Written by AbangNara | December 6th, 2013

Wow. Tengok kad kahwin pun dah terasa betapa “grand“nya majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang bakal berlangsung pada 11.12.13 ini. Mesti Che Ta dan Zain tengah berdebar-debar tahap tertinggi punya. Lebih-lebih lagi Zain yang bakal melafazkan akad untuk menjadikan Che Ta miliknya secara halal.

kad kahwin rozita che wan dan zain

Cantik kan? Nampak klasik sangat-sangat. Semoga majlis perkahwinan Che Ta dan Zain akan berjalan lancar seperti yang dirancang kelak. Sama-samalah kita doakan. Buat Zain, jangan lupa prektis akad nikah anda. Jangan cuak bro!!! Hehee.

P.S: Kerajaan teruskan AES kerana yakin berjaya kurangkan kesalahan trafik

 

 

Baca Yang Ini Pulak:-

96 responses to Kad Kahwin Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

  1. diana says:

    gempak habis!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • Olga says:

      KELAS KAU NOKK

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
      • Aiman says:

        hahha!! tahniah nek ta..berjaya jugek ko dapat laki pucuk muda yer.. berair jer tiap malam,,huhu,,

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 20
        • Fahrin Ahmad says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 38
        • Aaron Aziz says:

          membazir je…
          lepas tu buang gak…klik me..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 19
        • Olga says:

          LARAT KE NAK BERAIR TIAP2 MALAM???NTAH2 DAH MONOPOUSE KOT

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 26
        • Anonymous says:

          Ahmad Fahrin, Aron Aziz & Neelofa= orang sama.

          Pecah lobang…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
        • hanna says:

          henry golding lagi handsome

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
        • Rozita Che Wan Vogue says:

          Hai semua…

          Bulan 12 sudah menjelma…
          Hari yang tunggu hampir tiba.. (11.12.13)
          Dato’ & datin jemput lah sama..
          Hadirkan diri pada hari yg mulia..

          Buat hadirin dan peminat setia beautiful Nara…
          I tau uolls semua gembira…..

          sorry tak dapat ajak uolls yg kampung dlm beaufitul nara ni..
          selamat mengomen, mengumpat dan mengossip sampai kiamat..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 12
        • BUNKFACE NO.1 says:

          tu kad kawin ker…kad jemputan majlis berkabung ??
          oh mungkin Che Ta sgt berminat dgn warna hitam dan reben hitam utk kad kawin nya… :-P

          Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 16
        • K.A.A says:

          besar kad kawin dorang… cantik jugak…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
        • Maya says:

          satu jenis jer ker kad dia, x der PRE kad wedding ker ?
          warna x menarik langsung, warna taik kucing Maya lagi menarik tau.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
      • Neelofa says:

        sape nak muntah?
        klik me pliss

        Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 16
      • che su says:

        euww kad apa nii…kad cheta tayang bodi kaa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
        • Maya says:

          kad kawin jenis taik kucing kot sebab kaler kelabu ada, putih ada, hitam pun ada

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • aina says:

      harap2 kekal la perkahwinan diorg ni… jgn wat grand2… tp bertahan hanye 1-2 thn jek… mintak jauh la.. penat org yg sponsor tu.. huhu…*wink*

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
      • Aiman says:

        mana tak kekal..zain boleh tidur lena pasni..makan minum semua che ta tanggung..jgn hang gatai2 servis teloq kat luar dah la zain…che ta taun depan dah mula sakit sendi..kena rajin2 urut kan yer..cam opah2 kita jugak…hehehee..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 7
    • Abby Adabi says:

      Bese2 je kad kahwinnye..Tang mane yg NAMPAK KLASIK SGT2 NYE abg nara oi??..Nmpk sgt abg nara asyik puji melambung bakal mempelai ni dr entry hari tu..Yg sbnrnye nenek ta tu yg PENGANTIN KLASIK..

      Cpt2 la khwin supye terhenti semua yg kurang enak dipandang mata n kurang sedap didengar telinga..Semoga berkekalan smpai JANNAH..Ameen..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 6
      • kamariah says:

        MENDOAKAN SEMOGA MEREKA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT..
        SUDAH KETENTUANNYA..MARI KITA SM2 DOAKAN ‘MASJID’ YG BAKAL MEREKA DIRIKAN…DOAKAN YG TERBAIK ITU LBH BAIK DAN ALLAH JG AKAN MEMBERI ‘KREDIT’ PD KITA…

        PEACE..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
    • wannabe says:

      gambar kat kad tue macam gambar baru lepas nikah je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • noni says:

      buat kad kahwin mhl2 pn, last2 ke tong smph jgk…xpn org buang jer tepi jln..baik buat yg harga 30sen jer,,,

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
    • mizz cerry says:

      Bak kata Ostajah Abby Adabi…membazir amalan syaitonnnn xgitu ostajah??? xnak kasi nasihat sikit ke kat pasangan pengantin baru ni ostajah kawen pun simple je kan…kan…kan…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Olga says:

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 19
    • sarip dol kg dusun says:

      Cantik kan? Nampak klasik sangat-sangat. Semoga majlis perkahwinan Che Ta dan Zain akan berjalan lancar seperti yang dirancang kelak. Sama-samalah kita doakan….
      BTW abg nara apa yg klasik??? Che ta ke kad kawin?? Cakap biar terang??? Bg aku che ta lebih klasik dr kad??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • kucing comel says:

      Eleh bria-ria wat kd kawin cmtu. Prlu ke?!wat cm biase dh la.kd kawin je kot smpai nk tyng dada knape bkn nye orng nk tngk dada die.sedar la skit che ta oi ko tu dh tua xyh la wat cmtu.pstu duit nk kawin pon smpai 13j grand sngt ker. Wat cm biase dh la smpai astro pon nk wat citer psl prsiapan prkahwinn diorng.gedikzzzzz!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. jigon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  3. :) says:

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  4. Anonymous says:

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  5. Hanya Wanita Biasa says:

    Hmmm.. Ish3.. *Hanya menggelengkan kepala.. Tak tau nak komen apa*

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  6. sotong hitam says:

    tak habis2……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  7. enaaaa says:

    Menbazir….. abis kenduri ke tong SAMPAH gak tempatnya…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  8. aku tak jeles says:

    erkkk??? ape maksud halal tu? masih wujud ke? kalo sblm kawen dah boleh pgg sane, pgg sini? so, ada beza ke? hishhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
    • lala says:

      bezenye kalo da halal x jd dose..mlh dpt phle

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      maksud nya kat situ halal kongkek lah weh. sebelum ni asyik pegang2 tangan jer…lepas kawin main dalam2 pulak

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  9. black says:

    cantikknya……… utngggggg……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  10. DondangSayang says:

    Nara,

    Segempak manapun kad kawin Che Ta dengan Zain tak mampu nak mengalih tumpuan masyarakat terhadap Lana Nordin ! Percayalah… hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 1
  11. eleh says:

    segempak mana pon che ta mendada dalam kad kawen, tak dapat melawan dada lana nordin bergesel2 ngan johan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  12. putri lilin says:

    che ta x kesian ke dgn zain. dah la budak tuh muda lagi. tp dah tertulis mmg jodoh kan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  13. helo helo says:

    biarla dia… kita ni doakan la yang baik baik untuk dorang..

    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat RCW and ZS.

    btw, memang cantik kad kawen dorang. yang kata nampak biasa2 je tu..sebenarnya dengki!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 14
    • Maya says:

      dah memang kad kawin dia nmpk bosan, tak kan kau nak suruh org jadi hipokrit puji cantik plak, puji dapat apa..? tak ada sebab org nak jealous, org cuma meluat ok.. meluat

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  14. Nok-Nok-Nok says:

    Wahhhhh.,

    Meriah kad uoalzzz…!!!
    Xpe la., dah rezxeki, Alhamdulillah..

    Anyway, harap kekal bahagia. Wedding besar2 lepas 3-5 tahun orang akan lupa uoalzz..
    Nok harap pasangan ni ada buat peruntukan kenduri untuk peminat.. Pada pendapat Nok, sah2 wedding ni nanti dihadiri oleh keluarga dan VVIP jer.. So, mak cik2 dan pak cik2 yang tengok cerita Kiah Pekasam tu korang kena la jamu makan jugak uoalzz.. Diaorang ni la yang support korang..

    VVIP yg korang jemput tu Tak Tengok Oh My English Zain tu..!!! hahahahahaaha Ni baru keluar balik artikel pasangan ni selepas beberapa kontroversi. Wedding korang yg BERJUTA2 tu, spend la sikit beli roti canai bagi peminat..!! Orang akan doa korang lagi bahagia dan murah rezeki.. !!

    Yg SEBENARNYE Nok nak ckp ni, Nok tak suka dengan Abg Nara(atau penulis artikel)..!! Korang ni medium antara artis dan peminat/pengkritik.. So kalau tulis artikel yang agak negative ceritanye., jangan la korang menangkan 1 pihak je.!! Macam artikel Becca dan Erma, yg Nok nampak jelas Abg Nara menangkan Erman dan SENGAJA lagi nak melaga kan dua2 ni..!! MOTIP..????? Jangan la Pengaruh orang luar supaya benci membenci…!!!! Becca Bayar blog ni ker suruh sokong..??? Ermmmmmm…
    Next time Jangan pilih bulu ok..!!!

    Ehhh., tak sedar dah lari Topik.. heheheehe..

    Abg Nara, Ko jangan TAK pos komen Nok ni..!!!

    Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 8
    • zain che wan says:

      krik krik krikkk, boooringgg~~~~

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • AdeAkuKesah says:

      Tak suke, tapi ko bukak web ni, baca gak artikel dia..haha, bongokssss

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Nok-Nok-Nok says:

        AdeAkuKesah—

        Ko lagi BONGOKsssss..!!!!

        Takde pulak Nok cakap tak suke., Nok bagi NASIHAT .. Sebab nye TEMA si Nara ni “Bergosip cara Berhemah”..!! Tapi kalo dah artikel tak berhemah., Nak buat camne..!!!

        Nok menegur secara membina.. Sebab last artikel pasal Becca and Erma tu buat orang benci pada satu pihak.. Apa salah kalu Nara jadi org tgh leraikan.. Ni tidak, dia lagi nak Melagakan..!!! Kan ker tak patut tuh..!!!

        Ko ni Nara ke yg nak Carot Nok..?? hahahahahaha

        Daaaaaa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
    • lisa ray says:

      slm,

      xde de pe sbnr nk cakap…satu je ko tau ke x kawen ni berkekalan?..ak doakan berkekalan…ingat, kalau nawaitu dah tersasar, Allah x redha perkahwinan ni..bt berjuta2, kalo sok lusa ade prob dlm kata len bercerai,,,x rugi kawen berjuta2,, hidup biar BERSEDERHANA cikta oi….ak doakan Cikta diberi hidayah oleh Allah supaya x riak dgn harta benda ini..kena ingat Allah akan bg ko harta banyak2 supaya nk tgk banyak mana ko ingat pada Dia, tp Allah x heran kalo ko xnk sembah die, sbb manusia tu la yg paling rugi kalo ko orang yg berakal…salam..

      p/s: syok ke kawen meriah skrg ni dgn org yg kebulur makan pon x cukup…xtau la nk ckp mcm mane kalo org yg de duet ni…mcm xtau nk habiskan dwet tu tu kemana.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  15. LOLIPOP says:

    Dah macam anak dia ajerk aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • minah jambu merah biru says:

      macm anak tu blakang kira yg penting atas katil hehe bwekk !!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. Blueberry says:

    org sponser mmg la cantik. cube duit sendiri. print kt A4 paper jer kot

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      Hehehe betul betul betul…..tapi walau macam mana cantik kad tu pon, akhirnya masuk ke dlm tong sampah jugak dgn muka2 tu skali….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
      • susu lembu says:

        kat rumah aku berlambak kad jemputan aku simpan….so apa problemnya ?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
        • Anonymous says:

          Ehhh susu lembuuu…aku ade byk kad jemputan kawin tapi dah masuk tong sampah, kalau ko nak nanti aku kutip balik, kad raya ko nak tak buat tambah ko nye koleksyen…nak cakap je, aku pos laju it for u….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhhh kalau print cantek2 pon kau ingat orang akan simpan ke ! habis aje jemputan dorang akan buangggggg ! jadi lebih baik ada sponsor kalau orang buang pon kite tk rugiiiiiiiiiiiii ! hehe cantek ck ta semoga bahgia lov uuuu !

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  17. markonah says:

    untung la zain, sume sponsor.. kalo harapkan dia, mana ada duit, blak0n pon ke laut.. oh my…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  18. betik says:

    cepatlah kawen depa ni.. meluat aku dah ngan citer2 dorang 2 ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  19. GG says:

    macam mak ngn anak! kah kah kah!

    pape pun semoga bahagia…:)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  20. maklong_peah says:

    Kad kawen pun nayang dade..
    Xpaham tol aku..
    Suma gmbr dia mcm tu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • minah jambu merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 17
  21. Anonymous says:

    over sgt… tp ramai sungguh nk sponsor majlis dorang ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Datin Hangit says:

    Tak baik ckp pasal jodoh die, itu ketentuan tuhan jgk. klu tuhan tak izinkan maka tiadalah juga jodoh antara mereka. doakan yang baik2 ajelah untuk orang yang nak dirikan masjid. ape perasaan kite sendiri, bile kite nak buat sesuatu yg baik tapi dikutuk2 pulak. ya mungkin cara die ade yang salah contohnye terlalu berbesar sgt dlm majlis..tapi itu juga adalah hak die untuk kepuasan die sendiri. lgpun jd publisiti bukan senang..pelbagai cabaran nak dilalui..sesekali nak reward diri sndiri..biarlh.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. minah jambu merah biru says:

    tg kau sebok tu kenape !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. ye saye says:

    pasal che ta nan zain pon nak gado…!!! korg dapat duit eak gadoh kt cini..bukan die bace pon…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. Kak Piah says:

    Oklah tu…kak piah doakan yg baik2 je utk che ta dan zain…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    x phm la ngn org zaman skang ni..
    kad kawin ke,banner kawin ke..sume posing ala2 da lpas akad nikah..
    xkire la retisss ke org biasa ke..ngan pre wedding bagai..
    agama da xde makna bg dorang..stakat kat ic jela..
    si cikta ni p0n 1..mkin tua mkin menjadi,,
    seksi ngalahkan anak dara..emma maembong p0n x seksi mcm ko kak..
    mengucap mak tgk pic ko berskirt pendek bagai nak oii..um0 da senja..leher da kedut..tgan da kematu..udah2 la tu..tau la muda2 dulu x smpat mlaram..malu sket kat anak teruna awk..
    yg familynye p0n yg da tua2 xde ke reti nk mnegur..mak cikta ke..herannnn

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  27. rozitachewan mantap says:

    Apa guna kad kawen cecantik kalau akhirnya masuk tong sampah hiho

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  28. layan aje la.. says:

    alaa nikah je lah cepat2.. rimas

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  29. kamal says:

    untung la cik tah dapat orang muda.. apapun tahniah semoga berbahagia hingga ke anak cucu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    Cemuih aih ….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. taik ayam says:

    Hasad dengki dan busuk hati… manusia oh manusia…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  32. ayang says:

    nenek aku bertemu jodoh tuk kali ke 3 ms umoq 56 thn, tok aku ms tu br 36 thn walaupun x d kurniakan zuriat sendiri tp depa bahgia hingga ke akhir hayat. tok aku amat sayang kat nenek aku. semoga Allah temukan mereka di ‘sana’. al fatihah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  33. Anonymous says:

    Mesti batang zain pun grand .puas lah che ta dok kemut nanti..selamat mencuba.doakan che ta bunting pelamin.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  34. Linzy Longkang says:

    pas kawen cecepatla cik ta ngandung yer nak anak kacukan lah katakan….tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. Anonymous says:

    tapi cik ta nyer leher da berkedut..macam org tua…badan bole pakai koset ..dulu badan anita sarawak pun ada curve walaupun umur 50 thn.. he he he..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  36. .................... says:

    malas le nk komen lebih2….doakan dia orang bahagia sdh le……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. eyriqazz says:

    Sure beautifulnara pun dijemput kan?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Sha says:

    I ingat album pre wedding, rupa rupanya kad kawen.
    Kelassss uollssss

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. Aidil says:

    kad kawin je pun mcm org dah lama jd suami isteri. hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. high 5 says:

    betul2 punya high taste che ta nie.. zain mmg ikut jer la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. Kiah Propa says:

    Hmmm dah title “miss janda” pun ada hati nak buat majlis grand bagai….bkn ape tu keghairahan che ta nak buat weedg of the yr menggambarkan betapa dia tak tahan nak di jilat & di jolok dgn batang si zain tuhhh…nnt che ta kuarkan video eksklusif mlm pertama uols hokeyyy sure TERLAJAK LARISSS!!!! :p

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 13
    • Che TaZain says:

      Op kos la i x tahan kiah propa oit….habaq mai sat pompuan mana x suka dgn belaian lelaki (bakal suami aku) Pesal ko jelez sbb x dpt laki mat saleh celop cam aku…uwekkssss

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  42. […] Kredit Pic┬áBeautifulnara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. nobita says:

    zain, ko dah beli banyak2 pelincir….. hu3…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. meati says:

    Kan dah malu..aritu cakap 13 juta ….tapi sebenarnya 3 juta jer sponsor…sian kasta 2 ekor ni jadi permainan Habib yg nak promosi…barang2 kemas Habib silap haribulan nanti Habib tak jadi sponsor…aku rasa berapa byk jutawan Malaysia baca kisah kasta ni jadi bahan ketawa jer….contohi lah Mizz Nina memang anak Jutawan …tapi simple jer ,senaskah al Quran jer Hantaran.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  45. meati says:

    Contohi lah Mizz Nina…senaskah al Quran jer hantaran.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  46. BUNKFACE NO.2 says:

    pix kt kad kawen tu nmpk mcm che ta bsr sgt bdn die n over plak mcm beriya nk sandar kt zain.. zain nmpk tersepit but cover.. hahah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  47. MAXMORA says:

    ashton kutcher dan demi moore…malaysian version..akhirnya ashton cari yang sebaya jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  48. izreen says:

    semoga perkahwinan ini kekal hingga ke hujung nyawa. dah kawin nanti harap RCW jaga la cara berpakaian..kesian suami nak tanggung dosa. kata sayang kan?. berubah sikit demi sikit jika tidak mampu berubah secara drastik.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  49. Komik says:

    La kad kawin rupanya, ingatkan buku cerita bergambar…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. Haliza Misboon says:

    warna cam kad condolence pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. nonamanes says:

    Abg nara ni komen yg tak cencored dia tak publish. Komen yg nyata terang-terang lucah elok pulak dia publish. Tak paham aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. naz says:

    ok la tue.. kang buat kad 30 sen kater xstandart pulak,,, pe pe je la mulut orang mmg xleh nak tutup,,, byk ye pahala dapat kat rcw sb org duk ngata dia ,,, hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aku says:

    hoiii.. yg korang sakit pulak hati tu da knapa… weyy sudah2 la tuu . simpan2 sikit dengki tu .. p mgata kat mak2 hmpa plak. . simpan sket bongok2 tu. . itu gelarannye wat org yg sakit ht. lau da itu jodoh nye yang korang nak complain ape hal? salahkan dia ke lau itu jodoh dia? xkn ngn korang plak. apa pon xdak. ada2 modal.. modal mgutuk ja. elok laki ka ngn pompuan sama ja.. yg pompuan jeles tang mna tak tau.. dok wat euw2 la.. hok aloh.. dia tu lg lawaa pada ampa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. […] Kad Kahwin Rozita Che Wan Dan Zain Saidin (94) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0