Written by Bella | October 26th, 2015

Sekitar minggu lepas, timbul khabar angin mengatakan pelawak Zizan Razak sudah meletakkan syarat untuk tidak berlakon bersama Kamal Adli dalam mana-mana produksi.  Beberapa pihak mempercayai Zizan bertindak sedemikian kerana ia ada bersangkut paut dengan perpisahan beliau bersama Emma Maembong.

Mendengar berita itu, Kamal menerusi mStar Online berkata beliau sama sekali tidak mempunyai masalah dengan Zizan tetapi merasa terkejut apabila namanya digugurkan daripada membintangi filem Abang Long Fadil 2 bersama pelawak tersebut.

Saya sendiri keliru apabila timbul cerita-cerita kurang enak tentang kami berdua kerana setahu saya kami tidak pernah bergaduh dan sebagai seorang pelakon saya profesional jika kami digandingkan.

Sekiranya benar nama saya digugurkan daripada membintangi Abang Long Fadil kerana dia enggan kami bergandingan saya rasa ia tindakan kebudak-budakkan dan apa salah saya sehingga ingin menutup periuk nasi saya?

Tambah Kamal, Zizan seharusnya tidak mencampurkan soal peribadi bersama kerja jika benar beliau tidak mahu bergandingan dengan Kamal hanya kerana merasa cemburu dengan hubungan rapat beliau dan Emma sekarang. Bak kata orang perkara yang lepas jangan lagi dikenang, Zizan harus teruskan kehidupan.

Dia lebih tahu dan tidak sepatutnya menyalahkan saya. Perkara yang sudah berlalu buat apa lagi dikenang, tolonglah ‘move on!

Setakat ini Zizan juga tidak tampil memberikan penjelasan adakah benar beliau membuat keputusan begitu. Jika ya, mungkin ia sedikit tidak profesional dan beliau seharusnya sudah boleh tinggalkan kenangan lama bersama Emma. Bukan ke Zizan mengakui bakal berkahwin?

Sumber Berita: mStar Online

20 responses to Kamal Adli Nafi Ada Masalah Dengan Zizan Razak

  1. lizsa says:

    Kenapa perlu begitu?

    0

    0
  2. hurmm says:

    betul ke? atau wartawan ni suka laga2kan org sbb ada jer jenis wartawan camni.. bab jadi firestone kan main lagi…

    0

    0
  3. senget sangat kannnn says:

    ala kamal…ko tu bukan nye bagus sngt…
    n kalau dah pelakon utama x selesa nak belakon ngan jantan jenis menipu (dulu ckp takda pape ngan emma…tup tup bercinta lak)…so hak die la..
    profesional x profesional…takde die pancung time dah berlaku pergambaran..
    majikan pn x akan amik kalau org yg diinterview tu ada jenis bermasalah n ada kemungkinan akan wat masalah ngan team members yg ada skrng…

    sile la pegi jilat ketiak emma maembong ko tu…

    0

    0
  4. amir says:

    ta payah nak sentapla kamal oiiii. ko sailang kawan punya ex ni lah makanan dia. takkan ko expect dia belanja ko teh tarik plak. booooo…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ni bkn soal sialang x sailang bro…dl si zizan y beriye ckp nk kawen bagai..tuk ape??nk sakitkan hati emma??so,bl emma baik dgn kamal nk sentap pulak zizan ni…kkdg org laki ni mmg ssh nk ngaku kesalahan diri sndri…tnye diri sndri laa nape emma xnk dgn zizan….msti ade sbb kan??cam ko pun bl ade awek buat dek je x reti nk hargai awek ko…bl member ko amik berat psl awek ko for sure laa awek ko tu akn lari kat kwn baik ko…so,ko nk ckp kwn baik ko tu sailang awek ko??diri sndri y salah x nmpk nk slhkn org…aku rmai jmpe jntn poyo cam zizan ni…bl awek lari dgn kwn sndri tau pulak nk meroyan bl ade xnk hargai…

      0

      0
      • bro says:

        Ummm… Elok la…. Mcm xde pompuan lain… Org tu tgh ade masalah ko masuk…. Amik kesempatan…. Yg pompuan plak kwn baik bf jgklaaa tempat nk sandar bahu….. Belum putus lg dah amik kat airport tanpa pengetahuan zizan…. Npk sgt sailang……. Zizan ckp nk kawen masa diorang dah putus…. Masa emma dah main sandar2 kat bahu kamal……

        0

        0
        • Anonymous says:

          Hbs mse sandar kt bahu zizan, zizan lg x hbs2 bagi bahu utk sandaran bnykkk betina2 lain. Itupn x psti smaada bg bahu je? Kot2 bg lebih spe tahu? Msti ade sbb kenpa emma dh fed up..Pstu bkn nk gigih prbaiki,tup2 umum khwin, lg la kml tu lbh mudah nk rapat ngn emma. Suda la mgkn ade hikmah prkara ni.

          0

          0
  5. ................. says:

    artis dan wartawan tak dapat di pisahkan sbb tanpa wartawan buat gosip dan cerita macam2x tak dapat lah nak lariskan sesuatu filem atau iklan dan menaikan populariti sesorang artis, contoh isu kamal kna tampar emma itu ternyata itu cuma iklan utk air est cola,tapi dah jadi viral di laman sosial atau dimana2x sampai org mengutuk emma mcm2x tanpa usul periksa tapi dalam masa yg sama itu cuma video utk memperkenalkan air tersebut je, tak payah nk gaduh nak mengutuk org wahai hamba allah semua.mungkin ini untuk naikan popular zizan atau pun filem yg akan dtg kita tak tahu kita tunggu je,

    0

    0
  6. Jemah says:

    Cop cop! Even kau digugurkan pun, Tak kan lah zizan ada hak nk gugurkan kau kot? of coz le pihak produksi yg buat keputusan, so salah produksi le, Tak kan lah zizan desak diorg nk gugurkan kau kot tp cara kau ckp kan, mcm zizan yg tendang kau sebab zizan tak move on? Kata tak ada masalah apa2 dengan zizan, Lol, fening lah!

    0

    0
  7. sara says:

    Lol… Bgs ape…. Kau berlakon ngan zizan dulu pon mcm ayam ngan itik… Xbes… Kau xsesuai ngan zizan… Ko x klakar… Cam kayu… Oooppss!!..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko pndai berlakon sngy ke nak ckp org camtu…kalo diorg berlakon cam ayam ngan itik camne diorg bleh popular…ko yg x popular diam2 dahla…wat tmbh dosa je kutuk org

      0

      0
  8. bedah says:

    Aku rase… Sbb dia nk move on la dio xnk jumpa kau ngan emma lg dah…. Tauuu…. Kalau dia x move on… Dia g carik kau….

    0

    0
  9. Tahi cicak says:

    Eh Kmal,bukn ke dlu msa ko clash ngn intan tu..ye2 ko nk pjuk dia blik.xkn ko x blh rsa pe yg zizan rsa kot?sdap2 suh org move on.ko dh amik mkwe kmbung dia,blh suh org move on.cbe someone plkon brcinta ngn intan..aku grenti ko trus jd unprofesional.ckp pki otak bkn pki usus.psal kmbung ni pn nk pjg kn story.bingai..

    0

    0
  10. Btol ke ni? says:

    Bkn da putus ke zizan ngn emma?bru die g kt c kamal ni?

    0

    0
    • kamal adli perasan hensem says:

      time x putus tu dah ON cucuk jarum…
      sbb z n kembung ngah ada masalah..

      tu yg dapat skrng tu

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Aku tak fhm dgn kamal ni, buat kenyataan mcm suci kata takde mslh dgn zizan, lps tu burukkan pula zizan. Kalau tak dpt job takyah lah naj burukkan org. Move on lah kamal. Jgn asyik nak salahkan org. Nmpk sgt hati busuk bila suka salahkan org

    0

    0
  12. theDiva says:

    Hek eleh kamal. Dulu waktu kau baru putus ngan intan frust menonggeng. Itu kira nasib intan tak buat kau macam mana emma buat kat zizan. Buatnya time kau frust dia pergi kahwin ngan mamat lain. Aku tasa kau dah mati bunuh diri. Come on la zzan baru putus ngan emma belum sempat move on lagi kau dah sailang apahal ?!

    Lama dah aku perghati kau ni kamal

    0

    0
  13. Nenek says:

    Tapi dah terbukti la zizan lagi bagus dari kau, kalau tak kenapa diaoeang nak buang kau bukan zizan. In your face.

    0

    0