Written by AbangNara | February 21st, 2010

Oh sungguh bahaya Facebook kepada manusia-manusia seantero alam. Lagi-lagi kalau anda bergelar seorang artis dan terlalu jujur mengisi “profile” Facebook anda. Sekarang satu alam sudah tahu yang salah satu  kegemaran Juliza Adzlizan ialah SEX. Kami tak kisah sebab dia pun dah kahwin. Tentu bahagia suami Juliza.

Bagi kita orang Melayu yang penuh dengan adat kebudayaan dan dilatih agar tidak bercakap tentang sex secara terbuka, mungkin tak manis benda nie diwar-warkan. Pendapat kami, biarlah hal itu menjadi rahsia rumah tangga Juliza dan suaminya. Kami percaya yang kalau kami jadi suami si Juliza pun akan tergoda setiap malam dengan kecantikan dan keanggunan Juliza.

Buat Juliza Adzlizan, mungkin lebih sesuai jika anda update profile anda dan tukar “Interest” tue. Mungkin boleh tukar “buat anak” instead of sex. Lagi elok dipandang kot. Hehehe.

Baca Yang Ini Pulak:-

96 responses to Juliza Adzlizan Suka Sex, Bahagianya Sungguh Suami Dia

  1. messy says:

    sex? anyway im the 1st..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. fifie says:

    ape2 jela die ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. topo says:

    adeh.. naseb baik dah kawen.. xpe2.. hohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. loq says:

    awww.horny nya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. BumbleBee says:

    small matter je nih…biarlaa dier.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Nina says:

    inb4 typical malay says ‘berdosa’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Ramdzi says:

    statement yang jujur.. hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Nurain says:

    ala.x kisah la..da kwin jg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. awekmas says:

    huhuhu..dah kawin xpa..layan zass

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ariz says:

    hahaha..
    jujur sungguh dia.
    tapi aku cek kat profile dia
    tadi, dia dah tukar.
    wakakakaka

    malu la tu..
    :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aTan aHmad says:

    lantak dia la……….asalkan dia bahagia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. rezab says:

    wat malu jer, geli aku!..dia ni mmg aku anti dr dulu. wat2 style omputih konon open minded la…dah tua x sedar diri pulak, lagi tua lagi seksi. Yg pelik, org lg tua lg kendur kat pipi, ni dah lg tembam, budget comel la tu…aritu dia g picnic pakai mini skirt cam budak umor nam blas taun!…sabo je laaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. student bandung says:

    tu pon nk ckp ka..gilo..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Suziemj says:

    Bukan ke dia ni dulu, pakai tudung, knp jadi mcm ni.. kesiannya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      dia kata dia terpaksa bukak tudung sebab nak cari rezeki susah pakai tudung….ada jugak org macam ni ye…boleh kawan dgn anne ngasri… dia ni sebenar dah tak laku tu yg buat benda2 yg ngarut2…. dah kena kutuk baru nak buang benda yg dia tulis kat facebook… dia ni sebenarnya takleh nak terima kenyataan yg dia ni dah tua dan tak laku……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • ct says:

        ye la dlu msa dia blik umrah dpt hidayah..tu yg berubah jap..pas tu pahem2 je la..sya tebaca dlm majalah lama al-islam klu xsilap msa check-up d hospital serdang..manis sguh dia bertudung..berjubah..tp tiba2 sexy giller! moga d beri hidayah lg sekali..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • jenna says:

          haaa…ni lah segelintir artis yg merosakkan aris….sian mak bapak dia org kan ..mesti sedih!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • peminat bn says:

        boleh kawan dgn anne ngasri??ape maksdunya??dia dh buka tudung balik ke??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Black_itu_menawan says:

          sbb anne ngasri tu bkk tudung time nak blakon dlm citer ‘mayang mengurai’ tv3… alasannya kalo pakai tudung, susah carik makan… hrrrmmm wateverlah!!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. redtube says:

    tau xpe…cian aku tgk..da addict ngn sex sgt ke tue??hahahaa..cam xpena dpt plak b4 nie..ckp je la kat somi die kan lg afdal…xyah nk ckp kat sume org..pelik2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. Zaza Muhammad says:

    tau … dah bersuami tp sbg org melayu apa salahnye sedikit bersopan, kan ke rukun negara kite yg kelima kesopanan dan kesusilaan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. Luna says:

    bagus lah mengaku!..kalu dia bukan artis..mesti tada org nak ungkit kan….kasi lah dia merasa sebagaimana org biasa, apa salahnya…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jane says:

      tak boleh sebab dia yg pilih utk jadi artis so dia kena terima kritikan2 baik yg menghentam atau membangun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. kipas lipas says:

    spe ek pompan nih…aku xkenal pon..hahahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. pen biru says:

    kdg2 aku rase kaum melayu ni berpure2 konservatif je..
    sbb kalo kite tgk la surrounding kite ni… byk je promoting s*x…. contoh:
    1- bape bnyk iklan tongkat ali yg berbaur lucah (yes, sometimes aku rase ianye lucah)
    2-iklan – tayah gi jauh la, kat bnara pon ade, kire bape bnyk, dan ianye baru kat bnara… belum kire kat srt kabar, fliers dan sebagainye
    kekandang aku rase irritated by all those contradictions… mcm ckp tk serupe bikin…
    /bukan berniat nk offense sesiape ek… just sharing my thought.. =D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • teh_ais_kaw says:

      a’a btul tu pen_biru.aku pun agak terganggu dgn iklan2 berbaur cmtu kat bnara ni..sama la kt blog2 lain pun.wajib ada.kekadang tu gmbar yg digunakan tsgtla porno..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • kikilala says:

        betol gak tu kan..aku pom pasan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        mungkin sebab dh nama pun ‘iklan’ … so org akan tutup sebelah mata. tp kes Juliza ni…dier yg bg info terlalu ‘details’ psal interest utk diri dier…tu yg kantoi sket la…

        apepun, aku paling meluat kalo kluar iklan ‘tuala wanita’, krim besarkan payu dara and benda2 sewaktu dengannyer ditayangkan masa slot primetime especially time berita kul 8pm tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aznyah says:

      sokong pen biru.

      untuk isteri2 melayu pulak, bila soal seks, semua malu la, geli la, jijik la. tapi bila laki cari orang lain yang sanggup tunggang terbalik, tahu pulak nak mengamuk, buat drama, sedih2. bukan nak suruh korang bagitau semua orang kat facebook ke, apa ke, tapi sedarlah bahawa it is ok between married adults. tuhan nak suruh ramaikan umat kan, sebab tu ianya seronok kan. kira insentif la tu. tapi kalau korang tak pernah seronok, maknanya suami is not doing it right la tu.

      @bumblebee apa masalah iklan tuala wanita?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. Amber says:

    teringat myspace artis Melayu Moden kita yg lagi sorang dulu. Fav drink : red wine. hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. kewlecko says:

    Hahahaha dia dah tuka la SEX jadi BOWLING

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. blowie says:

    sex? hahaha
    baik dia letak ‘main bola’ ke,’makan pisang’ ke.
    Lagi soodap bunyik :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. nic@pet says:

    jujur sangt ni…
    huhuhuhu… tp xper le tuk laki dia ok jer…..

    huhuhuhu…….

    moning u alll

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. nic@pet says:

    KAK BLACK tukar nama lak…. ikut jejak MAWY ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MamaBlack00 says:

      tukar sikit2 jer dik…
      but black tu still lagi
      trademark akk tu..
      ikut kaler skin la katakan….hrrrmmmmm!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sharinginfoz says:

    macam2 artis kan… sepatutnya benda2 macam tu jadi rahsia….

    Keluar Duit Kena Charge????

    Betul ni Kat Midvalley???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. ayumi says:

    memalukan je org tue sorang.kalau ye pun suke sngat perlu ke bgtau kat public??diam2 sudah..awak tu artis MALAYSIA bukan hollywood atau bollywood..sedar2 la awak tu b’agama islam.melayu plak tu..huhu..ni ke calon2 artis yg layak utk d’jadikan idola??huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • nic@pet says:

      IDOLA TUK ORANG YANG DAH KAWIN LE… HUHUHUHU

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • MamaBlack00 says:

        taknak la mengidolkan artis yg cmni…
        buang karan jer…
        lagipun, watpe nak canang 1 dunia yg kite minat kat SEX?
        tu hal laki bini dalam kelambu….
        apepon, pengakuan yg berani mati tu…
        honest statement made by her…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. nic@pet says:

    KORANG SEMUA ADER ORANG KUTUK BN KAT UMAH
    ****(Gambar) Konsert Satu Suara

    #####ala ape la web nih..itu sket pny cite pn nk kecoh..bia ah die nk ckp ape pn..bi ke bm ke perancis ke mandarin ke ape2 jela..kecoh lebeyh..xpuas ati ngn FT ah tuh..da die mmg berbakat..ape lak nk bsing2..ni sume org astro ah nih..lol..;p

    APE LAGI PE LE SERANG ORANG NI

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. nic@pet says:

    RINDU KAT KORANG SEMUA

    ANNE
    ARIES
    KAK BLACK
    ANTU
    MARIA
    POCO
    MAWY
    AWEKMAS
    AWEKCUN
    BABYMANJA
    JUON
    BEE
    PP
    BB
    KAK LADY
    KAK WEIYA
    KAK PINK
    VIO

    N RAMAI LAGI LER TERMASUK GENG KAPAK N GENG PARANG

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MamaBlack00 says:

      windu kat pet gak…
      aikkk…!!!! kt 2 org jer pepagi nih..???
      yg lelain takkan tak habis lagi ngn cuti…???
      udah2 lerrrrr…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      morning,,,,
      ko tak rindu aku ker pet??

      mama Black…. cedap la name tu..
      nak panggil mama jgk la…
      mama…. nak cucu 123….

      huhu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Geli Hati says:

      AKU GELI XDE KE DLM SENARAI GENG

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. nic@pet says:

    MONING KAK BLACK… NANT JUPE LAGI NAK BUAT KEJER DULU…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. nic@pet says:

    *****Bahagianya Sungguh Suami Dia
    AYAT BANG NARA KAT ATAS NI LAIN MCM CKET…

    KALO BUAT AYAT
    *****Bahagia Sungguh Suami Dia
    LAGI SEDAP RASANYA….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. xyanniax says:

    dia ni isteri org tak? kalu isteri org rase nye xde hal nak sebut pasal sex tu….benda halal bg suami isteri…artis yg belum kahwin yg suka sex tu yg bahaya….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. Tropong_Shotgun says:

    ***dilatih agar tidak bercakap tentang sex secara terbuka, mungkin tak manis benda nie diwar-warkan***

    tp BN bley pla tlong war2kan dan sebar2kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. emily osman says:

    salah ke? orang tak normal je yg tak suka sex

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      x salah..just x molek sbb dier org melayu yg beragama Islam dan berasal dr Timur yg masih x biasa dgn keterbukaan melampau yg melangkau batas kesopanan….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • emily osman says:

        hahaha kawan skang bukan zaman hang tuah…..ramai orang mesia yg dah merantau…we have a mix culture…so its not a big deal…sex…apa masalahnye? tidak sopankah kalau kita bercakap mengenai sex? dekat sekolah pon sex is an education…saya tiada nampak sebarang masalah disitu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hek says:

    nyonyot nih kene delete baru best.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. wAwA says:

    betulker fesbuk dia? hehehe.. kot2 org len nyamar ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ana says:

    enth la..agk budus ke mmg budus ? hahahax

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lan kongkang says:

    haha..dia dah tukar dari sex kepada bowling lak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. perlis89 says:

    hmmmmm.. ckap x pakai otak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. jiran dunia says:

    alaa..aurat pn die relax je dedah kn..
    xkan psl die ske sex ngn husband die malu2 nk gtau org ramai..

    p/s ; melayu la sangat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. malaygirl says:

    botoh betul artis2 sekarang nie…sebab diaorg artis la banyak org kenal baru kami boleh komen ke apa ke…kalau aku komen pasal si polan tulis suka sex dalam fb dia ada ke org tau atau kenal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pening says:

    kalau fanatik sgt pn dgn benda tu..x yah la nak bgtau kt public..tu kan citer dlm kelambu..kalau sama2 husband sndiri tu x pela gak…jagalah adab2 kita org melayu yg beragama Islam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kecikorg says:

    btui2 kata penin dah la org mela tu islanm lak 2..tu ar ikut sgt cara barat…
    yang dia pun satu mn x nya kenan kat sex…org pun seksi.
    masya allah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mak jah says:

    at least siti nurhaliza x cam die kan..juliza dh la bkak tdung,plak 2 pkai seksi plak 2..hai…nsib baik ct ttp ngn imej sopannya…cume silap tdung je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. pening says:

    Dan org yg sepatutnye menegur dia, husband dia sndirilah..sbb husband dialah yg totally bertanggungjwb keatasnya..& sebagai seorg isteri..kita haruslah sedar & cubalah mnjaga segala peradaban kita sebagai seorg Islam…lg2lah jika kita seorg public figure..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. bambee says:

    telampau open teruih jadi gitu…aww!nasib baik tak kawin mat saleh kalau tidak tak tau apa pulok lagi yang diopen-openkan….malu u..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Malesafake says:

    em.. rasanya word SEX tu glamer dlm fon remaja n org muda…amalkn SEX untuk kekalkan cara hidup sihat…
    S- SLEEP
    E-EAT
    X-XERCISE
    P/S – Blog Izyan.com selang sehari akan keluarkn gosip2 dlm BN.ishh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • monet says:

      makes sense juga melasafake ni kata….apapun dia ni terlebih sexy lah..dah tua..anak pun dah bujang..xde maknanya nak urban sangat…tu la rajin sangat tgk desperate housewives….favourite tv series dia….kakakaa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awek dublin says:

        halo ..pernah tengok ker tak desperate housewife ???? dlm crite desperate housewife xde scene real sex or porn style ..gimik2 kising2 n huging2 ade .. ..tapi kalau series nip tuck ,weeds,mmg ade …

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ecards says:

    aku pon sama macam dia………hobi sama :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. lily cassem says:

    sex dgn saper kalo ngan hubby sendiri xkn nak ckp kut??? die ingat benda tu cool dan die ingat die minah saleh tapi die xingat die kt malaysia bkn kt london ,jerman ,russia or mane2 negara barat …silap2 ader org antar cock kt depan umah ..baru tahu ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. aku_statix says:

    agak2 le cik kak oi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. melayuhipokrit says:

    eleh korang pon same gak xyah la nak berlagak baik sopan santun. x pakai tudung, pegang tangan awek walau belum nikah, tgk blue x aram lak… piiraahh… bio ler kat die nak interest ape pon. kecoh je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  51. sokong says:

    biar la dia
    aku pun suka sex gak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. Mat Bon says:

    normal la tu……..best dapat awek macam tu….syabas…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. unlimitedsex says:

    memang pun dia suka sex dan kuat sex…
    setakat 3some or 4some biasa je kitorang… nothing special…
    but it’s really true.. she’s damn great in sex! ijust love it

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  54. botak says:

    aku ada dgr.org ckp luar x penting ,yg pnting dlm.aku rase yg pikir mcm tu kena blk mngaji lh.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. botak says:

    tp hakikatnye bg yg halal bkawin,mmg sex tu indah.tp kena ikut cara2 yg diredhai ALLAH SWT..sbb dlm islam sex ni kena sembunyikan..bila dh brani bcerite open..tu puncanye rmi yg tak tkawal iman.bila x sempurna iman ketika itu…em..parah2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  56. U.S. government President Barack Obama and other Western leaders can keep to push for peaceful alteration when possible , Rubin said . But dictators in the region have been spooked by the fate of Hosni Mubarak.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0