Written by shahzeeq | April 28th, 2016

Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku. Tanpa ibu, kita semua tidak akan wujud di dunia ini. Selepas berkahwin dan memiliki 3 orang anak, Abang Nara makin memahami pengorbanan seorang ibu di dalam membesarkan anak-anak sambil menjaga suaminya. Kalau diberi segunung emas permata pun tak akan dapat membalas jasa seorang ibu.

 photo 1.png

wajah maintain cun ibu kepada 3 orang anak. Hehehe

Bersempena dengan hari ibu yang bakal tiba pada bulan Mei ini, Abang Nara ingin mengajak anda semua menonton sebuah filem yang bertajuk Mother’s Day. Dilakonkan oleh Jennifer Anniston, Julia Roberts, Kate Hudson dan Jason Sudeikis, filem ini pastinya akan membuatkan anda terus menelefon ibu tercinta dan berkata “i love you mom”.

 photo 2.png

Bakal ditayangkan di Malaysia bermula 5 Mei, Abang Nara ada 60 pasang tiket filem Mother’s Day untuk diberikan kepada pembaca BeautifulNara. Terima kasih kepada TGV Cinemas kerana sudi memberikan peluang ekslusif ini. Berikut adalah informasi tayangan filem Mother’s Day:-

TARIKH: 3 Mei 2016
MASA: 915 malam
TEMPAT: TGV Cinemas Sunway Putra

 photo 3.png

 photo 4.png

Selain tiket, Abang Nara juga ada 3 PANDORA Charm bernilai RM139 untuk diberikan kepada pembaca bertuah. Bolehlah hadiahkan kepada ibu tercinta sekiranya anda menang. Confirm ibu korang akan rasa gembira punya.

Jadi macam mana nak menang tiket filem Mother’s Day dan 3 PANDORA Charm ini? Senang je. Isikan borang di bawah dengan slogan “Saya sayang ibu saya kerana…”. Yang paling menyentuh kalbu akan dipilih sebagai pemenang.

Semoga anda berjaya. Sekali lagi terima kasih kepada TGV Cinemas atas tiket dan Pandora Malaysia atas hadiah charm. Kita jumpa di sana.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Jom Tonton Filem Mother’s Day 3 Mei Ini & Peluang Memenangi 3 Pandora Charm

  1. abahkau says:

    it’s Kate Hudson larrr.

    0

    0
    • CHELSEA says:

      Wait2…
      Ak dh brjaya kantoikn abang nara
      Penulis ni shahzeeq tpi tlis abg nara
      Bkan ke nama dia ahmad nazuwan,,,
      Plssss help meeeeee…

      0

      0
  2. enot says:

    Ni cite hollywood, orang melayu tak paham english. Macam mana nak enjoy…..tunggu le cite melayu yg bodoh lagi bingai kalau nak melayu tengok

    0

    0
  3. otak nara says:

    bini gemuk gedempol kata maintain…choiiii la nara…x poyo bkn nara namanya

    0

    0
  4. ucing says:

    Hi nantikan animasi pendek uk20 free gift,kena follow blog ucing (>.<) miau..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Abg nara..lain kali x pyh la tempek gmbr wife abg nara tu. Free2 terpalit sama pulak

    0

    0
  6. Kipochi says:

    Mothers day tu dibuat sempena menyambut ulang tahun kematian mother teresa. Hari.mak hari2 buat aku sebab aku pun dh jadi mak.

    0

    0
  7. Kaki Ponteng Earth Hour says:

    Hari-hari pun hari ibu la, tak perlu tunggu hari ibu..

    0

    0
  8. Kesian kan org says:

    Yg komen mencarut n x de kene tu bersepah betul..sedih je lagak keyboard warrior

    0

    0