Written by AbangNara | July 5th, 2011

gambar persandingan tomok

Khas untuk Tomok dan isteri, terimalah serangkap pantun daripada Abang Nara:-

Lagu Tomok tajuknya berlari
Pramugari MAS yang Tomok dapat
Kedua pengantin berseri cantik sekali
Semoga bahagia ke akhir hayat

Lagi gambar persandingan Tomok dan Ayu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan segan silu jika tiba-tiba anda terasa ingin berpantun.

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

gambar persandingan tomok

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Kacak Dan Cantik Sungguh Tomok & Ayu Berbaju Ungu

  1. angah says:

    muka ayu ada iras2 mas idayu pulak aku tgk

    0

    0
  2. ProfHariz says:

    Cantik pramugari kan :)

    0

    0
  3. Blogtilldrop says:

    very very sweet pasangan ni….pilihan warna pun memang bez…

    0

    0
  4. miss annur says:

    cantik wife tomok.. manis je muka dia.. semoga bahagia ke akhir hayat..

    0

    0
  5. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Ha ! nanti start la pengomen pengomen cakap ( kenape tomok tk suroh bini dia bertudong ! tutop aurat ! kn cantek kalau bertudong ! ) itu je lah yg dorang pandai cakap n komen !…lain yg orang suroh komen lain pulak yg dorang komen kalau tk caya tengok nanti komen2 manusia manusia ni tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!

    0

    0
    • aper2 aje says:

      org lain tak ckp aper2 yg ko nk gelabah tbe2 ni nape.. hahahha lawak2.. releks la…

      0

      0
    • kaki says:

      nape ko yg pns sgt psl isu bertudung ni ek?haaaaaa~ko mkn cili kan?ayokk..hahaha

      0

      0
    • akal says:

      hukum Allah tu…..=p

      0

      0
    • tutopmolot says:

      mulut longkang tol la minah ni…nk cr glemer la tu…asyik wt kontroversi je..hampeh…!

      0

      0
      • akubenciorgbodohsombong says:

        abg nara, tolonglah banned minah jambu di atas sbb keje dia ngadap kompeter 24 jam sbb sakit jiwa cari gaduh dgn org..apa masalah ntah budak ni…

        0

        0
    • akubenciorgbodohsombong says:

      aku rasa ko tengah mengata diri ko sendiri la minah yg tak berapa jambu..lain yg org suruh komen lain yg ko komen..yg ko panas sagt isu pakai tudung ni kenapa ..ko kalo pakai tudung migrain agaknya..

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap konputer says:

        ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa he he he heeeeeeeeeeeeeeee apeeeeeeee lah orang2 ni minah jambu baru komen gini macam dahhhhhhh diorang tk boleh angkat ! bang nara ape yg minah jambu nk buat ni bang nara???????? bang nara !!!!!!!

        0

        0
  6. Luna Lanun says:

    pengantin pompuan dia sgt lawa, gaun dia pun sgt lawa, background pelamin dia yg byk munge2 tu pn sgt lawa. i loiikkkkeeee purple! serius! tanjak tomok mcm tanjak agong lak ada bulan dan bintang tuh! ekekekkee…

    Entri best la ni, pilih je mana yang korang nak baca:
    1. 1000 UV Tanpa Perlu Ping Blog
    2. Cara Membezakan Kucing Sebenar dan Kucing Jelmaan Jin
    3. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya
    4. Kota Kinabalu (From KKIA to 1Borneo)
    5. Siapa Tak Nak Laki Macam Ni?! Aku Nakkkk!!!
    6. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
    7. Udah-udah Ler Tu Luna Nak Ganggu Dia, Tapi Dia Sangat Comel Okeh! Seriusss!!!
    8. Adakah Siput Sinonim Dengan Lembab dan Lambat Sahaja?!

    by LUNA LANUN

    0

    0
  7. Ms. Ju says:

    wow.. sungguh cantik muka isteri tomok ini..berseri-seri lagi.. Ayu u ni memang ayu lah… congrates for this sweet couples…

    0

    0
  8. putit says:

    muke bini tomok ade iras2 acha seprisa(ejaan belakang x tau artis indon tu….tapi manis dan lawa lagi bini tomok..

    0

    0
  9. Piston Pecah says:

    lagi sekali.. tahniah!

    0

    0
  10. sara says:

    harap tomok cpt gemok slps kawin…

    0

    0
  11. zz says:

    pasangan yg sepadan mcm pinang dibelah dua…tp pelamin mcm serabut aje…byk sgt bunga

    0

    0
  12. xiera Aisyah says:

    Terasa hamba ingin membeli pantun mu wahai Bang Nara

    Jual
    Lagu Tomok tajuknya berlari
    Pramugari MAS yang Tomok dapat
    Kedua pengantin berseri cantik sekali
    Semoga bahagia ke akhir hayat

    Beli
    Cantiknya Ayu persis Cinderella,
    Kacaknya Tomok bak Hang Tuah,
    Tomok dah kahwin terpaksa ku rela,
    Akhirnya Ayu yg manis juga yang dapat.

    Haha..ni pantun frust bagi peminat yg pernah fanatik..believe me lau Tomok kahwin masa aku fanatik dgn dia 10 tahun yg lalu, yes mungkin aku frust bertongeng2,,, nasib baik dia dah khwn tatkala semua fanatiknya telah mempunyai keseimbangan akal & kewarasan..

    anyway Tahniah Tomok & Ayu.. semoga kekal bahagia.. akan terus sokong Tomok.. :)

    0

    0
  13. Enchik Nine says:

    Cantik baju ungu dia… First tgk gbr nie dekat Oh Bulan :D

    0

    0
  14. Zamz Zanny says:

    Jika korang perasan ar.. tanjak tomok tu punye stail.. cam srupe yang tertera wang kertas RM..

    0

    0
  15. razer.SLAYER says:

    nmpk ketiak gamba last……….hohohooh

    0

    0
  16. anyss says:

    lg2 citer psl wding tomok..ngalahkn wedding putera william n kate midleton lak…bosan arrr…!

    0

    0
  17. jijah says:

    perasan tak gambar tomok tengah suap ayu ngan sudu tu…. kat belakang tomok tu ada sorang makcik yang ayuuuu… mesti muda2 dulu makcik ni ayu gilersss.
    eh, entah2 mak ayu tak?

    0

    0
  18. gyulee gyuri says:

    kacak..???sorry..tak termasuk dalam senarai…kihkihkih…kalau cantek tu setuju..memang cantik and cute…

    0

    0
  19. Pensil says:

    smart2.. harap berkekalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

    0

    0
  20. Kuruih says:

    dua tiga kucing berlari
    gunung daik bercabang tiga
    sudah lama hamba mencari
    akhirnya kita bertemu juga

    lagu berlari jadi dendangan
    gendang gendut tali kecapi
    lepas sanding jamah hidangan
    tampak berseri raja sehari

    pucuk pauh delima batu
    pisang emas di atas peti
    hari ini kita bersatu
    cahaya mata pulak dinanti

    =P

    0

    0
  21. Rush says:

    Muka wife dia cute..mcm rozita che wan pun ada…acha septriasa pun ada…mas idayu pun ada…pokoknyer sume ada laa….Semoga bahagia & kekal hingga ke syurga…

    0

    0
  22. tizzakiah says:

    alamak… bunga tangan tak kena ar gan baju……

    0

    0
  23. naikMOTOR says:

    tomok skunk da jadi ketua kuarga,kena pandai memimpin ok,bila ada masalah selesaikan 1 per 1 bagi BERSIH….
    ayu tema cinderella,tomok tema agung duit kertas maklumla jutawan ~ gegegegegege

    0

    0
  24. akubenciorgbodohsombong says:

    datang dah minah jambu yg anti bab pakai tudung…adehai..wehh minah jambu ko ni kenpa plak yg semua benda ko tak puas hati. aku rasa kita pakat ramai2 suruh abg nara banned si minah jambu mulut longkang ni la lagi bagus..hari2 kejenye ngadap komputer 24 jam cari gaduh…masalah jiwa mcm nilah yg disebut dalam Alquran. cuba ko rujuk Al quran supaya ko boleh sembuhkan sakit ko tu..

    0

    0
  25. basshunter says:

    lawa la wife dia…. mcm rozita che wan pon ade, mas idayu pon ade, acha septriasa pn ade…fuh..many faces but sweet..

    0

    0
  26. apa2je says:

    Macam Pelakon Dunia baru tu pn ada gak..Anita Baharom…heheheh

    0

    0
  27. dayang says:

    4 abg nara saya nk balas pantun abang nara

    Tomok Dan Ayu Nama Di beri,
    Pengantin Anggun Cntik Sekali,
    Peminat2 Tomok pun dah gigit jari,
    4 Tomok & ayu DONT Gelojoh2 mlm pertama nnti!!!

    0

    0
  28. gila-gila says:

    mulut mcm acha pelakon indonlaaa

    0

    0
  29. tahniah tomok dan ayu

    0

    0
  30. aku says:

    cOngrtats both of u….
    sgt cntik bini tomOk…..
    knape bju diorng kale purple mcm x same jer….baju ayu kaler die sOft skit….

    0

    0
  31. ana says:

    huhu…baju tomok tu kalau sama warne cam pengapet die… seswai kot… haha…..

    0

    0
  32. orked says:

    cam keling je

    0

    0
  33. Rasya says:

    mcm muke mas idayu sikit2..

    0

    0
  34. genkcorner says:

    cantik2..warna purple lagi tu.. asal purple je mmg cantik hehehe..

    JOM KOMEN ENTRI GENK
    JOM JOIN SEGMEN GENK DAN CP

    0

    0
  35. Ratu says:

    isteri tomok sgttttttttttttt cantikk…ayunya muka…seayu namanya…

    0

    0
  36. Reena says:

    Seyes mcm mas idayu dowh..ala2 versi masa muda.. huhu..

    0

    0
  37. Rimas says:

    pantung nara mmg xleh blah….
    “apeeee pun tak boleh” hihihi

    0

    0
  38. zuan says:

    pantun yang best!!!
    sama cocok dan sama padan pasangan ni :D

    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/get-your-free-passes_07.html

    0

    0