Written by AbangNara | March 1st, 2016

Johan baru-baru ini telah merangkul lima anugerah di Anugerah MeleTOP yang telah berlangsung Ahad lalu. Anugerah tersebut ialah Top Top Meletop, Radio MeleTOP, Program Radio MeleTOP, Artis Lawak MeleTOP dan Couple MeleTOP. Bagi Abang Nara, Johan memang layak memenangi kesemua anugerah tersebut. Tiada sebarang pertikaian yang perlu diwujudkan. Agak menarik apabila Johan sendiri terkejut apabila namanya dan isteri, Ozlyn diumumkan sebagai pemenang untuk kategori Couple MeleTOP.

couple meletop

Nama-nama lain yang tercalon untuk kategori ini ialah Hanis Zalikha & Hairul Azreen, Nabil Ahmad & Zira, Lisa Surihani & Yury serta Yana Samsudin & Fadzil Zahari. Memang hebat-hebat kesemuanya. Namun ternyata rezeki milik Johan dan Ozlyn. Kata Johan:-

Perkara palaing terkejut pada malam tersebut ialah apabila nama saya dan Ozlyn (isteri) dinobatkan sebagai pemenang Couple MeletOP. Tak pernah terlintas langsung untuk menang anugerah itu memandangkan selebriti yang tercalon semuanya hebat-hebat. berbanding dengan kami. Kalau nak dibandingkan, kami ini selekeh saja tapi tak sangka boleh menang Couple MeleTOP. Terima kasih kepada peminat yang mengundi

couple meletop

Secara jujur, pada pandangan Abang Nara, para peminat mengundi Johan dan Ozlyn kerana suka dan gembira melihat keletah bersahaja pasangan ini yang tak ada cover-cover. Memang apa yang dilihat di laman sosial adalah diri mereka berdua yang sebenar. Kesempoian ini mendekatkan diri Johan dan Ozlyn dengan para peminat. Malah Ozlyn sendiri dilihat mesra dan sering berbalas-balas komen dengan para pengikutnya. Kerana itulah kemenangan menjadi milik mereka. Tahniah Johan dan Ozlyn. Semoga terus sempoi dan terus gila-gila seperti sekarang ini. Sumber Astro Gempak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 responses to Kami Ini Selekeh Saja, Tak Sangka Menang Anugerah Couple MeleTOP – Johan

  1. melati says:

    bagus lah sekurang2 nya anda tak berkawin sesama manusia…jgn contoh Neelofa & Adik nya yg bakal berkawin gan Khizir..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ya Allah….dik jage mulut dik.akak bukan minat kat nelofa poyo tu pon.tp…mulut adik ni lagi teruk dr mulut nelofa n adik die kalau bahasa cam ni yg adik gune.x baik ckp org cam tu.lebih2 lg dye x buat salah pon kat adik.yg bermasalahnye diri nealofa dan adik dye sendiri.tp mulut adik ni…Allah marah cakap kat org cam ni.bertaubat lah dik….ntah2 adik plak nnt kawin ngan khinzir.nauzubillah.

      0

      0
      • Anonymous says:

        anugerah cap ayam. haram aku x tengok pon. takde kredibilti.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Eleh selekeh konon, bini kau pakai henbeg hermes ala2 bikmama kot, selekeh mende? Baju siap beli dari designer luar kot, berapa puluh ribu baju? Acah2 selekeh konon. Tgk atas bawah bini ko pun dah bleh dapat kerete myvi sebijik…

          0

          0
        • Kiah says:

          ya rabbi, rambot tu sis. cicak kalu jatoh habis.
          teros koma…berguling jatoh ke tanah…mati!!!

          0

          0
        • huhuh says:

          baju puloh2 hibu???? mcm tempah kat tukang jahit ah meng cheras je. :

          0

          0
        • malas nk komen says:

          bini ko…hahahahahaha…hahahahahah.aaa ..haaaaahahaktuih!

          0

          0
        • minah jambu terlajak habis says:

          cicai kalau jatoh kt rambot tercacak siak ! emmuah hahaha…lov u johan lov u ozlynn…

          0

          0
      • Cili says:

        wahai melayu, sudah2 lah menyiksa dan mencerca diri. kalau cantik xper gak!

        0

        0
        • Wtf says:

          Anugerah Meletop ni mcm annual dinner company aku je. Siapa ada anugerah cikai. Beso buat pulak anugerah family day Meletop..Nanti si Ashraf Muslim sapu semua awards.

          0

          0
      • Kah says:

        Ya Allah….kak jage mulut kak. Kalau tak, nanti akak pun dua kali lima je dengan melati tu kak. Ya Allah, kakk.

        0

        0
      • Anonymous says:

        saka apa yg masok dlm badan they ols ni woiii???

        0

        0
    • kaklongkeypohchiiii says:

      Betul ni anugerah syok sendiri… balik2 ayda jebat, johan, ac mizal… muka sama muka astro… cantik sgt lah rambut bini ko mcm tu… lels

      0

      0
      • Peah says:

        award syok sendiri. tapi semuanya nmpk lucu.feeling hollywood…level bolywood pon belum tentu jah.

        0

        0
      • Condolences says:

        kesian pulak aku tengok bini dia. dah mcm fashion victim sangat. loser!

        0

        0
      • Kak Kiah Propa says:

        larrr korang ni.. dh nama pn peminat yg undi.. so sapa yg ramai peminat.. confirm dia la menang.. aku x trkejut pn Ayda Jebat tu yg menang.. korang tgk la peminat brani mati dia… pnyer la ramai.. Dato’ AC jgn ckp la… mana2 pegi.. mmg peminat2 dia polo…. so x leh la nk kutuk lelebih… dh peminat yg undi kannnn…..

        0

        0
    • kak nam says:

      rambut tu..hahahaha…mcm terkena kejutan elektrik pencawang TNB aku nengok. hudoh.

      0

      0
    • lalala says:

      ko jeles kan??????buruk perangai ko kan?????

      0

      0
    • nek ta says:

      Dekat ig bgtau kt semua org yg dia puasa yg dia solat berjemaah dia la mak bapak yg pandai didik anak tentang agama semu dia jugak setiap hari jumaat sedekah dekat orang2 masjid. Sampai masak apa harini pun kne bgtau. Kalau semua kebaikan nk bgtau, celah mana keikhlasan kau? Skrg kau sendiri buka aib diri kau tengok jela pakaian kau mcm mana. Isteri kita mencerminkan diri kita. Mostly artis semua hipokrit. Korang semua jgnlah nk jd macai artis sgt.

      0

      0
  2. azreen says:

    Anugerah Syok Sendiri…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    setuju ngan johan… mmg selekeh pon..

    0

    0
  4. Kiah says:

    anugerah hauk….mcm pakaian beragam gitu.

    0

    0
  5. harimau says:

    tak kesah selekeh ke apa…

    tapi ingat perkara wajib..

    ini sedekah masjid sana sini…anak disuruh solat..bercakap solat agama tapi isteri?

    Ingat Rasulullah SAW ada berpesan agar setiap wanita itu dididik dan ditegur dengan penuh kelembutan dan berdedikasi. Nabi SAW mengingatkan kita agar mereka tidak dibiarkan dengan kesilapan dan keingkaran kerana yang demikian akan membawa padah pada si-isteri.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    palaing..hahhaha

    0

    0
  7. awieeehhhhh says:

    ini semua…. 1 2 3…..

    poyoooooooooo!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    muka bini sangat boleh belahhhh…..

    0

    0
  9. lawk nya wei says:

    muka bini mcm minta kasi penampar gitu. hehehe

    0

    0
  10. kentang.bulat says:

    cuma nak cakap bila stalk ig dye semua puji kulit isteri dye.. aku memang nak kulit mcm isteri dye tapi aku bersyukur sekurangnya suami aku berjaya jaga aurat aku walaupun kulit aku belom sampai tahap ploless macam wife johan…even kami tak kaya tapi alhamdulillah tak merempat.. kesian kekadang tgk anak dimarah bila tak solat tapi aurat isteri terang2 an org tengok? siapa isteri kita tu kan menunjukkan siapa suami kamu yg sebenarnya.. mungkin johan dah penah menegur tapi belum sampai cara teguran kepada isteri dye (bersangka baik)..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Biarlah dia mungkin belum sedia lagi nak bertudung. Doakan satu hari nanti.
      Tapi bagi akula…walau free hair tapi dia nampak setia pada suami juga ibu yg baik. Sbb tu Johan sayang sangat
      Tak macam ustajahjadiahgedikgatal yang baru nikah pucuk muda tu. Tudung labuh stokin bagai tunjuk imej muslimah tapi hati mata mulut tetap tak jaga walau masih bersuami tapi curang dengan jantan lain.
      Point aku ialah jangan menilai orang hanya pada luaran saja.

      0

      0
  11. hmmmm says:

    haaaaa..kte org pun heran jugak apesal korg yg menang..tp apa nk heran sgt pun..ko tu org kuat astro..of cos menang..klu ikut kte org punya choice, byk lg couple lain yg lebih layak menang..bini rambut pendek, laki rambut panjang..dh tunggang terbalik dh korg bdua..hmmmm

    0

    0
  12. tutt says:

    johan ok..tp bini x dia…x lahhhhhhh…lebih sudu dr kuah..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ko mmg selekeh.itu semue tahu.masalahnye ko menang sbb ko undi diri sendiri. X yah la buat ala2 terkejut.mmg ko dah tau ko akn menang sbb ko undi diri sendiri.

    Ko cakap pasal agame lebat…nak tunjuk ko alim.tp…bini ko tu x de agame.maknenye ko hipokrit la tunjuk kat ig yg ko cakne pasal agame.

    0

    0
  14. kurafat says:

    artis astro…mesti la…menang kasi pada muka bini yg mcm puaka tu.

    0

    0
  15. mak c kina says:

    dlu time johan bukan siapa2..bini dia ni ok je aku tgk..tp bila kt tv asek muka johan je,bini dia plak yg over..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Bang nara pon agak2 la….nk back up johan pesal.ko dpt duit ke nara oooiiii….dh terang2 die x layak.menyampah gile org tgk.bail lg nabil ngm bini die.x pon hairul n kek nis.

    0

    0
  17. Sam says:

    Haah dulu bini dia macam okay je. Tapi sekarang ni, erm, gaya macam nak jadi retis jugak je?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kalo ko menang imam muda baru boleh terperanjat sakan satu dunia ye jozlynn.. stakat menang aem.. ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. tu je la komen aku..

    0

    0
  19. minah jongket bertepian says:

    poyo je lebih

    0

    0
  20. hase says:

    johan bab agama cakap mcam ok…tapi bini die ya allah…seksi..dulu masa xfemes xde pulak seksi…ni laki da glamer makin seksi aku tgok…bila org tegur ko kat insta..ko melenting..marah peminat…org tegur tak boleh terima….ape punye bini..aku suke johan je sebenarnye…bini die xbrapa lah…le TERtgok betul ke bohong sayang tu pon mcm meluat je tgok bini die tu…mcm over..mana ade johan kat tv…ade je muke die menempel… hahaha !!

    kapel meletop yg aku rase sweet yusry and lisa… <3

    0

    0
  21. dabur says:

    Akhir zaman ni orang yg hina akan diangkat-angkat… Couple kat atas ni salah satu contoh..

    0

    0
  22. . says:

    Anugerah dah mcm org gua.memasing hina menghina.kata melayu penuh dgn budaya.kalu tgk GA atau korea punya lagi penuh tata susila.Meletop meraban.aku tgk sbb nak tgk heli je.tu pun ccepat sngt.

    0

    0
  23. anak nogori says:

    ni suda terbalik bini rambut ala komando cacak2, laki hang rambut bersiput….

    0

    0
  24. Watsoeva says:

    x layak! baik kasi kat yana samsudin&fadzil o lisa&yusry.ramai lagi sweet dr diorg ni.ni bukan couple sweet.couple carca merba!haktuih

    0

    0
  25. pagell says:

    dalam al-quran dah kata janganlah seseorang perempuan menyerupai lelaki begitulah sebaliknya. pasangan ini merupakan contoh terbaik apa yang dimaksudkan dalam al-quran.

    0

    0
  26. layern citah says:

    i rasa anugerah kapal meletop patut zain & che ta dapat..

    0

    0