Written by AbangNara | July 1st, 2015

Dalam masa lebih kurang 2 minggu, kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri 2015. Malaysia trusted online shopping mall nile.com.my kini sedang mengadakan kempen jualan hari raya yang dinamakan “Jualan Raya Meletop 2015“. Kenapa dinamakan ‘meletop’? Sebabnya diskaun yang diberikan amat tinggi iaitu sehingga 90% khas untuk memeriahkan lagi sambutan hari raya yang bakal tiba.

Ketika “Jualan Meletop” ini, produk terpilih akan diberikan diskaun tambahan pada tarikh dan masa tertentu, sehingga 90%. Setiap produk yang termasuk di dalam kempen ‘Jualan Raya Meletop 2015’ dijual pada kuantiti yang terhad. Siapa cepat dia yang dapat. Hanya selagi stok masih ada serta untuk berlaku adil, seorang pembeli hanya boleh dapatkan 1 unit sahaja. Untuk makluman, promosi hebat ini akan berlangsung sehingga 10 Julai ini.

Meh sini Abang Nara kongsikan beberapa produk yang telah mencuri perhatian Abang Nara bersempena “Jualan Raya Meletop 2015”. Cekidaut:-

nile

Product: Male/Female Canvas Shoes
Price Meletop: RM12.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 500 pairs
nile

Product: Tassel Retro Stylish Bag
Price Meletop: RM9.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 250 pieces
nile

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 200 pieces
nile

Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 100 pieces
nile

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 80 pieces
nile

Product: Stylish Hoodies
Price Meletop: RM12.90
Date: 07/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 200 pieces
nile

Product: Korean Men Sport Pant
Price Meletop: RM14.90
Date: 08/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 200 pieces
nile

Product: Men Sport Pant
Price Meletop: RM13.90
Date: 08/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 350 pieces
nile

Product: Fitness Chin Up Bar
Price Meletop: RM11.90
Date: 09/07/2015
Time start: 11.00am
Quantity: 300 unit
nile

Product: 15kg Chrome Dumbell Sets
Price Meletop: RM79.90
Date: 09/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 100 pairs
nile

Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 60 units

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang “Jualan Raya Meletop 2015“, bolehlah melawan laman web mereka dengan <menekan pautan ini>.

Info tambahan…

nile

Nile.com.my juga sedang mengadakan promosi penghantaran PERCUMA bersempena raya untuk setiap pembelian RM48 dan ke atas bagi pembeli di Semenanjung Malaysia.

Pastikan anda menanda kalendar untuk setiap produk yang anda minat. Jangan lupa beli secepat mungkin kerana kuantiti amat terhad. Hanya selagi stok masih ada.

Selamat membeli-belah!!!

Happy Shopping guys!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Jualan Raya Meletop 2015, Diskaun Sehingga 90%

  1. zara says:

    mcm tipu je.. bla klik nk bli kul 11, “product not found”

    0

    0
  2. zara says:

    dah kenapa delete komen??? subahat ke bulan posa ni???

    0

    0
  3. aku says:

    abg nara,

    melawan ke melawat?

    0

    0
  4. siti says:

    ye la……bl klik kt item yg nak beli tu terus product not found….apa citaaaa?????

    0

    0
  5. permatamama says:

    Saya sudah beli dan tengah tunggu barang sampai.. Memang betul.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    free delivery cuma utk semenanjung je. sbh srwk tak… kdg2 pelik jg, kenapa susah sgt nak anta free kat sabah srwk skali skala sdgkan sama jg dlm malaysia. tau lah bertmpt kat semenanjung, tp terasa didiskriminasi tmpt di situ. sekadar luahan saja.

    0

    0
    • aku says:

      anon: maybe sebab ke sabah n sarawak xde jalan darat.. sbb tu kena kos kot.. awk jgn kecik ati plak yer :) patut kalau semenanjung dpt free delivery..kenapa x..free delivery amt semenanjung n kena tmbh sikit je lg..at least x byr full cost penghantaran..hehe

      0

      0
  7. aku says:

    ala…kejab no abes…adehh melepas

    0

    0
  8. Mama Nadia says:

    ala baru borong 2 pasang baju raya

    tapi..nak gak la tengok heheh

    0

    0
  9. Zacharyah says:

    Abg Nara jangan delete komen ni. Nile ni banyak barang China, sebab tu murah. Barang dalam gambar tak serupa dengan barang yang sampai ke tangan. Pernah beli, sekali sampai nampak sangat benda tu dah lama simpan agaknya, dengan habuk, dengan kotak dah buruk. Dalam katalog cantik je, datang nak guna pun tak sampai hati.

    0

    0