Written by AbangNara | September 24th, 2013

Masihkan anda ingat dengan artikel “Jimmy Shanley kahwini janda?” yang pernah Abang Nara tuliskan satu ketika dahulu. Lelaki kacak seperti Jimmy ini memang semua orang ingin tahu apa perkembangannya. Dah kahwin ke belum, ada awek ke belum, single lagi ke dan macam-macam lagi lah. Nasib baik Abang Nara tak hensem macam Jimmy.

jimmy shanley

Ditanya mengenai dakwaan kahwini janda, Jimmy Shanley enggan memberikan sebarang komen. Kata Jimmy kepada Mstar Online:-

Tiada komen. Biarlah rahsia. Terpulang sama ada orang ingin kata saya sedang bercinta atau pun sudah berkahwin. Doakan yang baik-baik untuk saya. Bukan saya serik tetapi cerita tentang rumah tangga dulu baru sahaja reda dan apabila tiba masa sesuai saya sendiri akan jelaskan perkara sebenar

jimmy

Abang Nara faham apa yang sedang dilalui oleh Jimmy Shanley sekarang. Pasti dia masih trauma dengan kegagalan rumah tangganya sebelum ini sehingga takut untuk mengeluarkan sebarang kenyataan. Kepada peminat-peminat Jimmy, diharap bersabar. Berilah masa kepada Jimmy. Nanti kalau dah bersedia, pasti dia akan kongsikan perkara sebenar dengan anda semua. Tak gitu?
glutacellP.S: Nak kulit mulus, cantik berseri dan memikat hati? Ketahui rahsianya di www.azaleadenaturale.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Kahwini Janda, Jimmy Shanley Enggan Beri Komen

  1. gemoks says:

    pulak dah.. hal kahwin pun nak rahsia2… moga berbahagia la jimmy ooi.. hal lepas jgn diulang..

    0

    0
  2. Olga says:

    gersang le tu !!!

    0

    0
  3. WAN SEKINAH says:

    JANDA MANA PULOK DOH?

    0

    0
  4. Lolita says:

    Anak die comel kemain..

    0

    0
  5. den la ni says:

    whatever..artis mlysia mmg cenggini..hny bbrpe ketul je yg brani utk mngaku yg dorg da bkawen xkira la sama ada dgn ank dara atau janda

    0

    0
  6. Mirai Suenaga says:

    Tengok entry ni baru aku tak jadi nak muntah. hehehehh…
    Go Jimmy Go!!

    0

    0
  7. […] memang semua orang ingin tahu apa perkembangannya Dah kahwin ke belum ada awek ke belum single Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Beri, Enggan, Janda, Jimmy, Kahwini, Komen, […]

    0

    0
  8. kiko says:

    nara oh nara..x kisah la die kawin ngan JANDA ke x..yg penting jodoh die da sampai..kadang2 pelik sgt la ngan stigma owg nih..asal JANDA je ,mst jadi isu..ape hina sgt ke staus JANDA tu..dok heboh sgt la owg kawin ngan janda..==”

    0

    0
  9. Nara,,nara.. koci bukan lah nak tentang nara ke apa, cuba la cari perkataan yang okay dan sedap didengari sikit. ini tidak, guna perkataan Janda, rendah sangat ke martabat janda? tak baik tau. Koci malas lah nak komen banyak2.. sekarang ni musim haji, so, koci nak tone down sikit…

    0

    0
  10. minah jambu merah biru pasti gerek says:

    elehhhhhhh macm bagos aje nk rahsia2 konon huh !! meluat minah jambu lah !! jangan2 dia kawin ngan janda dh tua Bangka babtu dia ni malu nk tunjok bini dia kt peminat takot peminat kutok !

    0

    0
  11. makjemah bosan says:

    TAK minat nak tau. K bai

    0

    0
  12. enter yr name says:

    janda ke anak dara ke, apa ada masalah? bagus lah kalau dia kahwin..status tu buang tepi..yg penting niat dia betul..

    0

    0
  13. This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I have found
    something that helped me. Kudos!

    0

    0
  14. People on job forums can tell you who to watch out for
    and those companies that you desperately want to get
    in with. Working from home offers a great many of advantages for
    people who need to supplement their income.
    In return you will get a product or trial for free.

    0

    0
  15. What i don’t understood is in reality how you are now not really much more well-preferred than you may be now.
    You are very intelligent. You recognize thus significantly in terms
    of this matter, produced me in my view imagine
    it from a lot of numerous angles. Its like women and men aren’t interested except it is one thing to do with
    Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. All the time maintain it up!

    0

    0
  16. […] Kahwini Janda, Jimmy Shanley Enggan Beri Komen (36) […]

    0

    0
  17. […] Kahwini Janda, Jimmy Shanley Enggan Beri Komen (37) […]

    0

    0