Written by AbangNara | August 23rd, 2012

Amboi. Hebat jugak kriteria lelaki idaman Rozita Che Wan ini.  Bukan senang nak cari lelaki yang kacak, berharta dan matang di zaman sekarang ini. Namun kalau nama anda ialah Rozita Che Wan, pastinya anda hak untuk memilih. Tak gitu?

rozita che wan

Bercakap kepada Mstar Online, Rozita menegaskan:-

Kalau saya hendak berkawan dengan lelaki muda, biarlah orang itu menepati kriteria yang saya cari. Saya suka lelaki yang kacak, tidak banyak kerenah dan matang dalam menangani hubungan, bukannya lelaki yang perlu saya bimbing. Kalau ditakdirkan saya dipermainkan oleh golongan itu, ia logik kerana saya sedar hakikat lelaki itu kacak dan berduit, sekali gus dia boleh buat perangai dan diidamkan ramai wanita. Apa yang menyakitkan kalau ditipu oleh lelaki biasa yang kekurangan banyak aspek. Sebab itu, saya lebih rela mencari kekasih yang kacak dan berharta.

rcw

Ada logiknya kata-kata Rozita Che Wan ini. Alang-alang nak bercinta, kenalah cari yang betul-betul perfect. Lagipun umur Rozita bukannya muda lagi. Pastinya Rozita mahukan seorang lelaki yang mampu menjamin masa depannya. Abang Nara doakan agar Rozita Che Wan bakal berjumpa dengan lelaki idamannya ini. Kalau anda rasa anda memenuhi kriteria, silalah hantar borang kepada Rozita. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

97 responses to Kacak, Berharta Dan Matang – Kriteria Lelaki Idaman Rozita Che Wan

  1. bekas penari gelek says:

    amboi cik ta,,,,high taste nya…yer lah kan senang nanti nak minta duit nak cucuk botox kan???opsss!!!

    0

    0
    • anakayam says:

      haiiyoooo….ini mesti cik ta perasan paling cun abes kat malaysia….

      0

      0
      • fifi says:

        Kacak, berharta dan matang yg blh membawa pompuan ni ke syurga agaknya.. umur dh makin lanjut pn masih punya kriteria calon suami.. muntah ijou aku!

        0

        0
      • joyah says:

        kacak & berharta tp tak matang byk…. berharta & matang tp tak kacak pun byk.. kacak & matang tp tak berharta lg byk……..kacak, berharta, matang & beriman je yg tak byk…

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        tua2 pun x sedar diri, geli aku

        0

        0
      • runningman fanclub says:

        ko ingt sedar diri cik ta oiii..ko tu dh tue,,xlayak nk memilih2 nie..klu dh dpt yg busuk,miskin,klu tu jodoh ko,,xkemane de oiii..yg SOLEH BERIMAN xnk plak ko.sebok nk pilih harta dunia,,harta akhirat ko xnk ambik beratkan..

        0

        0
      • anuar berahim says:

        aku nyampah tul la kat suara anuar zain yg nyanyi lagu raya kat iklan tv 3 tuh…terlebih feel..cam cirit tersekat2 yg upgrade sound system..

        0

        0
      • Fezura says:

        cantek ker kau…muda ker kau……dara lagi ke kau….ada lagi ker orang nak pada kau?

        0

        0
      • Materialistik says:

        Nampak benar materalistiknya. Habis la sapa kawin dgn dia ni, confirm kena pijak2 punya

        0

        0
      • pantun JANDA says:

        janda janda janda..bermacam ragam janda di Malaysia
        janda janda janda..ada manis ada pula duka.
        janda janda janda..ada yg muda ada yg tua mengada-ngada
        janda janda janda..ada yang beriman ada pula kaki goda
        janda janda janda..nak VIP, Datuk, Tan Sri dan ahli koporat sahaja!
        janda janda janda..sudah lama kesepian, tak dibelai dan “tak merasa”
        janda janda janda..mencari sponsor baru dan “pelaburan” katanya!
        janda janda janda, siapa nak beli bulu mata, botox dan sport car?
        janda janda janda..dapat suami kaya, buat business..bahagia dunia
        janda janda janda….jangan masuk perangkap misai tebal ular sawa
        janda janda janda… jangan pikir nafsu, pikirlah pahala dan agama
        janda janda janda…niat tak semestinya menghalalkan cara.
        janda janda janda..harta tidak menjamin kebahagiaan rumah tangga
        janda janda janda..body kau..lantak kau lah. Aku peduli apa…!

        0

        0
      • NAK PUCUK MUDA JER…. PENING AKU DENGAN ARTIS TUA KEREPOT CAMNIH…. NAFSU TINGGI…

        0

        0
    • ayu says:

      Bila cinta disandarkan pada sesuatu yang TAK KEKAL (eg: paras rupa yang akan tua, ilang kehenseman/kecantikkan, harta yang sekelip mata boleh ditarik semula oleh Allah, cinta hati tanpa didasari IMAN), maka jadilah cinta itu sementara. Sebab ia disandarkan pada sesuatu yang tak kekal, tak abadi.
      How could you expect sesuatu yang disandarkan dengan sesuatu yang TAK KEKAL akan KEKAL?

      Bercintalah dengan ikatan halal kerana keimanan pada ALLAH, kecintaan pada Allah sebab hanya cinta pada Allah satu-satunya yang kekal abadi di muka bumi ini.Wallahua’lam.

      0

      0
    • mak jemah says:

      sepatutnya kriteria yg pling utama adlh beriman.. Mmpu membimbing ke jln yg lurus lg benar.. Berharta, kacak bukan jminan kebhgian dunia akhirat.. Bg mak jemah lelaki yg kacak tue lelaki yg ada nur diwjh, yg kaya dgn budi perkerti dan penuh iman didada..

      0

      0
      • sha says:

        mmg selalu bce atau dgr statement artis psl lelaki idaman,,,klu dulu trend artis minat lelaki beriman even dorg sexy ya amat..skg ni klu cik ta bg statement cmtu nt de je yg kondem dia…mybe sbb 2 dia bg statement nk lelaki kacak, kaya n matang mcm datuk k..opssssss..

        0

        0
    • n says:

      ewww..x malu ke dengan anak2 bt statement mcm tu..bajet hot sangat..

      0

      0
    • marilah bergoyang says:

      matang tu yela boleh masuk list. sebab sesuatu yg kekal. kacak dan kaya tu, mcmane ye.. kata la bila bersuami nti, dia betul2 dapat berharta,kacak,matang, kalau si suami dia tu nti dah tua daN mningkat usia, tak kacak dah, atau harta si suami ditarik Allah, adakah besar kemungkinan che ta akan mintak cerai dan cari lagi? mohon dengar penjelasan sbb dua kriteria tu adalah sesuatu yg tidak kekal :)

      harap sebelum buat statement tu, fikir la betul2. statement ko menampakkan ko dah sgt2 desperate. sampai ko bagi list, so that mane2 datuk yg ada kriteria tu datang terus kt ko dan isi borang bakal suami. dah sangap sgt ke ko ni?

      0

      0
    • wowww says:

      hamboii… kemain taste ko yer.. kang yg laki mintak dah kawen jgn monopos dulu hang boleh kasi ka???! sedo diri sket noooo

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      Emmmmmm pompan macm rita ni minah jambu suka kepala hotak bagos ! kalau nk cari jantan buat laki biar la yg hensem sedap mate memandang n ada harta duit rumah n kereta ! jangan keretapi sudah lah yeeee !! ada duit hati pn senang kalau berhenti berlakon pn puas hati ! tol tak rita cayangggggg…

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        eh pompan macm rita pulak tecacol minah jambu lah ! maksud minah jambu pompan macm rozitaaaaaaaa

        0

        0
    • hawa says:

      Selalunya yg kacak, kaya dan matang tu dah berpunya atau dah kawin. Tak akan suami orang pun ko nak sebat Cik Ta ooi. Nampak no ko terdesak sgt..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        eleh kawin ngan laki orang kn sekarang ni kn dh jadi trend pada janda or anak dara maceeeeeeem lah korang tk tau huh !! jantan yg berharta kn kegilaan ramai pompan temasok minah jambu jugak ….

        0

        0
    • bbycumil says:

      persoalannye…lelaki yg kacak,berharta dan matang tu nak ke kat makcik yg dah tua,pakai makeup 4 inci dan berpakaian sendat ni?LOLOLOLOL opss..slmt ari raye mak cik ta :P

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

        biar tua asalkn bergayaaaaaaaa jangan pulak dh tua asek nk pakai baju tidor batekkkkkk je kesana kesini…..si rozita ni dia tkde lah tua sangatttttttt ada pelakon lain tu lagi tua dari rozita cantek je minah jambu tengok….kalau dh jadi pelakon dh tkde istilah tua eh…..

        0

        0
    • nak duwet ghayer says:

      abg nara ni baik la….sukker doakan artis2 kiter,ekekekekeke…….

      0

      0
    • nine2fourteen says:

      Kalau iols, lelaki idaman hendaklah beriman dan beragama. atleast boleh bimbing ke jalan yg sbenar-benarnya.

      0

      0
  2. klon cik ta says:

    ko dah tua dah cik ta oii

    0

    0
  3. soleh says:

    soleh tak nak?

    0

    0
  4. kekal says:

    harta dunia? kacak? tak kekal tau!

    0

    0
  5. balek says:

    awak cakap kriteria ini, sekali dapat jodoh yang sebaliknya, nak tarek balek statement ke

    0

    0
  6. velagakk Diibba says:

    Haarosslahhh berharta Uolsss., BULU MATE pakai buang jek nk dekat seriban sebulan gaknye., nk mntain body lagikk., manicure, pedicure, spa, sme jadah2 tuhh bukan murahh uolssss.,.

    0

    0
  7. ijan says:

    ada ke orang nak kat ko cik ta oiiii!! toksah dok berangan lah, aku doakan semoga hang dapat lelaki yang tak kacak, miskin dan kuat penipu! puiiiiiiiiiiii!

    0

    0
  8. siamang blink blink says:

    amboiiii….i like your style RCW!!!..kita ni orang perempuan kena pandai,kalau jumpa mana2 lelaki kaya..jgn lupa kikis harta depa noo…kikis sehabisnya..hahaaha..janji hati puas..tk gitu RCW:)

    0

    0
    • Anonymous says:

      tahu x pe kot.
      sila kikis pastu leh bagi dua bahagian tu.
      hahaha bestnya kalau aku RCW kan best~ (perli habis)

      0

      0
  9. si puteh says:

    kui kui kui.
    macam taste mak aku.
    yela line2 mak aku kot.
    pakai safi rania gold.
    gold la sangat.
    xleh blah tengok iklan tu. muke cover ayu abes……

    0

    0
  10. kjaer says:

    mcm fark je…g dok uma org tua la..perasan lebey!!!!haktuiiii

    0

    0
  11. Anonymous says:

    naper keluar statement gini ? sponsor dah lari ke ? nak cari sponsor baru ke?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    che ta…lebih baik citer pasal kerjaya dgn wartawan dr citer personal….kang wartawan corek….mana dpt RM utk kereta, ubahsuai rumah, trip oversea 1st class….kos baiki badan & muka… oppps tcakap sudah !! tgh nak cari sponsor baru ke….opps tcakap lg….maaf yer..

    0

    0
  13. Cik Non says:

    Dasar artis. Sangat tipikal. Nak cari yg kacak dan berharta. Matang tu saje je cover up kot. Pelaburan jangka panjang. Ape nak diherankan. Haha.

    0

    0
  14. red says:

    hahaha..RCW…klu soma org fikir mcm ko, tak kawen2 la anak2 ko tu..sbbnya drg sgt x hensem..sori,,bukan menghina..cuma nak RCW tgk sekeliling diri tu mcm na..tapi sy rasa la kan, niat ko klu nak kawen pun cuma nak seronok2 n kikis duit..ko rela ditinggalkan..sbb tu koteda kriteria yang BERIMAN N SETIA…hm..Tp, knp ya..org selalu ckp RCW ni cantik tapi sy sekalipun nampak dia memang x cantik..plastik sgt..senyum pun mcm x life…pakaian pun mcm x fun..selalunya ketat..ikut badan..pas tu begambar mcm control ayu sgt..belakon lagi la x hidup..sy cuba jg mencari tang mana cantiknya dia tu tapi memang x cantik..cantik lagi noor khiriah..oh..tell me..tell me..tang mana yang cantik????

    0

    0
  15. kamil says:

    Tak perlulah mengharapkan harta orang..lebih baik cari harta sendiri..pelik dwngan perempuan zaman sekarang..bukan yang boleh membimbing ke jalan allah yang dipilih ttapi rupa dan harta..

    0

    0
  16. syikin says:

    geli nyer statement ko ni rcw..org yg nak kn ko pn utk stok geli2 je..xde nye nk wat bini..baik cari pucuk muda…

    0

    0
  17. ishishish says:

    Even Bapak Aku Duda n Kaya Raya Tak Nak Aku Mak Tiri Cam Nih… Oppss, sorry… Next Retis plzzz

    0

    0
  18. dani niza says:

    Lelaki yg kacak lelaki yg terpncar keimanan d wajahnya.bila tgok wajahnye kite tenang.cahaya keimanan d wjahnye.tp kalau encem kacak tp jiwa x tenang nk tgok x guna jugak.muka2 ustz2 byk x encem tp tenang tgok dr muka pelakon2 tue

    0

    0
  19. ss says:

    klau stakat kaya dan kacak…tpi pngthuan agama xda pn xguna gak,,,,kaya dan kacak tu xmjmin kbhgian dkat akhrt nant….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Perasan abez cik ta propa neh

    0

    0
  21. aku lelaki says:

    Iishh awat jadi lagu tu cik ta oii?? Buat malu ja aih dok pi kluaq statement lagu tu..nampak sgt kecetekan pikiran para retis nih aih..dok ligan duniawi ja !! Klau laki org pun cik ta ligan jugak ka klau depa tu hensem dan kaya??

    0

    0
  22. Gaban Meraban says:

    Aku nak tgk jodoh dia cmne nanti.. kacak betul kah??
    bab berharta tu aku boleh consider lagi.. (mungkin nek Ta maksudkan kestabilan ekonomi yg sgt kukuh.. :P)

    tapi bab kacak tu yg x boleh blah.. nek Ta ni x perasan ke muka dia iras orang tua.. cocok la berkilo mana pun botox tu, air muka tetap nampak tua.. x sesuai nak digandingkan dgn hero2 malaya skrg.. mcm kakak ngn adik.. ~ puiii~!!

    0

    0
  23. mmmmmmmmm................. says:

    Biarlah dia nak cari yang begitu…itu hak dia..dan dia nak sebegitu ada sebab musababnya………apapun suka tengok lakonon kak rozita kita berlakon dengan pelbagai watak…menjadi sangat2….biarlah apa orang nak cakap pada kak rozita kita ni…dia tetap antara artis wanita kesayangan peminatnya..dan dah tentu ciptaan illahi…kekurangan dan kelebihan pada setiap manusia tetap ada…hanya tuhan yang boleh menilai isi hatinya.. orang yang mengutuk2 kak rozita samalah juga dia telah mengutuk ciptaan illahi.. setiap kutukan pada dia,dia dapat pahala…rezeki dia pun tuhan akan lebih permudahkan…jadi janganlah menilai orang dari luaran dan tanpa mengenal dia dahulu..biarkanlah dia dengan kehendak dia…..semoga kak rozita lebih maju kehadapan dan dilindungi…amin..jangan marah ya semua…tenang..tenang…ok…

    0

    0
    • red says:

      its ok jer klu dia nak mcm tu..tapi x yah la canang seluruh Malaysia ni..hm..x..sy x minat sgt2 dia berlakon..ada 3 4 drama dia yg sy tgk..memang nampak kaku..sbb dia control sgt ayu dia..ntahlah..cantik lg amy mastura..bukan nak hina dia ke apa..setiap orang ada kelebihan and kekurangan..itu yang RCW kesayangan awak tu kena fhm..nothing perfect even diri dia sdri pun..so x pyh kuar statement mcm ni..mcm remaja baru nak belajar bercinta lak..hm..

      0

      0
  24. lulu says:

    demandnye.. kalau saye jadi laki 2,rozita la yg saye xkn plih..

    0

    0
  25. positivetinker says:

    yang penting uols….. kritiria tersebut semuanya ada pada datuk K, jgn2 RCW try nk bg tau sesuatu kot.?

    0

    0
  26. lelahaktuih says:

    apekebenda la demand sgt nenek kebayan ni.. perasan cunn n hot la tuhhh.. bollllehhhh blahhhhhh

    0

    0
  27. BabySandra says:

    hahahahahahaha

    0

    0
  28. che tata tetek says:

    biasanya kan, ape yg kita impikan, benda yg kita dapat akan jadi bertentangan. mcm aku sendiri konon dulu masa skolah2 kan berangan betul nak kapel & kawen ngn org putih. dan takkan sesekali pilih bangsa aku sendiri konon . (penangan kumpulan bandboy mcm westlife, n’sync, minat gile masa tu kui3 soal agama letak ke tepi oh jahilnya aku ) pastu sekarang, suami aku adalah melayu, padan muka aku jilat ludah sendiri eheh

    0

    0
  29. yeh...yeh.... says:

    Yeh…yeh….cik tak dah sedia nak kahwin…..kahwin..kahwin…..kahwin…… cepat2 ya…..gasak dialah nak pilih apapun…nanti2 dapatlah kita makan sedap2 masa dia kahwin dengan orang kaya…..dapat laki duit bertimbun….boleh mintak macam2…nak puaskan hati peminat pun boleh..jom ramai2 kita serbu masa dia kahwin nanti…..wallalahhhhh…….jangan meleleh je sudah…….nak dapat orang kaya ke kacak ke tak dapat hati gunah gulanah…..kesian cik ta….tak dapat macam tu duduk membujang solo sampai ketua pun ok jugakan cik ta…….cik ta dan wanita2 kini semua serba boleh…wanita boleh…hidup wanita….he….he….he..jangan marah…..

    0

    0
  30. bini x rcw says:

    rozita….rozita, i tau apa yg u maksudkan dgn kacak ! kacak yg u maksudkan…’kacak harta’ kan ! sebab semaklum i, u punya dot dot dot tak kacak pun tapi poket dia kacak ! udah-udah la cerita pasai lelaki / jantan ! i syorkan u cerita pasai kerjaya & anak-anak pulak lepas ni ! sapa la i nak syorkan kat u ! i pun tau cerita pasai anak-anak n kerjaya tak sehangat cerita pasai laki !

    0

    0
  31. Anonymous says:

    rcw tak bsalah, wartawan yg kemaruk cari berita…ahakss….. nanti2 rcw buat kenyataaan ‘press yg besarkn isu ni….i sembang2 kosong jer’. pastu….wartawan pulak kata ‘rcw seorang yg ramah & mudah mesra’. tutup 1 babak…….babak berikutnya…….wartawan & rcw tengah pikir………

    0

    0
    • red says:

      haha..sbnrnya bukan salah wartawan pun klu kuar gossip ni..dah empunya diri tu bgi tahu sdri..then bg tau kat wartawan yang sah2 sentiasa nak gosip2 panas..klu pun nak sgt ckp statement mcm ni, ckp je lah kat mak ke adik badik ke..bff ke..anak ke..ni wartawan..sengaja cari publisiti la tu..

      0

      0
  32. shiela says:

    bia la mcmana pun hak dia…betul apa dlm dunia serba moden ni pompuan cantik patut cari yg kaya, kacak dan matang…lelaki skrg baik yg muda2 bkn boleh harap sgt

    0

    0
  33. dingdong says:

    Tapi kan, kalau die cakap kriteria die nak yang beriman plak, agak2 ape plak komen pembaca semua? sure akan ada gak yang hentam. lumrah dunia. if dia cakap nak berharta etc etc, readers akan hentam kutuk2. but if she says beriman adalah pilihan saya, definitely akan kene hentam jugak. coz itulah lumrah kite as Malaysian. kutuk mengutuk dah jadi culture. just my 2 cents. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      BETINA TAK SEDAR DIRI MACAM DIA MEMANG PATUT PUN KENA KUTUK…
      NAK BUAT MACAMANA? DAH DIRI SENDIRI YG MINTAK DI KUTUK?

      DASAR BIMBO TUA, BETINA DUNIAWI MATERIALISTIC! :))

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

        apeeeeeee yg kau cakap niiiii biar lah dia ngan donia diaaaaaa yg nk susah2 kn pasal dia ni pesal ! orang yg nk kutok dia biar kn lah orang kutok ! mulot orang boleh ke nk diam ! asek2 nk tengangahhhhhh je mulot dia huh !!! sumbat ngan buah playko baru padan muka !

        0

        0
  34. cikjoyah says:

    amboi cik ta, da tua gitu bukan maen taste kaw;) .. macam lawo bebeno ;) xde la lawo mane, mekap tebal 8 inci memgla.hahaha;) carila yg beriman, insyaallah, idup bahagia:) rupa paras, harte x la penting mane:)

    0

    0
  35. Anonymous says:

    LELAKI IDAMAN MACAM DATUK K JE????

    AKU IKUT SAMA MERAIHKAN KALO SITI DAPAT MADU!!!
    YEAH YEAH YEAH!
    YABADABADOOOOOO?!!!

    *Tak salah aper quota 3 masih kosong mampu per?*

    0

    0
  36. mat botox says:

    taste x de kesian…tp selalunyer mesti ada kekurangan dan kelebihan sana sini. tiada siapa yg perfect. kekurangan itu menjadi pelengkap hidup

    0

    0
  37. XxxxX says:

    1 je – janda tak sedar diri.

    0

    0
  38. kiki pemalu says:

    oo… bukan yang beriman, boleh membimbing tatkala tersasar dr landasan yang benar? smoga berbahagia kak ita.. :)

    0

    0
  39. aku punya suker lah says:

    macam ciri-ciri dato k je.. he he … kempunan lah ko …

    0

    0
  40. watevaaa la says:

    che ta ni nak kawen 5hari je kot. sebab tu dia ckp kalo kene tipu ngn lelaki kacak ok skit r dari kene tipu ngn laki x kacak. belum kawen lg dah prepared dah nak ditipu..gagagaga.kalo sebulan kawen pastu kene tipu, tros ceraiiiii. hahaha. nauzubillah..mulott aku xdak insurans.

    0

    0
  41. honeywellz says:

    Nak yang kacak, matang & berharta??? Boleh……kat layar perak lah( dlm filem). Kalau kat luar susah nak cari yg lengkap ketiga2 kriteria tu. Kamu rase dgn mekap tebal, dgn susuk & jampi2 yg kamu guna, dgn baju sendat ( nampak mcm susah nak bernafas) tu dah cukup lah untuk menarik lelaki? Sudah2 lah mak jan ooi, malu lah sikit dekat anak2 yg dah besar panjang, lelaki pulak tu. Kamu tak rase malu ke dgn dia org N adek beradek dgn pakaian kamu yg sentiasa ketat esp bahagian dada, nampak sangat mcm nak menayang aset, kita org yg menengok ni malu. Pulak tu kamu dah tua, sudah2 lah. Attention seeker & Desperado !!!!!

    0

    0
  42. […] sumber /* […]

    0

    0
  43. myyra says:

    Buat RCW…. lbh baik awak mcari cinta kalangan lelaki berusia tapi duda. Kalau nak mcari kalangan orang muda dan single susah kot sebab Rcw dah agak berumur. Lbh baik fokus kpd cinta kalangan orang yang lbh usia dpd awak dan bduit sebab awak tu high maintance. Senang je kita tengok… dlm mana2 majlis yg awak hadiri yg dipaparkan mlalui tv or majalah pakaian awak nampak mahal2. kalau org muda agaknya belum bpa stabil dan kaya jd mereka tak akan mampu utk mnanggung awak. Kalau tdk jumpa calon sesuai tak payahlah nak berumahtangga semula.

    0

    0
  44. yayayaya says:

    kacak?bharta?matang? itukah kriteria yg perlu dipilih oleh org tua yg lupa diri…. x pnah terfkr ke di usia snja utk mcari yg beriman,b.jwab dan blh mbmbing ke jln yg baik…..kmbali la ke pngkal jln…..

    0

    0
  45. takeiteasy says:

    waduhhhhhhhhhhhhhhhh
    nk tegelak sakan la dgn statement si RCW ni
    pikiran hnya utk duniawi saja nk harta n kacak tp klu x da agama x pa kot na
    insaf la usia bkn muda sgt pn org muda pn leh mati cepat ni kan ang yg mmg da tua tp x sedar dri lg
    insaf sblm terlmbt
    klu da tlmbt cri2 laki kacak n berharta x dapat nk menolong naaa

    0

    0
  46. PATUTLAH KAUM PEREMPUAN LEBIH RAMAI DARI LELAKI,SUBHANALLAH..
    ATAS PERBEZAAN.ASTAGHFIRULLAH..
    PUPUS RANAP LAH YANG TAK HENSEM NI.

    0

    0
    • red says:

      haha..x…sy dulu pun sungguh terjatuh cinta dgn sorang ni..memang x hensem..x kaya juga..tp dia ada sikap dia yang menarik pandangan mata sy. sy suka tgk dia..tapi x de jodoh..dia lambat sgt bg tau yg dia suka kan sy juga..so, jgn risau..yg penting jg tingkah laku n perangai..hehe…sekadar contoh..

      0

      0
  47. cikgubedah says:

    selalunya kalau mintak2 cmni mmg tak dapat… yg pasti akan dapat adalah yg sebaliknya, rupa biasa2, poket pun tak berapa nak penuh

    0

    0
  48. lina_kb says:

    kita tggu dia dpt tak ape yg dia nak…

    0

    0
  49. Minamanja says:

    Alah mak janda sekor ni perasan betul…
    nak yg kacak, yg muda, yg berharta je
    yg kuat agama yg bole bimbing kau tak nak ke?
    Cermin muko dulu … tak sedar ke muko tu ada iras iras mak nyah…

    0

    0
  50. ha...ha....ha..... says:

    Alah…agaknya juga kalau dapat yang tak kacak…bila tang asmaradana…tak syok jugak kot..orang kata apa takde emosi yang mendalam sama macam tak dapat kepuasan yang menyeluruh…faham2 jelahkan……kalau macam tu cik ta pilih je pak arab ke pak pakistan ke..diorang ada ciri2 tu dan banyak yang berharta..bisnes sana sini kan…kepuasan asmaradana pun dapat kot…hie…hie…hie…..entahlah macam2 ah kan…..semoga angan2 jadi kenyataan ya cik ta…gasaklah…..

    0

    0
  51. Harimau malaya says:

    nak yang matang..tapi diri sendiri tak matang.nampak sangat materialistik!!!nak yang berharta.AWWW!!!!Plastik semuanya.Jangan risau,comform rozita mesti dapat punye laki yang kacak,berharta.kalau memang tu niatnye.kat luar sane,banayk buaya2 tengah tunggu jekk mase nak baham dia. Ape pun…..
    Pempuan yang baik,Insyaallah untuk lelaki yang baik

    0

    0
  52. Anonymous says:

    plastiknya rcw kat melodi tadi………..ori ke ko ? tak pernah buat pembedahan ? tak mintak ko mengaku ko pernah pembedahan tapi lebih baik tak bercakap isu ni. ko ada seribu cara utk mengelak dari ko menipu………!

    0

    0
  53. lindzynaira says:

    itu jer ker?? yg menjamin kehidupan dunia shj akhirat camne???…ce la cakap lelaki yg soleh, b’iman & hormat org tua itu kriteria lelaki idaman saya ~lg afdhal kot…

    0

    0
  54. GengJahat says:

    harkk ptuih…. cas cas diva ko ni…. panas lak aku ngan ko… konon diva nak interview ko nak kene berlapik bagai…. dah la tak paham soalan? skolah tak skolah ko ni ? statement apa ko bagi ni? kesian kat anak ko tu woi…. dah abis dah try Tun Daim? kalo asid hingap muka nak gak aku tgk Tun Daim tu nak ke ko lagi :) puih

    0

    0
  55. miss oppssss says:

    BAJU APAKAH INI????………

    Btw, elok gak kalau RCW ni kawin dengan Tauke Jambu… Kot2 bahagia sampai selama2nya… Xda teruna jadi mangsa RCW, xda dara jadi mangsa Tauke…

    0

    0