Written by Bella | October 19th, 2015

Sering dilabelkan sebagai pasangan yang cukup mesra dan sepadan bersama, peminat terkejut apabila timbul khabar angin bahawa Emma Maembong telah menampar Kamal Adli  semasa mereka sedang bersiar-siar di sebuah taman rekreasi di ibu kota baru-baru ini.

Menurut beberapa sumber, Emma bertindak sedemikian kerana merasa cemburu apabila Kamal sedang asyik memerhatikan seorang gadis berhampiran mereka.

Nyata Kamal memang tidak menyangka Emma akan bertindak sebegitu dan turut tergamam kerana sebelum itu mereka tampak sungguh bahagia berjalan berdua-duan.

Enggan mengakui mereka sedang bercinta, berita ini seakan memberikan gambaran mereka  merupakan pasangan kekasih, iyalah jika tidak mempunyai sebarang hubungan takkanlah Emma sungguh beremosi ketika Kamal perhatikan gadis berkenaan.

Walaubagaimanapun, Kamal tidak mahu memberikan komen lanjut mengenai gosip ini dan Emma juga gagal dihubungi oleh pihak media.

Ermm apa yang terjadi sebenarnya eh? Ataupun ini merupakan promo  untuk drama mereka?

Sumber Berita: Harian Metro

25 responses to Kamal Adli Ditampar Oleh Emma Maembong Kerana Cemburu?

  1. nok gebuzzz says:

    kate x d ape2….tapi siap tampor bagai,jeles pon agak2 la smpi nak lempang kat kawasan org ramai…mmg budak2 x matang la si emma ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Lakonan je pun…Utk iklan ke drama x silap..Ada gambar dorang dlm set pnggambaran, msng2 pakai baju yg sama ngn dlm video tu….

      0

      0
  2. bedah says:

    Dia datang dengan lenggang lenggoknya…. Dia datang dengan senyum simpulnyaaaa….. Paaaaaaaaaannnggg sebijikkkk…….

    0

    0
  3. Anonymous says:

    gimmik…promote drama terbaru

    0

    0
  4. lara alana says:

    hell lo, orang takmahu ambik tau la pasal maembong melambung ni. publisiti murahan je yang buat maembong ni femes. tuu kamal adli yg org tak kenal pun dah jadi kenal disebabkan maembong. ekk !

    0

    0
  5. intan ladiana says:

    rimas la hoi cite dorang ni….gimik ke betul2 bukan coobaan ke tetap la memualkan! dah tak ada cara lain ke nak kasi up dalam industry seni ni? bila panggil RETIS kang marah pulak….cuba buat benda/keje yang berfaedah sikit…

    0

    0
  6. dak_ani says:

    Alaaa gimik je tu..bukan dieorg berlakon 1 drama untuk slot Hypp Tv ke??? Propaa sangat.. JDP(Jodoh Sebelah Pintu)

    0

    0
  7. kak piah says:

    Alahai dating lagi citer artis makin suam kuku mu kuku ku jua ni… tak nak tau dah kisah dia niiiii

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Budak-budak. Biar la. Nnt dah matang sikit xdenya buat gitu lg. Org yg matang dan nak berkeluarga pandai uruskn dirinya. Kapel ni msh lg level budak form 3

    0

    0
  9. anon says:

    dua dua busukkk..lol

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Rs dah muak dgn propa2 mcm ni. Nmpk sgt mcm nak popular cpt. Rs mcm bodoh je diaorg ni buat propa mcm ni

    0

    0
  11. Didiyaya says:

    Aku rse bkn propa la. Pasal melodi dh kol kamal adli tp kamal pn jwb dia mcm xsgka ade org nmpk la, bnda xde pape la, xprlu digembar gembur la, dia jwb pn mcm nk elak2. Xde plk dia ckp tu shooting drama ke ape..

    0

    0
    • Anonymous says:

      you’re so naive dear…tgok cara rakam pun tau..kamal tu kan pelakon so dia tau la cara nk cover..

      0

      0
  12. nyonya says:

    percayalah…drama je nh. takkanlah kamal adli smpi terbongkok kene penampar tangan kecik emma. ak kene penampar cikgu sekolah rendah dulu2x pon xder smpi terbongkok ke belakang. itu lakonan.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Kalo betul promo drama whatever sesaja buat dosa kering mereka2 di atas… hehehe

    0

    0
  14. lin says:

    nampak sangat propa..coz camera yg rakamkan tu lawa sangat gambar/video nya..gimmick je..percayalahh

    0

    0
  15. Anonymous says:

    lakonan je kot…atau pun tampar2 manja/gurauan dari kekasih kpd kekasih…ermmm
    chill!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    emma nampak busuk

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Artis yg terlibat jg seeloknya tdk mendedahkan diri kpd umpatan org.

    0

    0
  18. Zzz says:

    Mmg utk shooting estcola.

    0

    0
  19. mina says:

    ghahahahha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Tak salah nak promosi drama atau filem tp nmpk mcm poyo je mcm tu. Nmpk mcm nak promosi hubungan sendiri kpd org ramai. Org yg tgk pun blh rs menyampah.bila keluar tv mmg lah org akan tgk

    0

    0
  21. areef says:

    ???????wrong

    0

    0