Written by AbangNara | February 15th, 2012

Imam Muda Hassan akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi. Dan Abang Nara telah pun mendapat kad kahwin Imam Muda Hassan daripada jurukamera rasmi majlis mereka. Sangat cantik, simple dan menarik.

imam muda hassan

Menarik kan? Wanita yang berjaya mencuri hati Imam Muda Hassan bernama Fardatul Ulfah bt Dr. hj. Jamali. Untuk makluman, majlis akad nikah Imam Muda Hassan akan dilangsungkan pada 17 Februari ini di Sabak Bernam, Selangor.

imam muda hassan

Khas untuk pembaca BeautifulNara, Abang Nara akan membawakan secara ekslusif gambar-gambar daripada jurukamera rasmi untuk majlis perkahwinan Imam Muda Hassan. Apa-apa pun, tahniah kepada Imam Muda Hassan dan bakal isteri atas berita gembira ini.

imam muda hassan

Ucapkan terima kasih kepada jurukamera rasmi majlis perkahwinan Imam Muda Hassan iaitu Studio Mukmin dengan LIKE Facebook Studio Mukmin.

P.S: Iklan terbaru Nando’s yang agak sinis.

52 responses to Kad Kahwin Imam Muda Hassan Sangat Menarik!!!

  1. jaafar onn says:

    1st yahooooooooooooooooooooooo

    0

    0
    • majun sangkut says:

      tahniah la japar oii…biasa la..bapok2 ni memang suka jadi first..almaklumlah, baru pandai mengira

      0

      0
    • insan mulia... says:

      mcam kenal je future wife dia..my senior kt um kn..hmm congrates..bgai pinang dibelah dua..

      0

      0
  2. kiroro says:

    tahniah imam muda hassan…sungguh bertuah calon istrnya mendpt lelaki sebaik imam muda hassan

    0

    0
  3. Anggerik Biru says:

    eh abg nara, takde citer pasal video lucah pelakon wanita tu ke?

    0

    0
  4. bri says:

    congratz imam muda hassan n future wife. May be bless always Ya….untonglahhhhh

    0

    0
  5. bri says:

    congratz imam muda hassan n future wife.May be bless always Ya! untonglahhhh

    0

    0
  6. bunga mawar says:

    tahniah..semoga hubungan kekal hingga ke syurga..amin :)

    0

    0
  7. tamara says:

    salam abg nara….terima kasih sbb publishkan cerita ttg IM Hassan dan bakal zaujah. sy mwakili keluarga pihak perempuan bharap abg nara tidak terlalu mdedahkan details majlis kerana bg pihak kami majlis dijalankan agak tertutup. Mungkin boleh war-warkan dengan lebih lanjut apabila mdapat jemputan Majlis Sambut Menantu drpd pihak keluarga IM Hassan. Terima kasih sbb sudi memahami.

    0

    0
    • comei says:

      @ tamara:bukan ke kad di atas ni, jemputan dari pihak lelaki?lagipun, tujuan kad kawen dibuat adalah untuk hebahan.maafla,saya memang x kenal IM Hasan ni. so, x salah rasanye kalo nara publishkan supaya bagi yang x mengenali boleh doa untuk kebahagiaan pasangan.

      0

      0
      • tamara says:

        @comel…maaf kalau ada yg tersalah faham dgn comment saya. saya amat faham bahawa sesebuah perkahwinan tu perlu dihebah supaya org2 lain dapat md0akan yg terbaik utk pasangan…dan juga btujuan utk mengelakkan sebarang fitnah timbul kemudian hari. Cuma saya hanya mminta Abg Nara utk tidak mdedahkan secara details maklumat majlis di sebelah pihak perempuan (Akad Nikah & Resepsi) atas sebab2 tertentu yg pasti pembaca lain pun dapat mengagak. Lebih baik diwar-warkan majlis pihak lelaki nanti kerana pihak lelaki ‘public figure’. Lebih relevan utk peminat/pengikut IM datang beramai2 ke majlis pihak sana. FYI Comel…kad di atas adalah kad jemputan ke majlis pihak perempuan sahaja. Majlis pihak lelaki belum diputuskan tarikhnya. Harap pembaca dapat memahami dan terus mendoakan yg terbaik utk bakal suami isteri ini. Terima kasih.

        0

        0
    • kecoh siak says:

      salam tamara, IM Hassan ni kan public figure. suka hati abg nara la nak publish cmna pun. kalau IM sndri xnak benda ni jadi public, dia xkan nye nak bg pada nara. PLUS, benda baik mcm ni haruslah disebarkan pada umum, ikut sunnah. len lah bertunang, tu mmg x patot disebarkan

      :)

      0

      0
      • tamara says:

        @kecoh siak….kami tidak menghalang berita perkahwinan ini diumumkan kerana itu yg terbaik utk mengelakkan fitnah kemudian hari. cuma tolong kamu fahami komen saya sebelum ini…kami hanya meminta supaya Abg Nara tidak mendedahkan secara details maklumat mjlis di pihak perempuan. Harap dapat baca dan fahamkan sebelum mengeluarkan komen2 yg negatif. terima kasih.

        0

        0
      • kawan ahkak puaka says:

        Alahai makcik Tamara ni, mcm berlebey2 pulak.. IM Hassan pun belum tentu satu malaysia kenal..diam2 dah la..x payah nk kuarkan entry yang pelik lg memelik kan ye…

        0

        0
      • McDonalds vs KFC, mana lebih sedap??? says:

        betul.. selebriti lain pn ada wat majlis tertutup tp xde pula wakil keluarga dtg interupt blog2, majalah2.. dh jd public figure mmg kena mcm ni lah. hidup Tun Mahathir!

        0

        0
      • manisnyer..... says:

        hehehhe..ntah2 Tamara ni x-gf IM Hassan nie…..

        0

        0
      • lolipop says:

        setakat bg tau tarikh n name bkl isteri bkn nyer pe2 pon…x de pon dinyatakan alamat umah disitu…so x memberi kesan yg mendalam pon…cuma utk hebahan je kan…

        0

        0
      • kecoh siak says:

        hello cik tamara, since when comment i tu berbau negatif? tolong sikitla, even u bengang ke pasal ni xperlu cop comment i as negatif. u yg negatif, pikir bukan2. bak kata lolipop di atas, mmg xde details sgt la pasal ni. setakat tarikh, nama pasangan apa lah sgt. mcm lah 1 MALAYSIA nak pegi umah pengantin kan? pelik2 la manusia skrg ni. org lain gembira, kau plak lebih2. cubala bawak bertenang. kalau IM sndri yg xnak kecoh, kau pun xpayah kecoh kat bn ni. adohhhh. kan, xpepasal aku da marah camni. :(

        0

        0
      • Apapapapadom says:

        Bila habis baca thread kauorg ni, rasanya lah kan.. I dont think it’s wrong for tamara to voice out her own opinion regarding this wedding reception. Be positive guys. Try to be in her position. Imagine ur own siblings or even ur own cousins getting married to a public figurez(be them of high popularity or not), would u like to expose one to the public more than usual? As for me, what tamara was trying to say was;” she agreed on the fact of hebahkan the wedding cemony. However it’s not appropriate for the info of the nonpublicfigure to be explained in any form of writings. Tamara just wanted to keep it low for the future wife of mr hassan. She MEANT NO HARM.

        SBG CONTOH, kalau kita ceritakan pasal bakal pengantin tu sebagai peremuan berjaya yang berkedudukan dan sbgainya, SEGELINTIR org akan berkata hekelahh nak tunjuk pangkat dan darjat dia lah tu. Sedangkan empunya badan tak tahu menahu pun mengenai penyiaran latarbelakang dirinya di media2.

        Harap dimaafkan sbrg kesilapan.

        Cik tamara, niat anda menyuarakan pendapat tu, Dia yg Maha Mengetahui. Jgn khuatir.

        0

        0
    • suria_85syg says:

      salam…merujuk apa yg dikatakan oleh tamara,,,sy sedia maklum keluarga pihak perempuan pasti mementingkan kesederhanaan coz dr. jamali basri tu bekas guru semasa sy bersekolah…dan sy x sangka rupanya anak perempuan beliau akan menjadi suri hari imam muda hassan,,tahniah!

      0

      0
  8. norlawati othman says:

    cntek nye :)

    0

    0
  9. hmmmm says:

    cantekk….-___-

    0

    0
  10. gamochigirl says:

    tahniah byk2 utk IM Hassan.Pernah dgr IM Hassan bg tazkirah kat ampang, baik dan lembut ramah orangnya.
    Kan bab2 kahwin ni perlu dihebah2kan ikut sunnah, lagipun IM Hassan public figure, saya rasa xde apa yg salahnye utk siar kad kahwin atau foto2 dia kat sini utk share bersama2.Yg komen2 kat sini pun semua ucap tahniah dan doakan kebahagian dia, mestilah lagi bertambah rahmat berkat kan perkahwinan dia..kaaannn kannn..:)
    Semoga IM Hassan dan bakal zaujahnya berbahgia dan beroleh anak soleh solehah..aamiiiiinnnnnnnnn..

    0

    0
  11. yola says:

    nape nak dibangga2 kan dengan kad kawen?adakah kad kawen yang cantik dan mahal boleh menjamin kebahagiaan rumah tangga?

    0

    0
  12. huhuh cantik dan menarik..mesti mahal ..tak mampu aku nk wat kad kawin camnie…apa pun tahniah kepada imam muda hassan..dia sorang yg baik dan beragama

    0

    0
  13. panas says:

    Tahniah… mesti ramai yg akan hadir..

    0

    0
  14. afifah says:

    Thniah utk IM Hassan… & thniah jgk kak Ulfah….
    tumpang hepy…..kak Ulfah sgt baik…
    laki baik utk pompuan yg baik… :-)
    smoga bhgia hgga syurga….

    0

    0
  15. baity says:

    Studio Muslim kan? Studio Mukmin tu, Ustaz Azhar Idrus…

    0

    0
  16. baity says:

    Eh, Studio Mukmin pun iya jugak ek? huhu

    0

    0
  17. […] Imam Muda Hassan akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi. Dan Abang Nara telah pun mendapat kad kahwin Imam Muda Hassan daripada jurukamera rasmi majlis mereka. Sangat cantik, simple dan menarik. Menarik kan? Wanita yang berjaya mencuri hati Imam Muda … Continue reading → […]

    0

    0
  18. adikku sayang says:

    huhu hancur luluh hatiku! :/

    0

    0
  19. Serius comel : )

    0

    0
  20. nur~~ says:

    ala adam y baik ni dh diambil org….melepas 1 calon..huhu
    pe2 pn tahniah IM Hassan..hope happy sampai ke ank cucu..

    0

    0
  21. nor says:

    taniah buat iman muda dan isteri semoga bahagia hingga akhir hayat

    0

    0
  22. ck slmh says:

    ape yg menariknye kad ni?
    xdelah extravagant sgt.
    cute2 biase je.
    nara buat tajuk mcmlah gempak gile entri ni.
    haha..

    0

    0
  23. aishahakim says:

    cntik gak card kawin nie….
    teringat dlu time buat draft kad kawin aku…
    boleh lak name pengantin perempuan kat mjlis sebelah lelaki name org ln…
    nasib draft je….

    0

    0
  24. mizz malay says:

    tamara tak nak orang ramai datang ke majlis pegantin perempuan…die suh pergi umah lelaki jer…..hahah itulah maksud die kot..:))

    0

    0
  25. Cik Tamara, xde salahnya abg nara buat hebahan dlm blog dia ni. Bukan senang nak masuk blog ni tau..at least dengan hebahan ni org refresh balik siapa IM Hassan tu. Dia xde program sendiri di TV, takut dia tenggelam sbb ramai sgt dah ustaz2 selebriti skarang ni. Nak dakwah pon kena ada platform skang ni tau..
    Buat abg nara, tqvm sebab publish kisah perkahwinan IM Hassan ni. At least, ada jugak ruang untuk ‘ustaz’ muncul dalam blog-blog hiburanh yg famous mcm beautifulnara ni :)

    0

    0
  26. rin_wan90 says:

    de sesetgh wanita dia kurang suka gambarnya publish di mana2… tkpelah…tkmau lah attack sgt cik tamara tu..mestilah ada sebabnya…
    lagi satu IM Hassan tk kesah pun klu pic dia tk de kat sini… n mungkin juga dia tamaw pic isteri dia nti tersebar2…wanita kan dekat ngn fitnah…
    tkpelah..kita hormati pendirian cik tamara ni…

    -peace-

    0

    0
  27. anje says:

    Tahniah kami dari restoran seri melayu pon dpt jemputan mudah2an berpanjangan jodohnyer aminnn

    0

    0
  28. […] : abang nara nuffnang_bid = "b5426311e188a4f24c06c86db5516540"; Category: artis | Tags: Kad […]

    0

    0
  29. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape imam muda ni? minah jambu tk kenal pn …bang nara lain kali tunjok la gambar dia sekaLi senang minah jambu nk komen hensem ke tk hensem orang nye ishhhhhhhhhhhhhhh bang nara ni bingit la minah jambu !!!!!!!!

    0

    0