Written by AbangNara | September 6th, 2012

Kalau disuruh buat pilihan antara Juliana Evans dan Siti Saleha, Abang Nara pasti akan termenung lama untuk membuat keputusan. Kedua-duanya memang cantik, hot dan gorgeous sesangat. Beruntunglah sesiapa yang bakal memiliki hati mereka berdua.

juliana evans dan siti saleha

Jangan lupa dapatkan majalah EH! keluaran September 2012 untuk membaca tentang Juliana Evans dan Siti Saleha. Agak menarik topik “Hentikan Melabel Selebriti” yang terpampang di kulit depan majalah ini. Agak-agaknya apa yang dibincangkan oleh mereka berdua?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Juliana Evans & Siti Saleha Hiasi Muka Depan Majalah EH! September 2012

  1. wootwoottt says:

    santekkk….

  2. wootwoottt says:

    santekkkk……

  3. razer says:

    awat muka mcm byk sgt edit nie……..ke ak yg salah…..??
    hahhahahahhahahahhahahhaa

  4. NOY says:

    pan asia…lawa la…

  5. Anonymous says:

    siti saleha pilihan hati..

    • bukan peminat artis murahan says:

      Pilihan hati aku juliana evans… 1: dia sgt2 cantik, 2. dia tak sombong.
      Siti saleha sombong gilerrr la weyyyy….

  6. mediasiber says:

    alamak..sekali nampak macam kartun daaa…banyak sangat edit sampai xjelas nampak keaslian wajah diorang

    artikel meletop!!! Korang mesti baca nie –> OH TIDAK!Enjin kereta xdpt hidup..Kenapa?

  7. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

  8. […] more here: Juliana Evans & Siti Saleha Hiasi Muka Depan Majalah EH! September 2012 Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Surat Terbuka Buat Abby Abadi Daripada Pembaca BeautifulNaraNomNom!Tun […]

  9. yanazubir says:

    diorg ni ipar yg tk jd..ohhoooh

  10. Anonymous says:

    jgn lah dislike i punye hhokeyy ! i tak suka tau ;P

  11. joyah minah kepoh says:

    org canteq make up cam ne pn canteqqqqqq aje…….

  12. bolradhabol says:

    siti saleha terbaeekkkkk…
    tq nara…
    suka 2 org ni…
    xbyk kontrovesi mcm lopak &anzlna…
    moga rerus succes dlm industri…
    ada potensi utk terus maju…
    luv saleha so muchhhhhhhh

  13. Chantek says:

    kenapalah gambar majalah EH ni selalu edit smpi cmni sekali ye.. dah tak real.. mcm gambar kartun jek..

    pakai yang original lagi bagus…

  14. Anonymous says:

    Orang takkan label selebriti dgn label yang buruk kalau sentiasa berakhlak baik

  15. cantik tak serupa cantik says:

    mrk berdua dah semmgnya cantik..tp knp gambar nie nampak mrk jd x brp cantik…kurniaan allah tu dh yg terbaik buat setiap org kalau di edit begini, mana ciptaan yg sebenarnya…

  16. putri says:

    Memang cantik, amat penipu sape ckp tak cantik. Jeles semata le tu. Juliana Evans rasanya sikit lebih cantik.. Siti Saleha lebih kpd cute ^_^

  17. tidak. saya lebih hensem daripada mereka berdua

  18. aiyoyoyo says:

    meletop cover ni…
    vogue sgt!!
    the catchy eyes… wow
    oh ye.. aku mnyampah btol dgn iklan sblah kanan ni… Aji Noh Motor ni…