Written by AbangNara | May 27th, 2010

gambar diana danielle

Aduh. Untungnya monyet yang diberi nama Lulu ini. Dibelai manja oleh si cantik Diana Danielle. Kalaulah Lulu mengerti yang betapa Diana Danielle menjadi pujaan ramai jejaka di luar sana, pasti dia akan berbangga dengan rakan-rakan monyetnya yang lain. Mungkin Lulu akan bercakap riak seperti ini dengan kawan-kawan dia:-

[note] Beb. Gua tadi DD peluk gua. Lu orang apa ada? Duduk melangut je kat pokok nie. Nampak sangat aku lagi macho dari korang sampai DD pun beria nak membelai aku. Jangan jeles ~~~[/note]

Sebenarnya si monyet yang bernama Lulu ini adalah peneman Diana Danielle sepanjang penggambaran filem Hanyut di Kuala Lipis. DD pulak jenis yang suka binatang. Itu yang DD dengan selamba je main dengan si Lulu nie. Tapi hati-hati ye. Jangan sampai kena gigit.

Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S:Sila jangan hentam kami dengan kata kami tak bersyukur menjadi seorang manusia. Tajuk di atas hanyalah gurauan semata-mata. Saja nak ceriakan mata anda semua yang dah mengantuk kat pejabat tue.

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

73 responses to Kami Rela Menjadi Seekor Monyet Jika Dapat Dibelai Manja Oleh Diana Danielle

  1. lulu says:

    comel nyeee

    0
    0
  2. lulu says:

    mna org semua

    0
    0
  3. lulu says:

    first komen ke ni..

    0
    0
  4. mieL says:

    very nice…

    0
    0
  5. Mmm..... says:

    mgkn gosip dgn monyet,tu yg lu sorg2 jek lulu.wa ni no 2.xpenah2 dpt no 2.

    0
    0
  6. mieL says:

    lulu…dh ad dh org komen…huhuhu

    0
    0
  7. cikedi says:

    huhuhuhu….alahaii tajukk..sanggup jadi monyet hanya kerana seorang pompuan..apa la abg nara nii..just teguran.,.jgn taksub sgt..x baik mcm tuuu…sampai sanggup nak menjadi monyet hanya kerana tu..ishhh..ishh…ishhh….jgn..jgn..jgn..jadi la lelaki yg waras apabila berdepan dgn wanita cantik..jgn merendahkan diri sampai mcm tuu…peace!!!!

    0
    0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      bro cikedi,lek ler….bro nara tue kan buat topik lawak2 je,baru lah ceria sikit, xkanlah bro nara betul2 nak jadi monyet…apa la lu cikedi…lek je…layan…jgn emosi2,jgn provoke…

      0
      0
    • dak qis says:

      ntah… takkan la nak jadi monyet… apelah cikedi ni….

      0
      0
  8. pooo... says:

    hahaha….bezt betullah lihat DD dengan monyet tu..nampak comel je mereka..hehhe

    0
    0
  9. zzzzzzzzz says:

    ne 1 lulu ne 1 DD ni.haha

    0
    0
  10. kay says:

    gaya ibu mithali dah nampak dah tu…tapi tajuk tu tak kena ngn akula bro…sebabnya “Diana Danial rela membelai manja diriku ini walaupun aku menyamar menjadi monyet”
    haaa…tengoklah betapa sucinya cinta kami berdua..

    0
    0
  11. ziman says:

    Salam…
    1st sekali saya nak minta maaf kat abg Nara…
    terkejut saya baca kenyataan Nara…plzlah jgn merendahkan manusia seperti monyet saya bukan melatah tapi Nara tak berhak..kalau nak jadi monyet pon nara aja…saya mahupun kawan2 yang lain takkan jadi monyet semata2 sebab girl..plzlah rasional sikit bila menulis…rasa melampau pula baca ni….ingat ALLAH mengucap banyak2….ini sekadar teguran dan kekesalan dari peminat beautifulnara…yang baik itu jadikanlah teladan yang buruk itu buatkan sempadan dan fikir2kan…..

    0
    0
  12. velasrizal says:

    gatal la monyet tu raba2 dada lak..ni yg jeles ni..

    Clorox Dalam Bentuk Pen ?

    0
    0
  13. ginger says:

    farid kamil menjelma sbg monyet la tu….huhuhuhu, tu yg dd peluk dier…eheh….

    0
    0
    • anon says:

      farid kamil penah tunjukkan binatang peliharaan dia-monyet yg bernama lulu…rsnye ni monyet farid kamil kut….

      0
      0
  14. Anzur Anuar says:

    ala bang nara. bang nara kan bnyak duit. ngorat je. mesti buleyyyy punye. hahhaa..
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    0
    0
  15. AbangNara says:

    Sila jangan hentam kami dengan kata kami tak bersyukur menjadi seorang manusia. Tajuk di atas hanyalah gurauan semata-mata. Saja nak ceriakan mata anda semua yang dah mengantuk kat pejabat tue.

    Yang komen marah2 tue tak baca ke benda tue? aih

    0
    0
    • Nadri says:

      betul kata abg nara tuu…kena byk2 bersyukur dgn Allah sebab kita dijadikan sebagai manusia & bukan monyet..

      0
      0
    • hampeh says:

      dorang baca tajuk je tu…hampeh!!

      0
      0
    • dak qis says:

      tak pa la abang nara… yang penting kita orang paham maksud abang nara tu….:) bukannya kami berdoa kami nk jadi monyet aduh…. sensetip la org zaman skang ni… huhu

      0
      0
  16. BlackBerry00 says:

    Sabarlah nara…
    Susah kita nak bagi semua orang paham
    Those yg betol2 tau bnara ni mcm mana
    Dan siapa nara ni sebenarnya
    Takkan melatah…

    Well, ktorg mula2 baca tdi pun dh tau
    Ini smua taktik nara nak bagi fresh balik
    Mata dan fikiran yg sememangnya dah layu sgt2 nih…

    Keep it up, ok!!!

    0
    0
  17. aakoo says:

    abg nara ni suker giler letak post psl diana danielle..

    0
    0
  18. azure says:

    very cute….

    0
    0
  19. comel giler diana…..i like…hehe

    0
    0
  20. Anzur Anuar says:

    kesian bang nara kene hantam. kepada semua, baca lah sampai habis. apa da..
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    0
    0
  21. syasya says:

    sanggup nak jd binatang kerana seorg perempuan? ish, ish, ish, kesian…. allah mencipta sebaik2 kejadian, nak jd binatang lak? kuatnye pengaruh seorg manusia bernama perempuan…. sehingga ade manusia nak jd binatang semata2 keranamu…

    0
    0
  22. sharinginfoz says:

    siapa kata jadi monyet tak best. anyway siapa yang nak jadi monyet pulak. tak nak le….

    Lagu Shahir: Kebahagiaan Dlm Perpisahan

    0
    0
  23. elle says:

    bodh lak sampai nk jadi monyet ape hal…sape plk yg ade hengin nak pelok mak bedah tu…mmg xde akal klo ade niat nak jadi monyet…manusia adalah sebaik2 umat ciptaan Allah..yer..wasalam

    0
    0
  24. faizal says:

    lulu ni monyet ni farid kamil laaa….farid yg punye….ade keluar dlm CERITA ARTIS MSIA…….

    0
    0
  25. ziman says:

    nampak sangat Nara tak leh terima lritikan…plzlah gurau leh wat benda lain k….Nara dah matang so berpada2lh….bukan aku melatah tapi terkilan…nak gurau jgn merendahkan manusia….terimalah kritikan untuk memperbaiki diri ni nak salahkan kami tak baca habis….ermmm susah kalau takleh terima kritikan yang hanya tau kritik org lain…apalah Nara ni…

    0
    0
  26. haikal says:

    nampak sangat Nara tak leh terima lritikan…plzlah gurau leh wat benda lain k….Nara dah matang so berpada2lh….bukan aku melatah tapi terkilan…nak gurau jgn merendahkan manusia….terimalah kritikan untuk memperbaiki diri ni nak salahkan kami tak baca habis….ermmm susah kalau takleh terima kritikan yang hanya tau kritik org lain…apalah Nara ni…

    0
    0
    • standard lah anon says:

      kejap nama ziman, kejap nama haikal… emo betul…
      kalau kritik org, pastu org tak nak terima kritikan kita, tu up to him lah.. nak paksa2 wat pe… kalau kita nak paksa org terima kritikan kita, then kita sama je lah ngn org yg tak nak terima kritikan kita.. emo woohoo

      0
      0
  27. Nadri says:

    best giler kalau dpt kena peluk dgn DD tuu..jgn monyet tu naik stim sudah lah…

    0
    0
  28. bobanmasdar says:

    mandi wajib monyet tue… haha

    0
    0
  29. ni mesti monyet jantan br kematian bini ni…gatal semacam je aku tgk…jeles aku

    0
    0
  30. ikemal says:

    haha. tak sangka diana danelle ada taste sepelik nih.

    selalu awek2 cun suka kucing yg cute2 je kan.

    respek la.

    0
    0
  31. 21 guns says:

    ni ape punye rela pulak ni. bersyukur la jd manusia.

    0
    0
  32. teori darwin mengatakan manusia berasal dr monyet…

    teori aku plak mengatakan diana ni suke lelaki yg berbulu lebat mcm monyet….

    hmmmmm

    0
    0
  33. bawahlicin says:

    bila nak bogel diana? sekarang kan dah jadi trend anak muda masa kini?

    0
    0
  34. ammo says:

    kenyataan yg x masuk akal…sanggup jdi monyet sbb perempuan…huh!!!!!

    0
    0
  35. diana bile kite nk kawin ni….i lg banyak bulu tau….

    0
    0
  36. gosipgurl_fea says:

    monyet tu mesti farid kamil yang punya, sebab farid kamil ade monyet nama lulu haha

    0
    0
  37. asiahFly says:

    monyet ni bkn bodyguard farid kamil ke?lulu ni betine..asal c’DD ni lak yg sebok2 wat cm die nye pet??nyampah..gedik gle..xsuke minah ni..sowy..juz telling the truth…

    0
    0
  38. rambut xsikat ke…hahaha

    0
    0
  39. cermin mata says:

    eaaa xnak la aku jadi monyet sepatutnye kene tukar abang nara head line tu rendahnye darjat manusia

    0
    0
  40. […] Kami Rela Menjadi Seekor Monyet Jika Dapat Dibelai Manja Oleh Diana Danielle (61) […]

    0
    0
  41. khalid says:

    bukan nk emosi, tp mmg xelok la ckap mcm tu, sbb if skadar nak perhatian dr sorg ppuan, sggup pulak nak jd monyet.. mmg niat gurauan, ttp lgsung xkna dgn tempatnya.. ingatlah, seelok2 kejadian adalah “manusia”. & bnyak perkara yg hakikatnya salah telah dianggap btol/ xapa dgn alasan “sekdar bergurau”.. tp andai krana takutkan Allah S.W.T spertima Saidina Abu Bakar R.A yg mengharapkan beliau dijdikan sehelai rumput agar xdihisab Allah diakhirat nti, itu bibenarkan.. skdar berkongsi, wassalam..

    0
    0
    • betul says:

      aku xterasa sbb dia kata dia yg rela tp mmg xsangka ada org yg sanggup kata mcm tu utk diri sendiri… nauzubillah

      0
      0
  42. kyuubi says:

    wah comelnye dd ni..

    0
    0
  43. […] Kami Rela Menjadi Seekor Monyet Jika Dapat Dibelai Manja Oleh Diana Danielle (64) […]

    0
    0
  44. Great Post and an enjoyable read, came accross it on yahoowhile doing some research in to this topic. i lookforward to reading some more posts from you.

    0
    0
  45. Great blog and an enjoyable read, came accross it on bingwhile doing some research in to this topic. i lookforward to reading some more posts from you.

    0
    0
  46. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  47. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  48. My brother and I had been just discussing this particular subject, he is usually seeking to show me wrong. Your view on this is excellent and exactly how I really think. I just mailed him this great site to show him your own opinion. After browsing around your site I bookmarked and will come back to learn your new posts!

    0
    0
  49. babe,, says:

    koya,,stakat jadik monyet smate2 na kne plok nan diana,,pe barang,,

    0
    0