Written by AbangNara | May 30th, 2013

Nama Jovian Mandagie tidak perlu diperkenalkan lagi. Orangnya bukan sahaja kacak, tetapi rekaan bajunya menarik, unik dan sangat awesome. Siti Nurhaliza, Shila Amzah, Lisa Surihani dan ramai lagi selebriti tempatan pernah menggunakan khidmat Jovian Mandagie.

jovian mandagie

Salah seorang daripada peminat Jovian Mandagie ialah isteri Abang Nara sendiri.  Ahad ini adalah ulangtahun perkahwinan kami yang kedua. Wife Abang Nara dengan comelnya telah meminta Abang Nara menghadiahkan sehelai baju di dalam koleksi Falling Feathers by Jovian Mandagie for Zalora.

jovian mandagie

Walaupun Abang Nara seorang lelaki, diri ini tetap kagum dan terkesima melihat kecantikan rekaan baju Jovian Mandagie for Zalora ini.  Memang lain daripada yang lain. Harga pun sangat berpatutan dengan kualiti yang diberikan. Sukar untuk Abang Nara membuat pilihan demi isteri tercinta kerana kesemua rekaan Jovian Mandagie for Zalora cantik-cantik belaka.

jovian mandagie

Menurut wife Abang Nara, dia nak pakai baju ini ketika Hari Raya Aidilfitri kelak. Abang Nara gembira je asalkan wife nampak cantik di pagi raya.  Khas untuk pembaca BeautifulNara, dapatkan diskaun 10% sekiranya anda menggunakan voucher kupon “JOVIANNARA” ketika membuat pembelian koleksi Falling Feathers by Jovian Mandagie for Zalora ini. Kupon ini hanya sah sehingga 13 Jun 2013.

jovian mandagie

Tunggu apa lagi? Inilah peluang anda untuk tampil bergaya dengan koleksi khas daripada Jovian Mandagie. Layari laman web Zalora sekarang juga dan buat tempahan anda sebelum kehabisan stok.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora

  1. nina says:

    bakal menantu ismail sabri.. yeaayyyyyyy!

    0

    0
  2. Maimunah says:

    fesyen baju si jovian ni semua pattern sama je…
    tak ada variety..sorry..i rela choose kain buat sendiri.. :)

    0

    0
  3. mulut puaka says:

    nara tolong tempah kan mak sepender khas satu boley???

    0

    0
  4. BUNKFACE NO.1 says:

    macam mana jovian ni boleh dpt title DESIGNER TERKENAL ? joyah sebelah rumah aku jahit baju lagi cantik dari ni, agakya goyah sebelah rumah aku tu kena dpt customer artis kot, tak pe joyah.. BUNKFACE ada, band no.1 di Malaysia

    0

    0
  5. Fez says:

    Nara, bini ko kena kurus dulu baru boleh pakai baju JM ni.

    0

    0
    • 99 says:

      Tu la pasalnya…muat ke bini dia?? Kot ye pun anta la London weight mgt dulu baru beli baju… Baru la cantik nk pandang..baju cantik kalau lemak2 nampak rugi je baju mahal2 cmni…baik belijubah 70hengget kt pasar mlm…tutop Sumer..100% berhenti x sakit mata memandang..haha

      0

      0
      • mesti ko x pernah beli baju JM kan kan.. utk big size pon ade la ngokkk.. bini abg nara berisi bkn gemuk.. tp 1 je aku mushkil nape dpt baju designnya cantik tp meterial kain mcm murah.. x mcm display? nangis aku maybe sbb 2 herga dia hanya 380.00 kot n design je JM buat tailornya kilang mari…. sedehhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        ek eleh.. ko ni mesti kiah kampung yg muka huduh kan.. kesian…

        0

        0
  6. naddy says:

    mcm overrated lah JM ni.spesen je design dia.peliks aku knpa dia ni dpt liputan sgt..ada hollywood celebs yg pakai rekaan dia ke?

    0

    0
  7. lala says:

    dulu pun Jovian ada buat kan raya lepas kan? sorry to say, kat website kata sold out, tapi bila gi First Lady takde sapa pun hadap baju koleksi dia. mesti la tak hadap, kualiti kain teruk, manik tertanggal2, cutting tak cantik. serius nampak tak berbaloi dgn harga tu. baik beli kain kat jakel/gulatis ke, tempah kat asso cina mana2, lagi cantik hasilnya. Sorry la Jovian, you sgt over rated sahaja. nothing special about your design, neither the creativity of the items.

    0

    0
    • aku pon dh terkena.. tp bak kata kawan designer aku.. nama JM je yg diorang pakai, design memang dia tp bkn dia yg potong, jait bagai, dia bg kilangggg .. so x heran ada dlm kuantiti yg banyak sbb bkn beribu yg dijahit sendiri oleh perekanya.. dh regenyepun paling mahal 400.00 sama kesla ngan Rizalman utk zalora..

      0

      0
  8. maryam says:

    Dah bosan sangat tgk design die.. Setakat tunggu nk kawin dgn anak menteri je leww. dah la perampas tunang orang. jijik aku jantan mcm ni.. anak ismail sabri (nina sabrina) tu dah bertunang lepas tu kononnya hire jovian ni jadi wedding planner.. last2 ‘terkena’ disitu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      waaah dh mcm filem the wedding planner plak main rampas2 tunang org..sapa ex tunang che nina tu che yam oii??

      0

      0
  9. Ohsonija says:

    Demand gile bini kau nara. Kesian nak kena beli baju mahal. Semoga tabah

    0

    0
  10. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (14) […]

    0

    0
  11. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (15) […]

    0

    0
  12. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (16) […]

    0

    0
  13. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (17) […]

    0

    0
  14. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (17) […]

    0

    0
  15. […] Jovian Mandagie Lancarkan Koleksi Falling Feathers Untuk Zalora (19) […]

    0

    0