Written by AbangNara | July 8th, 2010

//Baca ini dulu dan skroll ke bawah untuk gosip terbaru//

Anda sedih sebab tak dapat tengok lagi aksi Cristiano Ronaldo yang hensem sebab Portugal dah kalah dengan Spain?

astro b.player

Atau anda tak puas dan nak tengok lagi Lionel Messi gelecek bola dengan gaya muka dia yang comel walaupun dah kena belasah dengan German?

astro b.player

Atau pun paling teruk anda tengah stress sebab kat rumah anda tak ada Astro ataupun TV rumah anda baru lepas meletup sedangkan anda separuh mati nak tengok game final Spain lawan Belanda 11 Julai nie ? Takkan nak tengok LiveScore kat Soccernet je kot?

astro b.player

Kini anda tidak perlu risau lagi, Segala impian dan harapan anda untuk melihat ulang tayang game Portugal, Argentina dan yang paling penting untuk tengok LIVE final Spain vs Belanda akan ditunaikan oleh Astro B.player. Semua ini PERCUMA dan anda hanya perlu ada line internet sahaja.
astro b.player

Korang mesti fikir Abang Nara tipu kan? Takkanlah ada orang gila yang sanggup bagi tengok game World Cup LIVE percuma. Abang Nara dah try dah tengok live time Argentina kena lauk dengan German hari tue. Senang ajer untuk korang menikmati kemudahan nie.

1. Mula-mula pergi ke website Astro B.player dan klik register now (anak panah merah).
astro b.player

2. Pilih mana satu yang bersesuaian dengan korang. Setiap pakej berbeza dan ada kelebihan masing-masing. Contohnya macam pengguna Astro dan Maxis boleh tengok replay dan highlight WC 2010. Macam Abang Nara pilih PUBLIC.

astro b.player

3. Isikan info apa yang patut dan tekan butang “register”. Pastikan korang gunakan email yang betul sebab activation email akan dihantar. Lepas activate baru korang boleh login.

astro b.player

4. Lepas dah check email dan activatekan akaun anda, tunggu apa lagi. Login masuk lah terus.

astro b.player

Lepas tue akan ada screen macam gambar kat bawah nie untuk membolehkan anda menonton LIVE World Cup 2010 . Kalau anda pelanggan Maxis atau Astro, jangan segan silu untuk melayan highlight-highlight yang disediakan.

astro b.player

Berita baik untuk anda yang ada Twitter. Sambil-sambil anda layan final final Spain vs Belanda nanti, anda jugak boleh menang macam-macam hadiah yang menarik dengan hanya meng”tweet” video tersebut.

astro b.player

Cara dia senang ajer:-

1. Follow @astrobplayer
2. Register dulu kat www.astro.com.my/bplayer
3. Login kat website Astro dan connectkan Twitter korang kat situ
4. Tengok mana-mana game LIVE dan klik butang share kat B.player. Nanti akan keluar screen macam gambar kat bawah nie.

astro b.player

5. Copy link video tue dan pilih butang Twitter. Tulislah sekreatif yang anda mahu dan pastikan anda hashtag #astrobplayer.
6. Makin banyak dan makin kreatif Tweet anda, makin tinggilah peluang nak menang. Maklumat lanjut sila ushar http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=1624541&PluID=0&ord=[timestamp]

Buat pelanggan Astro dan Maxis, Abang Nara nak korang carik highlight game Messi kat bawah nie. CIan kat dia.

astro b.player

Jom enjoy World Cup 2010 dengan Astro B.player ~~~

25 responses to Jom Tengok World Cup Free Of Charge Dengan Astro B.player

  1. BlackBerry00 says:

    jommmmm

  2. oren84 says:

    baguih la bang nara neh.. ewahhh.. ;)

  3. aakoo says:

    haha.. tak de mende laen ke nak di highlightkan agb naro oiii.. :D

  4. Beyond2u says:

    wow…
    great..!!!
    Beyond..!!

  5. ascariz says:

    haha. busuk sungguh.

  6. acquagirlz says:

    paling suka pic bwh..yes dpt jugak bola yang ini…x pe la terlepas bola di padang..kekeh…

  7. Wawa~* says:

    aiyakkk.. nak gak letak gmbo messi kena sex harass tu kan… hahahaha

  8. boboy says:

    haha
    besar jugak messi punye…….

  9. rOy says:

    seketol nmpak messi py haha

  10. gedubi says:

    alar kat m’sia je leh tgk… ade tak cara laen klo luar dr m’sia?? sy ddk Dubai… =(

  11. unwanted says:

    Kalau awal sikit pun tak pe.
    ni macam dah terlewat sikit kot.
    dah nk abis WC ni.:)

  12. ckap aje. says:

    haha. sbb neh ah messi xdpt wat gol kot. haha
    sakit nyah.. hahaha

  13. Zaza Muhammad says:

    jgn disebut psl tv meletop sbb tv umah aku dah meletup kes piala dunia waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
    mase tu perlawanan england lwn slovenia tetiba puffff !!!
    tu lah layab sesgt ke bola, free2 kena dgr aku bleber, sib baik tv ade lai sebijik…nasib le klu org xdgr ckp kite, jgn biar tv tu tgk kite, klu ngantuk tido, dok sengkang mata tuh… degil, amoh dgr…kang dah kena!!!
    moralnya… klu minat tu berpada2 lah…. nasib baik xde berlaku apa2 serius

  14. nama saya says:

    salam abang nara.

    camne saya dah regis tak kluar pun skrinnya?

    huhu, kami kanak2 sekoalh yg miskin takde duit nak beli tv kat rumah sewa.

    • jen says:

      alah…bukan setakat astro jek..byk lg web lain yg bg free live tgk wc ni..spnjg game sy tgk online jek n compare dgn apa yg astro bg online..lembap + gamba pon bese2 jek..baik sy tgk kat footyfire ke..livescorehunter ke…x yah register pon..apa pon thanks ye abg nara share kan info utk yg x taw

      • nama saya says:

        jen, apa wbsite lain tu? sian saya ketinggalan zaman tak dapat tengok satu apa pun lagi match world cup.

  15. lily says:

    oh c.r yg ku yg meletup lg hensem… i lap u!

  16. wahhh bagus..
    great tq admin~

  17. JDM5 says:

    bagus2, tapi tengok kat internet ni stuck je manjang, lagi baik layan RTM

  18. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

  19. niniCekelatCelup says:

    thanks abg nara.dah leh tgk germany…ich liebe deutschland.huhu

  20. this is me says:

    sot x bende lain ke nak hightlingt lawak gila