Written by AbangNara | August 26th, 2010

paramkl

Serius teruja dengan kewujudan website ParamKL (Pasar Ramadhan Kuala Lumpur) bersempena dengan bulan Ramadhan nie. Idea yang simple tapi brilliant. Dengan tagline “Your Pasar Ramadhan Assistant”, ParamKL memang mampu membuatkan anda rasa nak menerjah pasar Ramadhan yang ada di dalam website dia. Confirm teruja tengok gambar makanan dia beb ~~

Untuk update yang lebih pantas, boleh join Facebook PARAMKL ataupun follow Twitter diorang. Jangan teruja sangat sampai tengah hari dah bukak puasa udah la. Kepada mereka yang mencipta idea PARAMKL nie, 2 thumbs up dari. Good idea guys ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Jom Terjah Pasar Ramadhan Dengan ParamKL

  1. SWEET says:

    PARAMKL?

    0
    0
  2. SWEET says:

    CAM BEST JE

    0
    0
  3. SWEET says:

    Terjah

    0
    0
  4. SWEET says:

    OK JE

    0
    0
  5. aries_april says:

    bnyk ke juadah kat sna?
    pngomen BN prnh pegi?

    0
    0
  6. laNtOk LeW says:

    hurmmmm…..nyum3….

    0
    0
  7. Terina Ienco says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  8. I’m often to running a blog and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and hold checking for brand new information.

    0
    0
  9. Riordan says:

    Thanks for this useful place!

    0
    0
  10. Great paintings! That is the type of info that are meant to be shared across the net. Shame on search engines for now not positioning this publish upper! Come on over and seek advice from my website . Thanks =)

    0
    0
  11. Cara Makuch says:

    I was wondering the same factor. and observed your web-site by bing, lots of userful stuff here, now i’m a bit clear. I’ve bookmark your web-site and also add rss. keep us updated.

    0
    0
  12. Excellent information it is surely. We’ve been seeking for this info.

    0
    0