Written by AbangNara | July 16th, 2014

Apabila tiba Hari Raya, macam-macam tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh para peniaga di luar sana. Ada yang buat diskaun 50%, beli 2 dapat percuma 1 dan macam-macam lagilah. Memang hebat-hebat dan menarik-menarik promosi yang ditawarkan. Namun rasanya tiada satu promosi pun yang dapat menandingi promosi Super Raya Lazada.Promosi Super Raya Lazada ialah ‘one-day sale exclusive’ yang akan berlangsung pada 16 Julai 2014 (Rabu ini). Diskaun sehingga 92% akan diberikan untuk semua barangan raya seperti langsir baru, baju baru, perkakas membuat kuih-muih, TV, beg, dan macam-macam lagi. Memang sesuai sangat untuk menaikkan seri rumah lebih-lebih lagi kalau buat ‘open house’ Hari Raya nanti. Abang Nara bercadang nak beli vakum. Senang sikit nak sedut debu-debu dan pastikan rumah sentiasa bersih. 92% diskaun tue!!!Kalau korang masih tercari-cari baju raya nak mampu menyerlahkan kejelitaan/kekacakan di pagi Hari Raya, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi baju raya Hatta Dolmat dengan harga diskaun. Cantik-cantik rekaan baju Syawal Design by Hatta Dolmat yang hanya boleh dibeli secara online di Lazada bermula 3 Julai sehingga 21 Julai ini. Memang kalau pakai baju Hatta Dolmat nie confirm semua awek/pakwe akan toleh tengok anda 2, 3 kali. Vas gedebaz gitu!!!Paling best promosi yang ditawarkan oleh Lazada ialah untuk produk kategori Home & Living serta Home Appliances. Kalau Abang Nara cakap korang takkan percaya punya. Harga yang ditawarkan masing-masing pada RM77 dan ke bawah untuk produk Home & Living serta RM99 dan ke bawah untuk produk Home Appliance. Memang boleh beli 5,6 barang sekaligus. Jimat gila-gila kot. Ada juga diskaun istimewa buat peminat gadjet Samsung. Kesemuanya diberikan kepada anda semua oleh Lazada sempena Hari Raya ini.

Dan jangan lupa untuk mencuba permainan Wheel of Raya Lazada untuk menambahkan lagi penjimatan. Macam-macam hadiah menarik yang boleh dimenangi. Kalau dapat ‘free cash voucher’ RM100 pun dah boleh jimat banyak dah. Macam-macam sungguh yang diberi oleh Lazada ini. Kesemuanya untuk memastikan kita semua dapat berhari raya dengan meriah. Jadi kalau peluang ini dilepaskan, memang rugi sangat-sangat.Jangan takut dan jangan risau untuk membeli belah di www.lazada.com.my. Wife Abang Nara minggu lepas je dah beli 5 jenis barangan kat sini. Semuanya sampai dengan pantas. Barangan pun sama seperti yang ditawarkan. Siap boleh buat Cash On Delivery kalau tak nak bayar secara online. Kalau tak puas hati dengan kualiti produk yang dibeli, ia boleh dikembalikan. Senang cerita, memang terjamin pembelian kita di www.lazada.com.my. Apa lagi? Selamat bershopping!!!

P/S: Haaa jangan tak tau… cuba tengok dekat Facebook cik Raisyyah Rania kita ni. Dia pun dah shopping dekat Lazada OK, siap post dekat Facebook lagi tu. Korang bila lagi?

 

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.