Written by AbangNara | February 11th, 2010

ziana zain

Ala, kesiannya kami dengan Kak Ziana Zain kita sorang nie. Mesti sibuk menjaga anak kembar dia sampai tangan dan kaki terkena air panas. Tue yang berbalut-balut tue. Harap-harap Kak Ziana lebih berhati-hati pasnie. Nasib baik kena tangan, kalau terkena muka ke lagi bahaya. Hati-hati tau Kak Ziana.

Lagi gambar Kak Ziana Zain yang comel walaupun berbalut tangan dengan membaca artikel ini sepenuhnya. So cute ~~~

ziana zain

ziana zain

33 responses to Kak Ziana Zain Melecur Kena Air Panas Di Tangan Dan Kaki

  1. tOmEii says:

    erm…cantik….
    ciany dua2 tgn berbalut

    0
    0
  2. nini coklat celup says:

    kecian kt kak jiana jen ni

    0
    0
  3. manjalara says:

    mesti kedua-dua baby tu nangis nak susu, kelam kabut terkena la air panas kat tangan, kesian akak ziana

    0
    0
  4. pza says:

    ciannya dia….

    0
    0
  5. SaTik_SiZUka says:

    lOVE u akak ziaNa…so soRRy tO u…

    0
    0
  6. Mr.K says:

    sian berbalut dua dua belah tu….tu kene air panas ker kak ziana tak sengaja terendam…

    …teringat masa aku dating ngan org umah dulu…ziana zain lalu senyum senyum jer tengok kami.

    0
    0
  7. ienafazlyna says:

    ala…ciannye kak ziana yang cumelll nie..due2 lak tu tgn berbalut..

    0
    0
  8. Mr z says:

    Alahai.. Siannye. Ape2 pn tetap menawan.

    0
    0
  9. [email protected] says:

    ermmmm…cian nyerk..

    0
    0
  10. julya215 says:

    kak ziana ni mmg bagus…ptt dipuji…wpn artis tp dpt jg ank sndr…dgn baiknya…utamakn fmly…

    0
    0
  11. addin says:

    skali 2 kne balut..sian nye..

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    hahaha…kak ziana ni dh mcm main mercun terlebeh time CNY plak jadinyer…hahaha

    0
    0
  13. Darkbatman says:

    siannya tangan dia melecur.. sakit2 pun tetap bleh kuar..caya lahhh…

    0
    0
  14. Padawan says:

    cepat sembuh sis
    sedey gila tengok ZZ camni
    satu family kitorg sayang gila kat dia
    mmg clean record
    artis contoh

    cepat sihat sis

    0
    0
  15. Kak Long says:

    Kesiannya cepat sembuh ya ziana kesian twins nanti, mama sakit tangan siapa nak dukong. Get well soon!

    0
    0
  16. ewiezz says:

    mmg tertunggu2 Magika, terbaru ‘buatan’ KRU, sure gempak… diaorg tu suke aaa wak kelainan…

    0
    0
  17. AnikiEddie says:

    cantiknya ziana zain… :D

    0
    0
  18. Marc says:

    dalam banyak-banyak Nenek Kebayan,
    kak Ziana lah yang paling meletop sekali.. i likee..
    anyhoo, get well soon kak Ziana.. :D

    0
    0
  19. serai_patah says:

    cian nyerr…tp ttp lawo…biasa la…x smpat tgan jaga 2owg skali gus….

    0
    0
  20. aries_april says:

    ciannya..
    wiil get better…

    0
    0
  21. dila tomey says:

    weh..tgn kak ziana 2 cane leh terkna ayo paneh??

    0
    0
  22. bertaubatlah says:

    dah meleco pun x nak bertaubat;… tu baru tangan.. esok2.. kene muka plak… taubat la…

    0
    0
  23. [email protected] says:

    BILA MOVIE 2 NAK KUAR

    0
    0
  24. eehae says:

    bila kak Ziana nak tutup aurat ??

    0
    0
  25. memkecik says:

    suka sgt ng ZZ….sampai masa dia ttp la aurat….tuh..x pe lah pelan2..kita yg dok ade ni gandakan amal ibadat jgn dok nmpk org je yg kurang…

    0
    0
  26. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    0
    0
  27. fika says:

    kak ziana..kta mnat kak ziana
    cgt2…

    0
    0
  28. Fatin says:

    comelnya akak ziana…..

    0
    0
  29. sukaziana says:

    ..lupa bismillah kot…..

    0
    0
  30. anaa says:

    tangan melecur xpe r…janji cool.

    0
    0