Written by AbangNara | February 10th, 2012

23 Februari hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Pasti berdebar-debar jantung Lisa Surihani kerana akan menjadi suri rumah kepada Yusri tidak lama lagi. Semoga segala persiapan berjalan dengan lancarnya. Dan semalam Abang Nara ada terima sepucuk email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsi gambar kad kahwin Lisa Surihani dan Yusri versi yang lebih jelas.

kad kahwin lisa dan yusri

Tomei kan? Nah ada satu lagi.

kad kahwin lisa dan yusri

Kepada Lisa dan Yusri, all the best and good luck untuk perkahwinan anda nanti. Abang Nara yakin dan pasti semuanya akan berjalan dengan lancar sekali. Sama-sama kita doakan.

51 responses to Kad Kahwin Lisa Surihani Dan Yusri Versi Lebih Jelas Untuk Tatapan Anda

  1. Lovelyvic says:

    Comelnya, nampak simple tapi cute…
    Mesti mahal ni sbb handmade…

    0

    0
  2. gigi kayu says:

    murah jer ni….

    0

    0
    • ashypink says:

      murah?ada custom stamping, hard cover, reben lace segala bagai..bukan harga 50-60sen nye kad dik oiii

      0

      0
      • Rotameter says:

        Ala, buat kad mahal boleh, lepas tu kad2 utk sedara2 semua dump kat rumah nenek dia, and suruh sedara2 even yg jauh dr KL utk dtg amik sendiri becuz they can’t post. Berat sgt katanya. Bagus la Mira n Lisa buat families mcm tu ye.

        0

        0
    • cheqgu says:

      watpe la nak membazir wat mahal2… nnt lame2 org buang gak…

      0

      0
      • wahaha says:

        kalau kad kahwin lisa & yusry ni maybe ada org simpan..kot2 nak wat kenang-kenangan..

        0

        0
      • labi-labi says:

        kad mahal murah pun mau gado kaa? bagi aku design kad kawen ni macamana pun x kisah.Kalo mampu buatlaa mahal2 pun, kalo x mampu sederhana sudah…jemput tu yg penting…lagi afdal kalo jemput mulut. Kad ni buat cukup syarat jer utk org tengok map and buat confirm tarikh, masa n tempat kalo2 terlupa~

        0

        0
      • lala says:

        kang yusry buat murah2 org cakap die kedekut lakkk

        0

        0
      • ashypink says:

        labi-labi..kita tak gado arr..kite bgtau je ngan si gigi kayu ni..tak logikla die nak kata kad ni murah..gigi kayu ni tak kahwin lagi kot hehe..kad mahal ke kat murah tak kisahla kan..janji bukan guna duit kite sudeyyy hehe…peace!

        0

        0
      • mart says:

        Haha..dulu bkn men lg kate kad kawen lisa-yusri kad kawen bajet..Tp bile tgk samp0l siap reben2..tade bajet nye 0ii..Nme p0n retis..

        0

        0
    • Anonymous says:

      u want to know murah @ mahal u can contact me firmakreatif.blogspot.com

      0

      0
  3. lyly says:

    simple & cantik..nmpak sederhana aja..tp ttp menarik..

    0

    0
  4. nak sekeping. saya janji tak kacau orang. dtg kenduri nak makan nasik minyak ngan abc je.

    0

    0
  5. ms. c says:

    i suka kad ni. very the modern.. mcm dalam martha stewart weddingsss gituewww.. tak kisah la mahal ke murah ke, janji hot stamping tu custom-made.. hikhikhik

    0

    0
  6. KakLong says:

    Hmm..pada pandangan mato den, takdela elegan sgt..
    Lace nampak murah and corak pun tak baper cantek..
    Elegant attempt to be but fail..
    Just my 2 cents opinion, sorry..

    0

    0
  7. Akus says:

    old fashion..sesuai untuk org tua2 jek

    0

    0
  8. casper says:

    bagi kad kawen yg potostart..baru old skol…hee

    0

    0
  9. lisa suriram says:

    ELEH///kad kawin pun nk heboh kat sinie…tkder cerita lagi ke…

    0

    0
  10. anonymous says:

    ni mesti beli kat bandung je nih .

    0

    0
  11. suka suki says:

    Ok per..simple..buat apa nak grand2 kad kawen je pun..sedap mata memandang, para jemputan phm tulisan..udahler..korang nak ape..CD jemputan ke..??

    0

    0
  12. ima says:

    nice… xksh ler mhl ke murah.

    0

    0
  13. dexter morgan says:

    kad kawin pon jd citer nara ni. yusri-lisa jemput ko tak nara. hahaa

    0

    0
  14. saya lagi says:

    Still i feel couple ni tak sesuai…the girl too young and the guy too old. Tp..ada $$$ ada amoi.

    0

    0
  15. sumpahan kum kum says:

    kad kawin ngn erra dulu..???

    0

    0
  16. Nur Kasih says:

    suweetttt gitewww… tp warna coklat2 ni sesuei warna org tua2 saja. Tema baju coklat ker??

    0

    0
  17. what the? says:

    simple tapi tak berapa menarik sangat .. ada banyak lagi yang menarik dan murah .. kad sponsor jugak ke?

    0

    0
  18. triple j says:

    takde alamat dan peta jalan ke kenduri kahwin tu ke? tak dapat masuk pun takpelah, boleh tgk diorang otw masuk dewan pun takpe…

    0

    0
  19. on name says:

    lisa tu anak dara pttnya prkwinan dia ini yg trbaik btnya..grand skit la…bkn mcm yusri 2 duda ada pnglman n prnh weddng of the year…ini kad jnptn pn mcm ciput…skurang kurangnya kad tu bubuh gmbr ker…plssss la ye…tak sesuai pda lisa klu yusri tu ssuai la………………………………..

    0

    0
  20. anon says:

    tak sesuai pd lisa klu yusri tu sesuai la…yusri 2 prnh wedding of the year…skurang2nya kad tu ada pic ker….tak mnrik lngsung….sori 2 say…ahaaksssss

    0

    0
    • sekadar lalu says:

      Islam tidak menyukai pembaziran n menunjuk2..biar simple n sederhana, yg penting niat ikhlas.. Klu kahwin berhutang ribuan menanggung pelbagai kos, perkahwinan sukar mendapat keberkatan..sudah terbukti faktor penceraian utama adalah disebabkn kewangan..

      0

      0
  21. cadar katil says:

    memacam lak baca komen dlm ni. murah ke mahal, kad tak grant la. beli kat bandung la..beli kat sini la.. yg penting dia nak bina masjid. doa je la yg baik. aku bukan fan memana.. tapi cuba fikir kalau anak nkorang kahwin, kawan ckp camtu. sedih tak.?

    0

    0
  22. miza says:

    salam abg nara, sorry nak mintak tolong abg nara btolkan ejaan nama yusry leh? it shud be spelled as Yusry not Yusri…mekaseh…

    0

    0
  23. TheInvisibleBand says:

    ok la tu card sempoi jer. org lain hebat2 berdebat card dorg mahal ke murah, pdhal yusry & lisa xde hal pun. insya’Allah majlis dorg nanti ramai jugak yg dtg raikan.

    check out video lagu yg saya tulis utk Yusry & Lisa :

    type ‘A song for Yusry & Lisa’ kat searchbox youtube.. :)

    congrats Yusry & Lisa!

    0

    0
  24. apa kejadah pakai tudung tapi baju n seluar ketat yuna hoi.. says:

    Kad lawa, majlis mesti grand.. harap2 kekal hingga keakhir hayatlah hendaknya enche yusri.. jangan disiksa batinnya…

    0

    0
  25. layan jerrr says:

    xyah nk komen sgt laa…tgok suda….

    0

    0