Written by AbangNara | September 2nd, 2014

Mungkinkah Kamal Adli berpura-pura terkejut dan terkesima apabila kekasihnya, Intan Ladyana mengumumkan yang hubungan mereka berdua sudah hancur berkecai baru-baru ini? Tidak diketahui apa motif Kamal Adli buat-buat tidak tahu dan terkejut, namun pasti pelakon kacak ini ada sebabnya tersendiri. Ini kerana menurut Intan Ladyana, keputusan untuk berpisah diambil selepas mereka berdua berbincang sesama sendiri. Bukannya tiba-tiba putus seperti tali yang dipotong dengan pisau tajam.
kamal intanWalaupun sudah tiada apa-apa hubungan lagi, Kamal Adli nampaknya masih tidak dapat melupakan Intan Ladyana apabila memuatnaik gambar mereka berdua menerusi akaun Instagram miliknya. Iyerlah, bercinta bertahun-tahun. Takkanlah memori itu boleh dipadam begitu sahaja. Abang Nara faham perasaan Kamal Adli. Kata Intan Ladyana:-

Bohonglah kalau dia kata tidak tahu dan terkejut dengan kenyataan saya bahawa hubungan kami sudah putus itu. Ini kerana tidak mungkin saya buat keputusan ini sendiri atau sengaja berlalu pergi begitu sahaja tanpa berbincang dahulu. Saya dah malas nak besar-besarkan cerita ini lagi dan saya harap kami masing-masing boleh mulakan hidup baru.

Buat apa saya jumpa dia untuk berbincang sebab hubungan kami memang sudah berakhir dan tiada apa nak dibincangkan lagi. Saya tidak tahu dia muat naik gambar apa kerana saya sudah tidak follow laman sosial dia, dan dia juga tidak follow saya. Bagi saya itu hak dia untuk memuat naik apa juga gambar yang diinginkan.

kamal intanBuat Kamal Adli, lupakanlah sahaja Intan Ladyana. Memang sudah tertulis anda berdua tiada jodoh. Jangan dikenang barang yang sudah lepas. Move on. Carilah awek baru. Kali ini jangan bercinta lama-lama. Kalau dah berkenan, terus masuk meminang. Buat Intan Ladyana, jom kita berkenalan? Hehehe. (matilah kalau wife Abang Nara baca nie). Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to Kamal Adli Bohong Kalau Dia Kata Tak Tahu Kami Putus – Intan Ladyana

  1. Melati says:

    Elok lah tinggal kan si Kamal tu..baca Berita pun tergagap2 jer..

    0

    0
    • blurkk says:

      hrmm.. wawa jenal tu walaupun sorok2 tapi at least kawin juga la siap dah beranak.. ni dok pung pang macam sweet couple, last2 clash macam budak2, tak profesional sorang cakap clash sorang cakap tak tau.. apa2 je la labuuu

      0

      0
      • key Pop says:

        wawa jenal anak dia comel gila u..

        aku rasa klu wawa jenal msh single kn, kompom watak armel ecah tu dia dpt..sesssssssssuuuuuuuuuuuai u..

        0

        0
    • olga olgi says:

      alaaa..elok la klu kamal pn move on je… intan dh kertu… hoho.. rmi lg gadis muda2..yg comel2…cthnyeeee…ayda jebat… :D

      0

      0
  2. ina says:

    Ni nk jd mcm kes nelydia dgn pekin la ni.. Kjap yg ni kta putus pastu yg tu lak kta msih bsama.. Sampai muak org bca sbb cite sama jer.. Klu dh putus tu tanda xde jodo la xyah nk pnjg2 crita… Klu rase syg lg pujuk la tpi xyah asyik nk canang mcm2 kt media.. Kjap on off..

    0

    0
    • kau ni yg hilang ingatan says:

      kau ni kalau nak bagi contoh betul tak apa… ini bagi contoh salah…. pergi hantuk kat dinding… pekin bercinta dengan kakaknya namanya UQASHA… bukan NELYDIA. Ada paham?? xpasai2..buruk nama nelydia..ish..ish..

      0

      0
      • ina says:

        Alahai overnya ko ni.. Ko adik brdik dia ke.. Salah nma.. Bkn sengaja.. Mcm la ko x pnah salah sebut.. Ko kalu salah sebut nma org hantuk kpala kt dinding jgk ker?? Mesti skrg ko dh giler.. Over..

        0

        0
        • Puiii says:

          LOL, dah salah orang tegur..dah tegur sentap pula..
          Ko nak bash orang lain (walaupun retis) takpe pulak..orang bash balik info ko silap ko emo.
          wakakaa…

          0

          0
    • kambing hitam says:

      nelydia ke uqasha yg putus dgn pekin???

      0

      0
      • ina says:

        To puii.. Ko tgk la dia tegur cmne!! Smpai suh hantuk2 kpala kt dinding.. Sape yg sentap?? Salah nma je antara kakak n adik.. Bkn aku sibuk misha omar ke dayang nur faezah ke.. Ni emo smpai smpai suh hantuk2 dinding!! Mcm aku komen kedia plak.. Org klu tegur baik.. Aku pn bls baik..

        0

        0
        • Puiii says:

          Salah reply kt port org lain pulak si Ina ni…
          dah2la emo tu. Dia suruh je .. jgn g buat pulak.. ni sentap lebih2 ni dah kenapa, mcm ko pulak yg putus cinta.kehkeh

          0

          0
        • Puiii says:

          Kehkeh..dah salah port pulak ko reply ni ina..
          dah dah la kau emo sgt ni kenapa, dia suruh hantuk kepala dlm dunia maya je pon…muka ko pn dia x kenal jgn ko g hantuk betul2 pulak. Bw betenang ye kak long…

          0

          0
        • hahha says:

          hahaha kau ni lawak… okay kalau macam tepuk tangan kat dahi aje la… jangan sedih ya anak manja…hahahahaha

          0

          0
  3. fairus b sulaiman says:

    off topic ..pergh .. tgok gambo kat atas tu .. boleh tahan gak tetek intan ladyana ni … rugi kamal adli

    slalu kalau kes mcam ni . ni mesti kes kamal adli main kayu 3 ni ..

    0

    0
  4. ady wijaya saputra gila kat aku! says:

    nelydia bkn dgn pekin daaaa…pekin tu couple dgn kakak nelydia si uqasha tu…ape daaaaa…si nelydia kn couple dgn si Qi razali yg ex bf yuna tu

    0

    0
  5. adnan sempit says:

    kenapa mama buat papa macam nie?…… hukhuk

    0

    0
  6. skudiver88 says:

    kenape ek ble da clash je unfollow fb, instagram, block twitter??wlupun dah clash berkawan jela mcm biase…kui3

    0

    0
  7. BaraNara says:

    Haha ni sebab stewardess mas tu ke?

    0

    0
  8. hari tu ade bace gossip, konon si kamal ni tengah rapat dengan pelakon dari seberang, keluar bagai tayangan die orang sedang becuti ke pulau, tapi pompuan tu sekarang dah kahwin dengan lelaki lain, beda agama kot

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    intan tu dah lama menunggu,kamal yg lembab..bila org tu mintak putus x boleh terima kenyataan….poyo jer ni

    0

    0
  10. sempoi says:

    org pompuan klu dh mmg tak ade hati kat kita,buat laa camne pun mmg tak jalan..dah2 laa tu kamal oii…tak yah nk meroyan sgt…buat relek suda..dh tak daa jodoh..terima jelaa…mmg laa org kate cinta pertama ssh nk lupa..tp smpai bl ko nk camni..come on laa..life must go on..buktikan kat die y ko pun boleh bahagia bl tak bersama die..aku dl pun penah gak putus lg sakit oo..awek aku ttb bertunang ngn org lain..dh laa time tu study kat ovrc,igt kan blek cuti nk bincang ngn fmly and then nk bertunang skali tgk die dh nk bertunang..nak buat camne..tak de jodoh..cinta dh lme berbelas thn..urmm…so skrg ni aku bahagia ngn hidup aku..

    0

    0
    • paparazi says:

      ha udah tu apa pulak citenya? ex makwe ko tu kawin tak dengan tunangnya tu? dah dapat anak tak? then ko pulak apa cite? untill now single frust menonggeng ke apa? cite ler sampai habis..

      0

      0
      • shh says:

        hahahahaha! paparazi kau bahagian kan!! siap nk tau sampai habis. hahaahaaa

        0

        0
      • erikahbudu says:

        betul2.. ape ending dia? ko jadi pilot..pastu terjumpe xgf yang tetiba tak jadi kawen.. pastu plan kawen lari.. heh boleh bikin Cinta 800%

        0

        0
      • sempoi says:

        mmg sesuai laa dgn nme ko paparazi..nk tau pulak smpai abis citer aku..hahaha..for ur info aku dh kawen..my wife seorg doktor..so??apo laei ko nk aku citer??frust tu sekejap je..lme2 ok laa tu..

        0

        0
    • azra88 says:

      Diorang ni bukan cinta pandang pertama dahh Cik sempoi woii~~ Si Intan ni dulu bercinta dgn Kevin Zahri & Kamal ni pulak pernah bercinta dgn wife nya Zahiril Adzim tu. Tapi tu lah kan… Kalau mmg dah takda jodoh tu, nak buat mcm mana dahh. Nak tak nak, kena terima je la.

      0

      0
  11. nr says:

    kita hnya manusia biasa….biar pun pahit untk diterima…hidup mesti diteruskan jugak hmmmmmmm……….sapelah kita….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    intan ladyana lagi cantik daripada ayda jebat…..just my opinion

    0

    0
  13. mak non says:

    Dah dah la tu…..dh jdi trend artis2 ni…segalenye nk di cerite..

    0

    0
  14. mak non says:

    X glemer mane pun diaorg ni so x yah amek tau la

    0

    0
  15. jiji says:

    go go intan. saya sokong awak. saya pompuan n umo lebih kurang paham sangat perasaan bila setia bertahun tahun end up laki takde apa apa tindakan. pompuan ni mostly setia n wpun tak cakap, jauh di sudut ati, harap laki kita meminang n jadikan kita isteri. pompuan takleh watpe. yang meminang is lelaki. so lelaki kena make a move. takkan nak paksa. tapi kalau bertahun simpan as gf, maknanya laki tu tak cukup sayang nak angkat kita sbg isteri. so nak tunggu apa, move on jela. pasrah….

    0

    0
  16. memang says:

    memang lelaki ni anggap bila bercinta lama2… kita dah terlalu sayangkan mereka…. kau ingat perempuan tak tawar hati ker? percayalah orang lelaki bila berada di zon selesa (dah couple bertahun2)… dia jarang pujuk bila kita merajuk, jarang nak call dan mesej macam dulu, jarang nak wish hari istimewa, jarang nak berikan hadiah…. sebab dia dah rasa selesa sangat2… akhir sekali aku tinggal dia. itupun sebulan selepas putus baru dia pujuk merayu bagai sebab dia ingat aku main- main… tapi bagi aku…. kalau malas nak hargai… baik tak payah la… baik skrg aku kawen dgn laki aku bercinta lpas kawen..lagi indah..gitu..hihi

    0

    0
  17. bibirmu bibirku jua says:

    Sayang kamal adli ketat-ketat.

    0

    0