Written by AbangNara | June 14th, 2011

kad kahwin mizz nina noh hujan

Kalau hari itu kad kahwin Zed Zaidi bertemakan Facebook, kad kahwin Mizz Nina dan Noh Hujan nampaknya lebih menarik dan tertarik. Bertemakan kimono, pakaian traditional orang Jepun, kad kahwin mereka berdua ini sesungguhnya menunjukkan kefanatikan mereka terhadap budaya Jepun. Abang Nara suka gila dengan kekreatifan bakal pasangan ini.

Mizz Nina dan Noh Hujan akan dinikahkan pada 1 Julai 2011 ini dengan wang hantaran sebanyak RM11,000 dan mas kahwin RM888.88. Abang Nara doakan mereka berdua berbahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga persiapan majlis mereka berjalan dengan lancarnya.

55 responses to Kad Kahwin Mizz Nina & Noh Hujan Ala Jepun

  1. pinky says:

    so cute..kreatif gler..

    0

    0
  2. Ada aku kesah says:

    Cantek. .Class gitu !!

    0

    0
  3. AngryBirds says:

    Ala~ dua2 hitam, nak bajet jepun pulak

    0

    0
    • YUME says:

      ang ingat orang jepun tu tak ada yang gelap ka? cuba jangan nak busuk hati ngan orang! biaq pi depa lah…

      walaupun aku tak suka mizz nina nih sebab keseksiannya tu tapi aku puji dia dan keluarga sebab tak minta duit hantaran tinggi2. tak macam sesetengah tu, mentang2 pangkat datuk duit hantran pun nak minta tinggi2.

      0

      0
      • cun says:

        betul2.. mintak hantaran smpi RM15k.. kelulusan ntah2 ape2…. kg plak tu… nk wat cmner.. my bro da suka sgt.. terima jer la….. mm nk tau ape da jadi… last2 duit hantaran tu diorg x wat ape2 pun.. mkn2 mcm kenduri tahlil…. pastu dok tumpang kenduri kat umah lelaki laks… mcm kenduri dia pulak… dok kontrol everything…

        mmm sib baik parents i sporting.. tak nk pk ape2… so, alhmdulillah.. da selesai.. da 2 thn.. bby pun xdak lg…

        0

        0
        • Makdeton says:

          Asal yg korang nak ngutuk mesti nak kata KAMPUNG????
          Klw org bandar dasyat n glamr sngt r…
          Tym raya tau plak nak dngr lagu blik kmpung…. Raya tahun ni ko nyanyi lah lagu balik bandar plak br rasa glam
          glammer….

          0

          0
        • miss J says:

          balik bandar…ooooo balik bandorrr…
          x baek taw kate kg2 ni..sume manusia same je di sisi Nya

          0

          0
    • jerawat says:

      aper masalah nyer ngan org itam nk wat tema jepun…abih kalo org itam kena buat aper2 pun kaler itam jer ker..takkan nk wat tema afrika jer ..bunguks tul la ko ni …

      0

      0
  4. Angry Birds says:

    Ala~~ Dua2 hitam, nak bajet jepun pulak

    0

    0
    • pe2 jela says:

      jht ny mulut die ni,hitam2 pn ciptaan ALLAH,awk 2 lawa sgt ke?cemin dri sblm kutuk org k,pe2 pn smga psgn kekl bhgia hingga ke akhir hayat aminnnn…….

      0

      0
  5. calculator says:

    hoihhh….noh n miz nina tak nak ajak aku ke?

    0

    0
  6. calculator says:

    hoihhhh…noh ngan mis nina tak mau ajak aku skali ke?

    0

    0
  7. Ying Ying says:

    i like!!!sweet je..btw,all the best n semoga happily ever after utk dorg ber-2…amin… (^_^)

    0

    0
  8. mai says:

    bagusnyaaa mintak hantaran rendah…. thumb up nina !

    0

    0
  9. cinnamon says:

    wahh tomei nyer kad jemputan diorang..wpun masih konfius apa kena mengena ngan kimono jepon yek.. pepon tahniah..

    0

    0
  10. sshhh!!!! says:

    Untung Noh dpt Miz Nina….x pyh nak pening2 hantran tinggi melambung…cantek plak tue…Miz Nina pun untung dpt Noh yg Ensem & Happy go Lucky….Semoga berbahagia hingga ke akhirnya~~~

    0

    0
  11. sshhh!!!! says:

    Untung la Noh x pyh pening2 pk sal hantaran yg tinggi melambung…Miz Nina pun Untung cz dpt Noh yg ensem & Happy go Lucky….btw semoga bahagia selamanya….

    0

    0
  12. yang says:

    congrats!!…aku cuma leh cakap…kawai!!!

    0

    0
  13. bese jer says:

    bagus…ngikut syariat islam..hantaran tidak membebankan pihak lelaki..orang2 biasa je skrg pon dah demand nak rm15k-25k..pastu wat loan byk2,dah branak 4 pon loan x abes3 lagi..mudah2an pasni kehidupan noh dan mizz nina pon ngikut syariat islam biarpon perlahan2..skrg mizz nina pon x brape seksi kalo compare dgn time dulu2..

    0

    0
  14. ak rse tema diorg kawin nnti stail jepong kot..noh pki sut ultroman

    0

    0
    • cer cite!!!! says:

      miz nina lak pkai cam sailormon!!!hahahahaa…superb..btwy congrates….
      yea kan….mnta hntran mhai rm 15K gtu..wat loan,then b’anak pinak xabih byaq!!mkn ckup2 ja..keja byaq hutang..demand ja lbih..

      0

      0
  15. ermm says:

    cute mmg cute………. nape pilih jepun?? xpilih ala-ala melayu?? songket ke, kurung ke , baju melayu ke?? ape nye turrr………… pepun tahniah

    0

    0
    • abang jaijai says:

      memang la bagus kalau tradisi melayu. tapi biarlah itukan pilihan masing2. jangan nak mengomel je boleh tak. boleh terbuka sedikit?

      0

      0
      • bese jer says:

        ramai artis asek nak kawen theme mesti english garden laa,beach laa,fantasy laa..dorg lain dr yg lain..x sabor nak tgk mcmane ghupe ala2 japanese style nih..

        0

        0
  16. Ayin says:

    duit hantaran xyah gempak pn xpe..tp brg hantaran kebabom..cam dato’ sani,,mercedes sebijik..juliana banos,,ferrari

    0

    0
    • anita says:

      setuju.mak aku ckp xyh mntk hantaran tnggi2 sbb lg tnggi hntaran lg la mcm mak pak jual anak..kita nk anak bahagia bkn nk jual anak…lg tnggi hntaran lg la laki buat bini cm bibik yela da byr mahai..keje la setimpal cm dia bayar… wang hntaran xyh mahal yg penting brg hnataran 2 gempak

      0

      0
  17. enot junior says:

    congrats to Noh & Miss Nina!! cutest couple ever exist in Malaysia show biz!

    0

    0
  18. lokap says:

    11k??same cm aku je..bgus2..
    anyway congrates both of u..
    semoga kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  19. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Classsssssssssssssssss !!

    0

    0
  20. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk payah lah nk ferrari ferrari tu sume ! dapt water bed pn dh bagos !!!!! layannnnnnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  21. i luv lemonate says:

    kdg2 aku pelik gk..kt kmpung umah tok aku hantaran anak dara rm13k walhal belajo smpai spm je…cam nk jual anak je..aku even x minat mizz nina nih tp ok la mas kawin die..hehe

    0

    0
    • Fairytopia says:

      btl2..aku pun pelik, ada kwn hantaran smpai 12k mula2, pastu belah laki mintak kurang dpt la 10k, tp blajo takat spm byk G ngn E lak tu, body xde cutting langsung..hrp lawa sikit aje.. da 10k
      untung noh dapat mizz nina

      0

      0
      • sentop says:

        tol2..aku sokong..,mmg ada hantarn 15k..blja spm ckup2 mkn je..lawa idok la sgt,tp aku rs mgkn sbb dorg xblja,then hope kn duit hntran tu je@dorg nie mmg tol2 di didik spy jd suri rmah je,pandai masak,mgemas etc..

        0

        0
    • azza says:

      Nasib baik azza x termsuk kategori gadis2 yg demand… Mintak hantaran ikut burfday je RM8511.25 tp mak pihak lelaki suruh letak 10k sbb x leh rendah dr tu.. Mak azza je yg bising2 sbb sket sbb azza keje eng… Tp azza ckp kat mak, duit hantaran tu bkn buat belanja kenduri pun sbb azza akan kuar duit sendiri utk. Pihak laki juz bawa duit hantaran time nikah n duit tu boleh guna utk start new life.

      0

      0
  22. cik embun says:

    alahaiii…cutenye kad kawin..zaman mak dulu simple2 jek… np la mak xtepikir nk buat kad cm gini…hihihi~~~

    0

    0
  23. littlemia says:

    mak aku mintak kat pihak lelaki 7k jer….

    0

    0
  24. littlemia says:

    aku ada degree, pandai masak, pandai menjahit,pandai mengemas tpi nape dpt 7k jer…

    0

    0
  25. Karl says:

    Hoho….watashi suka…Orra..orraa..orrrraaa!!

    0

    0
  26. misszara says:

    yelah…nk wtpe hnataran mhl2..ckup2 dhla…agypun bese owg bg 7-8k jek..yg up tu cz myb dorg ade duit lbh..tp agk2la nk mintak duit hantaran tu..tgk yg laki keje apa lak..lau yg laki xmampu nk byr sbyk tu, jgnla ngada2 plak mintak byk2..kesian kt dorng…xpsl2 ade hutang lak..nnti pas kawin, nk tu, nk ini,semua xleh..duk byr utang kawin jek..hurmm

    0

    0
  27. just married says:

    lagi rendah hantaran lagi berkat

    0

    0