Written by AbangNara | February 21st, 2012

Jikalau anda masuk ke pejabat dalam keadaan lalok, kemungkinan besar mata anda akan segar bugar seperti ikan yang baru sampai ke pasar apabila melihat posing maut Julie Woon di dalam majalah Men’s Health. Satu ketika dahulu Julie Woon pernah menjadi kekasih kepada Qi. Beruntung Qi pernah dapat awek seledak begini.

julie woon men's health

Muka hadapannya tidak begitu menyegarkan mata, namun beberapa keping gambar Julie Woon yang berada di dalam edisi Men’s Health kali ini memang boleh menjadi sumber inspirasi kepada wanita yang mahukan body hot. Kalau Julie Woon dibandingkan dengan Neelofa atau Rozita Che Wan ketika ini, kemungkinan besar Julie Woon mampu menewaskan mereka. Mana taknya, Julie Woon sekadar beraksi dengan bra dan panty sahaja. Fuh ~~

Mana gambarnya? Korang cariklah sendiri ye. Abang Nara rasa ianya tak berapa sesuai untuk dipertontonkan di sini. Kepada kaum lelaki, kalau wife/gf anda bertanya kenapa tiba-tiba beli majalah Men’s Health, katakan kepada mereka yang anda kini sedar tentang kepentingan menjaga kesihatan. Hahaha.

P.S: Aksi menonton TV yang sangat kelakar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Julie Woon Meledak Di Dalam Majalah Men’s Health

  1. huhuhuh says:

    sapa ntah..??

    0

    0
  2. ichi says:

    dah beli hahahaha….seksi btol

    0

    0
  3. kecoh siak says:

    not interested. shes boringggggg.

    0

    0
  4. Bro 10 Inci says:

    Julie Woon pakai bra and panty?? ada ku kesah?? lain la kalo yg muslim pakai cmtu…

    0

    0
  5. kukukaki says:

    Ohhh sapekah gerangan wanita ini??? X knl pun if non muslim lntakla

    0

    0
  6. Cik Ketom says:

    Dia bukan Islam kan? Qi tu boipren si Yuna ke? dasat jugak taste dia ek. Tp knp pilih Yuna nan hado tu?

    0

    0
  7. miss ann says:

    gatal la abg nara ni post gosip ni. rilex dh la.

    0

    0
  8. miss ann says:

    gatal la abg nara ni post sal ni.. relax dh la..

    0

    0
  9. nyampah tgk neelopak says:

    nak jugak banding ngn loopak..ape2 je la nara..jnji julie woon aka amoi mantop ni lg hot dr neelopak..hahaha

    0

    0
  10. marion kaunter says:

    biasalah chinese chick takdak malu punyaa ummm delicious nyum nyumm

    0

    0
  11. kembar izara aishah says:

    nasi lemak 70sen, xbpe sexy pn k.. bek toksah tunjuk cik amoi…haiyaaaa…lu mau bikin panas laaaa…sowi, ya, try again….

    0

    0
  12. JEJARI KONTOT says:

    hye,yg artis² melayu korang kutuk²,pakai sexy lah apa lah.abes yg pi beli mag semata² nak tgk tetek cina ni xpe pulak.mana pergi ustaz ustazah.bg ar tazkirah cpt

    0

    0
  13. AnakAyamCUTE says:

    aku tgk takde selera la….kalo yuna pakai panty & bra lagik mengancam dari julie nih walaupun yuna tuh bonggok skit…….kukuikui

    0

    0
  14. hukum harus MENAMPAR budak gemuk dlm JTL kerana budak itu sungguh gemuk dan itam says:

    alah,kecik je tetek nye tu..x cayer suruh dier bogel.tapi ok la kalo takat nk wat punching bag @ wooden dummy

    0

    0
  15. mmm bestnya julie says:

    kalo julie nak abang pon sanggup mmmm

    0

    0
  16. osbon says:

    cari.com.my korang g rembes kat sana.ada forumer dah letak dulu dah.perrghhhh aksi nk buat sex tu.tgk cover magazine mmg aarr nmpak tetek kcik.cer tgk isi kandungan kt dlm magazine tu.besar dr dulu lahh tetek dia ni.tp silikon lah..huhu~~

    0

    0
  17. Syahan says:

    Sape ni? Takkenal pun…..kalautak popular taknak tahu.

    BTW….Apa ni Nara! Memekak ah advert kau. HA HA. Bye !

    0

    0
  18. anony says:

    apa ni? ini pun leh jd post ke? suruh beli mag semata2 suh tgk t***k org? *gelengkepala

    0

    0
  19. alah si QI tu sosial ler..masa dia ngn OAG..dia kapel ngn irene santiago…jenis2 cm julie-woon ni jgk..prnh brlakon n model non-muslim yg seksi x hingat..emmm..apa2lh…hope ko jaga ler relationship ko ngn yuna leklok ek…jgn ko layan dia cm minah 2 ekoq ni sudey…

    0

    0
  20. mizz madam says:

    ada iras2 intan ladyana.
    ( kalau dia, confirm kena hantam habis ;p)

    0

    0
  21. mixgirl says:

    alaa…relax smua, Qi pn dh tutup buku lama dgn ex-gf dia dulu…x baik nk beza2kan antara yuna dgn yg lama….saper kata yuna x cantik…yuna cantik pd mata yg mmandang dr sudut dalam n luaran tp bkn pd luaran smata….

    p/s: aku bkn pminat yuna…tp suka bl Qi n Yuna bsama…doakan jer yg tbaik buat mereka…aminnnn

    0

    0
  22. lagi kes dengki dari nara abg si nilopak says:

    Lantak dia la dia nak naked pon.dia bukan islam pon.xde sbb aku nak melenting.kuakuakua..ke nko dengki wahai nara sbb si julie woon ni dpt jd cover mgzine tu,mengalahkan adik nilopakk nko yg takat masuk cosmopolitan jer?

    >NARA-ala,nko ngaku jer la kau nak nilofuck nko yg jd cover ni sambil lentikkan bontot dia yg pakai 6-7 lapis suar dalam span supaya nmpak melentik.kahkahkah…

    0

    0
  23. Nyonyamanis says:

    Qi lg beruntung dpat Yuna…..

    0

    0
  24. […] Jikalau anda masuk ke pejabat dalam keadaan lalok, kemungkinan besar mata anda akan segar bugar seperti ikan yang baru sampai ke pasar apabila melihat posing maut Julie Woon di dalam majalah Men’s Health. Satu ketika dahulu Julie Woon pernah menjadi … Continue reading → […]

    0

    0
  25. pizza says:

    Yg lelaki tutup abih, yg pompuan bukak abis. Tak kisah la bukan Islam sekalipun. Moral issue reflects all regardless of faith.

    0

    0
  26. jantan perkasa says:

    lainkali tulislah tajuk julie woon hampir telanjang di dalam majalah men’s health. barulah terang mata kami

    0

    0
  27. pujanggaAsmara says:

    butoh la post cam ni

    0

    0
  28. WanieY says:

    Cantik pesanan Abg.Nara kat hubby2 semua..Nasib baik hubby tak baca blog ni..lol

    0

    0
  29. moi says:

    qi memang untung. bijak pilih gf. dulu girlfriend bukan main hot. irene santiago and julie woon. dah puas dengan yang hot pilih yuna. lagipun yuna kan feymes. biarpun tak cun pun hahahahaha!

    0

    0
  30. mizz umie@me myself n i says:

    specifically the men let alone get a girl of the magazine … I guess I do not want to comment just a magazine cover …

    0

    0
  31. mintun says:

    ni orang kata kuasa duit blog. Apa tajuk pun tonyoh aje…asal mahsyuk

    Apapun, terima kasih lah Nara…. sebab masuk entry macam ni….dan kasi tahu nak dapat mana gambar tu. Esok nak gi beli…lepas tu tunjuk kat 10 kawan. Diorg pulak pegi beli.Setiap satu kawan tunjuk pulak kat 10 orang lagi…dan begitulah seterusnya…Terima kasihlah Nara… nasib baik u bagi tau… kalau tak, tak ghairah lah kami semua… semoga dapat duyit banyak dari penyebaran maklumat gambar ghairah. Duit tu guna la utk menyara keluarga dan beramal…

    0

    0
  32. ellie says:

    haiyooo ape nih buat entry2 mcm nih….dah mcm blog soft porn lak dah nih?? Ade pulak menggalak org gi beli plak lagi.. Fikir2kan lah…jgn nak kejar duit sgt, sedang duit tak berkat…kasihan anak2 dan bini2 kalau termakan duit tu…ape cer? Sayangilah anak2 n bini anada yg tidak berdosa itu…sedeh aku…

    0

    0
  33. ArtisYOUTUBE says:

    Yeah,i like this celebrity.good luck julie as a presenter,model n actress.. Anyway,i invite admin of this site and all visitor this web page to WATCH MY VIDEOS play a guitar n singing at YouTube.. Sorry if ada yg sexy just pakai boxer je or tak pakai baju tu.haha.. Tp suara xla sedap mana.Gitar pun still nk blaja2 lg..Click on my YouTube channel link this, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    0

    0
  34. ArtisYOUTUBE says:

    Yeah,i like Julie Woon.. Berani b’posing seksi as a model,pandai m’jd presenter dan hebat dlm lakonan.. Anyway, sy jemput semua yg b’kunjung kt blog ni,j0m layan VIDEO2 sy b’main gitar dan menyanyi di YouTube..siap ada yg cuma pakai boxer je dan tak pakai baju.haha.. Tp suara sy x la sedap mana pun.Jom2 jengah channel YouTube sy,klik ni http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    0

    0