
  33. katak kodok says:

    Aku tgk pun muka Memey ni mcm dah lunyai. Dah takde seri lg utk anak dara. Boleh tahan jgk dia ni… Gelojoh sangat… Tak sempat2 nak nikah. Baru bertunang dah tak reti duduk diam. Asyik nak berkepit dgn tunang dia tu gak… iskh…iskh….

    0
    0
  34. MCM2 HAL.. says:

    If sebelum becerai pun kowang dah terkantoi dekat Office niekan you dah stay single..Tunggu bapak lg… huhuhu.. artis pun manusia biasa jugak… if xda angin masakan pokok boleh bergoyang.. Better uolz nikah jew kan senang..

    0
    0
  35. v says:

    hurm kalau betul kenapa memey tak menjawab persoalan masa die keluar kan statement ‘salah ke saya jawab telefon tunang saya’ org2 zaman sekarang dah moderm n educated boleh berpikir n menilai..tolong la jangan bagi jawapan yang membodohkan diri sendiri..

    0
    0
  36. nadiey says:

    hahaha bodoh gile 2 mangkuk ayun nih.peliknye nak duduk serumah pandai plak cover x kasi orang taw..da kantoi pun xreti nk cover gak..bodoh btol mmg sje cr mslh la 2 ekor babun nih..kawin la cepat2..meluat ak tgk..

    0
    0
  37. diyanadaniel says:

    Alahaiiiiiiiiii….lama senyap cari idea …tu je ke jawapannye…..erm..x kn nak mangaku plk eh..ape da gilo!!!

    0
    0
  38. minah jambu says:

    manja nya norman n memey jambu skali…..semoga cepat2 kawin ye…minah jambu doakn norman n memey bahgia selama nya….i lov u memey i lov u norman

    0
    0
    • pari-pari says:

      eh memek a.k.a minah jamban…ko x yah la nk komen2 kt sini…menyemak je…nyah ko dr sini…

      0
      0
      • minah jambu says:

        hey sayang oi ! lu sapa nk suroh gua nyah dari sini! malu lah sikit……mari kita ketawa kn dia ha ha ha …hi hi hi …ho ho ho ….bwek!!!!!!

        0
        0
  39. Diera says:

    bkn baru2 ni si memey tu sebok pindah rumah ke..? nmpk sgt pas statement Abby tu dan2 die pon pindah rumah.. Hmm.. tp mmg x logik reason yg si nomiang tu bagik.. knapa sblom ni reason yg memey bagi x cakap pon yg dorang tgah breakfast?? pelik2.. nk cover line tp dua2 Bengong…!!!

    0
    0
  40. zz says:

    memey kn culture shock..lgpn xlaku sbb dlu kat felda die tu bohsia..tu yg sebat laki org..laki mude mane nk bekas2 mat rempit cm die..

    0
    0
  41. makcik jahat says:

    abby peminat lagu tok pah ‘TIADA MAAF BAGIMU’

    0
    0
  42. tgh sarapan? aii..kalo ye pun tgh sarapan sama2 bole je paskan fon tu ke norman utk jwbkan. apa mslhnya ni weeii

    0
    0
  43. bongek says:

    abang nara, meh saya betulkan.

    “siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama-lama mencuri”

    aku teringat dulu2 memey siap buat statement tak kenal norman tu siapa. tak rapat kononnya.. pastu terkantoi kena tangkap khalwat. pastu terus curi laki orang. kiranya ap yang diandaikan dlm pepatah ni mmg betul lah akan terjadi..

    0
    0
  44. cuties says:

    kalo pikir logil ek :
    anak masuk skolah kul 7.30 pagi (at least)
    waktu hantar anak sekurang2 nyer bertolak jam 7.00pg…abis tu bekepes takkan kul 6.00 pagi??????
    jawab nomiang….

    0
    0
  45. lily harum says:

    terbca dalam newspaper sunday memey kata…dier x pernah sakitkan hati abby tp nape abby slalu bg kontroversi kt dia n norman…mcm klakar…dia xtau ke mnjalinkan hubungan dgn norman ms dia masih lg suami kepda abby adalah realiti yang menyakitkan…kalo laki aku buat perngai mcm norman n memey ni mau aku meroyan…mmg aku sunat lg skali 2 ekor ni skali…

    0
    0
    • cik da says:

      iq rendah btul sememek tu…x penah mnyakitkan hati?.. hbs tu bila hak abby dirampas, x sakit hati ye…agak2 nya dia igt abby suka smbil beguling2…mmg tolol si pompuan kemaruk laki org tu…sorry ek..aku ter emo jap…nyampah dgn alasan2 bahlol sememek tu

      0
      0
      • lily harum says:

        itula….orang blm kawen nampak buaya pren dia baik mithali sngat…kawenla cepat bru dia tau langit tinggi rendah

        0
        0
  46. Lady D DeBoom says:

    boleh masuk raja lawak lah 2 ekor ni…

    0
    0
  47. eeee naik meluat aku dgr kegampangan dua mahluk tuhan ni,ntah bile nk jadi cm ni,sorang kaki kencing,sorang kaki putar,x ingt ke KARMA IS KARMA,tiap perbuatan manusia tuhan bayar cash pd umat nye..berubah lah wahai mahluk tuhan..aku x sebaik ko,tp jahat2 aku,aku x merosakkan idup manusia.ape bodoh nye ko memey,idop jauh lg nk kedepan,tp jln itam cm ni yg ko pilih..brubah lh sebelom ko mati.

    0
    0
  48. siotttttttttt sewk sewel says:

    sudah2 la…NH Memey makin bnyk statement semakin kowang buke pekung didada…Malula sket kt anak2

    0
    0
  49. sue says:

    udah2 la tu..semoga korank sedaq diri..

    YER!!! ko boleh katakan ”BIALAH..SIBUK JEK”
    mmg tu hal korank..mmg xnak sibuk pon~!! tapi ko artis kowt..mata semua memandang ko..n mngenali ko memey!!!

    nak2 artis yang bergelumang gan maksiat~!! sape yang xnak sibuk!!!! eehhhh~!!! pak iman ujung kampung aku pun sibuk mngatakan hal korank ni~!!!
    c? sape yang xmaw sibuk hal korank kan..

    n norman lak..tolong la malu pade anak2..walau pun ko da bute ati akibat cinta ko terhadap memey tu..tolong la jangan butekan skali manusia2 d malaysia ni..
    kami semua xbuta n xpekak lagi k norman~!!

    @ pon aku syak korank due ni bajet bradpit n angelina joli..yang xkawen n dok serumah la!!! kirenyer korank bajet korank ni artis holywood laaa..mungkin!!! tu yang dok serumah tu kan…

    0
    0
  50. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  51. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  52. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  53. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  54. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  55. hikhok says:

    lama benar nak pikir ayat buat cerita.macam macam hal la

    0
    0
  56. fadly says:

    abby,norman & memey
    semua bodoh.. semua perangai sama jer..
    saja nak cari publisiti murahan!

    0
    0
  57. mumy_indah says:

    sah2 depa dok serumah wahai rakyat mlysia…
    kalau la tuhan nk tunjuk… maen2 lpas tu xleh nk cabut b****g
    msa tu bru la nk tobat… tu pon xtentu lagi..adoiii.

    0
    0
  58. farra says:

    wtf~
    citer ni da past 2 weeks…
    br arini nk bela diri…
    baper lama nk cr alasan,….?
    bodohhhh….

    0
    0
  59. jeng2 says:

    dua org ni mulut xle pakai..selalu menipu..dulu kena tgkap basah pun cuba nipu..ngat org ni bodo..cetek sgt akal..org kat situ sume tahu kgiatan dia pun masih leh tipu..mmg muka xtahu malu..

    0
    0
  60. nadya says:

    ce citer ce citer ape bkfst pg td???

    nk tau ape bkfst memey ngan norman…

    kek yg di tabur ngan snowwwwww~~~~
    JAIS x siasat ker??

    0
    0
    • AREYOU CAYO says:

      Geli aku ….Bodoh…

      0
      0
    • peugeotcyg says:

      ish…dorg ni senang je klau nk kantoi kan..siasat dua eko ni asing2…tanye soklan yg same…pastinye kantoi 2 makhluk ni….hahhaha..time tu mari kita tgk jawapan dorg..ade chemistry x agak2nye…

      0
      0
  61. munut says:

    HAHAH..APE KATE KITA CREATE SATU CITER PSL DORANG NAK X? IF BETUL LA KOMEN ABBY PSL MEMEY JWB CALL KATE NORMAN TGH SIAP. AND IF BETUL LA KATA NORMAN YG SBNRNYE TIME ABBY CALL TU DIA NGAN MEMEY TGH BREAKFAST KAT KOPITIAM, MAKSUDNYE DISINI, ABBY AND NORMAN TAK MENIPU. MAYBE… MEMEY YG TIPU KOT… SBB DIA NAK WAT ABBY JELES?? HAHAHA! AKU LEH TULIS SATU CITER DRAMA PSL DIORG NI UOLLSS!!

    0
    0
  62. mia says:

    klu korg dah gatei sgt nk breakfst pagi2 kawin je la…24hour leh brekfst! pe la susah sgt nak nikah..ni menimbulkan fitnah je..nikah je..wat yg wajib dulu..x yah kawin grand2..korg pon cm dah kawin je,..

    0
    0
  63. MisstauruS...MisspocO says:

    alaaaa…ape yg korang nk herankan…

    org kalau dh bersalahkan, mcm2 jer alasan dia…kengkadang tu x logik langsung… :)

    0
    0
  64. joyah jenah (double J) says:

    hahahahahahahahaha..
    apo punyo statement la jang oiiii..
    tak menarik lgsg! =))

    0
    0
  65. LaraHati says:

    penipu mangkuk jamban punya Jantan!!!!!!
    Yg 2nang ko yg gatal tu ckp “abg tgh besiap” siap nak buat roti canai ke mangkuk jamban!!??

    Dah dah nak nipu tu alaihai cabg norman uiii

    Nwy Allah maha mengetahui segala nya..ko ingat kalau ko tipu..aku doakn Allah akn beri ko pngajaran!!!! Amin….

    0
    0
  66. LaraHati says:

    penipu mangkuk jamban punya Jantan!!!!!!
    Yg 2nang ko yg gatal tu ckp “abg tgh besiap” siap nak buat roti canai ke mangkuk jamban!!??

    Dah dah nak nipu tu alaihai cabg norman uiii

    Nwy Allah maha mengetahui segala nya..ko ingat kalau ko tipu..aku doakn Allah akn beri ko pngajaran!!!! Amin….

    0
    0
  67. hangus says:

    kalau betul tinggal serumah .. kenapa x de org tangkap .Takkan nak biar mcm tu aja ..Mak bapak memey x marah ke .. Satu contoh x baek utk yg berugama islam ..Adalah menjadi tanggung jawap bersama utk membenteras maksiat .Dah la skrang banyak kes buang bayi ..Kenapa abby x pegi report ..

    0
    0
    • Diera says:

      maslahnye skrg ni org2 urban mengamalkan konsep ‘Ada Aku Kesah’

      Ni la jadik nye kes2 tgal serumah ni..

      lagi2 yg dok kondo, jiran2 sume wat hal masing2 je..

      0
      0
      • MisstauruS...MisspocO says:

        lg satu, diorg mesti kata…kubur masing2 kan…

        0
        0
        • aku adalah aku says:

          miss taurus kubur memang masing2 klu kubur sebelah kubur kita??2 yg risau 2..h0h0h0..

          0
          0
        • esflora says:

          Sudah terang nie 2 beruang tak solat subuh…poohdah!!!! taubat la, tak guna buat cerita sensasi camne..malu kan orang islam dan orang tua sendiri

          0
          0
    • mumy_indah says:

      btoii la hangus..mumypon nk ckp bnda yg sma..awat depa biaq ja berok dua ekor tu sbumbung..sebab depa artis jadi xpa??? agknya geng jbtn agma xbaca blog abg nara kot??

      0
      0
  68. nescafethreeinone says:

    kalau botuila kata norman yg dio kek kodai makan, mgkin memey nak katokan yg norman tongah siap2..
    ..nak bukak roller shutter kodai kot..tolong tokei kodai
    ..nak amik kuah capati kot
    …nak keluarkn wallet nk bayar
    ..nak charge hp kt kodai..bateri dah weak
    ..nak tolong tokei basuh pinggan..hahaha

    siakap senohong gelama ikan duri, sapo ckp bohong..lamo2 jd pencuri…

    kepado anda bertiga, tak perlu la repot2 dlm fb ker, twitter ker dan apakejadah yang lain..korang punya hal peribadi..settlela cara baik sudah..tak payahla war warkan satu malaysia…den pun tak tahula..ontah2 satu malaysia dah jemu,mual, loya, nak termuntah pon ado dan apo laie yang sewaktu dgnnya..tgk kamus la mendengar cite korang yg x abis2 ni..

    0
    0
  69. jiran memey says:

    tak da pn tu mreke duk sm2 hr2 i tenguk mana ada bodoh tul buang masa i je nak skodeng

    0
    0
  70. damia says:

    Cuties: Aku stuju ngan ko…Sah2 kalo nk anta ank skola paling lmbat pkul 7am…ni sarapan berdua pkul 6 pagi?

    Yg aku confused, kalo tngah sarapan…x kan memek jwb call ” jap, jap…abg tngah siap..” statement apakah itew? kalo jwb ” jap, jap abg tngah byar duit ke, tngah mkn ke…” aku ble terima la….budus!

    0
    0
    • pisau cukur says:

      damia,aku rasa kn ayat memey tu salah lah..patut memey kata jap,jap abg tengah HISAP dr siap tu aaaihhhhh…

      0
      0
    • cuties says:

      tu la wei…aku pg2 kalo kuar umah dlm kul 7 tu dah jem dah depan skolah tu ma bapak dok hantar anak masing2…ni takkan la leh suka2 jer g bekpes dulu…takkan sebelom subuh dah lapar kedarah nak mkn bekpes kot???mmmmmm…ape kes abg nomiang n memek siamang???

      0
      0
  71. lisha... says:

    malas nak komen psl bende tu, tp bile tgk pic kat atas tu…cantik lg kak abby…..

    0
    0
  72. YAYA says:

    WOOOWWW SYOKNYA SEMEMH DGN NOMIANG BREAKFAST BERSAMA .. BREAKFAST ATAS KATIL KE BANNNNGGG? POORAAAHHH
    BREAKFAST KONON..

    0
    0
  73. sandra sandury says:

    MEMEH & NORMIANG PATHETIC & LOSER!!

    0
    0
  74. iris says:

    eh betul la dirang breakfast sama ~ memey makan norman pastu norman jilat memey ~ tu yg lambat kann… ngokkk nye kapel ni

    0
    0
  75. suara dr kubur says:

    tambah lg dosa menipu…dosa yg sedai ade tuh pun da x terpikul dah…..emmm

    0
    0
  76. ntah pape says:

    hahaha..mmg lawak..dah2 la menipuu…
    cm s**l wey tipoo2 ni, wt tmbh doser jek..geram nye aku, aku plg benci org menipu n berbelit2..
    xjujur dgn diri sednri..f**K!!!

    0
    0
    • Diera says:

      masalah nye dorang menipu tp x logik.. tu yg bertambah sakit ati n menyampah tu.. die ingt kite ni bodo ke sng2 nk bwt alasan bodo cam tu..

      0
      0
  77. oooiiiii says:

    nmpk sgt norman yg tipu…. lau btol dia mkn kt kedai… xkn la memey ckp “kjap2 abg tengah siap2″….. berapa bnyak kali nk berciap… pegi kedai tak mandi ker??

    0
    0
    • memeh normeh says:

      “kejap2 abg nak siap pasang seluar”.. pegi sarapan konon!! sarapan nak makan pisang norman lh tuh sambil minum air jus pisang norman

      0
      0
  78. tijah says:

    artis paling bodh….hu hu

    0
    0
  79. watever says:

    huwargghhhh….*yawn*

    0
    0
  80. lisha... says:

    ape2 komen dr mulut diorang ni…dengar boleh…percaya JGN sekali!!!….

    0
    0
  81. Menteri Fasola says:

    La… lupa lah… Memang kuat Norman dan Memey ni. Kuat kelentong! Cukup2 lah tu…

    0
    0
  82. qnie052 says:

    siakap senohong gelama ikan duri, cakap bohong lama2 mencuri…salah lah peribahasa awak encik nara…

    0
    0
  83. qnie052 says:

    xtaula sape betol sape salah…buat penat je pikir…hal rumah tangga patutnyer cover2 la sket xkan sumer nak bgtau org ramai…manusia akhir zaman…

    0
    0
  84. Reena says:

    Skrip longgar..lakonan dan ekspresi muka kurang menyakinkan audiens..perlu lebih menghayati watak..next time kena wat lebih byk homework supaya penghayatan tu lebih menjadi..tipu kiri, tipu kanan..perangai buruk takde sape yg berkenan.

    0
    0
  85. ehsan says:

    si memey n norman ni mmg xblh dipercayai lagi…dasar penipu…mmg sepadan diorang ni….aku ingt lgi statement memey yg dia ni ade maruah lagi….ade maruah ke dia tu???dah la xde “dara” sblm kahwin…dh kena “jolok”…mmg mak bapak memey ni xthu nk ajar anak…mak bapak dia xpesan ke jaga diri elok2???ntah2 mak dia pn sma jgk ngn memey….ditebuk sblm kahwin….hahahahahahaha….mmg keturunan setan memey ni…mak bapak norman pn sama jgk…xthu nk didik anak…nasib baik anak2 dia tinggal ngn abby…kalau x…jd mcm bapak n mak tiri setan dia……musnah la masa depan anak2nya…

    0
    0
    • Diera says:

      ehsan, x baik la ckp mk bpk die camtu.. agaknye si memek ni pandai berlakon dpn mk bpk die, tu yg mk bpk die caye kat die tu.. dpn jd ank yg mithali.. Talam 2 Muka namanye tu..

      Dasar ank x bguna si memek ni, x pasal2 mk bpk pon jd bahan kutukan..

      0
      0
      • garpu sendok says:

        betol..x baik tuduh2 mk bpk die cmtu..mybe anak die je yg mcm setan. doa le mrk insaf yer…

        0
        0
  86. kutu says:

    ko ni ehsan jgnler slhkan mak bapak plak…..aku hangin btol org slhkan mak bapak………dah dua2 setan tu xreti..jahil…mmg aa…msg2 bkn bdk skolah drjah 3…..haishhhhh…..

    0
    0
  87. nina79 says:

    Yang salah tu salah lah pd aku…abby tu pun satu hal..skit2 nak buat statement dlm fb..nak buruk2 kan org lain..diorg ni mmg lah salah sbb meruntuhkan rumahtangga dia, tp jgn lah terus-terusan hentam diorg..tengoklah diri abby balik..betul ke, elok ke di mata org, abby dgn BF baru yg muda dr abby tu? manusia x perfect abby…fikir2 kan..lgpun norman tetap bapa kepada anak2 abby..bygkan anak2 ke sekolah kwn2 sindir..pressure tau anak abby nanti..lglah abby nak melenting..sam[pai bila pun x de penyudahnya…be a professional abby!!! u ada BF, dia pun ada tunang….

    0
    0
  88. aku says:

    aku ksian kt pguam bela kes khalwat dieowg ni sebenonye…huhu

    0
    0
  89. akulahpompuanittew says:

    Bodoh pny stetment kor normiang!!!!mcm HARAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!

    0
    0
  90. LaraHati says:

    ahaha nak tegolek aku bca statemnt BODOH normn ni!!!
    Kau ingat kita org ni buduh mcm ko kh normn???????

    Nak tipu agak2 laaa weiii
    cMuka tk malu tu ckp ……”kjap2 abg tgh siap”…
    Ps2 ko bgi statemnt yg korng tgh breakfst..apa kena mengena nya breakfst dgn tgh besiap tu ah????????

    Ahahahaha kontoi..kantoiiiiii
    Muka tak tahu maluuuu
    Muka tak tahu maluuuu
    Muka tak tahu maluuuu
    Booooooooooo…….

    Klau aku jdi depa bedua
    Aku gosok muka aku kt mangkuk jamban
    Malu nyerrrrrrr
    Ahahahahaha

    0
    0
  91. kaylakenzo says:

    haha…dah berabad baru nak wat statement ke norman?
    kelakar la plak, mesti dah abis fikir ngan memek tu nak kuakan statement ape kan?
    sudah2 la…. dah terang lg bersuluh.
    ni pasal bkn aibkan ke or ape2 la, ni pasal tanggungjawap si norman tu,
    law aku pn aku marah, tak kan la nak soh bf abby antar,
    law camtu bek tukar BIN and BINTI je anak2 tu…
    tah pape.

    0
    0
  92. papa porno says:

    apa2hal papa kesian kt mak bapak diaorg ni..puas la hati memendam rasa menahan malu..alahai..kemaruk sgt nikah je la oi..memey tu kalau dah tahap mcm ni gerenti takde jantan kt m’sia ni yg nakkan dia..melainkan mat2 bangsa asing..norman tu minah africa je nak kot..

    0
    0
  93. cik Kim says:

    apa yg best sgt norman ni………

    0
    0
  94. awok says:

    bagi saya, mgkin norman yg tipu sbb kes ni dah agak lama so norman dah blh plan nk jwb apa..tp dia silap jwb sbb nk tegakkan benang yg basah..diri sendiri dh terkantoiiii…

    **ni agak2 je sbb klu dh pernah kena cekup tak mustahil perkara tu blh berulang…duk kl ni mende camni dh tak heran bg golongan2 tertentu..emm ntahla dunia2..

    0
    0
  95. nana says:

    Artis paling bangang dan artis prmpn paling x maju …….. MEMEY……..

    0
    0
    • mi goreng says:

      ehh.. dia maju laa.. maju ngan skandal.. n gossip2 bongok… kalo ada award artis yg plg bangang bodoh samdol.. kompem si kemek n normiang ni menang.. 10 thn berturut2..

      0
      0
    • misjan says:

      sori memey tidak layak digelar artis…belakon gitu2 nak panggil artis kah?…

      0
      0
  96. anum says:

    wei alamaya, saya, singa tido, dun.. pehal lh.. nk gaduh2 ngan statment aku tu.. betul pe. aku ckap.. abby tu suka melatah…dia tk perlu nk twit kt org pn nk citer sal keburukan 2 ekor tu.. yg sebenarnye dia geram ngan memey.. tp ngan norman stil baik pe… abis dia mesra2 ngan balak dia.. byk kali pe nmpak tk de pn nk kecoh.. same je semua tu… artis lain runtuhkan umah tangga org tk nk kecoh ke???? bergantung pada diri masing2

    0
    0
    • singa tido says:

      wahai dang anum,
      kalau anda suka pada statement “jgn kecoh2″…
      kalau ko tak kecoh,nape pulak ko kecoh-kecoh ckp dak abby tu mesra ngan balak dia.abaikanla…
      aiyoyoyoyoyo….
      ko skang faham ke tidak isu yang bro nara buat..
      ada kuar isu artis-artis lain ke..
      buta huruf ke ape wahai dang anum?????

      0
      0
    • dun says:

      aduh anum…ang still missing the point here…ni cerita bukan pasal jeles ke pelancau ke…ni cite pasal sorang bapak nih, ada seorang anak, yg akan pergi ke sekolah buat pertama kalinya, dan bapaknya pula, sedang bersiap2 atau sarapan (mana satu aku pun tak tahu), sambil mengabaikan tanggungjawab die sebagai seorang bapak, demi tunang die dan mendapati tunangnye, seakan2 berada (jawapan selamat) sebumbung dgn bekas suami die, tanpa rasa bersalah terhadap manusia lain (dan tuhan) merasa bangga dan menganggap org lain penyibuk pasal depa duk serumah…haaaa…tp norman kata sarapan…so, mmg tgh bersiap2 di kedai makan selepas sarapan la kot…

      haih…

      0
      0
      • peugeotcyg says:

        aku nk tau sgt ape yg norman tertarik sgt pada c memek tu…otak kosong…gediks lg..cantik lg abby..senyum smpai ke telinge…ish…knapa ya???tlg bg assumption korg..

        0
        0
    • cokelat says:

      alahai anum…ko xpaham ke…abby mrh sbb norman tu lmbt antar anak sklh…dh la hari pertama…sempat lagi norman n memey tu “projek”…pagi2 buta plk tu…ape memey tu xblh tahan sgt ke nk “terung” norman?????so anum ko ambik pikir la sndiri…aku mmg sokong 10000% tindakan abby tu…dua org setan ni mmg patut diajar…xblh kasi muka….aku rase si memey tu mandul la…dh brpuluh kali “projek” tpi still xngandung lgi….dasar perempuan jalang, bodoh, jahil, dajal, setan. iblis……….norman pn sama….

      0
      0
  97. ombak says:

    statement beliau agak bodoh. dua2 kaki menipu.aiiyakk

    0
    0
  98. kaki ayam says:

    eeeiiiii geli tol aku dgn 2 ekor berok ni….

    0
    0
  99. ratu says:

    si memey n norman ni mmg xblh dipercayai lagi…dasar penipu…mmg sepadan diorang ni….aku ingt lgi statement memey yg dia ni ade maruah lagi….ade maruah ke dia tu???dah la xde “dara” sblm kahwin…dh kena “jolok”…mmg mak bapak memey ni xthu nk ajar anak…mak bapak dia xpesan ke jaga diri elok2???ntah2 mak dia pn sma jgk ngn memey….ditebuk sblm kahwin….hahahahahahaha….mmg keturunan setan memey ni…mak bapak norman pn sama jgk…xthu nk didik anak…nasib baik anak2 dia tinggal ngn abby…kalau x…jd mcm bapak n mak tiri setan dia……musnah la masa depan anak2nya…

    kalu ye nk mrh sgt jgn la nk libatkn mk bpk dowg…
    dowg msing2 dh dwase..dh byk dh mk bkp dowg bntuk dowg tp x jd gak nk wat cmne…nilai dri sndri dulu bwu…if ko cko mcm nie pon mk bpk ko cmne lak???urm…manusia2…

    0
    0
  100. ibu mertuaku says:

    ini kes nak bagi si abby jeles .si jantan tu malas nak anto anak dia dan malas nak jawab panggilan si abby dan memey gedik cakap biar i jawab hehehehehehe ..tu bagi si memey jawab fon .bagi alasan ngah bersiap padahal ngah melantak ngan betine tak tau malu tu(macam tu la agak yer kot).

    0
    0
  101. nanako says:

    masa tak tunang pun dah boleh buat onar, apatah lagi dah bertunang. orang dah tak percaya korang la wei. diaorg ni better diam2 sudah la. yang sibuk nak balas balik kenyataan abby tu pehal. abby tu sah2 le panas baran, silap besar la ko norman oii. kawin je la, akad dulu ke kalau dah gatal sangat. ke takde bajet bang!!!

    0
    0
  102. ratu says:

    ehsan says:
    January 18, 2011 at 3:08 pm

    si memey n norman ni mmg xblh dipercayai lagi…dasar penipu…mmg sepadan diorang ni….aku ingt lgi statement memey yg dia ni ade maruah lagi….ade maruah ke dia tu???dah la xde “dara” sblm kahwin…dh kena “jolok”…mmg mak bapak memey ni xthu nk ajar anak…mak bapak dia xpesan ke jaga diri elok2???ntah2 mak dia pn sma jgk ngn memey….ditebuk sblm kahwin….hahahahahahaha….mmg keturunan setan memey ni…mak bapak norman pn sama jgk…xthu nk didik anak…nasib baik anak2 dia tinggal ngn abby…kalau x…jd mcm bapak n mak tiri setan dia……musnah la masa depan anak2nya…
    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1

    kalu ye nk mrh sgt jgn la nk libatkn mk bpk dowg…
    dowg msing2 dh dwase..dh byk dh mk bkp dowg bntuk dowg tp x jd gak nk wat cmne…nilai dri sndri dulu bwu…if ko cko mcm nie pon mk bpk ko cmne lak???urm…manusia2…

    0
    0
    • minah jambu says:

      jangan salah kn mak bapak orang tk tau jaga ank! tkan mana2memey peg mak bapak dia nak membontot je 24 jam…!! mak bapak dia mesti lah nk anak nya yg terbaik ! mana ada mak bapak nk anak dia buat perkara yg bukan2 !!! tu yg merompak menyamun kt luar sana mak bapak dia suroh ka pa ?? yg mengandong tkda laki tu mak bapak dia suroh lah ye ??? pandai pandai kt mana blajar????

      0
      0
      • minah jambu says:

        kenapa mesti nk salah kn mak bapak kalau dh terjadi perkara yg bukan2?? mak bapak tk salah apa2 dlm hal yg membabitkan anak2 yg ponteng sekolah lepak2kt bawah jembatan hisap rokok itu semua mak bapak suroh ke?? kau tk leh salah kn mak bapak memey dn tk leh salah kn mak bapak norman mak bapak diorang tk salah…

        0
        0
        • kambing hitam says:

          haha…’ko ni mesti memek kan minah jambu?
          dok backup2 bnda maksiat ni..
          ke ko nk dpt share kat akhrt sn?
          huhu….memek ni bwh tggjwb ayah dia ag K
          jgn la jd mcm org xda otak…dasar bodoh mcm tuli ko nie
          wat malu agama je…
          busuk jd org..
          boooo………..

          0
          0
        • naga sakti says:

          memang mak bapak tak suruh buat jahat minah jambu..betul tu..wahai cik minah..tapi mak bapak salah coz x didik n serap nilai-nilai agama dr kecik cik minah… (tp skrg da ade mak bpak yg suruh anak buat jahat..bnyk kes kuar paper..tp ni tak berkait ngan kes memey la)

          0
          0
  103. minah jambu says:

    manja nya memey n norman jeles minah jambu tau…memey semakin cantek dn anggun sekali …minah jambu doakn semoga memey n norman cepat2 kawin dn bahgia selalu…..i lov u memey i lov u norman

    0
    0
    • ibu mertuaku says:

      minah jambu ni sape ek..beriye-iye betul…dapat share kot…minah jambu ni umpama dalam lagu suhaimi mior hasan ngan ana pakli tu jadi orang ketiga yang ada tanduk heheheheheehehehe.

      0
      0
      • Diera says:

        i loike statement Ibu mertuaku.. ;)

        0
        0
        • hothotheat says:

          MINAH JAMBU la bagai..
          di nh suke menambah perase …dlm bahase dapo..
          ajinamoto…
          dlm bahase halus..mahluk tanduk 3..
          dlm bahase kasar setan beribu tanduk…ekekekekek…

          dari board lepas2 MINAH JAMBU nh bakup y org tak sokong..poyo weyh

          0
          0
      • vrommm says:

        hahaha geli ati aku bc komen IBU MERTUAKU….IDOP IBU MERRTUAKU…..

        0
        0
      • ibu mertuaku says:

        tak pa la minah jambu.sok laki hang berskandal ngan betena lain apa hang kesah lagi suko kut.tak po la segak laki aku manja pepuan tu berpeluk ngan laki aku.muko amboi catekkk angun lo.aku (minah jambu) ni la muka dah macam jambu batu…hehehehehe hang cakap lagu tu la kut….

        0
        0
    • pisau cukur says:

      minah jambu, hang ni suka kot hat dok bt mksiat ni no..hang dpt share jg kot..entah2 hang ni memek kot aaiihhh…

      0
      0
    • peugeotcyg says:

      xlain xbukan,confom minah jambu ni memek!!hahahah….poyos gile..hahahah…siap lap u lap u lg…teguling2 aku tgk statement minah jambu ni…

      0
      0
  104. lInda says:

    KAHKAHKAH….sengal tul lah mamat ni. ni nak panggil apa ye? bangang ke bongok? aduih……

    0
    0
  105. cikadak says:

    norman ni mmg suka menegakan benang basah..mentang2 penah kena tangkap basah…ber -evidencekan towel basah..kakakakaka….

    0
    0
  106. AREYOU CAYO says:

    Si Memey bangang gak dlm erti kata …Budak Hingusan PALING BODOH….Da berapa Kali Kau bagi Jawapan BoDoH???? Kawin ajer lah klu da selalu Sangat ..(main Dgn Norman) Takut Mengandung La pulak…Nanti Nak bg jawapan “TerBuat” Pulak Ker??? Langit Tak Selalu CERAH….

    0
    0
  107. Lovely says:

    Hanya Allah sahaja yg maha mengetahui benar atau tidak

    0
    0
  108. mia says:

    haih anak pegi sekolah pukul berape?
    sekolah masuk pukul 8 ke?
    rasenya paling lewat pun kul 7.30pg.

    agak2 kul bape dorg pegi bfst eh?

    0
    0
  109. hothotheat says:

    WTF r memek & nomiang..bithces actres nh..patut d nobatkan…

    boooOOooooOoo………….booOOob!!

    0
    0
  110. anti benci memey says:

    xkn tgh berciap kt kdai mamak kot..nk ckp gune otat bkn gune kepala lutut..alasn x munasabh lgsung..bodoh btoi….

    0
    0
  111. zullwell says:

    thinks positive…

    tak baik gelar Memey dgn Memek… Memek tu kan nama lain alat sulit perempuan.

    anyway dari korg kutuk2 dan hina2 dia macam2 baik korang doakan dia cepat kawen dan insaf. dapat pahala tu…

    kutukan n hinaan korg tu aku takuti memakan diri sendiri suatu hari nanti maybe bukan pada korg sebab korg semua baik2 belaka tapi mana tau pada zuriat korang plak?… jgn nanti korg baru nak nyesal…

    berpada2lah kalau nak bercerita pasal tepi kain org…

    kita doakan dia kawen cepat…

    0
    0
    • TaNdA TnYa says:

      AkUe sNgT SeTuJu nGaN Ko, x kEnA Pd dIrI KiTa, kEnA Pd kEtUrUnAn kItA..aPa2 PuN DoAkN Yg tBaIk uTk mErEkA aGr cPt bErUbAh

      0
      0
    • Lovely says:

      Semanis Kurma
      Uztazah Arbaiyah pernah beri ceramah
      Pasal Kutuk maki hamun org dalam blog
      Yang pasti
      ALLAH AKAN BERTANYA PADA KITA
      TETAP AKAN BERTANYA PADA KITA

      0
      0
      • haha says:

        ya lah…apa yang kita taip tu umpama bercakap juga lah kan cuma tanpa suara….cara ni habuan nya lagi besar sebab it reach out a to boundaryless audience….so pk2 lah byk kali sebelum nak sampaikan sesuatu…sebab semua ni is being recorded by malaikat kiri dan kanan kita…..aku pun dah byk gak ngutuk org kat sini…aduh

        0
        0
  112. sape sape la says:

    weh anak dah lbt g skolah ko bole nk g sarapan2 bagai…

    jap2..abg tgh siap..siapkan sarapan..

    0
    0
  113. ntah ape2 ntah says:

    kalau betul dok sarapan pon, nape x backup diri time abby wat kenyataan tu lg…ni mesti cr alasan yg x masuk akal lu ni b4 bg statement..ntah ape2 ntah…same je 2org ni..artis yg sememangnya x layak dijadikan ikon..jd king kong menipu leh lerrr

    0
    0
  114. nana says:

    Ramai orang komen isu ni.

    Nampak sangat orang kita makin sensitif dgn isu zina.

    Aku bangga.

    Aku rasa anda-anda yang komen ni adalah yg celik. Kita kena main peranan utk pastikan mereka yg buta sedar.

    Teruskan komen2 yg bernas. Anda-anda mempunyai kuasa pengubah. Cara lembut tak leh pakai brader.. ini zaman, zaman suara mau lantang punya.

    Abg Nara, tq for the space. We love Beautifulnara!

    0
    0
    • troll says:

      anda silap. mereka yang banyak kompelin ni adalah golongan yg tak pernah berzina. mereka ada masalah jeles

      0
      0
      • Diera says:

        ko ni knapa Troll?? aku xtau pulak ada org jeles bile ada org berzina.. ckp mcm x penah sekolah je

        0
        0
      • pisau cukur says:

        hang ni sasau ke haa..hang suka kot dok zina ni..hang tk tau ke azab neraka tu mcmn??tkdak spa dok jles lah bab2 zina ni aaihhh…

        lain lah lau nk jles bl org tu ada ilmu agama yg bgs dan tgg,hat tu ptt lah kita rsa jles aaiihhh…

        0
        0
      • lalala says:

        blaja PAI x kt skolah dlu wei?

        0
        0
  115. YAYA says:

    EHSAN aku sokong ko… mak bapak sememeh
    sokong jer ank dia buat.al maklum la bakal apat menantu artis. kalau tak, takkan berani sememeh bebas dok serumah mcm tu. sepatut nya sebagai ibu bapa kena tegas dlm perilaku anak.. ni tak, suka jer
    kan dulu pernah tersebar gambar norman g umh sememeh kat kampung.ala pic yg seleberet brtdy tuuu.. kat siti pun dah gambar berlaga pp. norman siap posing mmeniarap sambil karaoke lagi… huh cuba jab sume.. elok ke mcm tu?kenapa mak bapak sememeh ni x larang pon? apa ke jadah bawa jantan bawak balik rumah mak ayah siap bleh bebas dlm umah? mana maruah dan harga diri mak ayah sememeh? huh .. like parents like daughter..

    0
    0
  116. normal alim says:

    dri ang duk bgi statement yg pnoh ngan was2…baek pi pjbt kadi la…gi nikah nu….brulah abis seme fitnah kat hang….ckop2 la kes tgkap basah aritu….kale x de duit sgt,suh jer si memeh tu kasi instalment blan…500 sblan ker…pastu yg abby nyer skali…

    0
    0
  117. vrommm says:

    aku xdpt bayang kan reaksi cool mak pak memey…bkan la nak kata apa mcm x sensitif plak ngan isu mcm ni tg mlibatkan ank perempuan dia…
    aku mmang ngeri btol sbb memey akn kata TERIMA KASIH KEPADA IBU BAPA DAN KUARGA SAYA YG MEMAHAMI SAYA…walaupun da d tangkap basah dan banyak kuar statment/gosip dr wartawan mngenai memey..
    mang keluarga memey benar2 COOL…

    0
    0
  118. ntah pape says:

    ak benci kaki penipu, meluat ok..
    penipuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

    boooooooooooooooooooooooooooooooo…

    0
    0
  119. zita says:

    tak de ape yang i nak cakap pasal 2 ekor ni…cuma KESIAN……

    lebih baik diam dari memalukan diri sendiri NH and Memey…BTW ni bukan sekali statement yang korang bagi nampak bodoh..tapi actually most of the time…so please stop it…

    0
    0
  120. Fairytopia says:

    nyampah aku bce statement norman dlm paper kosmo arini

    0
    0
  121. teja says:

    haha…norman tgh siapkan roti canai tu…..mungking abby da salah paham..kesian memek…eh…memey….gagagagagga….

    0
    0
  122. enun says:

    giler kentang..kalo norman nak cakap “Ya kami tinggal serumah” hahaha…akhirnya..dapat idea..tgh brekpes..boler ler..

    0
    0
  123. misjan says:

    tengah sarapan pagi..itu adalah ayat yang paling berlapik norman nak bagi tau..faham@ lah…x kan nak mengaku..buat so paling tak bagi pelambangan…

    0
    0
  124. seri says:

    memek @momok

    0
    0
  125. shizuka says:

    aduuiiiii…..lau abby nak cakap bohong bgus dia crai kes ptama tu..x yah tgu kes besar bgini..buat sakit ati jak…..

    benang lau da basah x payah nak tegakkan..kompom x tegak punya….aku sokong sangat statement belancan hangus….aduii muda2 da rugi….org skrg ni muda2 ni la yang d manfaatkan…bukan cr NAHAS memey oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……aduiiiiii…astagfirullahalhazim…..nauzubillahminzalim…

    0
    0
  126. selipar jepun says:

    mcmmmmm2xlaa ko nie noman.. mmglaaahh ko makan pagie… tapi mkan per tueee….??? jeng…jeng…jeng…. (pkir2…pikirkanlaaaaa…..) nak sokong org mcm nie… sorieylaaaaa…

    0
    0
  127. jujujaja says:

    sudah2lah NH n MEMEY…kitorg dh nyampah glerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ngan korangggggggggggggggggggggggggggggggggggg………………………………………………………..

    0
    0
  128. huhuhu says:

    memey dan norman….knp nak bertunang2 nikah ja..kalau tak mampu buat kenduri kawin…..yg penting elak maksiat dan buah mulut org…smpi bila nak buat penafian????

    Korang dah ada rekod buruk….bersihkan lah…tak kan ada org percaya….ini Malaysiawood bukan hollywood….

    0
    0
  129. huhuhu says:

    biasanya kalau mak bapak diam ja anak buat mcm tu..makna..mak bapak nya pun 2 kali 5….sama lah perangai….

    0
    0
  130. kak jah not so vouge says:

    MUAK !

    0
    0
  131. sukasuki says:

    jap aku mcm tau kedai yg slalu normal n memek g mkn kat tmn sri rampai tu,tp kedai tu dah bukak ke pukul7 pg sblm budak2 g skolah (sbb mase tu kan die nak hanta budak g skolah) lg 1,rajin bebenor 2 ekor ni bgn pg semata2 nak g brkfast,sblm tu solat berjemaahsubuh la kot…..xpe meh aku g siasat ngn tokey n staf kedai mkn tu,tp depa mesti ckp ya,normal nk bg statement ni die mesti pikir dlu,kang ae org p tanye kat kedai mkn tu ke,mesti die dah siap2 bg upah tutup mulut kat tokey restoren dlu,suh ckp die mmg ade kt situ pg tu.jd xberbaloi jgk la aku nak p siasat sampai ke restoren tu hehe…………….tp fikir logik,klau dorg x tggl serumah,pg pg buta kua brekfast (budget dorg kua dlm 6,45 pg la sbb kul7 mesti nak anta anak2 p skolah kan)jadi,katmane nye si normal ni p angkut memek pg pg buta semata2 utk brkfast ye idok?sanggup ke bgn kul6 pg memek tu siap2 dari rumah die smata2 sbb nak kua brkfast ngn normal?atau rumah depa 2 org ni dekat2 sampai leh brkfast same2 klau lunch ke dinner sama2 logik la jugak.brkfast same2 pon logik,tp bukan pd waktu puncak ketika budak2 sibuk nak p skolah.skian.nnt aku p update ngn tauke restoren kt sri rampai apekah benar kehadiran normal n memek d restoren itu pd pg itu,pg pg buta tu,xlogik klau tauke x igt customer die yg GLEMER 2 org ni dtg,lg lg time time yg jarang org nk dtg………….

    0
    0
  132. cuttonbud says:

    kawen je lah. akad jer yang penting. tak plu banyak masa dan duit~

    0
    0
  133. Rin says:

    biarlah dorg nak mnipu pon..
    korang walau pon dh tau, masih lg nk hadap mreka tu..
    btul kata org, skali menipu, slamanya mnipu.

    0
    0
  134. wateva. says:

    alahai.memey kate yg nme abby x save dhlm fon nrman. tp bile angkat terus ckp “kejap-kejap………” . so, cmne tau tuh abby . walla.haih..nk kasi org panas jee. bodohnye memey.propa je lebehh !

    0
    0
  135. wonderwomen says:

    Sudah-sudah la… memey. cukup-cukup la buat malu anak felda. nak cari glamer tak kena tempat. Mak ngn ayah dia tak reti ke nak nasihat anak. terlalu percaya anak tak kena tempat la mak bapak dia nie.. kalau tak malu ngn orang-orang kampung. malu la ngn tuhan…..

    0
    0
    • mia says:

      tula, bukan lah nak mengutuk/mengumpat mak bapak dia, tapi fikir lah, i sebaya dengan memey, tp mak bapak i xde lah biar anak lepas bebas ke sana sini dengan lelaki. fikirlah, anak awak baru bertunang, blum nikah. belum lagi jd tanggungjwb NH sampai nak biar NH yg tgk2 kan. eh tapi sebelum tunang pun dah . . . . . haih duniaaaa.

      0
      0
  136. xoxo says:

    ENTAH LA LABUUUUUU

    0
    0
  137. sireh says:

    Memee tu dah besa kena dah, mana bleh dok jauh dari Norman, dah ketagih dah tu… Dok buat maksiat apa lagi, nikah cepat2,sapa pun tak kata apa lagi,

    0
    0
  138. non-stop says:

    dua2 kaki penipu! dulu mcm tu jugak tak ngaku khalwat, tak ngaku couple.. last2 kena tangkap basah!!! kes ni pon tak nak ngaku gak??? last2 org tau gak… sudah2 lah tu!!!… tak yah nak tutup bangkai gajah, last2 berbau jugak!!! porahhhh….

    0
    0
  139. Ala..memey tu BUDAK jerh.
    Sekolah pn tak tinggi.
    Sbb tu otak die tak boleh berfikir dengan baik.
    Mne baik….mana buruk.

    Si norman ni pn 1….tak sedar diri.

    0
    0
    • non-stop says:

      memey budak????!!! bior betuiii…org skang klu umur cam tu, ank dah 2, 3 dah…. klu budak takkan kena tangkap basah. selalunya budak klu kena tangkap, tgh basah sbb pampers dah byk takung air kencing. bkn kena tangkap basah buat maksiat….
      Norman??? geli je… dah ade anak bini pon nak test market… kena lak ngan si memek.. dua2 samdol!!!

      0
      0
  140. Piston Pecah says:

    kahwin je lah senang..
    semak betul cite-cite macam gini.

    0
    0
  141. http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

    gedik toi memey nih…

    0
    0
  142. bukan diriku says:

    napa aku tak nampak satu komen pun?

    0
    0
  143. lisa says:

    sudah-sudah lah tu memey.. awak tu masih muda lagi.orang lain seusia dengan awak sibuk belajar atau bekerja..awak sibuk memadu asmara.. patut hari tu tak payah tunang terus kawen je..jimat belanja.. ingatlah mak and ayah kat kampung tu..malu je mereka nak jumpa jiran tetangga..aqak pun bukan glamour sangat , glamour dengan cerita negatif jer.. awak tu yang rugi..norman tak rugi apa, dia free-free je dapat awak tak payah susah2 nak kumpul duit hantaran..mas kawen pun tak de..enuff lah memey, just be matured, think about ur future ahead.. sometimes u just need a hammer to knock ur head then only u will realise how to stupid u are to waste ur life..kembali kepada Allah SWT, minta petunjuk dan hidayah, insyaallah awak akan menemui cahaya-Nya

    0
    0
  144. Awesome says:

    Ala yg kite semue penat2 komen dlm ni bukannye beruk 2 ekor ni amek kisah pun..idea paling best better korang sume equipkan dlm handbag korang ke backpack korang ke barang telur sebijik 2 ke..pastu kalau jumpe je beruk be2 ni kat luar jgn lupe ye baling kat muke diorg telur2 tu..kompem tak brani kuar umah punye :p

    0
    0
  145. manja says:

    aku mmg tak suke perampas bf, tunang, atau laki org ni!fasha, memey ni, same jer!mmg pmpuan tkde prasaan, mcm brg dia baekkkkkkkkkkkkkkkk sgt!hello………….korang ingt bhgia ke bina kbhagian dgn deraian air mata org lain?pmpuan jnis ape pun aku tk tau.sakitnya ati memey jwb pggln abby mcm tu.bialahh..sibuk jer.mcm bangkai la ngko ni memey.aku tau ko sngaja angkat tepon, tuk skitkn ati abby.pmpuan jnis mcm ko, aku prnah jmpe.gatal, miang mcm lawa sgt.uwekkkkk….boooooooo….

    0
    0
  146. TaNdA TnYa says:

    Erm……kalo mmey n norman tu wat bnda yg x betul….harap cpat2 lah mereka btaubat, blm terlambat lg nak bertaubat dan cepat2 lah kawen agar tdk mnjadi buah mulut org tntng hbgn diaorg…mnkala abby pula, hrp bnyk bsabar, benda mcm nie kalo blh x prlu publish scra umum tntng memey angkat kol, x kisah lah kalo nk publish pasl mare sbb lmbt hntr ank nya tp bnda yg lain x perlu rasanya… x elok sbnrnya wat mcm tu, bnyk kesan buruk dr baiknya terutama utk anak2nya…..lg pun korang dua org dh x ada apa2 hbgn cuma anak jelah yg korang masih ada, jaga baik2 tnjuk role model baik, pasti aman bahagia…

    akue x salah kan sapa2 atau menangkan sesapa….apa2 pun bnyk bsabar n dekatkan diri dgn allah agar jauhkan dr pbuatan yg x baik… x berani nk ckp bnyk tntng diaorg, takut tbalik pd diri sendirikan, kdg2 kita duk kutuk org tp scra x sedar kita pula yg lakukan…apa2 pun doakan yg tbaik utk mereka sume

    0
    0
  147. iPhone BlackBerry says:

    Norman ngan memey..kena tangkap berdua2an dlm pejabat malam2 subuh2 alak..alasan tengah bekerja..ni pulak alasan tengah sarapan a.k.a bersiap2 kt kedai mamak..kat dunia boleh la der..sementara mulut ko boleh bercakap..esok bila dah tutup..benda lain pulak yg bercakap..skang sedap, nanti lagi sedap x terkata smp x taw nk lepak mana dah sbb x de office n kedai mamak..yang ada syurga n neraka je..

    0
    0
  148. saya lagik says:

    mesti la Memey sanggup bangun pagi buta.Memey mungkin siapkan sarapan dari rumah..then bawak bekalan tu mkn kat kedai mamak…untuk elak maksiat..
    untuk istilah tengah siap tu
    Norman tengah siapkan bekalan makanan yang dibeli dari kedai mamak tu untuk diberi pada anaknya dan abby..
    hahaha
    apa mcm ok tak ramalan aku ni..hahaha

    0
    0
  149. bunga kaler pink says:

    Err. ramai nmpk yg tak suka MEMEY disebabkan kesilapan yang lampau. Ada yang sanggup bergaduh sesama sendiri. Euwww. Sepatutnya kita tak boleh judge dia macam tu kan? Tapi itulah disebabkan perangai dia yang lampau tu buatkan orang PANAS HATI.

    Peliklah, kamu semua fanatik sangat sampai condemn dia tak bertempat. Itu antara dia dengan Allah kalau menipu. Kan one of the JIRAN TETANGGA NH selalu nampak MEMEY dekat rumah tu. Then, kenapa masuk dalam BN nak hebohkan? Memadai kamu buat laporan Jab.Agama. Kan lagi elok mencegah. Dari duduk sebarkan isu macam tu.

    Ingat jangan AIB kan orang. Sekali Allah buka aib kita, tak tertanggung rasanya.

    Lagi satu, kenapa nak di bangga banggakan dengan artis yang laen tu? Apa yang ada, nothing. Tengok cara pemakaian pun cukuplah. Tak payah nak bangga sangat cara mereka carik duit or build their name in industry.

    Allah tak pandang pun semua itu melainkan iman dan amal hambanya.

    0
    0
    • haha says:

      ko ni memey ke atau sedara memey? ahahha

      0
      0
      • bunga kaler pink says:

        xde kene mengene dengan memey pun langsung.

        kenapa? I tak ada nak back up pun apa.

        asal comment yang baek sor tak kondemn artis tu SEMUANYA SEDARA DIA KE?

        Sedara sebagai seorang islam. isk isk. parah betul manusia zaman sekarang.

        0
        0
    • lalala says:

      xde lk rseny nk bangge kn sgt ngn artis len..just pke part perasaan wife yg laki kena amek 2 je..+ nk bndgkn je artis seusia dia ni..dh 2 kate public figure kn kne a bndng kn ngn yg sme industri gk..x kn nk bndg kn ngn org wt bsns lk..mmg lg trk a mnah nii kne..haha..

      0
      0
  150. haha says:

    tak logik tak logik. bukan ke memey yg angkat ckp ABANG TENGAH SIAP. tapi bole plak g makan? adoiii. pelik pelik…

    0
    0
  151. miss wawa says:

    aik apasal skrg baru jawab nh?baru ada idea ke apa nak cakap?! hah lepas ni tak tahu apa plk diaorg nak bagi alasan!

    0
    0
  152. alamaya says:

    out of the topic kejap…

    semalam aku jumpe sein… (bekas suami nana FO3) yang baru becerai tu….. kat kedai mamak kota damansara… naik Audi BKM9494… belagak sial!….. lampu keta dah lah silau… benti kat kedai makan tak reti nak tutup lampu bila dah parking keta… sial betul… pastu… huhuhuhuhu faham2 jerlah sapa ngn dieh….sexylady!!!

    0
    0
    • nescafethreeinone says:

      oo dia tuh nk menunjuk la tuh pakai keta bosa..kang oghnag ghamai x perasan pulak…mana lah tahu kuar kt paper …Sein Pakai Audi..femes la nanti

      0
      0
  153. Laura Ashley says:

    Seyes kena panggil CSI siasat kes nie… :-D

    0
    0
  154. biskut says:

    abg nara…jauh sguh larinye pepatah tu..x kene langsung…nasib baik dah ade org yg betulkan..emm

    0
    0
  155. ain says:

    Kenapa Memey yang perlu jaab phone kalau tengah sarapan pagi kat luar? Atau mungkin dia org sarapan pagi sama2 kat rumah. Apa pun bertunang bukan tiket untuk duduk berdua-duaan di tempat tertutup. Ni bukan nak kata kat dia org berdua tapi peringatan pada kita semua. Bertunang hanyalah lambang bakal jadi milik org tapi bukan milik org tu yg sah lagi. Jangan kita persiakan maruah dan harga diri kita untuk keseronokan yang kita tak tau boleh berakhir dgn ikatan yang sah atau tidak

    0
    0
  156. yume says:

    kawen je la weh memek ngan normiang ooooiiiiii……. apa sal lambat sangat nak kawen? memey pun bangang… statement tak pernah sakitkan hati abby.. memang cam harrrraaaammmm!… kau kena tangkap khalwat dengan laki dia time tu.. adakah seorang isteri akan suka bila laki dia kena tangkap khalwat???????????? pk la weh….

    0
    0
  157. putrione says:

    aikkk…camane ckp tgh mkn…sbb masa abby kol kan si memey tu ckp “abg tgh siap”…….(dgrnya spt kt umah..mb tgah pakai baju ker,mandi ker,etc)
    dah tau nk hantar anak…pi laa hntr anak dulu..pastu mkn laa nk mkn smpai ke dinner pn ngan memey tu..putar alam laa diorg ni….xsuke xxsuke xsuke….!!

    0
    0
  158. Anti Abby , Norman & Memey says:

    Untuk Abby
    Diharap Dah puas hati bila satu dunia dah tahu & berbakul sumpah seranah untuk ayah anak2 dia & Memey. Smpai bila2 pun orang akan ingat betapa teruknya ayah anak2 awak..

    Untuk Norman & Memey
    Renti2 la bagi statement. Diam tu lebih baik. Lumrah kehidupan, yang baik/betul kita buat walaupun beribu kali orang takkan pernah ingat, tp bila buruk/salah walaupun sekali orang akan ingat sampai mati. Cepat2 le kahwin ..walaupun mulut2 akan berbunyi lama2 senyap jugak..

    Untuk Abby, Norman & Memey.
    Kurangkan kontroversi,Tingkatkan Prestasi.. Zass.. hehe..

    Untuk Pengomen2 semua.
    Peace! aku bukan apa. meluat dah dgn citer diorang nie..Abby yg x habis2 dgn Statement2nya & Norman&Memey yg x habis2 bg statement bls yg buat orang lagi meluat.

    0
    0
    • bunga kaler pink says:

      yes yes. I agreed dgn u.

      yg komen komen tu. emo je lebih. ape kes? korang buat tmbh dosa kering je maki die berbakul bakul or buat spekulasi entah pape.
      memanglah bagi korang untuk bergurau, tp tu kan melibatkan maruah orang. cube kalo korang sendiri yg ade dekat tmpt die? maut meletop agaknya.

      0
      0
    • lalala says:

      abby bengang kt..

      0
      0
  159. ilp says:

    siakap senohong,gelama ikan duri,
    cakap bohng,lama2 mencuri..

    tuhan potong lidah sapa bohong,
    tuhan potong tangan sapa yang mencuri…

    0
    0
  160. student bandung says:

    awwwwhhhhh…soooo sweeeetttt normah hakin defend diri sendiri n memey..so sweettt!!!!

    wuek!!!!

    Ya Allah..jauhkan la aku n keturunan ku drpd manusia2 mcm norman hakim and memey..amin~

    0
    0
  161. garpu sendok says:

    dah2 jgn gado…dijemput semua pg mkn tghari kt kedai Tmn Sri Rampai..jommmmmmmmmm

    0
    0
  162. bola naga says:

    i pun pelik + ajaib sungguh..xkira la abby salah ke betul ke as lelaki + ayah normiang ni kena la bertangguwab kepada zuriat dia n lagi satu apa tangungjawab sebagai suami..melindungi isteri, mendidik n etc..abby tu xkan serang or malukan dia dekat lokasi..dia pun pelakon juga sure dia pun ada harga diri n ada rasa malu..kerana emosi dia terganggu dgn perbuatan normiang ni..maka dia jadi mcm tu..kita sendiri pun if hati kita or hidup kita diganggu pun kita akan melenting juga..kita bukan nabi or malaikat..yg si memey tu tuhan kasi bakat n rupa guna la dgn cara baik..hari ni u luka kan hati orgn nanti kalau hubby u kena rampas or hubby u tgok wanita lain jgn u keluarkan statement pula..nanti u yg malu sendiri…

    0
    0
  163. perwira says:

    lawak tahap gaban… ce ce ce ce cite nde btul je…

    0
    0
  164. jolo says:

    sarapan pagi di atas katil kot..ataupun bahase omputih..breakfast in bed..katanyer..

    0
    0
  165. bunga tanjung says:

    whatever lah..korang berdua….. ntah apa2 ntah punya statement.. dah takde idea lah tu (agaknya dalam hati dia kata.. boleh lah kot bagi statement camni.. ok apa, diorang bukan tau)… hahaha… macam le orang tak leh nak pikir…

    0
    0
  166. Mak Uda says:

    Mak Uda nak betulkan pantun je sbb mak uda ni cikgu…

    “Siakap, senohong, gelama, ikan duri,
    Bercakap bohong, lama-lama mencuri.”
    (Pantun Lama)

    Tapi kira boleh lah pantun BN tu, asal sampai maksudnya…

    0
    0
  167. kiroro says:

    malu betul la orang-orang macam nih…

    0
    0
  168. ida4141 says:

    hei jantan, nk bg alasan tu bia la masuk akal.. ingt pe,baca ni bodoh cm awk ke???

    1. breakfast kt kdai… tak kan la pagi2 buta hinggakan lupa atar anak sekolah
    2. anak sekolah puku 7 bkn puku 10…
    3. kalau sama2 tgh minum knp suruh betina tu angkat phone? itu makna nya saja nk sakit kan ati yg telepon tu
    4. mmg breakfast atah katil…jolo kan??
    5. takut TUHAN LA… ingt kubur, bkn nya mati esok2 betina tu dok dgn kau…..

    0
    0
  169. bunian says:

    Lepas sembahyang subuh berjamaah kat masjid berdekatan memek dan nurman duk makan roti canai kat gerai mamak berdekatan.

    Nurman: MEK, jom kite gi giant jap, nak beli kurma la ingat nak pose esok.
    MEmek: OK la bang. MEk pun nak pose gak.
    Nurman: KALo camtu, abg tukar seluar kat toilet sat, jaga hp abg tau.
    MEMEK: OK…
    2 menit kemudian handphone nurman berdering….

    0
    0
  170. pomen momen says:

    dua ekoq sama jerk cam gampang

    0
    0
  171. puteri says:

    kita kat sini gado2….dorg kat sane SEDAP2!
    huahuahuahhh….

    0
    0
  172. baby says:

    sape prasan kt metro ahad kt ruangan komen/sms yg artis2 tu tiap2 minggu mesti ade roy1967 bg komen up up kan memey.. tak caye cek balik surat kabar.. roy 1967 tu sape kah?? memey kah???

    0
    0
  173. stand still. says:

    nak betulkan nih…ikan senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama2 jd pencuri..hehe, takpe aih kami x marah..ada aku kisah? heheh…kat porch keta pun dok luar umah gak…

    0
    0
  174. stand still. says:

    eh silap gak…siakap senohong gelama ikan duri…berckp bohong lama2 jadik pencuri…haaa tuh baru betul…

    0
    0
  175. nunin says:

    geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dgn dorang nih!!!!
    tah hape2 je..

    0
    0
  176. amore.. says:

    memey ni mmg tak tahu malu perampas suami org…ntah apa la c normiang ni suka sgt kat c MEMEY ni korang tengok la bibir dia senyum LEBAR smpai telinga….padan jugak lah dgn normiang gatal! abby masa dalam pantang sibuk menggatal dgn ppuan len!!!

    0
    0
  177. ngokngek says:

    what ever la norman…. sekali da berbohong mane ade masalh nak bohong kali k2,3,4,5… kan? elok ar tu nko ngn memey.. lelaki miang mmg untuk pompuan miang, lelaki j****g mmg utk pompuan j*****g, lelaki s****l mmg untk pompuann s*****l… perfect couple nko duaorg…

    0
    0
  178. seffie.. says:

    hmm…aku maleh nk kutuk, wat dosa kering je nanti(dh r ak ni byk dosa len)..
    anyway , aku nk kte..klu dh x thn sgt tuh, norman n memek ni g je la kawin…klu korg ckp putar belit pun ,klu x betul korg tmbah stu lg dosa menipu kn…
    cian kt budak tu g skolah lmbat tau!!

    0
    0
  179. airis says:

    mcm gampang itu memek dan normek..alasan org x sekolah..benci tgk muka memek..mcm longkang…statement budus..xpnah sakitkn hati abby kunun..abih yg ko amik laki abby, abby gelak guling2 atas lantai ka? pehhhhhhhhhhh tu namanya x sakit hati? hai ko pk pkai kpala hotak ke kepala lutut? ke ko mmg b***h

    0
    0
  180. saya says:

    camner abg norm nk bgn awal pg kak abby….mlm dah penat ‘berjuang.’…kuang 3x… ;)

    0
    0
  181. nekkebayan says:

    bukan ikan senohong ikan keli la bang nara..
    camni hah..meh nenek ajarkan

    siakap senohong,gelama ikan duri..
    bercakap bohong,lama-lama mencuri…

    0
    0
  182. mamaekin says:

    nafsu x terkawal sggh diorg 2 org nih..p la nikah cepat2..yang dosa tu jadi pahala..lagi enak gituuu…x pyh ssh2 nak perah otak nak kelentong public.

    0
    0
  183. yani says:

    hai..mcm2 la artis ni..xde benda lain ke…gaduh je…masing2 x nak beralah…dah tua pun nak gaduh2 lagi…kan elok kalau baik2 …pahalapun dapat..

    0
    0
  184. PanchaDhelima says:

    memey = gedik
    norman = rumah kata brambus, koboq kata mari..

    0
    0
  185. buragas says:

    Best x dok serumah? ????poyo ah lu bro…

    0
    0
  186. lolyat gang says:

    ‘kami sarapan pagi bersama selepas melakukan hubungan kelamin diwaktu pagi…..nice!! ‘ – memey n norman

    0
    0
  187. Anti MEMEY says:

    Blog Abby
    http://absolutelyabbyabadi.blogspot.com/?zx=bdb0153e44b0525b

    Hi, saya cuma sekadar nak berkonsi rasa bila saya baca blog abby sebagai perempuan saya sedih dan faham apa yang dia lalui. Bila saya baca pasal respon Memey tentang FB yang abby post pasal dia pagi tu saya rasa Memey ni perlu di’basuh’ la. Saya sebagai seorang perempuan walaupun saya belum kawin dan saya pun akui saya bukanlah baik mana puncuma pada pendapat saya, perempuan macam Memey ni cuba la guna otak tu dulu sebelum bercakap atau buat apa-apa. Bumi ni bulat macam roda macam tu juga lah hidup kita. Hari ni kita buat orang esok luasa pasti kita di balas kalau bukan dekat diri kita sendiri mungkn keluarga kita ataupun anak-anak kita. Pada saya yang salah tetap salah. Sudah la awak tu merampas suami orang lepas tu komen macam bagus jer. Semua oramg tau Memey tu tinggal serumah dengan Norman tak payah la nak kata sarapan pagi sama la mana ada orang ‘siap-siap’ dekat kedai kan. Itulah bila buat atau cakap tak guna akal tapi guna otak. Otak semua orang ada tapi bila tak guna jadi la amacam tu. Kalau la Memey berdiam diri kan lagi baik. Malulah dengan diri sendiri!!

    0
    0
  188. STOP_MENGATA_ORG says:

    Dah la tuu..mereka pun manusia juga..
    Kat luar sana byk gi maksiat..korang tu pun dlm byk2 pun ada ga buat salah..
    Sukati diorg la..mereka punya hal..kalau nak tegur tu boleh, kalau skadar nak mgata mhina org bagus tgk n cermin diri sendiri SUDAH..
    tak abis2 mgata org..Norman N Memey i knw u make mistake n so do everyone else..just be someone better after this n apa pun blaku atas kesilapan sdiri..be strong n dont forget ur responsibilities as father to ur children..n Memey be a good stepmother..To abby, sudah tak da jodoh, just be strong ok..jgn gadoh2 for ur own children punya kbahagian juga..

    0
    0
  189. miss says:

    klu ikutkan logik bebudk msk skolah kol 7.30 pagi so tak kan pepapgi mereka ber2 tu dah gi bersarapan x kan norman x ingat nak send anak sekolah kol bape? tak logik2 klu nak menipu pun logik2 ler heheheheh kan dah kantoi lagi sekali

    0
    0
  190. amalina says:

    bosan lah citer korang ni..

    0
    0
  191. Syakira says:

    Tak de makna nya … tengh gi sarapan … abih tu tak ingat ke nak hantar anak gi sekolah … lepas tu yang ” sekejup abg tengah siap tu apa ” oooo dia tengah bersiap kat kedai makan upanya … alahai kantoi lah tu

    0
    0
  192. faz says:

    ala, klu pas ni norman tinggal kn memey pon,xhingin xlalu tau x kat norman. ade lg ke market duda ank 3 yg da de kes khalwat buat laki ?? wekwekwekkkk

    0
    0