Written by Bella | December 30th, 2016

Beberapa hari lepas kami ada terdengar satu khabar angin mengatakan penyanyi Kaka Azraff kini sedang rapat dengan pemain gitar kumpulan Kristal iaitu Rody. Malah, ada juga pihak yang mendakwa mereka bakal bertunang tidak lama lagi.

Berbicara mengenai berita tersebut, Rody menerusi portal Utusan Online mengesahkan beliau dan Kaka kini sedang menjalinkan hubungan istimewa. Namun, mereka baru sahaja berkenalan ketika sama-sama terlibat didalam program Duo Star dan tidak mempunyai sebarang rencana untuk bertunang seperti yang digembar-gemburkan.

Saya mula mengenali Kaka ketika dia bertindak selaku pembantu peribadi Ella yang juga ibu saudaranya. Waktu itu dia belum lagi bergelar penyanyi. Cuma kenal-kenal macam tu saja, tidak rapat. Bagaimanapun sejak rakaman Duo Star bermula pada awal bulan lalu, barulah mula rapat.

Khabar angin mengatakan kami menangguhkan majlis pertunangan yang sepatutnya berlangsung pada 1 Januari ini adalah tidak benar memandangkan kami sendiri pun belum merancang ke arah itu.

Walaubagaimanapun, Rody menganggap segala berita mengenai mereka berdua adalah satu doa dan berharap agar hubungan mereka berjalan dengan lancar.

Sumber Berita : Utusan Online

20 responses to Kaka Azraff Bakal Bertunang Dengan Rody Kristal?

  1. minah jambu shameless says:

    errk Rody ni playboy. hati2 ye kaka

    1

    0
  2. Anonymous says:

    omak ai…cepatnya declair…
    DS pun baru je mgu pertama kan…semoga bahagia la ye dik

    0

    0
  3. sepaun says:

    ingatkan dgn awi rafael :D

    5

    0
  4. sai says:

    0mgg, x sesuai nya!!!

    4

    0
  5. gigi emas says:

    muka macam penagig dadah, macam mana nak jaga anak orang ni? Education sure tak tinggi, duit pun harap kan show, dengan keadaan ekonomi meruncing, bole ke beri quality life kepada anak dan bini….inilah akibat orang melayu apabila dijajah oleh Umno dan Pas

    2

    14
  6. melati kembang kuncup says:

    blog nara cerita semua sendu…kesian

    5

    0
  7. Anonymous says:

    kaka…sedap ni

    1

    1
  8. Siti Tapir says:

    Kalau tak silap ,Rody ni sekolah takat tengkatan 2 saje .. Lagi bawah dari Fazurah , at least Fazurah amik jugak PMR … Karier menyanyi pun bukannya hebat mana pun , sampai sekrang aku tak tau pun lagu kumplan Kristal apa yg femes ..Sepadan la kut dengan Kaka yg gedik macam tahi ni … Dulu kaka ni pernah mengacara satu rancangan travelog kat tv9 , mak aku yg suka rancangan tu naik menyampah nak tengok sebab meluat dengan Kaka ni yg terkinja kinja macam …

    1

    5
    • cik bunga says:

      At least dia usaha nk cri duit sendiri. hampa apa taw. hampa yg dok mengata pun makan gaji ja. so x yah kecoh. doa yg baik2 ja utk dia. dlm dunia ni, kurangkn hasad dengki. Bru la happy!

      10

      0
  9. amir says:

    ayda jebat kantoi ciplak lagu orang
    https://youtu.be/xrYfcALZ14E

    1

    2
  10. lagu kristal dulu2 mmg best..tapi bnyk lagu org yg die ubah melodi..xde lagu sndiri yg hit2..kala nk bg kristal naik balik buatlah lagu sedap bnyk2..ape pon harap rody dan kaka buat keputusan yg terbaik dlm hidup

    0

    0
  11. Mak Becok says:

    Apahal si mamat bangang ni buat lambang tangan Setan “Devil’s Horns atau Baphomet” tu?! Itu bukan lambang Rock si Bangang oi!

    0

    1
  12. ayda jebak says:

    hot… tapi ayda lagi hot aHAHAHAHAH hot ciplak

    0

    0
  13. Nurul Sahida Pekida says:

    Betul ke diorang berdua? harap2 masuk pekida.

    0

    0