Written by AbangNara | March 7th, 2015

Angin tiada ribut tiada, tiba-tiba nama Kaka Azraff dikaitkan dengan keretakan perhubungan Tasha Shila dan kekasihnya, Hans. Lebih mengejutkan apabila Kaka didakwa merampas Hans daripada Tasha Shila. Tambah dramatik, hubungan Kaka dan Tasha dikatakan amat rapat sebelum ini. Namun kerana perbuatan ini, Kaka telah dicop sebagai perampas dan dibuang daripada kumpulan Whatsapp yang terdiri daripada rakan-rakan artis. Pergh!!! Macam drama Melayu sungguh. Tapi betul ke Kaka telah merampas Hans daripada Tasha Shila?

kaka azraff rampas tasha shila

Kaka Azraff apabila ditanya tentang desas-desus ini ternyata terkejut dengan dakwaan yang dilemparkan. Berjumpa pun hanya sekali, tup-tup macam mana boleh buat ‘rampasan’ sebegini. Kata Kaka:-

Persoalannya sekarang adalah kenapa Kaka dikaitkan dalam cerita ini? Apa yang boleh saya katakan, saya tidak ada kena mengena langsung dalam hal mereka.

Saya tidak faham mengapa saya yang perlu menjawab mengenai gosip ini. Sebaliknya, mereka lebih berhak menjawab setiap persoalan kerana Tasha dan Hans lebih tahu apa yang berlaku antara mereka.

Saya pernah terserempak dengan mereka bersama hanya sekali di sebuah majlis. Itu saja dan kami OK saja. Jadi, saya tidak ada apa-apa nak cakap kerana ini adalah hal mereka dan bukan hal saya.

Saya harap mereka dapat selesaikan masalah mereka dengan cara baik tanpa membabitkan nama orang lain

tasha shila

Hmmmmm. Kalau Abang Nara jadi Kaka, memang terkejut juga dibuatnya. Tiba-tiba nama terpalit. Lagipun kekasih Tasha Shila bukanlah anak Tan Sri, Datuk, Menteri sehingga layak menjadi rebutan di kalangan kawan-kawan. Bukan mahu memperkecilkan Hans, namun rasanya tak berbaloi putus sahabat hanya kerana seorang lelaki. Diharap Kaka bertabah. Biasalah dugaan sebegini. Bagi Abang Nara, Tasha Shila harus tampil menjelaskan keadaan. Jangan berdiam diri sehingga nama orang lain turut sama terbawa di dalam percintaan anda.

27 responses to Kaka Azraff Nafi Jadi Punca Perpisahan Hubungan Tasha Shila Dan Kekasih

  1. Kaki Puki Mengenyam says:

    eleh, Kaka! Jumpa kat majlis sekali konon, padahal engko dah pergi clubbing dengan hans dah pun kannn???.. Ntah-ntah puki ko pun dia dah ‘muay thai’ kan lagi tak nak mengaku.. Apsal lah artis ni memang banyak kaki penipu..

    0

    0
    • One Direction says:

      jantan peler pendek pun kau berselera ?
      tak paham aku,, nak kata hensem muka macam tokpek, nak kata panjang pun tak,, dah tu aper benda yg korang berebut kan ni ?

      0

      0
      • Yahudi says:

        kahkahkah , dlm dunia ni ada satu batang saja ka ??
        Kalau Zac Efron ka Lazar Angelov ka ? okey la juga ,
        ini tak ? mangkok hayon thailand mana la hampa dok berebut ,
        not worth fighting for , not worth dying for ,
        #Stress

        0

        0
        • mak andam terlampau says:

          masing2 pakat tadah puki, mcm mana jantan nak setia. tukar perempuan macam tukar baju…

          0

          0
        • One Direction says:

          Zac Efron tu something sangat lah,, i lebih suka Niall Horan. Niall simple jer tapi stay comel.

          0

          0
        • Anonymous says:

          jantan melayu pun sama lah pendek dengan jantan thailand
          hahahahaha

          0

          0
      • ubi says:

        org kelantan rupanya one direction ni hehehe hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        one direction camne ko tau dia nye pnjg pendek, ko bks betina hans ke

        0

        0
    • Mariah Carey says:

      biar pendek konnk yg penting bergetar

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        ape la korang ni asek cakap pasal kone orang aje naik meleleh air lior minah jambu huh ! lain kali jangan cakap lagi ok !!!

        0

        0
  2. LipLap says:

    Kaka ni muka cm maid aku jer..

    0

    0
  3. Florida says:

    An addiction to sports gambling is rather similar to
    any other kind of addiction as the addiction begins to
    take charge and control your life. You are the one that controls
    your fate and the winning numbers are your fate. Look inside
    the records for more information before placing your soccer bets.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Salahkan si lelaki. Kenapa miang sangat dok layan pompuan lain. Kalau dah tau ada special gf, janganla miang sangat. Selalunya bila jadi keadaan macam ni pompuan mesti salahkan pompuan lain. Semuanya takkan terjadi kalau si lelaki tak mengatal. Tasha pun kalau ada lelaki lain yang mengoda ajak keluar mesti tergoda juga kan. Kenapa tak Tasha dengan Kaka gi bambu si Hans tu. Sana layan sini layan. Menyusahkan pompuan je.

    0

    0
  5. mojo says:

    Lelaki yang suka main bohsia,dapatlah perempuan bohsia.

    0

    0
  6. latipah says:

    yang komen pun..sembarangan ayat.

    0

    0
  7. adaakukesah says:

    ‘siapa’ kaka nak kata pemes tak langsung muka pon out giler,orng kenal pon gitu2 jer tu pun sebab ‘bayang2’ ella dan zizan….artis low class minah ni lol

    0

    0
    • kaka hot slut says:

      muka out pun, badan mantap kot.. siapa dapat rasa tetek dia memang ketagih nak isap hari-hari.. aku salah sorang yg ketagih isap tetek kaka.

      0

      0
  8. gee says:

    Haihh…macam2 karenah la..

    0

    0
  9. Cermn dri sndri says:

    Ksian Tasha,jd duta nk naikkn breast dn pjal.tup2 kne tnggalkn jgak.agknye aset ko tu trlbih kot smpi naik rimas Hans.x blh brnfas ats bwah.

    0

    0
  10. sharifah sakinah says:

    apahal bridesmaids aku gaduh ni woi
    wedding aku dah dekat ni woi

    0

    0
  11. Anonymous says:

    jantan mulut senget ni pun org nak rebut2….meluat….

    0

    0
  12. correction says:

    Lelaki bertatu ni yg perempuan islam rebutkan….huhuhu…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kaka ni dlm sume adik beradik die je yg ok pun . yg lain gemok debab . ptg2 nmpk je adik die naik moto dgn sua pendek . nk tunjuk betis gajah .

    0

    0
    • kaka hot slut says:

      memang betol.. dia sorang je ok.. muka tak peduli dah bila dpt rasa body dia.. memang solid siot tetek melantun bila henjut. kaka memang ku kan sentiasa mengenangkan keempukan badanmu!

      0

      0
  14. gee says:

    Hmm…mcm2 la…

    0

    0