Written by AbangNara | August 19th, 2009

Walaupon bini cun melecun seksi tak hengat, tapi kalau ade awek kat depan mestilah nak kena tengok kan. Mana boleh dilepaskan. Hai, kalau dah lelaki. Takpelah, kita layan ajelah untuk gelak-gelak..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

263 responses to Kalau dah Lelaki tu..

  1. eclipse says:

    nama pon lki..

    0
    0
    • tOmEii says:

      uuhhu tau xpe…mata kernjang,,,hahahha

      0
      0
    • 21 says:

      haiya beckham…

      0
      0
    • eclipse says:

      kelakar dialog nara bt…hehehe…

      0
      0
      • violet says:

        hahaha..
        tw xper..
        tersenyum aku bc
        seb bek bos aku xnmpk..
        huhu

        0
        0
        • syamiza says:

          heheheh…kelakar arrr… lawak ni… gatai beckham ni….
          nanti kena bekam lintah baru tau……

          0
          0
      • aries_april says:

        cam eclipse gak….
        :-)

        0
        0
        • Jojio says:

          Rezeki depan mata….hihihi

          0
          0
        • [email protected] says:

          mmg kelakor..pandai plak dorang speaking malay ek…bahasa pasar pun malatopzzz…kui kui kui

          0
          0
        • pooh gurl says:

          klu semua tu rezeki…benda lain xpernah un nak ckp rezeki?

          0
          0
    • papabaik.. says:

      asyik mkn lauk same je, nk jgk rase lauk
      lain.. hhehehehe

      0
      0
      • rezab says:

        x kebulur cam kat afrika tu pon dah kira baik…da dapat lauk best nak lauk len plak…syukur je la ngan ape yg ade 0okeh…

        0
        0
  2. kuntilanak says:

    hhuhu mata tengok len…wlupun ada isteri sblh..

    0
    0
  3. aries_april says:

    lelaki oh lelaki…
    :-)

    0
    0
    • eclipse says:

      harap [email protected]@tng kita x cmni…
      tp dh nama pon org laki aries..
      xbyk…sket pon pndg gak…huh!

      0
      0
      • aries_april says:

        mn da orng x pndng orng…
        kita pn orng lalu dpn kira …
        trbeliak biji mata…
        :-)

        0
        0
        • tOmEii says:

          haha tul2 so kna b’hati2 lenx kalu pompuan sekc lalu dpn tutupla mata [email protected] anda yea…haahah
          kalu diorg nk tgk jgk kc tumbk itu mata…hahahha

          0
          0
        • aries_april says:

          klau aries…
          biar ja…
          coz….
          aries pn sma naik ja nengok orng….
          :-)

          0
          0
  4. tOmEii says:

    hahaah lwak la kak nara tlis cmtu…
    skit pert dennn
    org laki ni memg pntng nmpk pompuan sekc cket….
    alhmdllh mjur laki aq xcmtu…kui3x
    kna jd queen control skli skla…hahaha

    0
    0
  5. mysexyheart says:

    haha

    0
    0
  6. embun says:

    2le pandang lg..
    dah kna mrah ngan bini…

    0
    0
  7. eclipse says:

    ape ssh…klu laki tgk ppuan seksi..
    kite yg ppuan ney pon pndg la laki2 yg encem…hehehe…
    biar terbkr lak ati dorg…huhu..

    0
    0
  8. asparagus says:

    1st

    0
    0
  9. asparagus says:

    thanks…huhuhu

    0
    0
  10. Rakyat Amerika says:

    hemmm…

    0
    0
  11. asparagus says:

    ehehhe…aku saje la…ko igt aku 3suku per..ish2…
    ko pose x makan ek….?

    0
    0
  12. Penari Poco2 says:

    alahai…tayangan free…saper xnak…

    0
    0
  13. violet says:

    slmt kuarkan skrg..
    blm bln pose..
    law dh pose..
    kureng pahala…
    huhu

    bini dh cntik pn tgk gal laen..
    pelik tol.
    lelaki la kan…
    huhu

    0
    0
  14. Jojio says:

    Ari tu masa aku mandi kat Pangkor pun ramai pandang aku…6 pek lagi….hihihi

    0
    0
  15. refelsia says:

    hehehehehe……funnylah joke dia kena pula tu dengan picturenya….. ala sekadar lihat tapi di hati yang amat penting, janganlah sampai tengok tak respect orang yang di sayang tu namanya nak cari penyakit gaduh hehehehe

    0
    0
  16. asparagus says:

    aku rase becham nak gigit jer… hahahha

    0
    0
  17. asparagus says:

    gigt bontot la…wat x tau plak….huhuhu

    0
    0
    • tOmEii says:

      knp plak die nk gigit…
      lapor ker…huhu

      0
      0
    • violet says:

      siot je
      tgh ari wat lwk

      ceh pdhal pk laen…
      cvr line eg..
      huhuhu

      0
      0
    • [email protected] says:

      wahhhh ko asparagus..baguih ler…straight to the forward….

      0
      0
    • aspalela says:

      encik aspa nie,pndi2 je nk gigit tuh.

      0
      0
  18. pim says:

    hahaha…kelakar le…

    0
    0
  19. Delimasaraa says:

    aduhai, bersinr mata

    0
    0
    • violet says:

      wah dpt MAKANAN besh ke..
      huhu

      0
      0
    • aries_april says:

      ko pose ke tk hari ni sara?

      0
      0
    • tOmEii says:

      oh ye…saraa terpikt ke…hahahah

      0
      0
    • [email protected] says:

      kg pun terguling2 dah ni kat lantai….kalo ler satu kg baca ni gerenti dorang pun tak tdo siang mlm teringat kata2 beckham n V.

      0
      0
  20. asparagus says:

    mana aspalela nih….? kate nak jumpe kat kelate

    0
    0
  21. violet says:

    lelaki2 sekalian..

    g cuci mate.
    t dh pose xlh lak..
    kih kih

    0
    0
  22. asparagus says:

    wah…hai aspalela..muncul gak u nih…..ohhhhh

    0
    0
  23. awekmas says:

    wawawa…kurang pahala tgk nie

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      no hal..minggu depan baru tutup mata./…be4 bulan baik ni, hbskan dulu tgk menda2 yg bersinar mata tu, nt takleh tgk dahhhhh..okey kwn2…

      0
      0
  24. asparagus says:

    owh….aspalela ku…. heheheh

    0
    0
  25. [email protected] says:

    yg tak tahan mata beck tu usha semacam jer kat bumper minah tu….geram sgt tu….mmg sesuai ler kuat tanduk dgn ekor devil…nama pun dah beckham…suka tgk back jer ler…

    0
    0
  26. [email protected] says:

    ni siri jejak kasih asparagus dgn aspalela plak ker?

    layan je lah

    0
    0
    • tOmEii says:

      huhu tul2 tau xpe…
      dh lme xberjmp la tue….
      aspalela tu mrjuk dl cz asparagus bt cm beckhm kt ats tue…haahahahah

      0
      0
  27. awekmas says:

    sexy diorg ni ye…sexy lg i n u al kan hehehe..baik u al puji diri sendiri dr tgk diorg ni..

    0
    0
  28. [email protected] says:

    yeye…dah nak pose dah….budak opis kg plan nak g terawih reramai kat masjid wilayah jln duta…

    0
    0
  29. asparagus says:

    u all jgn jeles….ek

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      tak jeles, cuma yg boleh i cakap :- “kalau dh lelaki tu……………..”

      dan

      ” asam di darat ikan dilaut, di BN jua bertemu..”

      0
      0
  30. dhnyer bodi poshkan cam papan plywood….pluk pon x rase aper…so trpkselah pndang bodi org laen,,,,,

    0
    0
  31. Jojio says:

    Rezeki jangan di tolak, musuh jangan dicari….hihihi

    0
    0
  32. awekmas says:

    ala aspalela n asparagus..kalo u al nak bercinta p la tempat lain…i tgh sedih ni…fobia lak tgk org berkasih kasihan ni warghhhh

    0
    0
  33. asparagus says:

    terpisah kerna terpaksa…….owhhhh aspalela…. jgn biar ku terluka….

    0
    0
  34. aries_april says:

    anak lembu anak kambing..
    senyum meleret pada si anak dara…
    andai 1 hari kak nara nak bt gathering…
    rasa2x kat mana kita nak jumpa?

    0
    0
  35. asparagus says:

    genting highland….sejuk baru sedap..

    0
    0
  36. Penari Poco2 says:

    Nasib baik pic calon2 gadis melayu x sampai tahap camnie…huhuhu…

    0
    0
  37. ANneDeSilva says:

    ahai kawan..
    kenyang makan..
    ngantokk..

    0
    0
  38. asparagus says:

    aspalela…nnt i nk ajak u diner, bleh…?
    malam ni…?
    kat KL tower…?
    8pm…i pakai baju putih…serta vice kot….

    0
    0
  39. awekmas says:

    nama pon org laki kan…actuali laki ni kalo kita x layanx menjadi…x kira le diorg ni alim ke x…suami org ke x..yg penting kalo ari2 usha mana x bergetar iman memasing

    0
    0
  40. abu says:

    aku ni lelaki,aku pun terasa nak tgk jugak apa yg beckham tgk tu..mmg laki mcm tu la..kira normal la tu..
    dah mmg pmpuan ni diciptakan cantik pada mata lelaki..
    jgn salahkan kami jika kami tgk..sbb kaum perempuan sendiri yg mendedahkan kecantikan dieorg..
    tak salah kalo aku katakan sebagai gangguan seksual kepada lelaki..huhu

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      ader ker…???

      0
      0
      • aries_april says:

        yup…
        tu aries skong abu…
        tpi xsmua la gitu…
        ada gak laki yg ok…
        :-)
        tpi xleh salahkan kaum laki ja…
        pompuan ni pn sama gak.

        0
        0
    • tOmEii says:

      huhu tul2 aq pompuan tp aq stju ngn ko…
      so org pompuan xleh sekc2 nnti msk bn kna ktuk cm gdis mlyu…haahhaah

      0
      0
    • violet says:

      slh gal tu la kan..
      sape swh tyg free…
      kan sume dh tgk…

      yg llki pn…
      jg mata ye….
      huhu

      0
      0
      • aries_april says:

        2×5
        5×2

        0
        0
        • abu says:

          tu la..seksa juga jadi kaum laki..kami kena tahan daripada melihat benda2 yg seksi mcm tu walapun kami suka tengok..kami mintak tolong sgt drp kaum hawa supaya membantu kami dgn cara menutup aurat anda…
          Akhir kata,perempuan mmg cantik..mmg bijak PENCIPTA KAUM HAWA ni..

          0
          0
  41. asparagus says:

    xpe… muka i ni len…i rase sekali u pandang i…mst u dah leh agak…trust me…

    0
    0
  42. awekmas says:

    haah tu lah yg i nak gtau u all ..betul le tu abu.

    0
    0
  43. jed hijau says:

    aku mmg suka goda lelaki….lebih2 lagi husband aku…..

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      hahahaha…………..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku pun suka goda lelaki…anak buah aku…aku selalu buat dier nangis, kaco barang mainan dier…hebatkan kalo aku goda lelaki…huhuhu…

        0
        0
    • tOmEii says:

      aduhaii akak oii sume org ske goda hubby sndr…haahhahaaha
      kalu goda laki laen mau neraka perginy…hahahah

      0
      0
  44. asparagus says:

    i kecik ati…u all patut sokong i… i dah bujang lame… dpat je jdoh..terus i nk kawin….. aspalela….

    0
    0
  45. awekmas says:

    aries geli lak tgk asparagus ni jiwang karat tul..i kalo p fly oversea lglah mcm2 yg ual leh tgk..ish ish ish

    0
    0
  46. awekmas says:

    asparagus ni…b a gentleman ok…ladies x suka tau kalo u al guys out there lembut bebebar…tough men..b strong..bunga bukan sekuntum kan…kumbang lg mcm2..wawawa..actuali sedih nya i…teringt boifren lame…wargggggghhhhh

    0
    0
  47. ANneDeSilva says:

    ngantokk…

    0
    0
  48. asparagus says:

    actually…i sedang ,mencari pasangan hidup…
    my dad nk pas business dier kat i..tapi, i kene kawin dulu…walhal, i x nak la kawin lg….. huhuhu

    0
    0
  49. ANneDeSilva says:

    alahai emak kawinkan akuw….

    0
    0
  50. awekmas says:

    ada lak nak cr jodoh kat cni…ada ejen ke hehehe…i nak aply ni untuk nenek i kwang kwang kwang..cian dia solo jew kat kpg

    0
    0
  51. awekmas says:

    terhibur hati i dgn u al ni…otak sume best

    0
    0
  52. asparagus says:

    mane aspalela nih….dier pun dah berpunyer ek…?

    0
    0
  53. awekmas says:

    kak PP siap bg warning tu aspa …u jgn nak usha dia laks…hehehe.dia nak yg ada ciri2 lelaki tulen …x gtu kak PP..hehehe.yg 1 g…ada bas…senang nk bw ank die..ko ada ke aspa?kwang kwang

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      kan dah ader si anne tue…

      0
      0
    • tOmEii says:

      huhu aspa tu kan bkl bisnesman….
      xtulen lg ke???huhu
      kalu dh duit byk 10 bas pon leh beli…
      kalu cmtu sesuai la ngn poco yek…hahahahah

      0
      0
    • aries_april says:

      aries pla nk orng yg ada lori…
      senang skit bwa prkakas mncuci aries…
      besa la…
      keja kan cleaner ja…

      0
      0
  54. ANneDeSilva says:

    ohoooiiii….hoooii…
    kalau mata bertentang mata..
    hati didalam bagai nk gilaa.a….

    0
    0
  55. Delimasaraa says:

    kawan2…page baru dh ada dh, nama kat sini lagi????

    0
    0
  56. Zaza Muhammad says:

    LOL….lawak2… bese aaa org lelaki sure pandang 2x kali punyer….. so ppuan2 jagelah penampilan anda erk…

    0
    0
  57. Kamui Gakuto says:

    saya x salahkan c beckham, tapi 100% salahkan perempuan tu yg pakai macam tu..

    itulah perempuan, bila mata lelaki liar sikit, semua blame sama kitaorang. padahal sapa yg dulu menjolok sarang tebuan kalau bukan perempuan..

    lelaki x akan meliar tengok perempuan kalau cara pemakaian tu tidak menaik BARA API lelaki.. nanti bila kena GANGBANG, baru blame habis²an sama lelaki kan, WAHAI PEREMPUAN SEMUA??

    0
    0
  58. kita says:

    tapi aku lebih minat bila yang tertutut terbuka
    contohnya awek baju pakai baju kurung ternampak betis
    puhhhh best tu

    0
    0
  59. rachaell says:

    gambar tu dalam waktu yg berbeza, kalau korang perasan kenape gambar yg atas tu beckham pakai tshirt, tapi yg bawah tu beckham pakai jaket hitam…

    0
    0
  60. ricky says:

    aku pun laki..hahaha

    0
    0
  61. AK47 says:

    cube tgk gmbr tu btol2..gmbr 1 dgn 2 sepsg..
    pastu gmbr 3 dgn 4 sepsg.time frame yg laen
    ape2 pn dialog tu mmg best =D

    0
    0
  62. gosipgurlfea says:

    hahaha vic merajok la plak…

    0
    0
  63. akusendiri says:

    nape gambar ni cam ada yg sumthing wrong. cuba tgk baju si beckham tu. the 1st two pics baju lain, pastu baju lain lak…fening fening.

    0
    0