Written by AbangNara | June 15th, 2012

Comel sangat! Itu yang Abang Nara mampu ucapkan apabila menerima kad undangan perkahwinan Irma Hasmie. Abang Nara suka dengan lukisan 2 ekor burung di kad ini. Seolah-olah menggambarkan 2 ekor burung sedang asyik bercinta. Cute sangat!!!

kad kahwin irma hasmie

Apa pun jutaan tahniah kepada Irma Hasmie dan bakal suaminya, Redza Syah yang bakal bersanding pada 1 Julai 2012 ini di MAEPS, Serdang pada jam 8 malam. Majlis pernikahan akan berlangsung petang itu di Dewan Persidangan Putrajaya. Irma kini sedang berada di Tanah Suci untuk mengerjakan umrah dan bakal pulang pada 20 Jun ini. Semoga semua persiapan berjalan dengan lancar dan segala urusan akan dipermudahkan. Amin.

51 responses to Kad Kahwin Irma Hasmie Sangat Comel, Bakal Bersanding 1 Julai Kelak

  1. maruko says:

    cantik!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    first

    0

    0
  3. suka2 says:

    comel~~ ^_^

    0

    0
  4. kamariah says:

    tahniah…semoga berkekalan hingga hujung nyawa…..

    0

    0
  5. kudus says:

    Mabruk irma! Perempuan baik utk lelaki baik. Semoga masjid yg dibina utuh selamanya, selamat menjadi isteri dan ibu solehah. :-)

    0

    0
  6. iyra says:

    tahniah irma….

    0

    0
  7. salju says:

    sederhana n nice….congrats sis irma…

    0

    0
  8. neelofa memang busuk hati says:

    alahai…melepas!

    0

    0
  9. Didie says:

    sweet..:)

    0

    0
  10. spudin says:

    abang Nara..bagi la sekeping kad tu ..haha ..kalau tak boleh share je pun okay jugak kad tu ..bahhhaha

    0

    0
  11. teqoren says:

    tahniah kepada irma dan bkl suami..semoga hubungan yg bkl dibina b’kekalan hingga ke jannah..aminn..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Tahniah Irma..dengar je nama Irma Hasmie aku dah terbayang muka dia. sejuk je mata memandang. sejuk je ati. ntahlah satu perasaan yang lain.

    0

    0
  13. nini says:

    tahniah, semoga berkekalan…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    burung tu mcm gune ayat kan… klo betol.. tulis ape ye? x brape clear… cantik sgt… tahniah..

    0

    0
  15. eiyma says:

    tahniah irma… cantik sangat!!

    0

    0
  16. Selma says:

    banyaknye duit irma hasmie.. hari tu masa koi gi umrah bulan 2 jumpa dia kat sana.. ni dia gi umrah lagi.. koi pun nak gak gi umrah lagi

    0

    0
  17. lins says:

    tahniah irma, x sabar nak tgk pic irma naik pelamin, compem swett dan ayu..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    simple but nice..

    0

    0
  19. budakkiutsangat says:

    comel….tahniah

    0

    0
  20. Elly says:

    Awww, excited Irma nak kahwin! Semoga menjadi isteri dan ibu yang baik, mithali dan solehah, Irma! :D

    0

    0
  21. cik receptionist on diet ikut guideline kevin zahari.. says:

    masih teringat2 pic nikah n sanding Farah breep2 yg sweet giler..irma confirm gourgeus n brseri2..aku pulak yg excited,haha…alhamdulillah smoga dpermudahkn sgalanya..rzeki Irma pn masyukk sjak jd duta DHaja..congrats dear

    0

    0
  22. cik receptionist on diet ikut guideline kevin zahari.. says:

    masih teringat2 pic nikah n sanding farah breep2 yg sweet giler..irma confirm gorgeus n brseri2..aku pulak yg excited,haha..smoga dpermudahkan sgalanya..rezeki irma pn masyuukk sjak jd duta DHaja..congrats dear

    0

    0
  23. Sshh says:

    x sabar rasanya nk tengok gmbr Irma kawin..msti cantik…sejak menjak ni abg nara asyik kluarkan gosip artis y gadoh jer bosan rasanya n bila keluarkan pasal Irma ni sejuk skt rasanya..dulu sy x suka Irma ni..tpi semenjak dia brhijb ni jdi suka plk kat dia..dah macm wanita melayu terakhir plk..lembut jer..lgi2 Irma ni kan dia suka senyum orgnya..

    0

    0
  24. Ros Putih... says:

    gmbr artis y paling ctk kawin adalah farah breep2..msti gmbr Irma kawin nti ctk cam farah gak..

    0

    0
  25. aku semut sejuk says:

    tahniah kak irma…
    tak sbr tgok kak irma n psangn bsnding…

    0

    0
  26. neelofa gedik says:

    congrates

    0

    0
  27. hawa says:

    Uniknya nama Irma dan Redza dibentuk menjadi burung. Tahniah.

    0

    0
  28. kenape BN x siarkan gambar Irma n bakal suami

    0

    0
  29. […] Comel sangat! Itu yang Abang Nara mampu ucapkan apabila menerima kad undangan perkahwinan Irma Hasmie. Abang Nara suka dengan lukisan 2 ekor burung di kad ini. Seolah-olah menggambarkan 2 ekor burung sedang asyik bercinta. Cute sangat!!! Apa pun jutaan tahniah … Continue reading → […]

    0

    0
  30. Anonymous says:

    perempuan yg baik adalah utk lelaki yg baik. begitulah umpamanya kehidupan irma selepas berhijab. semuanya manis2 tentang irma..saya memang minat irma semenjak dia tidak bertudung. comel sgt irma. semoga berkekalan sehingga ke syurga rumah tangga yg bakal dibina. amin ya rabb

    0

    0
  31. lantakpilah says:

    alahai. cantiknya. simple.

    0

    0
  32. insan syukur says:

    tahniah kak irma hasmie..moga bahagia dunia akhirat;))))insyaallah..

    0

    0
  33. dhani says:

    kad cantik..secantik bakal pengantin nye..

    0

    0