Written by Bella | May 12th, 2017

Masih lagi mengenai kontroversi dan perbalahan antara Nora Danish dan Fasha Sandha. Umum mengetahui tiba-tiba nama dua aktres ini cukup hangat dibicarakan sejak semalam mengenai isu “halau” yang diluahkan oleh Fasha menerusi akaun Instagramnya.

Menerusi portal Harian Metro, Nora telah meluahkan rasa kesal terhadap netizen yang begitu mudah menghukum beliau tanpa mengetahui perkara sebenar. Ia tidak adil untuk melemparkan kata-kata negatif kepadanya hanya berdasarkan kenyataan Fasha melalui media sosial.

Kalau saya nak halau dia dari majlis, kenapa sekarang. Kenapa tidak lapan tahun lalu. Sesetengah orang menyalahgunakan kuasa media sosial untuk perkara yang negatif. Saya kesal dengan tindakan segelintir netizen yang cepat menghukum dan hanya mendengar kenyataan daripada sebelah pihak.

Buli di alam siber juga harus dihentikan. Tindakan seorang blogger yang melaporkan perkara itu secara berat sebelah juga mengecewakan saya. Saya juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Terdahulu, Nora juga ada meluahkan perasaan di Twitter miliknya mengenai isu ini. Dalam status Twitter Nora, beliau ada menyatakan setiap apa yang berlaku bukanlah berpunca daripada dirinya. Satu hari nanti pasti kebenaran akan terbukti.

Sumber Berita : Harian Metro

122 responses to Kalau Betul Saya Nak Halau Dia Dari Majlis, Lapan Tahun Dulu Saya Dah Buat – Nora Danish

  1. Anonymous says:

    Nora yg salah…sila like.

    93

    78
    • Pak Becok says:

      Nmpak sgt xbahagia..dah brlaki pun masih lagi xmove on.. Yela sb laki ko skrg pun ko rmpas juga kan dri ex wife.. Pstu acah2 fasha rmpas jejai.. Mmg jenis mymar xtahu malu.. Bajek prwatakan lembut2 ko boleh la nak kabur kan mata peminat ko.. Fasha tue nmpak la buruk nya sebab lantang bersuara..padahal semua tahu. Yg bodoh je x nmok game ko.

      52

      72
      • kak nam says:

        8 tahun dulu kalau ko buat habislah ex laki kau tak bagi nafkah duit bulanan lg . Sian ko dik ….

        66

        11
        • Hakim says:

          Kalau baca betul2, Fasha x cakap pun nama artis siapa. Knp Nora terasa diri dia pulok?

          38

          33
        • Jonny says:

          Nampak sgt dendam kesumat sampai 8 tahun lepas pun tak boleh nak move on. Please la nora! I cannot tahan tgk u & laki u potong bawang pelok2. Hal bilik jgn bawak ke dapor

          49

          22
        • Lol says:

          Dulu tak buat sbb kabel tak besar maaaa. Sekarang buat kabel ada besar. Dah la bimbo. We know u! Geng tiap kali raya duk bertenggek satu family kat rumah org. Meriah la raya kalini sbb dpt tenggek tangga rumah nazri aziz pulakkk. Tangga umah jejai dah tak laku la wehhh

          76

          16
        • Belacan Hangit says:

          Haha, padan muka. Tahu pun terasa panas bontot ko. Kalau x betul knp menggelupor? Nmpk sgt ko salah..lepas tu nk ambik lawyer pelbagai. Tergigit cili kering ke???

          36

          4
        • Anonymous says:

          INI SEMUA MAK BAPAK KAU YG SALAH!!! Sorry terover pulak..teringat cerita bujang lapok..
          Sebenarnyakan aku slahkan si pondan sajat yg bawk mulut..entah apa yg dia dh sampaikan kt fasha..mulalh fasha meroyan bukak segala kenangan terindah kisah dolu dolu..semua terkeluar..
          Entah benar entah tidak apa yg difahamkan si sajat ni..entah orang maksud lain..lain yg dia sampaikan kt fasha..
          mulut pondan lebih celupar dari mulut perempuan sebenarnya..
          Yg fasha pulak.takyh nak over2 lepaskan dendam..kwan tu dh bahagia berkwin..kau jeles ke..pls move onlah..sampai segala harta benda orang nk kau ungkit2 pulak..dia dh kaya ke apa bukan dia ambik harta kau pun.malah dulu kau yg cuba merampas laki dia jugakkan…sedarlah diri tu..
          What goes around comes around..hai dunia dunia..

          12

          0
        • Anonymous says:

          8 taun lalu ko nk halau cane, nama xde lg, time tu laki ko gilakan fasha, sape nk dgr ckp kau…skrg dh mkin famous, bkawan ngan anak menteri kemain eksen ko eh,,,,

          27

          3
      • LOL says:

        Dah episode keberapa drama nie?

        52

        0
      • Komeng says:

        baju apa nora pakai kt atas tu…baju ke..kelambu???

        25

        4
      • Armanda Hassan says:

        Wakakakakakaka….lawak giler siot kt org yg bash giler2 pasal isu ni tanpa kaji selidik. Aku bkn nk sebelahkn mne2 pihak. Tp biala pihak2 bkaitan mberi kenyataan dulu pasal isu ni. Bia tahu kebenaran & kesalahan dr pihak mane. Aku pn dh stalk fb/ig pihak penganjur. Ni berita dr gempak.com

        Tiada Isu Halau, Tarik Diri – Penganjur
        12 May 2017

        Susulan ketegangan yang berlaku antara Nora Danish dan Fasha Sandha sejak semalam, penganjur acara Fenomena Aidilfitri 2017 tampil memberikan kenyataan.

        Pengarah Urusan Glass Go Media, Amiruddin Rizuan Ali, akan mengambil tanggungjawab sepenuhnya atas kemelut yang melanda dua selebriti itu.

        “Kejadian yang berlaku tiada kena mengena dengan Nora Danish atau Fasha Sandha dan ia sebenarnya atas kelalaian daripada pihak saya.

        “Pada malam tersebut tiada sebarang kejadian melibatkan tarik diri daripada pertunjukan fesyen mahupun halau-menghalau dan ia merupakan satu salah faham.

        “Jadi, saya mengambil sepenuh tanggungjawab atas perkara yang terjadi dan akan cuba menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.

        “Saya memohon agar netizen dan peminat menghentikan spekulasi dan tidak terus menyebarkan fitnah,” katanya dalam sidang akhbar tergempar di Publika tadi.

        Situasi tegang antara Nora dan Fasha tercetus apabila Fasha memuat naik foto berserta status menceritakan insiden salah faham yang berlaku ketika acara pertunjukan fesyen Fenomena Aidilfitri 2017 di Hotel Doubletree Kuala Lumpur pada 10 Mei lalu.

        Fasha menerusi Instagramnya semalam memuat naik status yang mendakwa ada artis yang jenamanya turut terbabit dalam pertunjukan fesyen itu akan menarik diri sekiranya Fasha hadir.

        “Pada mulanya pihak pengurusan jenama artis itu tidak mahu saya hadir ke majlis itu, tetapi mereka kemudian menukar fikiran dan membenarkan saya hadir.

        “Saya benar-benar keliru dan kusut dengan situasi terbabit,” tulisnya di Instagram.

        Teks oleh: Amri Hassan

        0

        0
      • Jiran says:

        Kalu nk saman atas kes dan akta apa ye?! Xde pun nama ko si ketot ni..

        11

        5
      • Opah says:

        Maaf off topik. Laki dia ni kerja apa sebenarnya ni???

        60

        0
      • eh ah eh ah says:

        cer tgok ni

        mmg betol sajat dpt phone call kata nora xmo fs ada

        https://youtu.be/QBSUiexNcP4

        0

        0
      • eh says:

        bukti nd or jakel busuk ati mmg xnk fs ade kt event

        >>youtube.com/watch?v=QBSUiexNcP4<<

        13

        0
    • anti pelahap dedak says:

      Relax jew, kami tgu melodi Ahad ni dan jom tny Nursajat apa yg sbnrnya brlaku. Sbb 8 tahun dulu ko biasa2 je, skang baru kabel besar, kabel umngok macai abadi…puih.

      33

      7
    • Rosnah aris says:

      These 2 are so much of nonsense. Dah tua2 dah branak pinak tapi drama mcm budak sekolah lagi. Both drama queens and pls, you both need to grow up and move on.

      Not supporting fasha nor nora but i am honestly annoyed with nedim’s face, every photo nampak mcm bajet bagus gila like dudeeee, you’re not even good looking.

      Why were u both with jejai from the first place? Money? Freaking gold diggers you two now take that, ini lah hasilnya bila bkahwin bukan atas dasar cinta & agama. Pegi la kejar duit lagi.. Dua2 buat malu maruah pompuan, bersara je la korg.

      160

      1
      • xoxo says:

        hahahah “u’re not even good looking” u nailed it babe!

        80

        0
        • Anonymous says:

          “Not supporting fasha nor nora but i am honestly annoyed with nedim’s face, every photo nampak mcm bajet bagus gila like dudeeee, you’re not even good looking.”

          i know, right? with that bloody perangai sombong gila of him, nak aku tampar jer muka bossned ni. Acah2 boss sangat.

          79

          0
      • Anonymous says:

        Nora ni nmpk jenis pompuan yg melekat kt suami mcm burung sejuk. Jenis yg sikit2 ngadu masaalah pda suami. Jenis merengek hingga satu tahap suami naik nyampah cari lain..

        36

        6
        • Anonymous says:

          Kalau x mengadu dkt suami nak mengadu kat sapa? Dkt ig mcm fasha ke?

          83

          1
        • Anonymous says:

          Baru kawin somi layan lah kak. Tunggu 5 tahun lagi. Silap2..tengok muka rasa nk terajang sbb x reti diam! Hihihiks

          20

          8
      • Haha says:

        FS dgn Jejai punya hubungan was more to sebab cinta, bukan duit.

        31

        12
      • Anonymous says:

        “.. i am honestly annoyed with nedim’s face, every photo nampak mcm bajet bagus gila like dudeeee, you’re not even good looking.”

        Hahahaha. Seriously u made my day! Exactly what’s on my mind but u translate it in a very hilarious way. Good job! Hahaha.

        44

        0
      • mak jarum says:

        yepp so TRUE nedim nak tumpang femes jugak

        1

        0
      • She says:

        OH DIA MEMANG BAJET BAGUS DAN SANGAT SOMBONG ORANGNYA.

        1

        0
    • Syed Rosli says:

      Kita ni lagi sebulan nak puasa, dari tukang buat drama, ke msyrkat yg suka bergosip, pastu lagi teruk yg taktau cite sbenar & tak kenal pun tuan punya badan main sedap je ngumpat sana sini. Pasal tu Melayu TAK MAJU. Bende mcm ni korg layan, bnde berfaedah korg malas mbaca. Aku ni laki, malu tgk komen2 yg menuduh sana sini yg tak membina lgsg. Lagi ada faedah haku baca tips2 skincare dari fb ramona zam2.

      28

      2
      • anti umngok says:

        melayu2 x maju bukan sbb artis2. sejak bila pulak retis buat dasar pendidikan negara ni samdol? pergi tanya orang2 umno lah…geng2 laki si nora tu.

        11

        3
        • Safari rusa says:

          Anti umngok,
          I think syed rosli tak maksudkan melayu tak maju sbb artis.
          Melayu tak maju sbb dok sibok buat gosip tak berfaedah, buat drama tak bertempat, dan org2 kita pulak suka dgn gosip mcm ni dan lagi tambah pula dgn bergosip dan tolg jadi tukang tambah minyak ke api lagi..

          9

          0
        • Sharifah Sherina says:

          Melayu x maju sebab Umno!

          11

          5
        • Anonymous says:

          Melayu x maju sbb kemarok dgn artis, kekayaan dlm insta, bajet alim, umngok, nak cepat kaya and bla bla bla

          8

          0
    • Gossip gurl says:

      Sebab 8 taon lepas, ko xde laki yang acah2 poyo kaki update insta konon loving bagai n tatang ko bagai minyak penuh. Xde kose jejai tu nak lovey dovet n spend duit ikot perangai ko yg membazir tu nowa.

      Yelah, skrg dh kaya. Bak kata laki ko, fasha xmampu nk hire lawyer. Ko mampu. So ko guna la duit ko tu utk menangkan idup ko atas dunia ni.

      Ak ske je ko sbb ko comel, tp lpas baca statement biadap laki ko kat ig smlm, fuhhhh, terus ak aser “macam ni pandangan orang berduit dekat org xberduit agaknya”..

      Fasha yg ak anti sbb ske amik gamba n video syok sendiri ala2fake, start smlm ak folo dia.. ak stand for fasha.. jangan lemah! Ramai rakan artis comment kat insta dia ak prasan, sbb ramai rakan artis tau teruk mana game nora tu buat.

      Sbb tu nora dikelilingi family sahaja. Kawan dia pon bkn dr golongan artis. Sbb ape, artis sume tau game dia. Pui

      5

      0
    • Anonymous says:

      aku mula meluat minah ni waktu dulu ckp dia dah clash sama si nedim. x silap org heboh pertikai rumah nedim berjuta tu. last2 hurm, kantoi di bali. sejak tu .. u just talk to my hand. whateverrr!

      47

      0
    • Anonymous says:

      Baju mcm pinjam kat Sherry Al Hadad jew.

      15

      1
    • ehem says:

      tgok ni uolls

      8

      1
      • Anonymous says:

        ohhhh….bukan lah dari mulut Nora sendiri yeeee…..ni jer ke saksi2 yang dia kata tu?….hehehe……adoiiiiii….
        Lain kali check betul2 …..bukan dengar cakap2 orang lain…dengar recording….pastu terus meroyan caci maki orang anugerah physical yang Allah dah bagi tu….kan dah kena saman.

        Kes meroyan Fasha ni bukan lagi baru ye…..dah banyak kali okayyyyyy!
        Dulu satu family meroyan kat Insta ex MIL …pastu caci maki Jejai pulak…..padahal jejai call dia sbb dia tak bagi jejai ambik anak2 tak ikut perintah mahkamah yg sebut giliran jejai dengan anak2. Jejai n his family senyap jer walaupun ramai yg menghentam

        Enough lah weiiiiiii …..dah2 lah tu ikut perangai Fasha…..aku yg tak minat dua2 ni pun menyampah baca.

        4

        0
      • Ika says:

        bagus jugak Ada bukti ni. At least Nora can use it against fasha sebab obviously fasha mmg maksud kan Nora dalam post Dia. Good job for posting and sharing!

        4

        5
        • huiyo says:

          klu xde bukti ko cakap fs fitnah , ada bukti ko ttp ckp bnde yg sama

          manusia klu bertuhankan duit mmg busuk ati cam ko

          8

          0
  2. muak says:

    hang hingar buat pa…amik lawyer je lah. laki ko kan kaya. lepas tu tarik la korang rambut kt makamah.

    15

    3
  3. fan nursajat says:

    Mentang2 kawin anak menteri..kes kecik mcm nie pun nak saman menyaman..tp klu saman..sah2 ND menang..sbb menantu manteri kan.

    #silasenyap
    #burunghantuxlehmoveon
    #akuxsukalakiketot

    28

    5
  4. Anonymous says:

    Nora tu memang sesuai letak jenama burung hantu sebab muka macam hantu…kawen pulak dengan anak menteri pasola…sesuaiii sbb dua2 bodoh…laki diaaa keja assistant menteri pelancongan….apoooooo?!

    22

    7
    • sado says:

      bis2 ko ingat dulu pasah pilih jejai sbb jejai tu lelaki macho kacak bergaya??pleaselah,,dia penah pilih TMJ dulu sbb TMJ putera mahkota,,n dia pilih jejai sbb jejai anak ex MB perak…blanje pakai duit sndiri konon puiihhhh..ko cuma perlu carik duit utk beli spender ko je…..rumah rm2 juta dr jejai,duit elaun anak+bibik+kereta+mutaah ko xnak cite plak kt public brape ko dpt??point dia skrg kalo si pasah ni betul nak kutuk jgnlah sampai mengutuk family n fizikal nora..nampak naw ko yg gila talak!!x leh move on ke ex husband da ada pengganti?

      31

      0
    • Whatevs says:

      Ni banyak fans si FS lah ni yg meroyan mcm si FS tu jgk. Perasan anak ramai, perasan die jage sorang anak die, perasan die je sorang cari rezeki bkn duit suami. Nafkah bkas laki die bagi die x pakai ke??

      Kalau betul semua ni salah faham, kenapa x besemuka sendiri je dgn ND. Dari astro awani dah jelaskan die ckp dgn wife pengarah jakel tu die ok pun dgn ND. Ni semua nak share di IG! Childish! Im not a fan of ND, minta dijauhkan. But FS ni annoying gilerrr! Ramai kawan kalangan artis, tentulah ramai lah sokong die. Siap hina family, fizikal orang lagi.

      8

      0
  5. Lolal says:

    Perang day bermula, jejai jugak happy.

    3

    3
  6. Anonymous says:

    x suka nora..dulu waktu dgn jejai..kekwat.

    13

    10
  7. Anonymous says:

    Betina keling tu mmg x tau diri, hidup jadi homewreaker dgn sokongan mak dia,merampas laki org, konon nak hidup kaya raya, tapi Allah tu maha kaya, sbb tu Allah balas hidup keling tu porak peranda, konon skrg acah2 move on tapi kerja menyindir dlm ig, dah kena cerai pun masih x insaf2 kalau perangai kau haram jadah cam ni sapa aja yg nak buat kau bini, mak kau tu mmg nak menyedut hasil kerja kau, sbb tu tak abis2 ada dlm kehidupan kau sampai cerai berai kau dibuatnya, itupun masih x sedar lagi, kalau si keling tu x harap duit bekas laki, knp masih tinggal rmh jejai, duduk situ mengemis harta jejai, ialah tu kan harta sepencarian tu yg angkut semua fmly keling tu duduk serumah dah mcm apa berkumpul ramai2 situ, x pyh ckp pasal kelas la, tgk dari tu mmg kau da jatuh klas paling low dah

    4

    1
  8. xx says:

    Betina keling tu mmg x tau diri, hidup jadi homewreaker dgn sokongan mak dia,merampas laki org, konon nak hidup kaya raya, tapi Allah tu maha kaya, sbb tu Allah balas hidup keling tu porak peranda, konon skrg acah2 move on tapi kerja menyindir dlm ig, dah kena cerai pun masih x insaf2 kalau perangai kau haram jadah cam ni sapa aja yg nak buat kau bini, mak kau tu mmg nak menyedut hasil kerja kau, sbb tu tak abis2 ada dlm kehidupan kau sampai cerai berai kau dibuatnya, itupun masih x sedar lagi, kalau si keling tu x harap duit bekas laki, knp masih tinggal rmh jejai, duduk situ mengemis harta jejai, ialah tu kan harta sepencarian tu yg angkut semua fmly keling tu duduk serumah dah mcm apa berkumpul ramai2 situ, x pyh ckp pasal kelas la, tgk dari tu mmg kau da jatuh klas paling low dah

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kesian ko nedim, bini ko xleh move on…

    23

    8
  10. eh ah eh ah says:

    kalo ko x salah xde kuar langsung statement cmtu cakap je terus TAK ADA SAYA TAK ADA LANGSUNG SIKIT PUN CAKAP ATAU BERNIAT MACAM TU . PIHAK PENGURUSAN JAKEL BOLEH BUKTIKAN 100% YG SAYA BETUL .

    ni cakap belit2 kenapa tidak 8 taun dulu jadah apa la pastu ugut2 nk saman org

    saksi bersepah la woi .. tolong la mentang2 laki ko samseng mcm tu perangai kau ye .

    24

    8
    • Chohkri Yulis. says:

      Bro / sis,
      Ko cerita backup macam ko de kat sana je.
      Amboi amboi amboi amboi amboi amboi

      Haha.
      Baguslah ko ni bleh menilai sesuatu perkara senang je.
      Ko g msk mahkamah tunjuk skit skill dpn org. Sian aku tgk rmai org bsalah tlepas. Haahahah

      6

      3
    • Anonymous says:

      kalau xkeluar statement habis ig si nora ni kena bash dgn peminat fs ni. dua2 sama, fs pon dibenarkan dtg. dan diterangkan berpunca salah faham yg dia pegi update status yg mengarut knp. ckp jea dia dihalau. ni sebut pendek la, mintak ikhsan suami la. dulu ko pon raih ikhsan suami jgk.

      14

      2
  11. Anonymous says:

    Where is jejai. Jejai shud back up fs if he is really love fs. But he aint has enough ball to stand up. How pathetic. Fs happy sbb banyak artis datin2 back up dia. Nd suami dia je yg back up. X tau sapa betul sapa salah dulu, dan juga skrg. Hanya org yg dekat dgn diaorg je tau. Cuma tgk FS ni suka bgaduh kat insta n mak fs pun sama. And they accuse diaorg Nora n mother make fake acc tak nak pakai nama sebenar. Xda bukti x tau nak sebelah siapa. Semoga kebenaran tbukti juga lah. Kalo ada yg penghasut biar tunjuk muka tak la netizen mengumpat dan menambah dosa je.

    17

    4
    • Anonymous says:

      back up camner tu?
      classy people don’t take it to socmed.
      only attention seeker does.
      ?

      11

      0
    • Anonymous says:

      apahal lak jejai nak backup pasha???bulan lepas dia yg jadi mangsa pasha kena kondem n malukan kat ig…siap tunjuk miss call beribu kali kononnye. padahal jejai call byk kali sbb pasha x ikut tuntutan mahkamah giliran jejai pulak ambik anak2.

      35

      0
    • Anonymous says:

      He’s just not into her anymore.

      10

      1
    • didi says:

      nape plak paggil jejai..ko rasa jejai nk back up betina yg maki hamun mak kandung sndiri kt ig??dr dulu si pasah ni kata nak dedahkan pasal family in laws yg kononnya terok tu,,senyapp je…xde cerita ke?

      11

      0
  12. Anonymous says:

    2×5

    5

    0
  13. Mimi says:

    Sikit2 ugut nk saman..pakai lawyer..dgn sendiri kes akan tutup…dh berapa kali dh baca..masa fasya baru cerai pn ko ugut ayat lbih krg mcm ni klu kait nama dia..tau la duit berkepuk….kluarga ex mentua n mertua skrg pn bkn sebarangan…untung la..klu x de apa pn just tell what actually happened….penat la dok baca jwpn samar2..

    7

    5
  14. ecah cute says:

    ND dah jadi ratu saman pulak ke ? dulu kes cukai pun cakap nak saman ..

    5

    5
  15. Anonymous says:

    fasha kuat meroyan. low class

    32

    2
  16. RESPEK says:

    Bukan nk menyebelahi sesiape…tapi sgt plik knape mngmnt jakel x bgtau direct pada FS? Knape mesti mlalui sajat? Jakel is a big company which they should know the right way delivering message..kat ctu dh timbul keraguan…boleh jadi sbenarnye sume ni hnye slh faham…FS juge sptutnye confront dahulu pihak ND utk dptkn pnjelasan. Dh tentunye cara bgitu lbih baik drp mnjaja emosi di media sosial tnpe mndapatkn kpastian drp pihak ND..saksi sprti sajat dan rita sosilawati masih x mmbuktikn yg pihak ND benar2 mnyampaikn message halau trsebut…sbnarnye pihak Jakel sndiri harus bg knyataan supaya prkara yg benar boleh diketahui…

    2

    0
  17. Drama Queen says:

    fasha very the drama queen..mintak simpati pminat..keja nk memerli org je..elok sgt la tuh..menyampah lak aku tgk..x leh move on la tu..sila kecam..hahaha

    43

    2
  18. kembayau says:

    ada orang yang sengaja melaga-lagakan nora dan fasha agaknya. kena tanya orang yang menyampaikan pada fasha sbb org tu yg menyampaikan apa yg disampaikan oleh wakil jakel tu. ada unfinished business…. masa kejadian tu. awalnya ckp lain dh tu mungkin penerimaan fasha agak tak diduga lain cerita pulak disampaikan…. siapakah sebenarnya dalang disebalik kekeruhan ini? ceewah, jd CI pulak dah…. pandangan aja…

    17

    0
  19. Anonymous says:

    Ada ke Fasha tulis nama ko Nora? Rasanya x kot…

    7

    17
  20. Anonymous says:

    Tahniah Fasha ..sembur sekali baru bernanah telinga ko kan? Diamlah..pergi pelok laki hang. Besok turun naik makamah silap2…dpt title “J” sekali lagi. Laki ko pun fed-up!

    11

    9
  21. Anonymous says:

    sesuai lah hang dan nedim tu. muka budget bagos! podahhhh!!

    13

    2
  22. Anonymous says:

    lucky Nora ….ramai sayang dia sbb dia baik.
    ex in laws sayang…..current in laws pun sayang.
    dapat husband pulak yg penyayang dan rajin masak. dulu dia di aniaya sampai kena cerai masa mengandung kan rayqal. tapi xde pun dia
    jaja cerita tu n still hormatkan ex hubby. berkat kesabaran Nora.. sekarang dia mengecapi kebahagian that she deserves…happy for her. pada pihak yg lagi satu tu….sudah2 lah tu…meroyan jer sejak kena cerai….go build your own happiness for once without involving nora…jejai…n their families.

    50

    6
    • linda says:

      kalau betul la si nora tu jahat sgt and menghasut, takkan la mak mertua and adik beradik2 jejai tk sedar2 lg sampai skang. dorg tu bukan bodoh, masing2 educated and ada class. and nape sampai skang dorg tkleh berbaik lgsg dgn fasha. mesti lah bersebab kan. mana ada orang nak baik dgn org jahat and vice versa. and nora tk penah skali pon kuar kenyataan mcm ni even dia kene cerai masa tgh mengandung. but at the same time si FS siap tayang gmbr berparti and peluk2 with jejai tepi keta sport bagai. sape yg kecik lg time tu sila senyap ye.

      2

      2
  23. Victoria says:

    Laki bini- poyo je! Yg laki tu kerja apa aku pun x pasti!

    21

    2
  24. Hazard says:

    Aku dua2 tk minat tp menyampah pulak dgn fasha tuh tulis mcm dia tk salah pape.. walaupun case dorang ni dh lama kita tkde kat tmpat nora danish.. dia kena cerai waktu mengandung weh laki kena rampas sape yg tk sakit. Bagi aku dia ada hak tknak terserempak dgn fasha. And org kutuk dia baik ngan ex mertua dia, padahal tu kan family anak dia jugak. Jejai tu bapak anak dia tkkan dia nk pisahkan pulak

    34

    1
  25. Anonymous says:

    Agree..laki Nora ni apa job dia?! Poyo kalah retis. Werkkktuih?

    17

    0
  26. Anonymous says:

    Poyo bertingkat-tingkat. Bersara please!!

    7

    1
  27. Fact says:

    Bising lah ko ni. Kena kecam sikit dah sentap. Diam lahhhh..menyemak je. Dah la lakonan x bermutu.

    3

    3
  28. Anonymous says:

    Rimas lah. Duduk diam2 buat anak la korang berdua. Puihhh?

    1

    3
  29. Azri says:

    Bukan dulu dah buat jugak ker? Masa spa Q kalau tak silap yer, kes kecoh tak nak ada fasha kat set yg sama… Hhmmmm entahlah

    19

    0
  30. Anonymous says:

    Fasha lowwwwww classsss

    14

    3
  31. Anonymous says:

    Meraih simpati dekat ig ….low class fasha hang memang memalukan…

    16

    2
  32. Anonymous says:

    Aku tak suka dua2 ..hoi fasha awatla hang dok merengek dekat ig..shame on you tak dak maruah

    17

    0
    • ehem says:

      dah kene buli xkn snyp je , bodo ke korg ni

      tgok dan hadam ni haaa bukti mmg nd nk balik if fs ada >>>

      3

      3
  33. Kirana says:

    Bkn ke dulu sblum kawin ngan nd, jejai dah bcinta ngab fs tp kuarga xrestui.

    12

    0
  34. Anonymous says:

    Nak puasa nih bermaafan jer la. Lets move on. Forget nk saman menyaman. Buang duit jer. Duit tu sedekah kat rumah anak yatim.

    4

    0
  35. minah says:

    hahahahaaaa…………..retissss…..retissss……FS bodoh ND pun bodoh.kenapa perlu di ungkit perkara yg dah lepas.Pls move on lerrr…anak-anak pun makin besar.fokus pada anak anak sudah la.Pada FS saya nasihatkan jangan buka cerita lama,nanti diri sendiri yang malu.dari awal lagi orang dah tahu kenapa ND berpisah dengan Jejai poyo tu.sudah sudah lah tu.buang yang keruh ambil yang jernih.

    1

    2
  36. pasa says:

    bila diam kate dia salah…bila dia nk saman kate dia menggelabah….ape korang nk sbnrnye nih?????????????????

    14

    0
  37. Cik green says:

    Uish..yg dok ngata ND , yg dok kata dia x move on tu pasal pe.. korg x kena cm dia.. kena cerai time pregnant pasal FS.. sakit2 badan masa pregnant, mengidam, support dari husband masa pregnant, bersalin, pantang suma xde.. sure ND nangis and terkesan amat sgt2. Ingt leh wat2 lupa sehari dua setahun dua.. mau sampai ke mati pun x lupa k.. kalo dia maafkan pun sure la kalo bleh xnk langsung jumpa dgn FS dah.. ckp byk la korg ni.. x kena btg hidung sendiri.. cer kena diri sendiri.. mau meroyan nak mati.. bf kena cilok pun dah meroyan satu malaysia ni…

    21

    1
  38. classy owl says:

    fasha rampas jejai….ex in laws x suka fasha sayang nora.
    yg konon2 nora rampas ned …family in laws yg baru still sayang kat nora jugak…
    hahahahah……bertuah nora semua family ex n current hubby sayang kat dia.
    salah sape kah ini???

    14

    -1
  39. omg says:

    fs & nd berbaiklah anda berdua.. anak2 korang pn tetap adik beradik kandung.

    1

    0
  40. Anonymous says:

    Muolls kata baju Bocey / baju. aldad? Wehh baju guni beras ni branded la. Beli kt butik di New York and Paris la. But it wd look better on a slim tall figure. Tapi sapa2 ada duit boleh juga beli. good for travellin. Aku pun nk beli senang nk gi toilet

    1

    4
  41. qu putih says:

    fb gie ismail merungkai cerita yg sebenarnya… video 2 minit terakhir. harap nora x pyh nk saman2.. nanti termalu sendiri.

    4

    3
  42. Anonymous says:

    Hmmm. Yg sesuai pakai baju style guni beras tu mesti tinggi mcm model dg ketinggian lebih 180 cm. Hmm sapa ye? May be Shiro, farid Kamil, awal Ashari atau Aliff Aziz? …. Jangan lupa hantar foto bila pising ya! Ha ha. Jangan mare. Maaf zahir batin.

    2

    1
  43. Anonymous says:

    Sakit hati betul Fasha kat Nora sampai mengutuk physical Nora……
    Fans Fasha pun ramai2 kutuk…
    Tu kan anugerah Allah bagi kat Nora…naper perlu kutuk???
    Tak cukup dosa yg dah ada ….nak tambah dosa lagi ke??

    Sekarang siapa yang kena saman ek?
    Superwoman kena saman …mana super powers dia tuh?
    Cakap besar lagi kan….:)
    Dah lah xde job …kena saman berjuta pulak….camner nak bayar tu?

    8

    1
  44. Ntah Pape says:

    ND dah keluarkan statement dalam PC semalam cakap nak saman fs & seorang blogger sebab buat fitnah. kenapa belum upload lagi cerita tu? Kalau part fs laju je nak upload, ni ND ambik tindakan kenapa lambat sangat nak upload? kalau nak jadi reporter tolong neutral sikit eh, jangan nak bias sangat. jangan nak berat sebelah!

    7

    3
  45. BACKFIRED.. says:

    HAHAHAH!! PADAN MUKA FASHA SENDUT! TAK HABIS2 MEROYAN SANA SINI..CAKAP NORA TK MOVE ON? SPA SBNARNYA TAK MOVE ON??..TU LER CAKAP BIAR PANDANG KIRI KANAN DULU, DENGAR PENJELASAN YANG SAHIH BARU LAH NK KELUARKAN..SEKARANG DAH BUKA TELINGA FASHA? NMPK BETUL TRUE COLOR KAU NI KAN, MEMANG TAI GADUH SBB KELOMPOK KAWAN2 KAU MEMANG TAI GADUH PUNYER..KLAU KAU KAU DAPAT KAWAN2 YANG BAIK MEREKA MESTI SUPPORT KAU IN POSITIVE WAYS..ITU LER ORANG TUA2 SLLU CAKAP PILIH KAWAN YANG BAIK2 AKAN BAIK JUGA CUANNYA..HMMMM

    5

    2
    • anti minah kaki belit says:

      true colour menah keling paria tu hitam berbulu…anyway..dia dah memang banyak kes teruk kut kena banned dengan repoter dulu tahun 2010…cuba korang selak balik…case2 lama…takkkan nak buat pulak…cerita asyik burukk2an artis2 lain.ni…meroyan ke sakit jiwa..sebab banyak sakitkan hati orang dia ni..maklumlah bekas bohisa before jadi artis…haha..

      4

      1
  46. Kk says:

    Myb FS nak jadi the next ritrude ? habis sume hal ehwal rumahtangge nk cite kt ig

    4

    1
  47. Anonymous says:

    Ko ingat cable fasha x kuat? Try her..

    5

    1
  48. zlatan says:

    FS upload kat instastory anak perempuannya terkangkang , topless, hanya pakai seluar dalam . Mak ape lah mcm ni ?? Aib anak sendiri pun tak jaga. Pendek akal , mesti tak pernah dengar pasal peadofilia. Kalau ko betul sayang anak ko , ko ambil berat keselamatan dan maruah dia. Unless la semua benda pun ko buat adelah semata-mata for show. Yelah , FS kan cakap tak serupa bikin .Semue benda pun nak kena narrate. Happy kids lah , professional lahh. Ini semua poyo!

    2

    0
  49. Anonymous says:

    Teringin nk tgk raya ni nora nk tenggek tangga umah siapa..atau di angkutnya si laki die pn betenggek kt tangga umah org…yelah almaklum lah bapa dh sibuk ngn bini muda…p/s fmly nora nk tenggek umah siapa ye

    4

    0
  50. Anonymous says:

    knp 8 tahun? ape tu?

    0

    0
  51. Mak Becok says:

    Meluat aku dgn. si pasangan porno jijik penyamaq amat bongkak ni yg. menghina istiadat adat nikah pusaka nenek moyang Islam/Melayu berzaman kita dgn. bercium mulut & berpakaian lucah keparat!

    Tak dak siapa nak percaya lagi temberang jijik depa ni terutamanya si betina-ejen Zionis ni – mcm. si penyamaq bapa jantan dia tu yg. asyik berpegangan tangan & berpelukan mcm. si Homo dgn. si puaka Zionis tonggeng eng homo DAPig amat jilaka tu! Bila si Kitol ni nak berambos dr. Umn*?!!!

    1

    2
  52. Mak Becok says:

    Muka & kelakuan jantan ni betul2 mc. si gangster keparat! Bapa borek, anak pun rintik! Tumbangkan bapa jantan-gila berpeluka/berpegangan tangan mcm. si puaka homo Kitol dgn. tonggeng eng DAPig sial tu – dr. UMN*!

    Keturunan jantan2 gangster Kitol ni hanya perosak bangsa, agama dan negara! SP*M patut menyiasat kemewahan amat mencurigakan depa ni!

    0

    0
  53. Fidot says:

    Ape2la nora oi..tp statement hidup atas duit lelaki aku rs tu sgt terang lg bersuluh. hehe… Peace!

    0

    0
  54. mimos says:

    Nedim perasan vin diesel hahaha tp kemetot…geli nyauuuu

    0

    0
  55. Anonymous says:

    yg ptg klau xde sentap2sentapan.. satu pic jer ko upload kn nora..
    hbs vid yg sajat ckp kt tel pn.. nora mn pula yg nk tarik diri kn..
    ataw mgkn ko x ckp.. tp ko suh kuli ko g ckp.. so ko slmt la kn..
    cian laki ko nora.. ko masih tingat kn jejai tu sbnyr nyer.. msti jejai main best kn.. hahaha

    0

    0
  56. Eyeee says:

    aku tak berminat nak komen pasal isu saman menyaman ND n FS ni..lantak korang la.

    Satu je aku nk komen..awat si nedim ni asal bergambar ni nak posing/buat muka ala2 macho mcm dia lelaki paling hensem.???

    Padahal, tak hensem langsung.

    1

    0
  57. mulut celupar says:

    jejai dengan nelydia sekarang ni, mana dia layan janda nya 2 orang ni, diaorg ni yg xleh move on.. kesian

    0

    0

Leave a Reply to Kirana - Cancel

Optional