Written by Bella | October 1st, 2015

Erra Fazira akui beliau masih lagi rapat dengan penyanyi Shahir AF8 dan sekaligus menafikan khabar angin kononnya mereka sudah tidak berhubung lagi.

Walaubagaimanapun, Erra enggan mengulas lebih lanjut mengenai status hubungan mereka meskipun timul beberapa khabar angin yang mengatakan mereka sedang bercinta.

Masih lagi berkawan seperti biasa. Kami masih berada dalam fasa mengenali hati budi masing-masing. Tiada apa yang ingin dikejarkan jadi sebaiknya tempoh itu dimanfaatkan sepenuhnya.

Saya sendiri tidak tahu bagaimana cerita mengatakan kami sudah tidak rapat itu timbul. Namun, cukuplah saya jelaskan kami masih rapat kerana saya enggan mengulas lebih lanjut berhubung perkara ini.

Memang ramai yang nak tahu status hubungan mereka kerana sudah menjadi kebiasaan seorang wanita dan lelaki tidak mungkin hanya berkawan sahaja. Apa-apapun, biarlah mereka kenal antara satu sama lain dengan lebih mendalam lagi. Ikut sahaja ketentuan takdir.

Sumber Berita: Berita Harian

40 responses to Kami Masih Lagi Dalam Fasa Kenal Hati Budi Masing-Masing – Erra Fazira Akui Masih Rapat Dengan Shahir

  1. Tudung Biru says:

    Suka sangat dengan tudung and cara ikatan tudung tu dalam gambar yang Erra pakai baju purple. Nampak anggun

    0

    0
  2. Manais says:

    Kak Erra.. Carilah lelaki lain, you deserve someone better than him.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ari tu kta xde kna mngena.. pastu akui rapat plak.. pastu ckp knal hati budi.. cliche sgt..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    shahir ni mmg suka mak J ke? dulu che ta..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    org slalu kata…kebahagian tidak terletak pada usia…tapi bla ppuan lbih brusia….jauh lebih pulak tu..adoi mcm ank dgn mak.
    bagi saya sangat jangal…chetah pun sma juga dgn zain…tapi klu dh jodah siapalah kita.

    0

    0
  6. anon says:

    melatah plak la c erra ni…
    dari mula reporter kaitkan nama shahir…ko nafi bagai nak rak
    bila senyap…ko rasa ilang fofular
    now ko bgtau masih lagi kenal hati budi memasing…hmmm tak abeh-abeh lagi kenal kerrr???
    BUANG MASA LAH KO NI HADOIII

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Macam makcik bercinta dgn anak saudara..lagi 10 tahun erra berkedut..suami masih maintain

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Erra pun nak yg muda juga..nak lawan che tah..lagi muda lagi sedap awww!!

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Sudahlah makcik..patutnya kau cari yg sama umur dgn kau atau lebih tua..boleh jadi pemimpin rmgtagga setidak2nya..lagi 10 tahun kang laki cari lain jgn pulak nnti nangis tak berlagu.bukan takde record si erra ni..sorry just being hornest…..haii..tak semua orang tua sedar yg dia dah tua..kan..kan..kan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      amboiii…sedapnye dok ngata org ye…awk tu dh kahwin ke… adik beradik awk dh kahwin ke..jodoh tu d tangan Tuhan.. nk ngelak cmne pn tp klu dh itu yg d tetapkn nk bt cmne..? ckp tu gune otak la ckit.. jgn men lps je tjuk kn awk tu x bape nk cerdik.. jgn lupe sejarah Nabi Muhammad dgn Siti Khadijah .. jgn smpi jatuh kufur dgn kate2 sndiri…

      0

      0
  10. Zoya says:

    Yang korang semua sibuk ni kenapa? dh taste dia suka wanita berumur…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Sorry to say. Erra ni jenis wanita nk kebebasan dalam kerjaya dan hidup dia. Anak dia pn dia lepaskn kpd bekas suami sbb dia xnk commit.
    Buat shahir..mu fkir2 lh pilihan mu ni..mu masih muda lg. Jgn dpt bini yg lg dominan n queen control ya.

    0

    0
  12. Ldj says:

    Xsesuai langsung..confirm xde jaminan masa depan..u carile yg org yg lebih tua erra..klu setakat shahir ni xde maknanya…I cuma risau u akn menjanda lagi jer..pikir2kan ramai lagi org lain ok..mmg x sangka shahir ni pilihan u..

    0

    0
  13. Batman says:

    Kenal Hati Budi ke…kenal bende lain…? Hati budi…hati budi…lepas tu cerai…cari jantan lain…kenal hati budi lagi…tu lah keje Nye!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Erra ini nasihat aku..jgn berlumba2..org kawin muda kau pun nak jugak.patut siang2lagi kau nashatkan budak jantan ni lupakan kau..nasihat sebagai mak atau makcik pada budak ni…..tak serik2 ke menjanda dua kali? Dgn sikap queen control kau tu..takut tak boleh bertahan jugak..carilah abang2 duda yg banyak pengalaman yg bijak tentang agama etc…pasti ramai yg sedang menunggu..itu kau taknak plak.

    0

    0
  15. Aku says:

    Ok ape kaein ngan org muda… Tak de masalah nye… Biar kan lah asal kan bukan kacau laki org sudah… Lagi pun erra nie still nampak muda….pasal anak dia mcm mana krg tau dia abai kan anak dia..Jgn main ckp jer tk baik… Lain lah krg nie jiran dia….cam ahli mesyuarat tingkap…hahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Luar je nampak muda..dalam dah gelebeh..kalau dah kawin luar dalam semua kena test..kalau tak best..siapa nak jawab? Dah terlambat kalau dah kwin..baik kau fikir dua kali shahir..

      0

      0
  16. Wawa says:

    Hari tu kata dgn lelaki yg bkn artis..ape da jadi????

    0

    0
  17. Hmmm says:

    Doesnt sound like erra at all……….

    0

    0
  18. Godek says:

    Shahir ni agak glamer d kalangan mak janda,wanita berumur jgk yer…ye lah,muka jambu,bajet2 anak ikan.Apapun,semoga Erra sedar yg dirinya dh tua,..tak berapa sesuai nak dlm proses mengenali selama patratusnampolohbulan..whatever erra!

    0

    0
  19. AkuRimas says:

    Ishk dah tua buatlah cara tua. Nak kenal hati budi bagai.ko bukan budak budak muda lagi.malu laaaa

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Ya Allah..jauhkn lh ak drpd khidupan rumah tgga yg bermasaalah

    0

    0
  21. mamimumemo says:

    Rasa aku x salah pun org tua ngn org muda etc. Depends on individu. Tapi mcm erra dgn syahril ni, jika aku komen berdasarkan apa yg aku tau tentng mereka melalui public character mereka, mcm tak balance. Erra seorg yg pentingkan rupa dlm psgn. Sume psgn dia leh dikira ada rupa or gaya.Tp dia lupa dia pula high maintenance. Nk gi maintain mcm ni lelaki tu mestilah beruwang atau boleh menyara kehidupan mereka.jika tidak nanti timbul masalah kewangan dan percintaan sahaja x mmpu mmbuat rumhtngga bertahan di zaman ini. Syahrir ni aku x tahu la masih dlm industri. Berkarier atau x. Jika x de pndptn eloklah usaha segera. Semoga berjaya ke jinjng prlamin dan berkekalan hingga hujung nyawa

    0

    0
  22. Noami Ikamatshu says:

    keanak-anak bah syahir tu.. bakat nth kmana.. album pun xde..aiyooo..alahaiii cik era.. please lah.. tak kan nak dgn laki2 yg tak mnjamin masa depan awak? u deserve more better guy than him? ok… please please and please shame on yourself…

    0

    0
  23. Weng Weng says:

    nak kenal Harta dan Body dulu

    0

    0
  24. laaa... says:

    Shahir ni mmg umum dh tau pun taste dia mmg wanita yg berumur dr dia,,maybe dr faktor yg membuatkan dia rs selesa..apa2 pun klu dh jodoh dorg..semoga dorg bbahagia..masing2 ada pendapat tp dorg tau apa yg tbaik utk dorg..itu khidupan mereka nanti..kita2 ni doakn lh yg tbaik drpd mengutuk..

    0

    0
  25. mojo says:

    Alahai…barang lusuh juga yang rare.

    0

    0
  26. mak jemah says:

    bukan aku dengar shahir ni dah kawen ke? ke salah gosip?

    0

    0
  27. anon says:

    Kenapalah dgn shahir ni, nakkan makcik2 yg dah tua and tak boleh beranak…. Erra ni dah la bohsia.

    0

    0
  28. anon says:

    Erra ni kepala tutup, tapi pakai baju sendat nak mampos, dahlah tudung tu singkat. Dah jadi trend artis2 skrg, bertudung tapi pakai ketat…..che ta, ziana, neelopa, erra, uqasha…..

    0

    0
  29. anon says:

    sedap ke shahir ni aaauuummmmm

    0

    0
    • . says:

      Mestila sedap.batang muda.keras mcm kayu.cuma tak tak tahan lama je.masih geli lagi.tapi bolehla ulang 2-3 round.

      0

      0