Written by AbangNara | July 1st, 2009

kak pah

Sungguh la sengal Kak Pah nie. Kalau dia ada kat sebelah kami, memang kami siku kepala dia. Lepas dikantoikan ngan S. Atan pasal duit RM83 ribu, tiba-tiba jer cakap dia halalkan duit tue. Nampak sangat dah kecut.

Berani kerana benar, takut kerana salah. Dalam hal nie, nampak sangat Kak Pah nie bukan sahaja penakut, malah sanggup menjatuhkan nama member semata-mata nak publisiti murahan. Bile S. Atan melawan, baru kelam kabut kononnya nak jadi orang yang baik dengan menghalalkan duit tue.

Yang lagi kurang ajarnya Kak Pah taknak buat kenyataan mintak maaf terbuka kepada S. Atan. Kononnya dia tahu undang-undang. Dan kali nie dia nak mengalah sebab kalau tak ada orang mengalah sampai bila-bila citer nie tak habis.

Ish, kalau kitorang lah gaduh pasal RM83 ribu takdernya nak mengalah. Sampai mati pun kitorang akan try nak dapatkan duit tue. Memang Kak Pah nie baik hati betullah. Seperti angel yang dicucuk botox di muka. Insaplah wahai Kak Pah oi. Nyampah kami.

172 responses to (LAWAK)Kak Pah Halalkan RM83 Ribu S. Atan

  1. aries_april says:

    nek pah ni lgi…
    bikin kntrvrsi tul la…
    dh halal tu, halal ja la…
    nk ckp pa g?
    juwah tul.

    0
    0
    • damia zahra says:

      83k..manyak tuuuuu….
      nk halalkn konon…
      da mmg duit s. atan da?…
      kin kontroversi jer…huhuhu

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        bg kat aku tu leh setel hutang blajo+hutang kete+downpayment umah….hmmm ok gak

        0
        0
        • Akak Leen says:

          tu la pasal…aku pun x setel2 lg hutang blajo aku…ni klu dpt 83k ni bkn setakat hutang blajo, buleh g enjoy lg nih…kekeke…

          0
          0
        • damia zahra says:

          tu la zaza…leen…setlekn hutang tus…
          pastu bleh p hanimun buat kesekian kalinyer lagi yer tak?..
          hokhokhok
          nak p maner ek?..ermm liverpool kot…
          muahahaha

          0
          0
        • Akak Leen says:

          klu aku…aku nk balik mesia la…kakaka…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kak leen duk mane nie…brape kali dah aku tanya…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          cian leen…sure ko windu gile kat kemamang nih…. poco2…kak leen ko tu dok kat New Zealand… tu yg dia suh g NZ…so leen, pasni klu le kak pah tu bg kat kiteorg 83K tuh…mmg smpi aa kat umah ko tu heheheeh…

          0
          0
  2. venin says:

    cepat tul ko ni…ampeh..penat aku tgu dari semlam

    0
    0
  3. damia zahra says:

    muahahaha…memang lawak la kak pah neh…
    lawak d pagi hari tul…
    nk gelak lagi ar…hahahaha

    0
    0
    • damia zahra says:

      kat melodi..kak pah neh bukn men lagi yer?..
      biler s. atan reply balik?…
      kwang..kwang..kwang….
      dier tus halalkn jer duitnyer tuh…
      apa lah salahnyer nk minta maaf tu?…
      nak mintak maaf pun payah ker?…x fhm ai…
      huhuhu

      0
      0
  4. puteriaquarius81 says:

    kak pah kak pah.. lawak la dia ni..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      mmg rugi tul lar x tuntut rm83,000 tue…
      bole buat g aji ker, bg anak2 yatim ker…

      0
      0
  5. Zaza Muhammad says:

    Teng3x…. agak dah…saje je nk cari publisiti sket sbb nk wak tour concert…kang ade cite, wartawan nk tulis apa erk…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      ha!!! gamo dah tuka. Kang ptg x pun tgahri..dia tuka smula.. sara oooo sara…. camne? harap2 lum berputus letak gmbr avatar…chaiyok2

      0
      0
      • damia zahra says:

        pic ko da tuka ker zaza?..maner?…x nmpk pun..
        stil nmpk pic lama ko lagi la…
        pic transformers pun da tuka muka jacko…
        tpi kat laptop aku neh x nmpk pun pic jacko tu?….
        stil pic trans yg lama gak…
        aper neh?…
        xtau la kes sara neh…jap lagi..dok test2 ar tuh…
        cian kat dier…huhuhu

        0
        0
        • Akak Leen says:

          tu la…nmpk sama jerk…xde tukar apa2 pun…nk kena goncang kot laptop ni…kikiki…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          btol…dah tuka… a’ah mmg trans pun dah tuka… apa kena erk…ade yg nmpk ade yg tak hmmm…weird le plop

          0
          0
        • damia zahra says:

          wakakakaka…habis laptop aku neh terkuwa parts2 nyer klu kene goncang…
          nak kene beli laptop baru da kot…huhuhu

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          saraa oooo saraa…
          kes ko x hbs2 lg ker…
          ko mta tlg kat saper2 yg reti layan gravatar…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          malass dh aku dh berusaha sedaya upaya…takpelah, aku kasi kat korang2 lor “APC” tuuu…..

          semalam aku dok kl, dok buat menda ni..pun tak menjadi gak….ni aku kat kedah..ntohlor, pun tak nak menjadi gak….biarlah diri ini menjadi rahsia selamanya..wakakaka

          0
          0
  6. aries_april says:

    gelak damia…
    nenek ni mmg pndai bt lawak…
    nabil pn klah…
    next year sruh ja dia msuk rja lwak…
    pas dia mng, ksi nma prmsuri lawak lak…

    0
    0
  7. Jojio says:

    Dah kantoi kottt..S.atan pun pakai lawyer jugak….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      pagi jojio…
      ko sihat ker…???

      0
      0
      • Jojio says:

        Chattt…alhamdulillahhh..ko camna ok ker ???

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          aku ok jer…cume sibuk sikit…kat kch skrg nie…traveling…
          skrg nie pun aku curi2 buka blog kak nara nie…
          nak lepaskan rindu kat korang sume…
          act, skrg nie penjawat awam xleh layan sembang2 kat intenet time off hour, tp aku layan gak…sibuk2 akupun tetap layan blog kak nara nie gak…
          hehehe…

          0
          0
        • Jojio says:

          Betul ler…tak da kau rasa sunyi plak…..

          0
          0
  8. Akak Leen says:

    k.pah, kenapa la memalukan diri sendiri mcm ni… kesian kt anak2 tu kena tempiasnya. sudah2 la tu k.pah, elok la bersara aje dr dunia seni…anak2 k.pah yg k.pah hntr belajar ilmu agama jauh2 tu mesti x putus2 berdoa untuk kebaikan k.pah…tp balik2 k.pah duk cipta kontroversi…kesian la kt derang smua tu…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      leenn..ko tgk aaa avatar aku dah tuka hehhee… ank dia bkn ke sorg je yg blajo kat mesir tuh… heheheh kak pah tu… klu azizah tu leh plop korang panggil nek jah, wase2 ‘kak’ pah ni lagi le tua wakakakakaka.,..nek pah aa plop ekekeke…opsss lupe Datuk. kang kena saman plop den

      0
      0
      • Akak Leen says:

        mana ada….aku still nmpak pic lama ko pkai spek ngan tudung putih tu lg…aku rasa gam avatar ni kuat sgt kot…tu pasal x bleh tanggal lg pic ko yg lama…kakaka..

        k.pah mmg ank kandung dia sorang tp anak2 angkat dia rmai. ko jgn panggil dia nek pah…nti ko kena saman…aku xde duit nk tolong smpai puluh2 ribu…hehehe…

        0
        0
        • damia zahra says:

          aku pun rasa mcm tu leen…ko letak gam aper neh zaza?..
          x bleh nak tanggal la pic lama ko neh?…
          aku nak tgk pic terbaru ko la…huwargghhhh…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          kire ko mmg xnmpk aa gmbr aku tudung pink tu erk…huhuhu… smlm pun gtu gak, pepagi tudung pink pastu ptg laks tuka tudung krim…terer plop wase hahahaha… tu aa takut kena saman so kena aa panggil Datuk,,ampun ye datuk…

          0
          0
        • trAnsFormeRs says:

          aku dr aritu lg dh nmpk muka zaza yg cun brtudung pink….
          aku pun adaa sikit musykil ada yg kata akunya ikon msih gmbar ekor ikan…
          rasa2nya dh 4 x aku tukar ikon…
          yg ni smntara jerk sbb si TB sibuk suh aku tukar gmbr si mikael ksayangn dia….

          0
          0
  9. aries_april says:

    akak, nenek ni mmg bt malu ja…
    aries bkan nk condemn orng mlyu kta…
    tp dia sja nk jtuh kn maruah sndr…

    akak pn sllu psan…
    jngn ska2x kta orng…
    that y areis tk nk kta lbih2x…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      bese aaa aries, org yg gile glamer xble trima hakikat zaman dia dah berlalu…dah tahu dia tu ‘senja’, veteran….so la ni cbuk aaa cari cite2 yg sebesar hama dia besarkan jadi sebesar gajah..tup2 bile kebenaran berpihak ke yg benar, baru aaa gabra… nk halal…alang2 proceed je. klu amoh seng tu, derma aa kat aku ke, si leen tu pun ade gak lai hutang blajo, so leen klu dapat kang kite enjoy!!!! hahahahah

      0
      0
      • Akak Leen says:

        zaza….tu la…kita enjoy….meh ramai2 pakat melancong ke nz…kikiki…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          hehehe…klu korang (yg sezaman muda ngan aku aaa) ingat lai kes saman Sofea Jane ke satu akhbar tabloid. Sofea menang, pastu seng yg dia dpt tu, 100% dia dermakan utk kebajikan, sbb katenye dia saman sbb kena fitnah n nk bersihkan nama bkn sbb nk duit…seperti yg dilaporkan aaa.. wallahualam….

          0
          0
        • Akak Leen says:

          a’aa…ingat2…tp aku x ingat apa yg wartawan tu tulis…pasal apa… sofea jane dulu pun aku ingat lg lepas dia kawen dia pakai tudung sekerat mcm ct… dia ckp baru belajar2 bertudung tp sayang akhirnya x smpai seruan tudung pun melayang….

          0
          0
        • damia zahra says:

          tu la kan zaza…
          kawin pun..wang hantrn 5k jer…
          tpi kn…btul ker kes rumahnyer…yg nk kene lelong tu?…
          huhuhu

          0
          0
        • Akak Leen says:

          rmh sape nk kena lelong?

          0
          0
        • damia zahra says:

          umah sofea jane tu la leen…haq condo tu..

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          kes org kate ye nikah ngan Datuk Y (Allahyarham… meninggal lam kemalangan heli). ekceli dia g kenduri je kat sana, just dijemput. Ko prasan tak hubby dia Mior Azman tu, misai ular sawa ala2 Datuk K erk ehhheh….kebetulan. Btul ke umah ye nk kena lelong…cian2… mcm2 hal…

          0
          0
        • damia zahra says:

          ntah la zaza…tpi dgr citer mcm tu la…
          condo kat tmn mewah, jln bukit antarabangsa tu..
          8 jun kene lelong ari tuh..

          0
          0
    • Akak Leen says:

      tu la…akak heran knp dia nk memalukan diri dia sndiri mcm tu. klu dia duk elok2, xdenya org nk mengata dia. tu la…akak syorkan dia tinggalkan dunia seni ni lg bagus…mesti anak2 dia pun suka..

      0
      0
  10. Jojio says:

    Dia sunyi ler tu, dah lama tak dak news….hihihi

    0
    0
    • damia zahra says:

      skrg kak pah da x sunyi la kot..jojio…
      kak pah da meletoppp ngan citer2 panas…
      citer yg d reka2nya senilik…
      huhuhu..
      cian pun ader kat kak pah neh…

      0
      0
      • Akak Leen says:

        ko silap damia….klu sunyi, kena cari pasangan… hahaha…

        0
        0
        • damia zahra says:

          pasangan?…try tanya jojio tu leen..
          muahahaha

          0
          0
        • Jojio says:

          Aku tengok Kak Ani pun dah takut…hihihi

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiyakk….joijio…
          lawak eh…muahaha
          pecah pewut aku pepagi neh oleh kowang…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          eh…aku rasa k.pah tu lawa apa…muka tok arab tu… hidung mancung, bulu mata lentik…ada tahi lalat… yg ko takut kenapa jojio..? hahahaha….

          0
          0
        • damia zahra says:

          a’ahh leen…time zmn kegemilangannyer dolu2 tuh…
          mmg lawa..
          haq ni plak?…aiyakkk…
          x tau da nk kata aper kat kak pah neh…
          muka pelik..bdn pun pelik…perangai pun pelik gaks…
          tu yg jojio surender tuh…huhuhu
          ishhh aku neh…control sket tgn tu damia…
          astaghfirullah…x baik tul aku neh…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          damia…ko ni sdp sgt duk ketuk keyboard, pkl brp nk msk? kekeke….aku kt sini dh nk msuk asar dh…

          0
          0
        • damia zahra says:

          adeh leen…kat nz da nk masuk asar yer?
          kat cni lmbt laie nk masuk zohor…
          masak?….aiyaaakkkkk!!!!
          aku msk simple je leen..stim ikan ngan sayur tumis…hokhokhok…
          sumanyer men masuk jer…hentam keromo..
          aku ngan anak2 ku jer mkn…
          hasben outstesen…huhuhu

          0
          0
        • Jojio says:

          Tengok size pun aku dah sarender…..yadaaa….

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          tp kan zaman dia glamer mude2 lu pehhhh seksi siotttt……. kekdg aku nk puji gak CT tu, glamer camne pun, tetap sopan… dr segi dressing, mmg aaa bab2 aurat tu mmg dia x tutup sesempurnanya, tp sopan aaa gak klu nk bandingkan ngan kak pah kite ni zaman mude2 lu…

          0
          0
  11. aries_april says:

    aries ni xbrni lgsung nk brhtang…
    bkan per…
    tkut orng jaja cam gini la.
    malu ka?
    even nk pnjm dri fmly pn aries try elak…
    snggup ikt prut klau aries nk kn 1 1 brng…
    better htang gan bank…
    klau x nk byr, pling krng kna blacklist..
    past tu xyah pnjm g…
    pas tu x leh pnjm mn2x, krng skit htng tu….
    nk pnjm ngan pak long lim tu, tkut kna gari lak….
    :-)

    0
    0
    • damia zahra says:

      huishhh…along2 bukit beluntong…jgn men2..
      takut wooo…
      beter pinjm ngan family or bank klu da desperet sgt…
      pak along neh…euww…
      mintak simpang malaikat 44 la…
      huhuhu

      0
      0
    • Zaza Muhammad says:

      tol gak… hutang ngan bank antara kite ngan bank je..pepehal xde aaa bermasam muke atau malu muke ngan sesapa… ngan bank standard aaa,,, nama pun institusi kewangan, klu xde org pinjam ngan dia, camne dia nk byr gaji staff, yg bank charge tu je aaa untung diorg

      0
      0
  12. kuntilanak says:

    amboiii muke die menakutkanlah…nampak len sgt..terlebih cucuk kot…..halalkan kunun,padahal dah nampak sangat die tkt kena tindakan undang2 dari s atan…

    0
    0
  13. aku"still"cun says:

    klu aku dpt duit tu kan…
    aku nk settle hutang kete, byr sewa umah, byr loan PTPTN, blh byr muka umah lg tuu…bg aku jelah duit tu k.pah….

    0
    0
  14. aries_april says:

    awk mda la tu…
    sbliknya, sapa thu…

    bla tnya, ‘no cmmnt….’
    :-)
    snyum klah ank dara…

    0
    0
    • jed hijau says:

      amboiiiiiii….!!!!!!!! pagi2 lagi sume2 dah ngumpat….tak baik…dosa tauuu…!!!!!

      aku nak tumpang sekaki leh tak…….

      saripah ngaini (mak mentua aku sebut camtu..) dah masuk tahap sakit kencing manis dan darah tinggi….tu pasal lah mulut tu merapu tak ingat dunia….

      buat statement kat BH ” saya halalkan 83k tu, biarlah masyarakat menilai…”

      10 tahun dulu lagi masyarakat dah menilai perangai kak pah ni…tinggal lagi 50/50 orag sokong …sekarang ni dah 100% org tak minat kak pah…..zaman kak pah dah berlalu…

      Ingat2 diri sikit kak pah…kang dibuatnya meroyan lebih2 kang…terjatuh lah pulak…tak sempat nak bertaubat….

      fikir2 kan lah…dan selamat beramal…..

      0
      0
  15. mangchik says:

    Apa yg diherankan. Kak Pah penah saman beaks laki die, malah emak die pon die saman. Kes konon ye die dirompak (?) di depan TV3 pon ‘sangap’ camtu je

    0
    0
    • damia zahra says:

      emak senilik pun nak saman ker?…
      mmg x betul lah kak pah neh…
      x patut tul..
      ish ish ish

      0
      0
      • Akak Leen says:

        a’aa…yg saman mak tu, kisah yg lampau…aku pun ingat2 lupa…tp tu la….x faham betul aku dgn dia ni…

        0
        0
        • Jojio says:

          Nanti dengan jiran dia pun dia saman….hihihi

          0
          0
        • jed hijau says:

          sume orang kat dunia dia nak buat musuh…esok kalau mati sape nak dekat kat dia……

          jawab…ha ..jawab….

          0
          0
        • damia zahra says:

          sib baek ko x berjiran ngan dier jojio…hokhokhok

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          yang dekat…encik S bertongakat serampang 3 mata jerlaa jawabnyer…..har har har harunnn…

          0
          0
        • Jojio says:

          Kalu aku jiran dia,aku kasi tutup wall sampai atas…karang dia tengok keta aku dia saman pulak…hihihi

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          buat jer dinding tinggi-tinggi…atas tu letak kawat duri banyak2…pastu nk cantek sket, wat mural kt dinding tuh….

          ehh alamak…dh mcm dinding penjara pudu laa plak…ekekeke…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          aku pun ade dgr psl tu…sama aaa ingat2 lupe…maybe bkn zaman kite kot leen heheheh….. masih di awang awangan lai gamaknye, tu psl tatau…

          0
          0
  16. jed hijau says:

    kuar dulu ye…bos dah sampai..

    0
    0
  17. miss suka+suki says:

    nth!
    mympahj ak tgk dy nie..
    mmg suke mecapap laaa..
    dlu kes kne pkul kt ri pntas..
    skg kes ni plak..
    baik sgguh hati ko nek pah…
    halalkan 83ribu uh..
    klo 83hengget pon ak tuntut..
    ni kan pulak 83ribu..
    xdnye s.atan tu slh..
    nek pah ni y slh..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      kes pukol diri sndiri kt sri pentas tu kan senyap cmtuh jer..sbb polis x nak jatuhkan air muka dier as ‘Dato’ … aritu kantoi sbb dier x bajet ade cctv kt area situh…har har har…ni dh kes nk tuntut RM83 k….aritu suruh S. Atan pulangkan balik dlm masa beberapa minggu…ni dah nk halalkan plak….sbb nyer dier tau dier salah kalo S Atan bwk hal ni ke muka pengadilan….chehhh…..giler tol. Dah legend tu legend jerlaa….jgnlaa buat perangai cmnih kak pah oiii….boleh loose fans respect cmnih….chett

      0
      0
  18. BumBLeBee says:

    pempuan ni mereng dah ni. kalo dh awal2 nk halalkan, motif kuar surat khabar sebelum ni? kechoh aa… cakap cam lidah bercabang…nk upkan populariti yg dh senja laa tuh. dier tau dier akan kalah kalo S.Atan saman dier kt mahkamah, cecepat laa dier kuar statement halalkan….hek elehh….!

    0
    0
  19. aries_april says:

    DAMIA, X LEH KRIM SLAM KAT BOSS KAK JED…
    NNT DIA CMBRU…
    NSIB LA NK JDI PER…

    TUL X KAK JED ?
    :-)

    0
    0
  20. Kak Su says:

    A’kum semua…tu la pasal….dah S. Atan nak saman
    balik baru nak halal…haha..haha…

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      dier cuak laa tuh…dier ingat org zaman skang sumer bengap2 ker x bleh nk saman dier balik…cett

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        hihi yo la kan.. agaknya dio dh x berduit bona kut.. tu yg wat gitu.. semua plan x jd. last2 terpaksa halalkan.. kok x nanti dia yg kono smn.. malunyo ambo.. aduiii

        0
        0
  21. iu says:

    kak pah nyayuk kot..biasalah umur da lanjut tp berangan nk jadi muda..nasib baik suaranya merdu…klu tak good bye jelah….setakat nk buat kontroversi jek baik tk yah..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      x sesedap dulu laa suara dier…hongeh jer dengar…. :P

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        klu penyanyi sezaman ngan dia…aku minat Uji Rashid.. smpi aku hafal gak lagu2 Uji ni…klu kak pah ni, kureng aaa minat. Taste aku, taste majoriti rakyat mesia, sore kak pah ni lebey best kot….. klu org kate sore Jamal paling best, aku wase suara Awie Wings aku suke lai dr Jamal…taste aku hehehe…

        0
        0
  22. puteriaquarius81 says:

    Eh br prsn tahi lalat dia xder dh.. hoho … lalat pun xnak berak dah kt muka k.pah ni. cian plak ghaso eh

    0
    0
    • luvrina says:

      ha’ahlah cam dah xda…… laaarrr xkan tahi lalat yg banyak2 tu pun penipuan kot????? think positf hehehe dia wat pembedahan buang tahi lalt kot …. kotlah aku pun x tau tkt ckp nati salah plak…. dapat dosa kering pagi2 ni

      0
      0
      • BumBLeBee says:

        bak kata puteri aquarius…lalat pun tanak berak dh tuh…dulu gebu kulit asli…lalat sker…ni dh penuh botox & surgeri jer…xmo dahlaa lalat….eekekekeke

        0
        0
  23. luvrina says:

    uiuui nek pah ni x habis2 nak malukan diri sendri hahaha len kali sebelom wat sesuatu yg GEMPAK kna p wat research dulu lah jgn main taram jer drop ur water face as dato’ wakakaka…. umor pun dah lanjut pandai2 lah lu pikirlah sendiri hahaha

    0
    0
  24. luvrina says:

    mcm manalah org muda nak wat contoh klau org tua sndri pu x baper nak betul huh…. moning bumblebee….. :-)

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      ituhla…org2 tua pun tarak betoi…menteri2 pun bler bercakap bahasa rojak…camano nk buat SPM – English wajib lulus? camano tuh camano tuh? tp si Kak Pah ni time dier saman mak kandung dier sndiri tu yg mmg xleh trime dek akal….ape dier ingat dier lahir dr tabung uji ker? isk iskk… mak dier x halalkan susu yg dier nenen kechik2 dulu sumer bru tawu….

      morning luvrina…

      0
      0
      • aku"still"cun says:

        boleh citer x nape dia saman mak dia…aku xtau citer lah…ms tu aku kecik lg…bodo2 g2..

        0
        0
      • pizza says:

        Kalau x silap aku, dia marah sbb parents dia bg dia to a Chinese family utk dijadikan anak angkat sebelum grandparents dia dtg mai amek dia balik.

        0
        0
  25. ninikebayan says:

    huhuhuu…entahlah..nama jer sharifah tapi suak buat fitnah..saya benci ngan org yg suka buat fitnah!!!go s.atan saman jer dia balik..saman kat dia 83juta huahuahua..gagaga…

    p/s:sebab tu la,kakak dan abg dan adik2x semua jgn percaya dengan setiap kenyataan yang dikeluarkan oleh seseorang tersebut tanpa bukti yang sah contohnya mcm nie..kan dah kantoi!!!wawawawa~ada lagi artis yg kat luar sana tu suka menjatuhkan maruah kawan baik sendiri,sebab hasad dengki dan nak kan publisiti…contohnya watie elite,kasihan…nasib baik dah selesai…

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      bukan nk jatuhkan kaum sndiri laa tp realitinyer org yg ade ‘PHD’ ni sumer terdiri dr orang melayu islam itu sndiri…x bleh nk dok diam kalo ade orang lain mengatasi….x dpt cara baik…cara kotor digunakan….ho ho. Kak Pah, nnt jgn tuduh org bomohkan ko plak nnt tau…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        btl tu.. mcm meniaga. org melayu ni xle tgk org lain lbh dr dia. mula la nk guna bomoh. huhu makin truk la dunia skrg ni.. mcm k.pah tu mgkn dia tgk org muda2 lbh menonjol dia pun nak gak tp nonjol kt ‘tmpt’ n cara lain.. x snonoh tul . makin tua makin xleh fikir mana baik mana buruk.. ntahla

        0
        0
        • jed hijau says:

          aku bayangkan saripah aini pakai bikini…

          hahahahahhehehehehehohoohohhoho…..

          0
          0
        • jed hijau says:

          saripah aini buat rambut ala fasha sanda…….

          hahahahahhehehehehehohoohohhoho…..

          0
          0
        • jed hijau says:

          saripah aini nyanyi lagu ziana zain…madah berhelah….

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hihihahaha xleh byg dah.. buruknyer huhuhuhukk tersedak plak dah.. adeh

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          jed..ko sebut ziana zain…terus aku terbayang ‘ziana zain wannabe’ tuh….yg pakai bunga telor org kahwin utk hiasan diri.. aku terbayang style mcm tuh tp berwajahkan kak pah….heh,…

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku ingat kalau aku berjiran ngan kak pah…aku ajak dia pergi masuk hutan 4whel drive….terhentak sana terhentak sini…mesti otak center…..

          0
          0
        • luvrina says:

          itupun klau ada size …… aset blah atas dia cam terlebih muatan jer hahahahha tu asli ke x ea????

          0
          0
        • jed hijau says:

          apasal kak pah tanak kecilkan bahagian atas dia haa…pinggang sikit punya ramping……

          ngada2 betul la pompuan ni…saje nak tunjuk dadanya…bra dia beli ke buat ….hehehehe…

          0
          0
        • luvrina says:

          buatlah kot…. hahaha dgn style dia tu aset besar sesangat pakai baju ketat cam nak goda dato’2. dato2 pun cari ayam muda skang ni hahaha. rambut mengerbang leher pun tenggelam aduyai…. kak pah!!!!!

          0
          0
  26. jed hijau says:

    niat insunnn matakajing samaingggsing..

    0
    0
  27. jed hijau says:

    esok 2 julai kan….

    agak2 manohara balik ke tidak….

    0
    0
    • luvrina says:

      ahhh pompuan tu….. sakit jer tgk cara sewel dia….. sekali ku panngggg mau birat pp dia yg tembam tu kurang ajar sgt….

      0
      0
    • Akak Leen says:

      kan dia ckp dh x nk balik…
      klu dia balik…siap la…hahahaha….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        kang duit dah abis, kad kredit seme kena block, utility bills seme outstanding, sewa umah x terbyr etc…pandai2 aaa dia blk ke pangkuan hubby dia……

        0
        0
  28. Lovelyvic says:

    Keji sungguh kak pah ni

    0
    0
  29. SYARIFAH AINI. BLOG says:

    ASSALAMMUALAIKUM….adik-adik semua…

    Terima kasih di atas ingatan yang telah anda tujukan kepada saya

    Mudah-mudahan saya akan cuba memperbaiki kelemahan saya dimasa-masa akan datang.

    PEACE…..

    0
    0
    • jed hijau says:

      ini aku lah buat……bukan kak pah…..hahahhahaha….hehehehehehe…hohohohohoho….

      0
      0
    • luvrina says:

      ni syarifah aini betul ke ni…. fullamak tabik springggg cool gilerrr cam cooll rhyno… minom pun sodap hahaha bgs2 mana yg elok amik wat pengajaran yg x elok tu maap jelah kami manusia biasa ok….. PEACE

      0
      0
      • jed hijau says:

        SYARIFAH AINI.BLog tu aku JED HIJAU yang buat…
        jangan mareee….testing…testing….one two three…..

        0
        0
      • Zaza Muhammad says:

        aku x puji,,aku x heran sbb kite mane tahu, sesetngah artis ni jenis yg celik IT, suke ngadap pc, browse internet bla2…mana le tahu kot2 dikalangan kite ni artis…nothing is possible… tp harap2 diorg paham…cik artis2 (ala2 Nabil panggil), klu terasa maaf ye, apa yg kite2 komen ni (termsk sembang lari dr tajuk) semenye mengikut perspektif kite, so pandai2 lu pklah sendri and yg baik amik iktibar, yg buruk jadian sempadan, perlu ade anjakan paradigma perlu ade, think out of box. klu tersilap kate, ampun ye… sekian… :D

        0
        0
  30. Zaza Muhammad says:

    teng3x ….

    0
    0
    • jed hijau says:

      tak sangka kau ada hati kat awie….ingat kan aku sorang je…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        ko tau, aku ni kipas susah mati Awie Wings,,, tu yg siap terkuar topic masa aku bg komen ‘Dang Suri nk kawin Ed Samad” tuh.. heheheh. siap story kisah lama2 dia ngan ex ye… jgn mare Awie, recall je… baru 2 hari lepas layan video Taman Rasyidah Utama versi Juara Lagu 1989 kat youtube… mmg best aa awie masa tu…aku wase zaman la ni payah nk jumpe penyanyi btul2 menjiwai lagu, menyanyi dr hati smpi tertusuk ke hati kite yg mendengarnye…..

        0
        0
        • Akak Leen says:

          nostalgia la lagu2 tu…zmn sek.2 rendah…kekeke…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          ko tau leen, 1st time aku dgr lagu tu, ade aa sorg bdk lam kelas aku wak bising, last2 cikgu denda suh ye nyanyi, dia pun nyanyi aa lagu ni…masa skolah rendah aaa beb… kebetulan best plak sore dia, kena aaa ngan lagu ni… pastu bile aku dgr lam muzik2 baru aaa aku tahu, bestnye lagu ni….. masa aku kecik2 lu, kureng didedahkan ngan lagu2 melayu, tu yg x ikut perkembangan sesgt… abg2 aku layan lagu inggeris, kakak2 aku pun, mak ayah aku plak apa lai, hindi ngan inggeris, smpi la ni mak aku ade simpan lai rekod piring hitam zaman dulu…Boney M ade, Beatles ade..apa lai erk..hindi lagi aaa byk…

          0
          0
        • jed hijau says:

          aku rasa la…kalau zaman kita ada undian sms…mesti Awie jadi pelakon paling top….

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          hmmm…awie kang menang ABP pelakon paling populat 1995 – 1998.. pastu 1999, rosyam start menang…pastu pass2 lelain .. masa 1998 tu, lam anugerah skrin bintang popular, awie siap menang best actor utk filem Merah…festival film plak menang anugerah khas juri, pelakon berkarismatik… penyanyi lelaki popular plak dr 1996-1999

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ko ni zaza, smpt lg ingat kenangan dolu2…kikiki… aku ni xde la tahu sgt psl lagu2 ni… mana yg kluar tv , radio, aku tau la skit2…

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          ehheeh aku minat awie je, yg sangkut paut ngan dia, aku tahu aaa,,yg x kena mengena ngan dia, ade aku kisah chak chak chak chak !!!! hehehehe

          0
          0
    • Jojio says:

      Hah…???

      0
      0
  31. Akak Leen says:

    Aku tgk baju kurung k.pah ni tiba2 teringat kt baju raya… Agak2 tahun ni trend kain pasang mcm mana pulak aaa untuk raya….? eh..eh…topik terkeluar padang lak.. kakakaka…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      aku lum beli lai baju nk wak raye,,huhuhu…aku ni bute trend aaaa, main blasah je aku suke beli kain pasang, yg xyah gosok hehehe…malas tol nk iron baju… mak mertua aku kate kain kat TRG ni cantik2, so tiap2 tahun aaa aku pos kat dia kain pasang utk dia wak raye…xmas pun kena ade gak baju baru erk…

      0
      0
      • Akak Leen says:

        aku pun jnis kurang rajin iron baju gak…hehehe… aku tahun ni beraya dgn ape yg ado jer la…duk di tmpt org.. tp kt cp yg bwh tu kn byk jual kain pasang kan… ko selalu shopping kt mana? kt kuantan pun ok gak…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          aku shopping kat kemaman ni je… kat kontan klu shopping menda lain aa, kain pasang cni pun byk siottt hheheh

          0
          0
  32. SYARIFAH AINI. BLOG says:

    AKAK KELUAR DULU LAH YE….

    NAK BALIK RUMAH KEJAP….LEPAS TU PUKUL 12.55pm NANTI NAK AMBIK ANAK BALIK SEKOLAH…

    BYE….LAYANNNNNN…….

    0
    0
  33. aku"still"cun says:

    salam….bole citer lanjut x pasai apa k.pah saman mak dia dlu…ms tu akuu bodo2 lg, main msk2 lg…xtau citer….tolonggggggggggg…………..

    0
    0
    • jed hijau says:

      kak pah saman mak dia pasal mak dia masak tak sedap…..hahahahahahehehhehohohoho….jangan marah ye….

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        jed..tadi ko kate nk g amik ank skolah… ade lai rerupanye… oo psl saman mak ye tu… jap search….ade ke? nk tnye mak aku, bknye dia ikut sesgt perkembangan dia nih, yg aku tahu bapak aku minta kat Allahyarhamah Rafeah Buang je….

        0
        0
  34. Zaza Muhammad says:

    Psl kes saman ibu sendiri tu, lam BH dia x ngaku. Tp dia ngaku saman akhbar yg siarkan cite fitnah psl dia, and yg buat statement tu plak ibu dia… hmmm klu aku paham kat cni, sama aaa gak dia saman ibu dia sbb source cite tu ibu dia sendri, akhbar tu kire tulis je…ke gane?

    0
    0
    • Akak Leen says:

      artis selalu saman menyaman…. klu org mcm aku ni, xde sape aku nk saman…kakaka….

      0
      0
  35. fertuifer1321 says:

    dulu beriya sgt nak duit 83k tu,pastu tetiba berubah hati jd mulia,nak halalkan.tak pelik ke?
    pasal duit nak jatuhkan kawan sendiri.masa cite diorng ni klua,awal2 lagi aku dah sokong s atan.sbb?tgkla sejarah dia,kes tipu kena pukul,kes fitnah dato ct,kes saman mak dia,kes mulut tak leh kawal,kes masuk hospital pastu panggil wartwn dtg buat liputan,gila btul,mmg GILA [email protected] r dulu ngn ct yg ramai org suka pun dia bley carik pasal,apatah lg ngn org lain,konpem r dia berani.apapun aku tak sabar nak tgk s atan saman dia.biar merasa skit,nak jadi pemurah sgt!gediks..
    p/s:sapala yg bagi title ‘datuk’ tu,mmg tak seswai.ni lah contoh org yg ada PHD ni,piiiraaahhhh~

    0
    0
  36. onda onda says:

    RM83 ribu…uihhh kalau dia tambah silikon confirm lagi menarik.

    0
    0
  37. rina says:

    cuba korang fikir2 …mula2 tu sape yang keluar kat paper dulu.. kenapa tak senyap call s atan settlekan.. buat apa nak keluar kat paper.. pas orang dah take action ckp cm tu pulak … korang fikir lar sendiri…

    0
    0
  38. deanamamat says:

    kakpah ni mmg jeles dah bkn envy da
    dye neh sal suke cri gado ngan artis2 ni?
    da tak laku dhla
    adus takphm tol
    dhlah dye saman mak dye lu kan?

    0
    0
  39. miss annur says:

    alaa..die pakai corset la..tu yg nampak besar sebab kene push up..aku penah try pakai,kwn2 tegur nampak besar pas tu x pakai lg dah…

    0
    0
  40. trAnsFormeRs says:

    aaaahhhh boringnya aku arini bnyk kije…..
    baru 1 hari x buka dh ada 2 3 page…
    hai TB ko ada lg ke?
    hmmmm kes k.pah aku nk gelak golek2 rasanya bila s.atan nk saman dia baru ar nk gelabah….

    0
    0
  41. trAnsFormeRs says:

    bagi aku jerk ar wit 2 k.pah leh aku tukar keta baru….
    he he he murah sungguh hati k.pahkn…
    klau dri awal k.pah halalkn wit 2 xde ar nk malu cam ni…
    aku rasa org yg paling kuat gelak dlm hal ni msti D.ct sbb dulu dia wat D.ct cam ne skrg tuhan dh balas lek…

    0
    0
  42. YONEXBEST says:

    KAHKAH…
    dia dan NYANYUK la kawan2..
    tu tanda2 awal tu..
    xlama lagi tu..jahatnya aku..kehkeh..
    dia dah xlaku skrg ni..sbb tu la wat mcm ni..kesian..
    kak pah nak keja ngan saya tak??
    huhu

    0
    0
  43. lily says:

    insaflah wahai kak pah…..
    dulu dh kena tarik status muflis…..
    jgnlk plk kena lagi………
    adoiiiiiiiiii hampesssssss
    glamer dunia tak ke mana kak pah…….

    0
    0
  44. Rin says:

    dia ni mmg nyanyuk… x patut ada title ‘Dato’

    0
    0
  45. ijan says:

    kakpah ni mang senga.. dulu wat fitnah pasal CT.. skunk dh Xde cite nk wat cite lain lak..aku bengang betol la dgn makcik pah ni.. harap tetek je besar..Xmacm otak dye yg tarok kat bontot…

    0
    0
  46. Hi, maybe i’m being a off topic here, but I was browsing your site and it looks exceptional. I’m writing a blog and trying to make it look neat, but everytime I touch it I mess something up. Did you design the blog yourself? Could someone with little experience do it, and add updates without messing it up? Anyways, good information on here, very informative.

    0
    0
  47. mummy says:

    dah menjadi2 k.pah ni bila balik dr mekah….nampak sgt tang muka tu…..hanya org buta jer yg tak nampak perubahan…..camner anak k.pah menghadapi situasi ni…..ko tua ko menjadi-jadi…

    0
    0