Written by AbangNara | January 26th, 2012

Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Abang Nara respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti yang dimiliki. Anda berdua memang sangat awesome.

kad kahwin

Bagi Abang Nara, kad kahwin tak perlulah nak over the limit sangat. Bukan orang simpan pun. Kang tak pasal-pasal banyak bajet lari sebab harga kad kahwin sekeping dah RM1. Tak gitu? Moga-moga kesimplean Yusry dan Lisa menjadi ikutan orang ramai di luar sana nanti. Kredit kepada Forum Cari atas gambar kad kahwin ini.

152 responses to Kad Kahwin Yusry Dan Lisa Surihani Sangat Simple And Sweet

  1. HOHOH says:

    simple gilerrr

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      a’ah kan. simple and sweet je :) semoga majlis mereka berjalan lancar. aminnnnn

      0

      0
      • bujang says:

        aku nk kawen bulan 5 nnti….tgh tcari2 kad kawen plg sesuai…tp bile ak tgk kd kawen lisa ngn yusri ni, tetibe rase nk cut cost kad kawen aku drpd 80sen kpd 40sen sekeping…simple is better

        0

        0
      • bujang says:

        baku nk kawen bulan 5 nnti….tgh tcari2 kad kawen plg sesuai…tp bile ak tgk kd kawen lisa ngn yusri ni, tetibe rase nk cut cost kad kawen aku drpd 80sen kpd 40sen sekeping…simple is better

        0

        0
      • syuhada says:

        musim org kawen simple2 agaknye…ari tu Ally kawen pun simple..but the simpler the better kan? simple is sweet maaa..!!

        0

        0
      • Sundell says:

        Budget xcukup…kesiannnnn~ takot cerai lagi katanyer..bt cikai2 udohh.. gitu.

        0

        0
      • Celepap says:

        @REDBLOODSNOW, mane ade entry baru mesti ko kt atas skali kan? sah2 ko ni dato minah jambu 24 jam mengadap pc tu kan? kantoi suda… tp sekali tgk ko ni mmg shomel, tp kalo 2 kali tgk ko ni da mcm minah korea y sblm mekap mata sepet, selenga, hudus dan busuk..tp bile da mekap muka gojes ala2 patung snow white gitu..mata nk buntang2 kan.. berangan nk jd Heliza AF ke uolss? failllll sggttt!!! hak3.

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        HAHAHAHAHA… part mata buntang2 tu y kelako.. aku selaku pembaca blog BN mngucapkan jutaan TERIMA KASIH kpd @celepap di atas komen sensasi beliau.. mmg cocok sgt.. kui3

        0

        0
      • dah la Lisa. berlakon macam kayu. harap muka je. aku dah tak minat ko. helo izara aishah. neelofa. yuuuhuuu!

        0

        0
      • red3ye says:

        lepas dia dia lepas dia dia. #eh…

        0

        0
      • This&That says:

        Perfect Plan Lead to Perfect Life!

        0

        0
    • Cik Nin says:

      Bagus. Kad jemputan yang menginsafkan.
      Tak perlu membazir.

      0

      0
    • makcik k-pop says:

      simple… mcm kad zaman awal 90-an dulu2… kalau kad mahal2 letak gambo bagai kesudah org buang…kena pijak dengan tetamu…lagi sedih…aku penah tgk kt umah org kawin..kad ada muka pengantin org buang merata..siap bdk2 pijak jer…

      0

      0
    • laili says:

      TWITTER LISA SURIHANI DAH 500,000 FOLLOWERS DAH .RAMAI BETUL PEMINAT BUDAK NI.

      0

      0
      • bujang says:

        Memanglah mula2 dulu nampak sopan, manis….pastu mula dah gosip….peminat ramai sebaya nak follow le
        seterusnya……
        rupa2nya nampak sangat dia nak popular dan endingnya nak cari calun suami…..nak tawinnnn….
        ok bagus……akhirnya dapat jugak kawin…
        Nanti peminat dia nak tengok dia jadi pengantin,
        lepas tu pulak nak tau ngandung ke belum……
        dan lepas tu lagi nak tengok baby dia……
        dan akhirnya berapa lama pulak perkahwinan dapat
        bertahan………
        yang itu peminat2 nak tau…..tapi mutu lakonan…..bakat
        entah kemana……
        Setengahnya artis2 ni mencebur bidang seni ni hanya
        buat batu loncatan aje…..
        syihhhhh….cakap pelan2 sikit……depa ni nak cari orang
        kenamaan dan kaya.
        Dah dapat x paaa…..peminat xdak pun xkisah aishh…..
        janji ada banglo, dapat gelaran…..tan…tin…..ton…..
        itu ajeeeeeeee……
        hahh…..menceceh macam mulut Azwan pulak…..

        0

        0
    • idid printing says:

      nak kad kawin, meh buat kat IDID printing, 03-42573145.. mai2..

      0

      0
    • bujang says:

      Hari Ahad……jam 7.30 pm… betui ke yg. aku baca dalam kad tu……entah2 mata aku tersilap….

      0

      0
    • Semoga bahagia tau korang:D

      0

      0
    • keroh says:

      Takper la… simple… yang dulu abis berpuluh-ratus ribu… tapi “ceret” tak berapa kali dah cerai…bahagia tau yus…

      0

      0
  2. farah ibtisam says:

    SnaGt smPle……=)……….. Sweet Card…sweEt coUple…=)

    0

    0
  3. syarifah says:

    simple is much more better…congrates to lisa and yusry :)

    0

    0
  4. misu says:

    simple….

    0

    0
  5. Boleh la says:

    simple gile…

    0

    0
  6. rozi says:

    yes….less is more!

    0

    0
  7. SangPenganggur says:

    LIKE THIS…! Semoga berbahagia hendaknye :D

    0

    0
  8. lisa junior says:

    simple n sweet

    0

    0
  9. datin maimon says:

    bersederhana lebih baik… tak sabar tgu majlis mereka… ;)

    0

    0
  10. qiela says:

    pakaian baju tradisional kebangsaan..kalau xpaham lg xtaw la nk kata apa..hikhik…tahniah!

    0

    0
    • honeycracker says:

      yee…pakaian kebangsaan..bepeluang la kite tengok retis2 yg datang dgn pakaian ‘kebangsaan’ dari serata dunia..heheh~ pakaian kebangsaan dari africa mungkin?

      0

      0
  11. Stranger says:

    Tak kisah lah kad kahwin simple atau murah. Paling penting ia LEBIH BAIK daripada jemputan kahwin melalui FaceBook. Tak gitu?

    0

    0
  12. akulerr says:

    comelnye dorang!!! xsabo nk tggu dowg kawin!

    0

    0
  13. frinses says:

    oooo…jempot kami semua yer..baiklah..tggu kedatangan kami..

    0

    0
  14. AyuCandy says:

    Tabik spring toing toingg~ Congrats

    0

    0
  15. kak ogy nak saman johan says:

    ok laaa kad simple cam ni.asalkan maklumat semua lengkap,tetamu pun puas hati.kalau buat kad mahal2 sampai berpuluh ringgit sekeping buat apa? lepas baca dlm tong sampah perginya.

    0

    0
  16. Saye ler Perempuan Itew... says:

    xkan nk wat grand2 kot kalo dh kawin dengan duda.. hehehe..eh pukul 7.30 pm ek..mitak2 semua tetamu, pengantin sempat sembahyang maghrib. ( ini positive stmt ok ;) )

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Kalau yang datang berpakaian glamour dan bermekap tebal…digamkan bulu mata tipu dan pinjam pulak mata nyiaw biru atau ijau…..sompek ke solat……hahaha….masa tu dialunkan muzik atau lagu…..camna ni…..
      Harap2 tetamu Islam solatlah dulu. Semoga majlis tersebut berkat.
      Jangan marah…..hanya ingat mengingati sesama kita.
      Semoga Yusri dan Lisa bertemu jodoh dan kekal hingga akhir hayat.

      0

      0
  17. xsukaartisprasan says:

    sweettt jer mcm tuan nyer… hihi
    biar bsederhana wlaupn sgt famos x mcm c rodhah ngan suami sepak bolanyer itu yg x famos tp PERASAN famos..

    0

    0
    • poyo says:

      Aikk..tetiba jer masukkan nama yang tak der kena mengena…semua kahwin bagi aku cantik jer dah nama pun pengantin, satu sen pun tak mintak dari orang luar…….famous ker tak famous ker kalau diaorang tak der beras kat dapur ader orang tolong penuhkan tong beras..aku doakan semua retis-retis / dan bukan retis yang dah kahwin dan bakal kahwin kekal hingga syurgaaaaaaaa….amin jauhkan mereka dari doa orang yang dengki khianat….aminnnn..amin….allah huakbar….

      0

      0
      • mart says:

        Pergh poyo..k0 nye pikiran mcm aku der..Begitu lah jwpn aku bile owg komplen2 sal perancangan mjls kawen aku..Mulut jew lebeh bkn nk tlg sponser pun..

        0

        0
  18. miss wawa says:

    a ah betul tu..biar simple & sweet..daripada letak gambar kat kad jemputan,mcm lawa gitu..opps not refer to yusry & lisa k..

    0

    0
  19. tipah tertipu says:

    kalau boleh jangan takat kad je simple..kenduri nye pun mesti la tak berlebihan yang akan mengundang pembaziran..tempat pn da kat PICC..fuhh..

    0

    0
  20. kisah sangat... says:

    ok..tang kad tu mmg simple..bagus..tp tang waktu majlis tu…apa ke hei pkul 7.30 bru start…maghrib kot time tu????

    0

    0
    • kyu says:

      tu wktu ketibaan tetamu la tu..biasa mjls2 cmni kul 8 , 8.30 start (wktu org msia x bley dijangka)..ala sape nk solat kt ctu ada surau, sempat je, nk seribu daya..=.=

      0

      0
      • laila says:

        betul aku pun selalu terima jemputan kat hotel kul 7.30pm mula.ramai yg on time sebab boleh solat kat hotel tu.ramai lg umat islam yang patuh dgn ajarannya.jgn pandang serong terus.respect aaah dgn lisa dn yusry simple but sweet.

        0

        0
      • mangkuk tingkat says:

        org biaser mungkin…tp artis perempuan I doubt it. Bukan nk buruk sangka…tp diorg yg artis pempuan ni selalu nk make-up, set rmbut bagai sumer mau amik masa 3-4jam… dah set sumer sanggup ke nk basahkan muka, rambut sumer dgn air wudhu…pastu make-up balik?…maka akan ramai laa artis pempuan yg akan uzur malam itu~

        0

        0
      • Minah bajet comel says:

        Kalau stat pkl 9mlm pun, yang xnak solat tetap xnak solat walau x mekap pun. Kalau stat pkl 730, yang nak solat tetap solat jugak walau mekap tetebal. Amek air semayang sesiap, apa ada hal. Mmg betulla komen kat atas, nak seribu daya. Noktah. Xpayah nak kondem org punye even sgtla….

        0

        0
  21. cik sha says:

    simple sangat..takde pun ayat “Dengan segala hormatnya menjemput Dato’, Datin, Tan Sri, Puan Sri bla bla bla..” macam org2 biase dok buat..mcm ni baru sederhana..;p

    semoga majlis mereka berdua berjalan dengan lancar seperti yang telah dirancang..amin..

    0

    0
  22. mail lambung says:

    pkul 7.30…harap2 pengantin pkai make up yg bleh bawak solat ye..make up mesti la kurang2 2 jam sebelum majlis tu..

    0

    0
  23. mangkuk tingkat says:

    tahniah in advance lisa & yusry… semoga kekal ke akhir hayat dan diberkati Allah.

    Bab kad tu, suker part PAKAIAN: BAJU TRADISIONAL / KEBANGSAAN … so kalo Miera Liyana, Amanda Imani, RCW & Fasha Sandha etc dijemput…jangan berbaju bareback, nampak separuh nenen dkt side atau berskirt pendek plak yer…
    nota: ohh lupa, RCW takkan pakai skirt pendek kot…dier kan mmg akan pakai bju kurung time gi kenduri…ikut tema majlis lah katakann~

    0

    0
    • ratu kebarong says:

      Tapi baju kebangsaan pun janganlah jarang giler jenis kain tu dan ketat sampai nampak nenen dan lain2 yer wahai artis2 kesayanganku RCW, amand imani, miera liyana dan fasha sandha….

      0

      0
  24. […] Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Abang Nara respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti … Continue reading → […]

    0

    0
  25. kiki lala says:

    kad ni kena wat simple2 je..kalo wat cantik2 nnti kena masuk tong sampah gak..pe2 pn tahniah :)

    0

    0
    • zafik_mieza says:

      sangat stuju… tak perlu nak wat yg mahal2 sebab akhirnya ke dalam tong sampah jugak…

      0

      0
  26. N.I.A says:

    tang pakaian tu SMART.. “pakaian : baju tradisional / kebangsaan” <– setuju 500%…x de la nanti tetamu yang datang buat nti TAK CUKUP KAIN…haish~ SAKIT MATA je..tabek springggggggg yusri ngan lisa…hahaha….sangat SMART!! suke dan suke! haha…mesti cantek², macho² tetamu yg datang..pakai baju kurung, baju melayu, cheongsam, sari..hahaha…mantap!

    0

    0
  27. Mutia says:

    suke…simple sgt….:-)

    0

    0
  28. Triple_j says:

    bak kata bob kuman yg sangat disetujui oleh chef wan

    “LESS IS MORE!!!”

    0

    0
  29. fahmi love teckteck says:

    ini sweet n simple ke kedokut…. tp tgk imej lisa pun tau very the plain one….

    0

    0
  30. Kirana says:

    Jangan lupa solat maghrib ye para tetamu. Lagi berkat majlis!

    0

    0
  31. abcd says:

    LISA DAH GATAI PUKIIIII!!

    0

    0
    • kasturi says:

      kahwin adalah lah sunnah Nabi… daripada melakukan maksiat baik kita kahwin… dapat pahala… ko tu bodoh+bangang=tak de otak langsung… tah2 ko tu lagi teruk kot main dgn org sebab tu otak ko biol nak mam***….!!!!

      0

      0
    • luqman hakim says:

      ko apasal.dia nak kawin dah pun meloponglah kau.

      0

      0
    • luqman hakim says:

      ko apasal.nak mampus.dah nak kawin dah pun.elakkan maksiat.bertepuk tangan malaikat.menagislah setan2 mcm kau.

      0

      0
    • bujang says:

      Ape kena dengan hang ni hantuuu……Yusri kan akan jadi suami dia… biar dia orang tumbuk sambal sampai pagi.

      0

      0
      • Dara says:

        tumbuk sambal.kah,kah,kah.mula2 aku x faham lpas lima minit baru aku faham.cantik bahasa kau.betullah dah halal apa lagi tibai lah. rugi ooo pompuan idaman ramai lelaki tu.last-last yusry yang dapat.lantak lah dia org nak tunggang terbalik ke.

        0

        0
  32. huhuhu says:

    dh baca kad ni kira aku dpt jemputan la yer…nkgi bole x? dkt sgt dgn umah..hehehe. Kt pintu masuk tu kena buat sesi cek baju yg sopan dan ikut rules jer yg dibenarkn masuk. yg berkemban dan seangkatan tu dilarang masuk dlm majlis…haha

    0

    0
    • mangkuk tingkat says:

      tula..takut kang ade plak suruh designer pi reka baju kurung / kebaya / cheong sam / sari yg diperbuat drpd kain organza/chiffon dan dipakai tanpa inner/lining…duhhh

      0

      0
  33. lia says:

    Tahniah aku ucapkan..simple n bsederhana itu lebey baek kan..errr ni jemput sume ke??kalo jemput sume mmg muat la sbb wt kat PICC kan hehehe

    0

    0
  34. Cik Ketom says:

    PICC tu luas… kat Dewan Perdana A ke? B ke? tp takpelah mesti ada karpet merah utk tetamu terus ke dewan kan. Eloklah buat simple je, daripada grand extravaganza tapi akhirnya terlerai buat apa kan…

    0

    0
  35. effariezajohari says:

    hihihi..jangan tetamu je pakai baju kbgsaan, pgantin pun sama..jgn lak pgantin pakai ala2 mila ombak rindu lak nt..huhuhu

    0

    0
  36. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    rindu ngan izwan pilus……..

    0

    0
  37. cantiksemulajadi says:

    sedihnye…bole x aku nk meroyan kat cni….ex bf aku da kawin…putuskan aku sbb bercinta ngan pmpuan lain…sedihnye…aku doakan kau bahagia bersama si dia….sob3x…..

    0

    0
    • fyi says:

      X pe. Awk dh x de jodoh ngan dia kann.. Mungkin tuhan nk bg yg lebih baik utk awk.. Ade hikmah d sebaliknye.. Chill k :)

      0

      0
  38. yati says:

    sampai jodoh akhirnya,tp majlis tu tak kena waktu sebb waktu org solat magrib.pada yg kaum adam seharus lah tiada alasan untuk tinggal solat.wallahualam..

    0

    0
  39. Elmo says:

    Eh, date tu 26hb, tp kawin ari ahad..salah print ehh..

    0

    0
    • elmo y emo says:

      apa y salah ? ko tgk kalendar mane? kalendar ak, 26 februari 2012 itu hari ahad…

      0

      0
    • mangkuk tingkat says:

      kalo kalendar yg ko tngok tu bulan Mac…mmg laa ari isnin. Duhhh, takkan laa perkara tarikh ni smpai ahli keluarga dua belah pihak decide tu sumer buta tak reti baca kalendar? dengan designer kad, wedding planner dan bende2 yg ditempah sumer takkan tak perasan 26 Feb tu ari ape kalo betul silap mcm yg ko kata?…pastu tetibe ko sorang je plak perasan 26hb tu bukan ari ahad….adoiii x logik sungguh~

      0

      0
  40. tukang komen says:

    yang sederhana itu lebih afdal..

    0

    0
  41. […] Yusry dan Lisa Surihani. kad kahwin artis yang paling tak over. Ok jugak simple macam ni, bak kata beautifulnara bukan orang simpan pun..hehehe.Ok la, jimat […]

    0

    0
  42. lala says:

    mudah mudahan tak ada yang tinggal solat maghrib.

    0

    0
  43. Nurul Ain says:

    Kemewahan sesuatu perkahwinan itu tak menjanjikan kbahagiaan pasangan tersebut…bsederhana adalah lebih baik…

    0

    0
  44. Cik Syue says:

    sgt simple.. like.. :)

    0

    0
  45. nora says:

    Start majlis pukul 7.30pm? hmmm….

    0

    0
  46. anum says:

    majlis bermula waktu masuknya solat MAGHRIB…..

    0

    0
  47. me says:

    alalala..simple..dorg kawin tme birthday sy la..like3!

    0

    0
  48. Reena says:

    Biarlah simple..asalkan dorang bahagia..nak wat memahal boleh jer pun, lebih drpd mampu..keta yusry jer dah vavavoom..kalau nak kad jemputan berkerawang2, berkonsep2..facebooklah..sokkabar la..tp terterter….(tak sanggup nak nulis, nanti jd doa) tgh jln watpe kaan..maya karin punye lagi sempoi..kertas A4 je uols..eco friendly katanyer..(correct me if i’m wrong hokkay)..ikut memasing nyer cara & suker..

    0

    0
  49. […] ada yang tercari-cari kad kahwin pelakon sensasi yusri dan Lisa Surihani kan,ni jokegurl dapat dari Beautifulnara.com.Memang simple dan cantik kad kahwin pasangan yusri dan lisa ni.cuba korang tengok,simple kan kad […]

    0

    0
  50. kingkong says:

    more or less mcm kad jemputan orang brunei =) bangga tetiba! =))

    0

    0
  51. NUR says:

    Kebahagiaan sebuah perkahwinan bukan diukur dengan kad jemputan..tetapi dua hati yang bersatu serta restu semua …Ala…sekarang ni semua orang buat simple je….Susah jadi selebriti ni..Buat kad mahal salah..buat simple pun salah….Nasib la tak buat fotostat je…..hahaha…Kang kata tak cukup bajet pula :P

    0

    0
  52. malin kundang says:

    buat 7.30 pm…masalahnya bukan sbb ada surau kai picc tu so boleh g smyg..isu kat sini time majlis x kena…apa slahnya klau buat kul 8.30 ke atas..klau org ada 3000,tp surau muat 300 je, mcm mn nk smyg…ada otak fikirla..jgn gadaikan islam untuk kpentingan sendiri dan kseronokan dunia…pengantin sah2 dah x smyg kalu mekap saja pon 2 jam..yg dtg pon nk jaga mekap kmngkinan besar la terlepas mgrib gak..wallahu’alam..ni la manusia zaman kapitalis..nk buat benda berkat jd haram sbb kena tanggung dosa org yg x smyg time tu..teruk…teruk..

    0

    0
  53. aku suka ngan dorang ni …. cara sdrhana jeeee n ngapa ya yusrie ni pilih isteri due2 yang aku suka n minat pandai ga dia ni milih kan3… lawa pula tuuu….

    0

    0
    • luqman hakim says:

      betullah x sangka pulak lisa nak kawin ngan yusry sbab umur beza byk juga tu 14 tahun kan.cerai ngan erra last2 dapat yang lebih baik aku rasa.cantik dan bijak.lama2 sweet je aku tengok dia org ni.apa pun semoga selamt hingga ke akhir hayat.amiiiiiiin.

      0

      0
  54. malin kundang says:

    at least hormat la waktu maghrib tu kalu x smyg pon…tu la artis mcm ni x ada sensitiviti pasal agama..dunia akhir zaman..

    0

    0
    • mulut capoi says:

      haha…….pasai tu lee…..depa ni kawin dok cerai-berai…..kerana x berkat dari awal lagi. menunjuk2 tu biasalah…..
      ugama kadangkale x diendahkan……..balasan kemudian terimalahhh….
      cuba kira dan buat senarai nama2 artis yg. x pernah cerai…..jika ada pun pasangannya meninggal.
      kebanyakannya mereka dan pasangan masing2 ada tanam pokok seraiii.
      jika bercinta pun….tuuu diaaa……tukar ganti bf n gf…..macam tukar seluar dalam.
      Ada yg. nak kawin artis tu…. cerai ngan laki or bini…..punyalah kemaruk.

      0

      0
  55. siapa aku disisiNYA says:

    x solat kah mereka ini? nk kata jamak mungkin tidak sebab mereka2 ini bermatautin di kl jugak..x smpai 2 marhalah pun dr kl ke putrajaya..x kan nk qadha’ solat? kan x elok tu? lg pun maghrib dn isyak jarak waktunya terlalu hampir..hmmm na’uzubillahiminzalik..renung2kan dn selamat beramal..

    0

    0
  56. leen says:

    mereka2 yg komen psl timing tu mesti xpenah dpt jemputan kt tmpt2 cmni kan?7.30 bukan bermakna dh stat majlis tp stat tetamu arrive..ada kemudahan untuk solat dan boleh je solat…pastu boleh juga lagi nk mekap bagai…ia sama ada nk atau x nak je..bergantung pada individu itu…xbaik kalau nk buruk sangka jee..jgn kerana melihat dr pengalaman sendiri,saudara atau rakan terdekat dh anggap org lain pon sama

    0

    0
    • bajet bagus says:

      mcm ko jerla satu2nyer org yg pergi majlis macam tu…tak rasa rugi pun dan tak rasa ko hebat mana pun kalo ko penah pegi…derr.

      ** time masuk waktu kiter umat islam diseru utk melangkah kaki ke masjid utk berjemaah terutama kaum Adam. Bukan ke dewan besar utk hal duniawi dan kemudian berkemungkinan solat secara sndirian…lagi satu ko pasti ke PICC tu kemudahan utk bersolatnyer boleh memuatkan seluruh org Islam yg berada kat situ utk solat on time? ko tau ape hukumnyer melambatkan solat? orang lain x mintak yg bukan2 pun..diorg just mintak hormati masuknya waktu solat…maghrib plak tu dimana mmg waktu yg syaitan paling suker. Org islam ni plak dah tentu2 merayau-rayau tak tentu arah sekitar PICC tu time tuh..duhhhh

      0

      0
      • xrasa bersalah nak komen says:

        waktu maghrib singkat aje…kalau sempat nak solat,alhamdulillah,tp kalau xsempat, haa penganjur tanggungla dosa lengahkan n tinggal solat..bukan saje tanggung dosa sndri, tp dosa yg lain2 yg xsolat tu skali ler….

        0

        0
  57. alah says:

    hahahahahaha…kawan2 jaga2… mna tau kot2 muncul cik SEKUNTUM MAWAR MERAH KOMEN lg….hahahaha…

    0

    0
  58. cehh says:

    LEEN>>>> KONON jelah ko tu nk bg tau semua kt cni ko je ke yg pernah pegi??? ada aku heran??? kwn2 lain tu cuma prihatin je….

    0

    0
  59. me myself says:

    sesuai la design kad ni dgn status yusry yg duda tu..dulu dah buat gah2..si lisa ni jenis sempoi…takde la menghabiskan duit sgt kot..oppsssss!

    0

    0
  60. diena says:

    bila simple mcm ni _ org kata x cukup bajet
    bila letak gambar_ pun mengata jgk blum kawin dh peluk2
    mmg susah nak puaskan hati org yg x der kena mengena ni sekadar tau nak kritik jer.. bagus apa pilihan lisa dan yusri . pedulikan org yg penting pkahwinan kali ni kekal hingga akhir hayat

    0

    0
  61. Anonymous says:

    sngt sampl n x d megah2 best la mcm e2 jimat je

    0

    0
    • bujang says:

      Aku cadangkan sesiapa nk. kawin x payah membazir, x payah guna kertas…… pi cari daun kering…kutip lepas tu
      jadikan sebuah kad….hiaskan ikut kehendak hati.
      Cuba buat…..aku dah buat kad selamat hariraya untuk seseorang….menarik jugak. Lain dari yg. lain.

      0

      0
  62. malin kundang says:

    leen..mmg la majlis x start kul 7.30..ko ni x paham maksud la..aku maksud kan timing tu buat la lepas maghrib..hormat waktu smyg tu klau x smyg pon..susah sgt ke?tu la akibat pentingkan urusan dunia yg sementara dari urusan akhirat..klau namanya islam, buat la cara islam..kalu kafir x kesah la time bila nk kawen pon..

    0

    0
  63. malin kundang says:

    leen,ko boleh jamin ke semua org islam kat picc tu smyg maghrib?sbb tu la organizer majlis ni pon kena sensitif pd waktu..klau organizer pon jahil, ni la akibatnya..

    0

    0
    • setuju says:

      betul tu….hormat tu yg dititiberatkan…bukan masalah boleh atau sempat lagi solat atau tak masa time tu…

      0

      0
  64. Qasehati says:

    Sekiranya inginkan pakej catering boleh call saya. 0107715889.saya akan berikan pakej yg terbaik. InsyaAllah.

    0

    0
  65. Alice cullen says:

    Kad kawin tiru kad kawin edward dan bella dalam cerita breaking dawn…

    0

    0
  66. adie says:

    maghrib???

    0

    0
  67. nyi burga kelara says:

    ~~~majlis 7.30 mlm..elok sgt la tu.mahgrib bru nk stat..mna nak mai kebrkatan klu solat di anaktirikn…

    0

    0
  68. nyi burga kelara says:

    ~~mjlis 7.30 mlm..elok sgt la tu.maghrib bru nk stat.mn la nk mai keberkatan klu solat d anaktirikn..

    0

    0
  69. air mineral bleu says:

    7.30 pm?? jgn lalai tinggal maghrib sudehhhhhh

    0

    0
  70. air mineral bleu says:

    buatla 7.30 pagi… pas subuh terus bermajlis, xyah tido baru rezeki murah hihihihi

    0

    0
  71. kal-el says:

    mungkin diorang ada buat satu kad khas untuk datin dato dan vvip. rasanya masa yusry erra dulu pun ada dua kad..mungkin…he

    0

    0
  72. TRIGYY says:

    semoga lisa surihani dan Yusry KRU bahagia sampai akhir hayat

    0

    0
  73. zainal arief says:

    lisa surihani nak kawin dah woiiiiiiiii,sedihnya aku.minat giler kat dia.

    0

    0
  74. nisha says:

    26 februari hari ahad????? salah la plak..

    0

    0
    • Kopi says:

      salah mender? 26 feb mmg ari ahad…ko ni reti tngok kalendar ke tak? ape masalah korang berdua ni … skarang bulan Jan…majlisnyer tu next month…kalo bulan ni dah lepas dah pun tarikh 26 tu yakni semalam….

      0

      0
  75. harun says:

    hahahaha..kad kawen macam bli yg ready made ni hang puji? hahaha…

    0

    0
  76. tom says:

    xpaham aku majlis berlangsung 7.30pm… ada masa ker nak ‘Usolli fardhu maghribi’… tp xheran aku sbb aku pernah nmpak lisa-yusry ni kat desa pandan. yusry pick up lisa kluar time2 kul 7pm..

    0

    0
  77. tom says:

    bakal pengatin ni sombong la kat luar. aku slalu nampak diorang ni kat Angsana Hilir… xfriendly mcm depan kamera.

    0

    0
    • laila says:

      kau x tegur dia org kut.aku jumpa kat pavillion kat jco okay je siap bergambar lagi dgn dia orang.lisa memang sangat humble.yusry lah kureng sikit serius je.mungkin jealous kut sbab ramai yg nak ambil gmbar ngan lisa je.lelaki pulak tu.

      0

      0
  78. gurl says:

    7.30pm waktu maghrib kan???

    0

    0
  79. WIFI says:

    Elok la dia kahwin
    Lakonan pun cam kayu
    x minat dia huh

    0

    0
  80. zainal arief says:

    kayu pun tapi kat twitter followers dah lebih 500,000 dan fb dah 1.9 juta.aku pun salah sorang peminat dia.

    0

    0
    • bujang says:

      Tu masa tengah top baru terkenal……nnt. dah kawin habis peminat blahhhh….biasalah kalau diMalaysia….
      Kalau dah tua / dah kawin akan kurenglah peminatnyainya dah kurang wangi macam bunga.

      0

      0
  81. lina says:

    dia x kayu lah ok je aku tengok.lagi pun dia memang ramai peminat.mungkin sbsb dia x de skandal n humble.dan yang lagi penting dia bijak dan cantik.tu lah kelebihan lisa surihani pada aku lah sebab tu dia ramai peminat.

    0

    0
    • suhaila says:

      betullah cuba tengok artis yang pandai berlakon tapi skandal dan kontroveri perrrrgh kalah hollywood star apa jadi.peminat menyampah lagi ada. si pasha snedat lah contohnya kan.ha,ha,ha.

      0

      0
  82. simple itu lebih baik…
    betul abang nara kad kahwin jarang sgt org simpan..

    0

    0
  83. Sweet32 says:

    Buat ape nak wat kad kawin mahal2.. Lps org baca dan lepas majlis, org trus buang… X tau la klu nak kad cantek2 semata nak glamour..

    0

    0
  84. aku says:

    7.30 mlm??ish3…

    0

    0
  85. NenekPenne says:

    orang biasa2 dah lama pakai kad simple mcm ni
    artis je ngada nak bermewah2 bagai…

    0

    0
  86. Makcik Terkilan says:

    Berjimat tu mng bagus. Tapi takkan la sampai begini simplenya… Kasihan Lisa baru 1st time nak rasa kahwin. Lain la si Yusry tu.. dah pernah merasa happening pada 1st marriage.

    0

    0
  87. zai zai says:

    nmpk je simple. tp harga dia tak sesimple pon. aritu tempah kad kawin, kad yg ade kilat2 tu mahal.

    0

    0
  88. Raja Sarah says:

    kan best klau saye dijemput ke majlis perkahwinan Lisa.. tapi masalahnya saye xde kaitan ngan Lisa :'(. Cemburu sangat bila kawan saye dpt kad jemputan Lisa sbb die sepupu kawan saye :(

    0

    0
  89. Kami ada banyak kad kahwin yang cantik, elegant dan simple dan amat murah di pasaran. So sape2 yang berminat boleh lawati Dealovakadkahwin.com ya.

    0

    0