Written by AbangNara | October 1st, 2012

Kalau dah namanya bukan kawan biasa, sudah tentulah dalam fasa percintaan kan? Nampaknya Leuniey dan Apek masih mahu peminat berteka-teki tentang status hubungan mereka berdua. Persoalan ini timbul selepas tersebarnya gambar mesra Leuniey dan Apek di Instagram mereka baru-baru ini.

leuniey dan apek

Ditemubual oleh Metro Ahad semalam, Leuniey memberitahu yang dia dan Apek kini bukan sekadar kawan biasa. Kata Leuniey:-

Bagaimanapun saya akui kini kami dalam fasa mengenali antara satu sama lain. Selepas ini saya harap tidak timbul lagi gosip tidak benar seperti kami kononnya sudah bertunang. Yang penting, kami kini bukan sekadar kawan biasa. Saya tahu gambar saya dan Apek dipaparkan di sebuah blog. Saya rasa itu perkara biasa. Ia sekadar gambar.

apek dan leuniey

Alah kalau bercinta betul-betul pun bukannya orang nak marah. Lagi orang suka adalah. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Sesuai bagai pinang dibelah dua. Abang Nara berharap agar fasa mengenali ini akan berakhir secepat mungkin dan terus maju ke fasa berkahwin. Hehehe.

P.S: Tan Sri Abdul Ghani Minhat, Raja Bola Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to Kami Kini Bukan Sekadar Kawan Biasa – Leuniey

  1. LISA RAY says:

    Ada org ckp k0 nk bertunang ke? perasan! nk glamour la sgt.

    0

    0
    • Olga says:

      lantak ko la labu nk bercinta ke hape.. peduli hape aku!

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      uwekkk..siapa je la yg berteka teki psl dorang ni nara oi! xde maknanya cite dorang ni masuk senarai cit cat seharian kak cham!

      0

      0
    • pisang says:

      couple poyo sepanjang tahun,abad!
      boring jek aku nengok korang…

      0

      0
      • AKU BACA INSTAGRAM MINAH BOTOX NI…. MCM FUKI PUN ADA… KO INGAT KO RETIS NAK CKP ROTIKAYA, BANG NARA, OHBULAN SEGALA?? MENUMPANG GLAMER APEK JELA KO NI PUIIII…. BRU ADE SEDAR DLU AWAL2 KELUAR CITE NI,,, DIA LA DUK CANANG CERITA KT METRO, UTUSAN, BHARIAN AND EVEN KOSMO…. NK FOFULAR LA TU… MODEL KONON… MODEL PEJADAH PENDEK NAK MAMPUS…. KAHKAHKAH DASAR BETINA SUNDEL TARAK SPM CARI GLAMER….

        0

        0
      • kudo tunggange says:

        Dok kecek pasal duo ekor ni
        Kompang-kompang satu Kelate tau doh
        Menikoh nye dok lagi…bukenya nak buat bini (pung)
        Bodo srupo lembu..maksiat depan mato kata fitnoh

        0

        0
      • Opah Main Ipad says:

        Tin kosong kuat bunyinya!!!! Kblah…

        0

        0
      • Anonymous says:

        pemimpin dia dh berusaha untuk jadikan kelantan serambi mekah.. tp rakyat dia ada yg didik ala2 las vegas..
        so bkn salah negeri kelahiran.. salahnye ibu yg mengandung.. anak itu amanah ibu bapa.

        0

        0
      • Kelantan Peternak HIV Tertinggi di Malaysia says:

        KES HIV DI KELANTAN SUDAH KE TAHAP KORNIK

        Tok Nik Aziz berkata, sikap rakyat Kelantan yang suka berhibur di negara jiran juga sukar dikawal dan merupakan antara faktor menularnya penyakit HIV/aids yang tiada penawar itu.

        0

        0
    • apa khabar dahlia teck biotech sekarang ni ye? mesti sengsara dipermainkan.

      0

      0
    • pungguk says:

      haaaa…..yg ni stock utk bpe lme lak ni…

      0

      0
    • Zed Zeidi says:

      ——-saya ingin tujukkan lagu “Pelamin Angan Ku Musnah… The Gangnam Style remix” kepada mereka berdua——–

      0

      0
    • spy limah says:

      Lepas ni kita tunggu ajelah citer perpisahan diaorang
      pastu kita tgk apa alasan dia…
      tak lama lepas tu Apek temui cinta baru…
      Luniey tetap anggap Apek sbg kawan…

      Tunggu ajelah Luniey tak lama lagi kau pun sama hantuk kepala kat dinding mcm Dahlia Teck dgn si Jejari Kontot

      Yang kenyang si Apekkkkkkk dpt peluk mcm2 pompuan.

      0

      0
    • goreng pisang says:

      bese la…skrg ckp bukan tunang. lepas 2,3bulan nnt kluar lg cite “sy tunang apex”…tu cara2 dia utk menaikkan publisiti nama dia….apex pulak kejap tunang, kejap putus, kejap single, kejap ada gf, kejap nak focus kerjaya, kejap nak rehat, kejap ada gf baru, kejap xnak ngaku, kejap ngaku adik agkt, kejap ckp kwn biasa, kejap ckp….KAU CKP MEMANG MCM PARIA …putar belit habessss!!!! menunjukkan kebodohan diri sendiri… kau deny 300x pun, orang tak bodoh mcm ko….baik ko duduk diam2 je…

      0

      0
    • Tolonglahh says:

      Apa la ngok nye pmpuan nie…dh desperate sgt ke dik oi..??mcm dh xda jantan lain kot….dua2 gila glamer!!!

      0

      0
    • bibik says:

      kanapalah asik nak mendengki je…cubalah doakan yang baik2..=)

      0

      0
      • Anonymous says:

        bukan dengki la ngok, kalo kedua-duanya berperangai baik, nak jugak doakan yg baik2. Ini perangai lagi busuk dari bangkai.

        0

        0
      • ciput sedut says:

        Kalau perangai elok ok la jgk….dah tau nama tgh pemes duk diam2 sudah…kalau mulut tak bukak, masakan cerita mcm ini boleh terpampang di dada akhbar dan media??? Sengal…… Ckp guna kaki…. Semoga kekal la yerrr… -kuor muntah ijau-

        0

        0
    • diyana says:

      Adohai..Crte pasal mamat Poyo n betina meroyan ni lagi……jemuhla Weiiiii……..statemen tak boleh belah!! AAK-ADA AKU KESAH!!

      0

      0
  2. ila says:

    ~>>gossip bcinta putus… gossip bcinta putus… xtau sampai bila nak abes citer… ;-)

    0

    0
  3. siakap senohong says:

    alaa betahan smpai bile je laa kau ni……aku bg ms tak smpai setahun nasib kau same cm dahlia teck ngn bekas tunang nye tuh….

    0

    0
  4. Rapunzel says:

    Mengaku jelah bercinta…apa susah…nasib baik x guna ayat mcm yusry dgn lisa dulu…”kami sedang menjalani satu perhubungan yg matang”….huh..

    0

    0
  5. lil princes says:

    haiih..im sori to say…sumtime menyampah gak..bila mula2 pokok bergoyang..xda apa2..xda apa2..then..suddenly..bukan kawan biasala…dlm phase mengenali diri la…but maybe realiti org glamor begini la kowt…btw..i/Allah klu dh jodoh…Allah akan permudahkan jalan..amin

    0

    0
  6. woot woot says:

    apa-apa jer la. kejap jer ni…

    0

    0
  7. love jack sparrow says:

    Nanti akan timbul kenyataan “gosip yang mendekatkan diri kami berdua”

    0

    0
  8. Menyampah says:

    Dua2 dari kelante ye..sorry..dua2 sy x minat…

    0

    0
  9. Prince Noob says:

    watever la kfcm dan leuniey

    0

    0
  10. x abis says:

    da naik bosan da psl die org ni…if boleh jgn la over expose sgt…low profile sdh…

    0

    0
  11. hate Leuniey says:

    aku pun x berminat dengan cerita kfcm & leuniey..
    dalam iklan simplysiti tu x de lah cantik sangat biasa je aku tengok..
    cakap je lah kau pun nk tumpang glamor jugak Leuniey oiiiiii..(^_^)

    0

    0
    • model iklan budu cap gajus.... says:

      memang dia xcantik sgt pun.. berangan je lebih dengan muka dia ala2 american next top model dlm iklan simplysiti…kakakakkakahhh…kasut berapa inci lah tu dia pakai dalam iklan tu….

      0

      0
  12. aku says:

    apek???? leuniey??who??????? next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. liza1979 says:

    boringggg…… nak bercita pun kena kaver2.. ntah hape2 ntah!

    0

    0
  14. roti plastic says:

    xpyh la nak kuarkan cite dorang nie…. Ntah sape2 pmpuan ni pastu glamour je lebih… Nk kate penyanyi bukan, pelakon lg lah bukan… Borriinngggg… -.- glamour xpasal2… Klau ko bercinta dgn apex jual ikan pun sape nak kisah?? Masalah perempuan camni…….okbye xminat.

    0

    0
  15. sore eyes says:

    Glamour tak bawak kemana dik….. Klau ada pencapaian baru org duk sanjung… Tp setakat muka cantik tp apa pun takda sorry lah ye…. Balik rumah maaan budu je….kakakakakaka….

    0

    0
  16. kuih lepat ubi says:

    Tak lama ni…..apex tu jantan mulut manis… Berjaga2 la… Xlama lagi sama naaib dgn harmelia n dalia teck…. Xpe2 pergi happy2 dulu… Ni stok main je ni…eeeiiii geli aku…perempuan ke berapa ntah ko nie… Bekas2 org…

    0

    0
  17. dyna says:

    bersedia untuk di tinggalkan….kahkahkahkah

    0

    0
  18. saya orang biasa jer.. says:

    pendapat saya jer…kalau berkawan or kahwin dengan orang fofular ni…anytime jer boleh tinggal kena cerai…siap sedia jer la….

    0

    0
  19. tokbomohseksi says:

    mengikut ramalan aku..dorg ni sepadan mcm kelapa di tetak 10..

    0

    0
  20. cina kopuik says:

    mcm la hensem sgt mamat ni…mcm nepal je !!suara kepit lak tu.. baik ko kapel dgn hans isaac lagi bagus..

    0

    0
  21. ntah ape2 ntah~~~ says:

    WEY APEX, LU KASI JAGA ITU PINTU GOL BETOL2 SAJA BOLE KA?????

    0

    0
  22. kukuku says:

    apek…..kurangkan la gosip tu….prestasi ko dah jatuh…apa kata ko fikir cara utk tingkatkan prestasi ko dulu baru bercinta2 ok….jangan la overexposed sgt padahal kerjaya ko hancur pula….media pun satu….

    0

    0
  23. Lisaa says:

    Eiiii abg nara ni over betul kalau bab komen..entry sbelum ni pun ad kata sama cantik sama padan…aiiii nara oi, bukan mereka shaja pasangan yg paling ideal..aku tgk xde ideal mne pun…knowing how khairul fahmi is kan kuakuakua…tah bpe lme leh tahan. Mmg apek ni handal tapi kontroversi byk sgt smpai naik menyampah n leuniey ni nmpak fake, muka fake n cara cakap pun fake. Nara, lepas ni xyah la dok ambik hati org dgn memuji berlebihan. Naik menyampah kami dibuatnya. huhu sekian :)

    0

    0
  24. aku x tahu says:

    muka jantan tapi suara macam pondan…
    hahahah

    0

    0
  25. bobby says:

    alah apek ni klu bkn famous tak ade makne blh dpt merasa pegang tittle “play boya no water” sebab tak akan ade sape yg pandang.masa ssh dlu buruk2 jejari montel tue pun dia terima kau seadanya, bila senang sket mula cari yg seksi, dah btl2 laku terus cari yg up2 tauke butik terus.suka hati kau lah apek…yg penting fake giler muka perempuan ni nampak sgt cucuknya!emma membong, DD, jue muka cun je umur pun lbh krg looney tunes nie jgk…tak lah tegang statik semacam je.

    0

    0
  26. gossip hunger says:

    abg nara, can u pls provide gossips of higher quality. cldnt care much abt this more than frens couple. zzzz……

    0

    0
  27. lady says:

    Bkn nak doakan yg buruk2 tp apek nie blm matang lg sebab tue senang je bertkr2 pasangan…so both of them are totally still in “cinta monyet” stage!tak kemananya ni…lg satu bkn jelous tp pelik tgk muka leuniey nie mmg sempurna ciptaan Tuhan tp pelik sket mcm terlalu tegang.

    0

    0
    • nina says:

      100% BETUL!try tgk artis2 yg seumur dgn dia (walaupun dia bkn artis) model suam2 kuku je…tp serious fake muka.apek kau ni yg ori ramai kat luar tue yg klon jgk kau cari.hurmmm ape2 pun jgn lupa fokus jd goal keeper yg tbaik!

      0

      0
  28. sepupu abg nara says:

    low standard lah cerita camni. tolong tukar lain abg nara… kalau asyik cite psal mamat poyo dgn minah mengaku model ni, tutup je lah blog nii… gossip murahan sgt…. xpasal2 org benci abg nara sekali…. apex org nak sokong ko sbb ko main bola bukan sokong ko dgn cerita2 merepek murahan mcmnie… apex dr ko pilih lunie suara sengau ni, baik ko carik prmpuan cm izara aisyah ke, juliana evans ke… haiyyyoooo… tu pun nak kena ajar ke pex????

    0

    0
  29. kiahpropabaginasihatni says:

    cantik ciptaan Allah. tak payah di adjust2 lagi ye.. terima seadanya…. lagipun awk muda sgt lagi… sayang betul… jangan sebab terlalu obses nak cantik sanggup buat itu ini…kalau betul lelaki tu suka pada kita dia takkan kisah tentang paras rupa, putih kulit atau apa saja… sebaik2 kejadian, adalah kejadian Allah Ta’ala… nak adjust muka tu, bukan buruk sgt muka awk tu…bersyukur je lah… orang bercakap sebab terlalu ketara muka tu….

    0

    0
  30. kawanKFCM says:

    kesian apek…..family leuniey ni banyak tipu muslihat…dia nak gunakan apek sebab family dia dah bankrupt…apek carilah perempuan yg betul2 nak kan ko, bukan nak duit ko je…. jage nama baik ko sbg pemain bola sepak dan maruah tu klau taknak org pandang serong dekat ko…dulu org sanjung ko sbb kejayaan ko..skrg ko main bola pun org kutuk2 kaw2.. jgn senang lupe diri dan riak…kang jd pape org salah kn ko jgk… baik tu biar berpada2… jgn cepat terpedaya dgn muke fake ni…CARIK YG ORIGINAL!!!

    0

    0
    • cikgu cikgi says:

      tapi apek sendiri yg cr masalah….dia tknk jaga maruah sendiri nk buat mcm mana…..

      0

      0
  31. betol ni says:

    hmm muka xasli minah ni..boleh nmpak if org tu ubah ciptaan Allah..mati seksa wooo

    0

    0
  32. Legend says:

    orang kelantan tu..inilah bukti aku bangkang bila ade org kata org2 kelantan ni semua baik2 dan mulia,padahal..sambung sendiri..

    0

    0
    • tutu says:

      ko nk bangkang bangkang je lar…bukti negeri len pn ade gk..pehal ko ngan kelantan plak…nah ade kes kena tggl ngan minah/mamat kelantan ker…
      cam lar anak tok imam semua baik..
      sendiri mau ingt sudaaaaaaaa.a…

      0

      0
      • scandal apex yg ditipu says:

        Kalu dah busuk tu, busuk lah jugak.. patutnya ko nasihat anak jati kelantan dua2 tu si lunie dgn fahmi tu…bukan nak menangkan negeri ko je…memang respect kelantan negeri islam…tp rakyat dia semua perangai mcm ape pulak?hampehhhh kelapa ada la….tu aku ckp, jgn sebab sorang dua buat hal orang pandang lain dekat negeri kelantan….harap paham lah ye…so jangan la smpai org kelantan malu nak mengaku orang kelantan sebab cerita yg takde nilai ni……

        0

        0
  33. cincai says:

    kalau muka dah elok tak payah ler nak dok adjust situ sini…. muda lagi kan??ke ko pikir umur ko dah 40?? tak payah la nak buat muka mengada2 ko tu dalam instagram……ingat orang nak percaya dgn penipuan muka ko???botox yg lebih..perempuan yg tak ada keaslian paras rupa….

    0

    0
  34. somebody says:

    jap..aritue si apex ni didakwa ada kekasih kat UKM..lepas tu kuar citer si leuney ni kata derang dah dalam proses kenal hati budi..siap letak gambar mesra2 gitu..nape leuney..takut abang kena caras ke nanti..siap buat statement gitu biar sume awek2 kat luar tau yg apex ngan ko skrg….taknak kata apa2..we just wait and see..

    0

    0
  35. huhuhu says:

    mcm control ayu jerr

    0

    0
  36. Nyampah aku says:

    Sendiri post gambar sbb nk suh wartawan or blogger buat gossip.Sengaja cari publisiti.Pastu,bila org buat spekulasi,kuar statement “harap jgn kuar gossip tak betul pasal kami”.Puii,gile glamer.Patutnya wartawan or blogger buat bodo je ngan dua ekor ni.Bkn ada nilai berita pun..pastu tgklah ntt,meroyanlah keluarkan gossip sendiri kat twitter,fb or instagram.Lagi sekali,puii,ada aku kesah nk kawan biasa ke kawan luar biasa?

    0

    0
  37. sawi says:

    kalau ko couple dgn apex pun so what???? ramai lg perempuan yg jauh lebih cantik,baik,xkejar popular mcm ko ni…so xkisah lah klau pasni dengar apex carik lain….kalau ko cantik, ada lg pmpuan 100x lebih cantik dr ko…..after 3months apex ckp: sorry la u, kite xserasi bersama….u carik je lah laki lain….mak i xsuka u muka kembong2 ni…hahahahhahahaha…

    0

    0
  38. Dahlia teck kebabo says:

    Ada aku kisahhhhhh?????

    0

    0
  39. Dewa Durjana says:

    inilah namanya orang melayu,bila dia harumkan nma negara korang sembah dia…bila dia jd playboy kamu caci dia….klu dia nak MAKAN berapa rmai pun betina pedulik la….dosa dia tanggung sendri…kamu semua pun tanggung dosa sebab kutuk dia juga…yg pnting dia bkn kacau bini orang pun..kira ok la tue da hensem dan bujang..apalah korang ni !!!!…

    0

    0
    • 2x5 says:

      sebab perangai kau pun macam dia gak kan? bangkai..

      0

      0
    • Paku Karat says:

      betuiiiiii laaaaaa dewa durjana..tapi kesian den tgk si dahlia teck..trus senyap..elia tu makin happy life skang..tggu adik leuiny..tah2..aku pon tak tahu nak eja nama dia ni…hahahhaha

      0

      0
    • sotong bbq says:

      Hahaha…dia menang pun aku takde lah puji2 jakun dekat dia ni….aku kenal dia pun sebab kwn2 aku asik sebut psl dia…tapi skrang xde makne dah… Sket pun xde kuar nama apek lopek tu..hahahaha…minah ni lak orang apa?nama semacam je…AKU BANNED SEMUA BRG2 YG ADA MUKA APEK LOPEK NI….

      0

      0
  40. Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

    bagos macm gini minah jambu suka kalau dh suka dh sayang mangaku sudah tk payah nk sembunyi2 macm artist yg lain tu bila tanye tk mengaku aleh2 je kawin…kalau mengaku nanti konon nanti takot tk jadi kawin….pengakuan apek n mateair dia minah jambu sokong jodoh atau tkde jodoh itu blakang kira yg penting mangaku lov u apekkkkkkkkkk…

    0

    0
    • Raja bangla jambu rindu izwan pilus 24jam mengadap filem Hindustan says:

      bodoh!

      0

      0
    • dumbass! says:

      Ko ni peminat lunie ke? Nampak sgt ko kaum kerabat si lunie. Minah ni sapa… Bkn artis pun, or dah jd artis terkenal tiba2 ada peminat?? Epic! Funny….effin’ funny… Gelak guling2…

      0

      0
  41. sutera pelangi says:

    propa la korang ni..cakap x serupa bikin..dulu wat statement kata xde apa2,x kenal 1 sama lain konon..skg ni apa kes???mmg cakap xleh pakai mamat n minah nih..

    0

    0
  42. Miss Cobra says:

    Aku tengok muka dua org ni aku trus EERRRRrrrkkkkkkkk….(sendawa yg boleh di dgr kat rmh seblah) Next pls!!!!

    0

    0
  43. yaya says:

    semak samun ar apek ni. mmg kaki pompuan pon. jejari runcing elok2 ade nk crik tino lainnn. errrr. da plak nk kawen ngn minah ni, kawen je lewwww, xyah bikin semak lagi

    0

    0
  44. Greetings from Colorado! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a
    look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .
    . Anyhow, superb blog!

    0

    0
  45. VentPiemmen says:

    ?????????????????????????????????????????????????? ???????? Aujourd’hui????sommes????CE?????EST peut-tre???personne????singuliers nanmoins?·??·GOT·?·??????que??effectivement REU?????????????? ?????????????????????????????????????

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????http://www.lacostebyhalfjp.org/????????????????????? ??????????????????????

    ???????????

    ?????????????????6 O.Nited?????????????????????msucles????????1?????????????????? ?????????????????????????? ???????????????????? ?????

    ???http://www.lacostebyhastyjp.org/??????????CO68?zappos.com????848.70??????? ?????????????????

      ?????????MyShliach???shluchim??????????????????????????Tzivos?????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????·??????????????CM???????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????

    0

    0