Written by AbangNara | November 9th, 2012

Wow. Kacaknya kekasih baru Lana Nordin yang dikenali dengan gelaran Pamela Anderson Malaysia. Abang Nara yang lelaki sejati ini pun mengakui kekacakan Parvel yang berasal daripada Republik Czech. Untunglah Lana dapat pakwe hensem.

kekasih baru lana nordin

Tambah best ialah apabila umur si Parvel ini masih muda lagi iaitu 24 tahun. Untuk makluman, Lana Nordin berusia 33 tahun. Memang bertuah badan si Lana dapat pakwe kacak dan muda. Semoga hubungan Lana dan Parvel ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Ikan genetik berwarna pink.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 responses to Kacaknya Kekasih Baru Lana Nordin, Parvel Dari Republik Czech

  1. bukan artis says:

    hensem sial laki ni…anak ikan ke? opsssss

    0

    0
    • Olga says:

      pandai c Lana ni cr laki! mcm ni la baru dinamakan lelaki sempurna! hensem, tinggi! bonus kalau poket berisi! jgn mcm sesetengah retis malaysia ni! asal berduit je sauk! mcm c TS tu pantang nampak org berduit semua dikautnye walopun muka mcm reban! yelah x kan lah tiap2 malam asyik nak kena tutup lampu je tiem nak main kan? tengaok muak baru best!

      0

      0
    • lagunabad says:

      uhh jongos dah lubang kau. nnti yg melayu punya xdpt rasa lah wei.. dah la ramai stok tongkat ali jer keje… senang pancut hahaha

      0

      0
    • hahaha says:

      tengok kepada gaya..ak rsa x kekal smpai ke pelamin.main2 ja ni..sedap2 ja..tngok ja la kalu x caya..confirm!

      0

      0
  2. Lana Nordin 2 says:

    FIRSTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. Diva Fofuler says:

    Meletops dapat anak ikan!!!

    0

    0
    • MEW TWO EX says:

      Handsome laki tu , tp betol la , nmpk mcm “sesuatooo” jaa , mcm bF stephanie liah juga …

      0

      0
  4. Che Ta n Tok Ti BFF says:

    Mcm sesuatu je pakwe dia tuh…………..

    0

    0
  5. mijah says:

    muka hensem, iman tak ada, TAK GUNA jugak.

    0

    0
  6. benci kontrobasi says:

    buat geli-geli bole ler..buat laki?yucks

    0

    0
  7. Lana Nordin 2 says:

    hah dah mula lah tu sesi kutuk mengutuk.. mcm la korang baik sgt!

    Mijah : mcm la pakwa/suami/bapak ko kuat iman sgt.. ko pn romen ngn pakwe ko gak an.. x pun ringan2.. werk :p

    0

    0
    • lana nordin 3 says:

      Apasal lu ni? Betulla ape die ckp. Xde blajo agame gamaknye..

      0

      0
      • Lana Nordin 2 says:

        lu apsal? lu blajo agama tinggi sgt ke? kalau tinggi tu xpyh nk sibuk2 bukak blog ni. bodoh la awk. kecik2 xnak mampus. huhuhuhu

        0

        0
  8. aku says:

    ni utk stok geli2 je ni…

    0

    0
    • Lana Nordin 2 says:

      kalau mcm tu pakwe/suami awk pn utk stok geli2 lah ye? hish hish….

      0

      0
      • hot says:

        eh sengal!
        klu da kwn dgn mat salleh..
        muda n hensem mcm ni..apa lg yg dia nk?
        sume org pun blh pk benda yg sama gak la.

        0

        0
  9. bedah PS says:

    hensem ler jgk…tapi ape kerjenyer??

    0

    0
    • kerajaan bagi kite amik tapi tetap sokong lain takpe duit pon dari rakyat says:

      kalo hensem badan pon taff keje model sepende armani la tu

      0

      0
  10. KakLong says:

    We’ll see how far can they go…

    0

    0
  11. yana nordin says:

    The guy looks like a gay for me

    0

    0
  12. benci kontrobasi says:

    lana nordin 2 = minat yg berbulu ke?yucks

    0

    0
  13. Mak Jemah says:

    Lelaki tu muda sangat la… lum matang..

    0

    0
  14. mari bergossip cara berhemah says:

    Wow hamsen nya..mcm pelakun Hollywood…

    0

    0
  15. miss wawa says:

    Wah handsomenya bf dia..mcm muka Prince William..tapi lana nampak tua sikit..sowie…..

    0

    0
  16. miss wawa says:

    Wah handsomenya BF lana..mcm muka Prince William,mata seksi..tapi lana nampak sikit tua..Sowie..

    0

    0
  17. joe says:

    perrgghh..mau tekepit erat batang mat saleh ni hasil dari kemutan P lana nordin yg amat ketat..grrrr gerammmnyeee..rs nak M je lepas tgk tubuh badan lana nordin yg seksi ni…aaahhhhh..terpancut..damn air mani aku kene skrin laptop..hehehehee..tepat plak kt muka lana…

    0

    0
  18. joe says:

    perrgghh..mau tekepit erat B mat saleh ni hasil dari kemutan P lana nordin yg amat ketat..grrrr gerammmnyeee..rs nak M je lepas tgk tubuh badan lana nordin yg seksi ni…aaahhhhh..terpancut..damn air M aku kene skrin laptop..hehehehee..tepat plak kt muka lana…

    0

    0
  19. darkbrown says:

    Bertuah kah? Xde bertuah mane.. xhensem la abg nara.

    0

    0
  20. Rozita Chef Wan says:

    Ek eleh….korg jeles kan??? Korg jeles sb laki or bf korg x semantap bf lana nordin…lelaki asia ni apa yg nk dibangga sgt…butuh pun pendek….

    0

    0
  21. Lana Nordin's fan says:

    muka iras2…nmpk cam jodoh panjang je..hihi i loike…smoga kekal spjg hayat lana
    luv u..muahaha

    0

    0
  22. folis says:

    Mat salleh kt malaysia ni mostly suke ppuan buruk but big rack.proven.n suke muke pinoy.

    0

    0
  23. bebo says:

    bertuah lana dpt bf kacak..muaahhh..smoga bbahagia lana..:-)

    0

    0
  24. datukt says:

    ni kalo aku dpt..aku nyonyot puting lana ni siall..

    0

    0
  25. aku komen tak pernah dipublish says:

    Dia ja syok sendiri dan gelarkan diri dia sebagai pamela… Bukan besar mana pun! Tuiii size 32 je poooooooownnn!!! Puting pun halus

    0

    0
  26. baby tak comel says:

    dia sangap batang mat saleh jer tu…puas main..blah laaa

    0

    0
  27. Farah says:

    Jangan lah cakap yang bukan bukan , kita doakan yang terbaik ya .

    0

    0
  28. yoyo says:

    asal muka mat saleh je cepat je cair? walaupun dari republic czech? takde class lansung, dah la negara czech tu ala2 3rd wel kantri kebanyakan minah2 n mamat nye dtg negara org utk memperniaga kan diri, sesuai la utk si lana ni

    0

    0
  29. hamba ilahi says:

    kalau solat cukup..aurat menutup..dan ilmu cukup di dada…bleh la khwin dgn bukan melayu

    0

    0
  30. cikjoyah says:

    retis ke minah ni? xpna nampak die belakon pon

    0

    0
  31. abg mat says:

    kena dgn mat saleh…. mesti lobang dah besar ni.. rugi la sapa yg kawen dgn dia ni nanti… lobos

    0

    0
  32. pompuan perasan canteek says:

    iyeke bertuah badan c lana ni, alaaaa ni kes org putih tuh nak bantai badanye jeeee.bangga sangat lah tu tidur ngan org putih. kesian lana ni publisiti murahan!

    0

    0
  33. Sweet32 says:

    Hensem mmng hensem tp mamat saleh tu nak betul ke ngan dia? Ntah2 saje2 je.. Ape org kate tu, buat geli2 je! Hehehehe… Kesian aku tgk pompuan ni… Mengharapkan kasih sayang yg x pasti!

    0

    0
  34. anun akil says:

    abang nara lagikkk hensem..hikhikhik..(sambil wat muke comel)

    0

    0
  35. anon says:

    hahaha.. abg nara ni doa ke mengutuk tu? “Semoga hubungan Lana dan Parvel ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin”
    sampai jinjang pelamin je? sebab tu ramai yang bercerai. tolong lah…kalau nk mendoakan tu biar lah yg betul. doa yg baik2. perbetulkan doa kite. sama jugak kalau ada yg wish “selamat pengantin baru semoga kekal sampai ank cucu”
    lepas dapat cucu boleh jadi penceraian akan berlaku. tolong lah ubah ucapan dan doa anda. “semoga hubungan anda hingga ke syurga”. begitu lah yang kita mahu. ni nk mendoakan pn tak betul. =.=’

    0

    0
  36. Anonymous says:

    org bangga dpt bakal suami beriman,dia bangga dpt bakal suami mat salleh..tk pyh kta nk tlg bimbing la,klu kita tu pn iman suam2 kuku…..atau sejuk kaku…..

    0

    0
  37. anon says:

    aik lambo hijau ape cter…..untungla lana bapak ikan anak ikan mantap2…

    0

    0
  38. BingKuk says:

    Ku rasa, ikan emas ni dah ‘masuk’ lubuk c Lana ni. Nanti dah bosan ngan ‘lubuk’ dia, ikan emas ni akan berenang ke lubuk yang lain. hihihi

    0

    0
  39. Sepoi says:

    Abg nara lelaki sejati ke… kuikuikui… jngan marah..

    0

    0
  40. wiena says:

    geli jerk..bajet pamela anderson la knon..blakon xseberapa..kontrovesi jer lbeh..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    apesal aku tengok bukit si lana ni macam fake je? kalau yg ori takkan bulat macam tu lah. taklah besar sangat sampai nak gelar dia pamela anderson malaysia. geli geleman aku tengok.

    oi lana, ko ingat si parvel tu nak sgt ngan ko ke? dia nak main2 ngan ko je lah. bila lubang ko tu dah tak berapa nak ketat, mesti dia lari. kesian bakal laki ko dapat lubang yg dah besar. ish ish ish

    0

    0
  42. Abah Sasa says:

    tak payah nak bangga2 sgtlah setakat couple dgn mat salleh ni, yg utama pastikan tak buat maksiat.. kalau nak, kahwin jelah.. bila dah kahwin nanti, pastikan yg baru memeluk Islam tu belajar ttg Islam dgn baik.. dan yg dah asalnya Islam pula kenalah byk berikan pendedahan ttg Islam supaya Allah permudahkannya n berikannya hidayah.. jangan masuk Islam semata2 nak kahwin je ye… sudahnya kau ke hulu, dia ke hilir.. yg camni ler yg byk berlaku…paling kesian, anak2 yg jadi mangsa…!!!!

    0

    0
    • mamat says:

      betul apa yg Abah Sasa ckp, aku setuju. tp Lana jgn nak perasan pamela anderson sgtla. tak lawa pun si Lana ni seksi je lebih wpun kemetot.

      0

      0
  43. the hell is pamela anderson malaysia says:

    Ape yang pamela anderson nye.. tetek segan segan je ade. Propa je bang nara ni.

    0

    0
  44. Amal Hafizah says:

    lana nordin… tak pernah tgk pun dia berlakon? terkenal dgn gosip bercinta dgn anak sultan brunei tu aje… laki tu pun satu.. agak2 le nak menipu pon.. anak sultan brunei konon, muka macam taliban. Huh, carilah kerja kosong Lana Nordin. jgn nak famous dgn gosip saja.

    YA HAI YA BYE

    0

    0
  45. ida says:

    erm..breast lana mcm dah dibuat je..sama ada letak filler..atau dimasukkan lemak dr bahgian perut..taktau la kalau die pkai push up ke ape..biasa kalau yg ordinary..nampak cam berlemak.

    0

    0
  46. ida says:

    breast nampak besar sama ada pkai filler atau dimasukkan lemak bahgian perut atau pkai push up.kalau ori nampak berlemak..tak mcm tu.so die ni kategori biasa sgtla…x cantik

    0

    0