Written by AbangNara | August 24th, 2010

gambar bung dan zizie

Serius jeles dan terasa nak kawin cepat melihat gambar kemesraan Bung dan Zizie Ezette nie. Teringin pulak berpuasa dan beraya dengan seseorang yang bergelar suami. Nampak bahagia dan best jer ada orang tersayang di sisi. Tengok gambar Bung dan Zizie pun dah tau ke”happy”an diorang.

Bak kata Zizie:-

[note]Paling saya suka apabila menyediakan juadah kegemaran suami di waktu berbuka dan bersahur. Kami juga menunaikan solat Tarawih bersama dan pastinya ia moment yang indah buat saya.[/note]

Lagi gambar Bung dan Zizie dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

gambar bung dan zizie

gambar bung dan zizie

gambar bung dan zizie

gambar bung dan zizie

89 responses to Kami Rasa Nak Kawin Cepat Lepas Tengok Gambar Mesra Bung Dan Zizie Nie ~~

  1. aries_april says:

    nk kawen jga..hihihihi

    0
    0
  2. nurul says:

    Hihihihihi jgn tggu2 lg mira..

    0
    0
  3. aries_april says:

    bang nara…tnggl 1 t la kat momen tu,,,
    :-)

    BTW..mmg nmpk bhgia sngt…
    hope smpai akhr hyt…
    even mnjdi istr yg ke 2 kw..ke 3 ke….@ ke 4…
    maybe smua ni jdh….

    0
    0
    • [email protected] says:

      BUNG NARA nak kawin ker

      0
      0
    • anti popoan gedik says:

      PLASTIC!!!!!!!!

      0
      0
  4. mak minah says:

    ada duit semua jadi bungggggg gebu …..

    0
    0
  5. yinn says:

    Bahagianye diaorang nie… tpi kta x tau btapa menderitanye isterinya yang terdahulu……..jgn suke rampas suami orang…..

    0
    0
    • aries_april says:

      insyaallh..klau dia bt cra ktr..
      akn d bls jga..
      tp klau ni dh d ttpkan olh allah..insyaallh bhgia…

      0
      0
      • Clipkertas says:

        tp klu is3 1st tu taat & setia pd suami, takkan la suh mahkamah wat tindakan penjarakn die….
        oppss… bukan nak backing tau… tp cube kite pikir,
        klu nak jd isteri yg solehah, trgamak ker nak wat laki cam tu… sdgkn bung tu tak lepaskn pun bini 1sy die…

        oppsss… skali lg,.. tak baking mane2 pihak pun!!

        0
        0
        • aries_april says:

          sis, ni kan jdh…
          klau pndk jdh..
          tnggu la 2 3 thun..psti..tnggang lnggang..
          bkn nk doa…tu yg ktadpt tfsrkn..
          enth2x…
          sthun pn x smpai..

          0
          0
        • Clipkertas says:

          name pon jodoh….
          kite merancang Tuhan menentukn segalanya…..
          huhu

          0
          0
  6. anieamer says:

    da macm ayah ngn anak…;p

    0
    0
  7. ada duit abg syg..tara duit abg melayang….hampeh la..kalo bung tu stakat keja motong getah je ade engko ndak….porrrahhhh

    0
    0
  8. yinn says:

    Betullah anieamer…sok dapt anak nk panggil atok ke ayah……keh3

    0
    0
  9. BlackBerry00 says:

    mengapa n kenapa
    tak bleh bkk pic dorg nie..????

    huhuhu
    :(

    0
    0
    • aries_april says:

      rg sis black x tngk..
      mmg bhgia sngt pic tu..hihihih
      (mood nk sakat ni)

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        aries, akk dh bkk dlm blog lain…huhuhu
        mmg nampak happy sangat….

        blk nnt nak buat cmtu gak ar ngn hubby
        pastu amik gambar…

        0
        0
        • Clipkertas says:

          kwe..kwe…
          sis kite amalkn slalu dpt pahala kn..
          bkn skdr amik gmbr jer…

          klu sis black nak amik gmbr pastu ltk kat FB ler,,, leh kite tgk sape paling daring….. hehe

          0
          0
        • aries_april says:

          huhuhuhu…bgus sis..
          :-)
          post kat setiap sdt umh..
          kat sudut dapur akak pling cntk..
          bt lak bro J lak tlong msk//lg nmpk bhgia

          0
          0
  10. peanut says:

    mmg nmpk bahagia sgt2 mereka ni kan..huhu

    0
    0
  11. cikedi says:

    ish..ish.ishh…putih n gebu sungguh zizie ni..

    0
    0
  12. fifie says:

    ayat bang nara ‘Teringin pulak berpuasa dan beraya dengan seseorang yang bergelar suami’ hehe suami ke isteri bang nara oii..nk kate kak nara yg post,kan kak nara dh kawin,nk teringin ape lg..btul x kwn2?? :P

    0
    0
    • aries_april says:

      ahahaahah..ko pndai ek bab2x prli ni PP..
      :-)

      kak nara konpon bhgia..
      tngh tnggu klhran prtma…

      0
      0
      • tintan says:

        nampak bahagia memang pun…..baru kawin…cuba bagi 15 tahun….asyik melaram je memang la lawa…kita ni anak kiri kanan…mana nak masak lagi….kalau aku jadi dia pun lawa….jap je tuh…..max 5 tahun der….kalau lepas aku anugerah pingat gangsa lepas 10th aku bg pingat perak dan lepas 15 aku bg emas..he..he

        0
        0
        • deko says:

          uh, 15 thun?lamenye..pesyen artis sume men cerai2..tak sampai setahun dua pun.bukan nak doa kan, tapi dah mcm tradisi depa lak.wait n see aaa…

          0
          0
        • zaihas says:

          betul kah bahagia?…harap2 betul lah…ada duit bahagia lah kot….

          0
          0
  13. Firas says:

    rupa dia orang sama ..dah jodoh ..

    0
    0
  14. tralalla says:

    alaaaa
    org tuwe dpt bini manje lentik gebu…
    ye jd begituuu
    sunggoh bhgie
    but bgoz la sbb da nikah dah
    nk ciom puas2 pn xd spe ksh
    but geli la tgk org 2we nmpk sgt bax ngn bini bru
    wakakakkaka

    0
    0
  15. AYU says:

    CIK ADIK N AKAK N ABG TLH LA JGAN BERCHAT KT CNI….LELMA AKU BC MCM MENUNJUK PLAK KERAMAHAN KORANG…NK CHAT GNA LA YM XPN FB….. SABO JELA AKU DGN ORG Y SUSH DITEGUR NI..SAMA JE MCM ARTIS..

    0
    0
  16. Amber says:

    ko tu bermadu, cuba la sensitif sket, tak yah la cakap cam 1st wife tu tak wujud. or tak reti jaga suami…

    0
    0
  17. Hope them will love foever..

    0
    0
  18. siti says:

    amboi..mrh nye amber..amber dimadukan gak ke?

    0
    0
  19. Penari Poco2 says:

    haiii aries, sis black, pet, fifie, clip…
    korang still lg ke…
    aku baru hbs meeting ni…

    wah, kisah bung mokhtar dan zizie…

    0
    0
  20. Penari Poco2 says:

    sape nak jd yang ke-TIGA…?
    sila angkat tangan…

    0
    0
  21. watie says:

    bung tupun satu x reti nak jg hati 1st wife ke, apa perasaan dia ngan anak2 bila dia tgk gambar @ baca artikel tu …. lainlah klau same2 bujang

    0
    0
  22. mak minah says:

    bung tak nak mak minah ke? mak minah solo lagi …. gebu lagi …

    0
    0
  23. mmg depa happy… tp ade gak hati yg menangis atas kebahagiaan yg dipertontonkan….

    0
    0
  24. eyda says:

    dah jodoh mungkin….doakanlah moga mereka kekal selamanya…gambar mesra 2 mungkin c wartawan yg suruh…..biar je la….cuma kalau leh biarlah c zizie 2 bertudung…manis dipandang…..

    0
    0
  25. tina tonggek says:

    apsal geli ek tgk dowang ni???ohhhh….br perasan..sbb perbezaan kulit…putih dan gelap…and tegang dan kendur…hahahhaaa…ish…kutuk org lg…kurang phale pose aku….-jokes-

    0
    0
  26. ain says:

    hmm… kalo ye pon mesra.. tak payah tunjuk boleh tak?
    jaga lah hati isteri pertama tu.. kesian isteri pertama dia.. terseksa je hati dok pandang gambar mesra2 nih..
    memang tak salah berpoligami.. tapi sila lah sensitif dengan perasaan orang lain..

    terutamanya suami.. biar adill jaga hati kedua-dua isteri.. tau la kaya

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      nape tak ajak istri ptama skali p amik gambar…?
      (ermmm…boleh ke…)

      0
      0
      • ain says:

        mau gadoh kat situ gak..haha

        menci tol org yang tak reti jaga perasaan ni.. nti isteri pertama marah2.. di salah kan lagi isteri pertama.. padahal bini kedua yg tak sensitip..ceh

        0
        0
        • 1st wife says:

          aku 1st wife..kalo aku pun x mao ikut bergambo kat situ..ye, mungkin akan berlaku adegan tarik2 rambut nanti..bayangkanlah kita bermula dari bawah bersama suami..tup2, bila suami dah senang, kesenangan dan kegembiraan dikongsikan dgn org lain…tak ke bengang dan rasa x dihargai..

          org lain cuma boleh nasihatkan…sabar…sabar…cubalah kalau kene kat btg idung sendiri..apa rasa?

          0
          0
      • Ryta says:

        Boleh pe….
        Tapi dah tentu la Bung tak mao….sbb rosak program dia ngan bini baru dia ni ha!

        0
        0
  27. tina tonggek says:

    sbb sume kt sni rata2 sume komen kutuk2..tak kire la tajuk ape pon..kalo tak kutuk psl artis…kowang akan kutuk2 sesama sndiri yg bg comment…so same jeee….bulan pose ke tak ke..sume same jee….

    0
    0
  28. Bakal bermadu says:

    2nd wife tak sepatutnya bercerita dpn public tentg kemesraan gan suami..mcm nk bg jeles je..aku baca pun terasa best..cm bang nara gak..tp cuba kita sbg 1st wife dan terbaca artikel ni…apa feel kita?kalo aku mmg frust giler..kecewa..so as a 2nd wife kena la hati2 bg statement spy tak bg madu tu remuk redam hatinya..cuba tgk contoh zarina zainudin ke..kan ke cool..pandai bwk diri

    0
    0
  29. bunga dahlia says:

    didik pakai tudung lagi bagus.

    0
    0
  30. lizah says:

    mestilah kata ambil gambar..mesti romantis & senyum. mana ade orang ambil gambar tengah marah cuba belakang kamera…haish hanya Allah saje yang tahu

    Anyway, semoga pasangan ni bahagia :)

    0
    0
  31. XsukasukiX says:

    nk try test tubik pic x. . .
    :)

    0
    0
  32. amoi sarawak says:

    saya pun bersetuju dgn bakal bermadu contoh zarina saya suka dia cool aja……..semoga bahagia selalu….selamat hari raya

    0
    0
    • apa2 ajer says:

      Btol turr… Ziela Jalil pon cool jerk masa arwah suami dia ada dulu kan..?? Tapi zizi nie cam nk bg tau sumer org dia bahagia sgt dpt kawin ngan bang bung… siap ckp zaman skang nie susah nk dapat lelaki yg baik cam bang bung… wah wah wah… sayang bangat turr..

      0
      0
  33. DOYANMANGKOR says:

    yg bahagia bini muda je… bini tua menanggung seksa … klu betul2 si bung tu adil, ajak bergambo masuk majalah dua2… klu sorang ndak sorang tknak, dua2 k payah bergambo.. abih citer..

    tk salah berpoligami… tp biar la adil… klu la suami aku nk kawen 2 ke 3 ke aku pon izinkan, dgn syarat… mampu dr segi kewangan dan yg penting pilihannya bkn sebab nafsu…. tp sebab nk bantu golongan2 sperti ibu2 tunggal , pompuan2 yg susah kat malaysia ni… dpt ringankan beban mereka ni… tp klu pilihan yg muda2 ni aku rase menambahkan beban jer, lebih2 lg yg high maintenance…

    heran ye, artis dulu klu kawen dgn laki org, tk berani masuk publik… malu… bila dah lebih 10 thn baru la muncul…. itupon connection dgn bini tua dah ok… bru leh wat statement kat paper… cth zarina zainuddin & ziela jalil… cool je…

    artis skrg ni seolah2 berasa bangga lak wat camtu….pelik.. pelik…

    0
    0
  34. meita says:

    kebetulan ke? yg jadi isteri kedua..ziela,zarina, zizie…
    huhu…
    z je semua..
    nasib baik ziana zain masih yg first..

    0
    0
  35. asumi assaki says:

    dh jodoh…
    pe2…larrr…..

    0
    0
  36. AK says:

    geli tul aku nengok couple nih….nak2 si bung tu…..aduih hai….aku rase tiap2 mlm si ZZ nak kena imagine muka si bung tu cam muke hans issac ke, keanu reeves ke…..bila nak tido bersebelahan….duit punye pasal, tutup dua2 mata larrrr…..

    0
    0
  37. Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0
  38. I think other website owners should take this internet site as an example , very clean and excellent user genial layout.

    0
    0
  39. I have been browsing on-line more than 3 hours nowadays, but I never found any interesting article like yours. It is lovely worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content as you did, the web will likely be much more helpful than ever before.

    0
    0
  40. uroxatral says:

    Mi scuso, anch’io desidero esprimere la propria opinione.

    0
    0
  41. Ferne Reath says:

    You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

    0
    0
  42. VPS Servers says:

    Thank you sharing these kind of wonderful discussions. In addition, the perfect travel and also medical insurance system can often eradicate those considerations that come with journeying abroad. The medical crisis can rapidly become costly and that’s guaranteed to quickly place a financial problem on the family finances. Putting in place the suitable travel insurance package deal prior to leaving is worth the time and effort. Thank you

    0
    0
  43. Really, information with good be quite prepared concerning this variety of subject areas.

    0
    0