Written by AbangNara | October 8th, 2009

sehati berdana

Ini bukan ajakan untuk pergi menge”mop” lantai untuk program Sehati Berdansa. Mementang la kena menari atas lantai, mesti ramai yang salah faham. Konon-konon kami ajak pergi bersihkan lantai untuk program diorang nie. Takder keja kami nak menyeksa anda semua, pembaca-pembaca yang amat kami hargai.

FlashMob Sehati Berdansa nie macam ramai-ramai orang kumpul satu tempat, lepas tue semua buat satu tarian yang sama bersama-sama. Tak kiralah tarian poco-poco ke, joget lambak ke. Yang penting semua kena buat pegerakan yang sama. Tapi jangan risau, kalau korang pergi nanti, compem ada otai-otai yang akan lead korang untuk buat FlashMob nie.

Nie details tentang FlashMob Sehati Berdansa. Mana la tau Fahrin, Scha ngan Awal pun ada time tue. Leh ajak diorang menari sekali. Ada sesapa nak pergi? Kalau berminat tinggalkan komen kat bawah ye. Mana tau leh wat gathering terus time tue.

Pada | 11 Oktober 2009
Hari | Ahad
Masa | 12.30 – 3.30 petang
Tempat | Ampang Point Shopping Centre, Ampang Selangor
(berkumpul di Secret Recipe, berdekatan dengan My Mom’s Chicken Rice)

Jom ramai-ramai serbu ~~~

66 responses to Jom Ramai-Ramai Serbu Sehati Berdansa FlashMob

  1. pinkypanthers says:

    ??????

    0
    0
  2. ammey says:

    huhuh…xtaw nk komen ke kutuk ke puji ke….
    huhuhhu….

    0
    0
  3. ANneDeSilva says:

    nk buat gathering terus kat sana ke kaka nara”?
    mcm tak best jewkk…

    0
    0
  4. Delimasaraa says:

    aku gemokkk..tak leh menari..nanti terseliuh kaki

    0
    0
  5. ANneDeSilva says:

    kat ampang point lak tu…huuhhu

    0
    0
  6. pinkypanthers says:

    aku ni dh ar x pndai mnari…
    nk gi sana nengok org mnari leh ar…

    0
    0
    • hantupensil says:

      ala menari je kak..
      kurang orang gelakan jek nanti..
      hehehe

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        bab kena gelak 2 yg x leh nk hndle…
        malu weh…
        tp x ar smalu si pacat 2 kna tolak bulat2 ngan si qabil…
        hahaha…
        pdn muka dia…

        0
        0
  7. ammey says:

    The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

    0
    0
  8. ANneDeSilva says:

    mana jauh ampang point..
    pastu tak best lak tu..

    0
    0
  9. EclipsE says:

    aku suke dance…dlm blk jer la…huhu…
    kak nara kwn2 kat cni xrmi dok kl…
    so ssh nak dtg…

    0
    0
  10. pinkypanthers says:

    kira2 ngan violet dating ke arini antu?
    x masuk2 pun dowang ni…

    0
    0
  11. ANneDeSilva says:

    mulanya aku orang biasa…
    kini aku seorang penghibur…..
    kau juga tahu
    yang aku mahu
    ayuh berlagu dgn ku
    hayunkan tangan..
    gerakkan kakimu..
    mari menari denganku…huhuhuhu

    0
    0
  12. ammey says:

    HUHUU aku nyer page nih dayang snandung la plok…

    0
    0
  13. puteriaquarius81 says:

    tmpg lalu

    0
    0
  14. Jojio says:

    Scha dah confirm nari ngan aku….

    0
    0
  15. sape nak berdansa dgn aku…hehehe

    0
    0
  16. ctzen says:

    AAAAAARRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    tak aci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  17. ness says:

    kalau nak tengok flash mob yang best gle, click this link guys!

    http://www.youtube.com/watch?v=A9CmZXSSYmc

    ;))

    0
    0
  18. bigo says:

    Ubah nama kepada “sehati sebelangkas”,

    0
    0
  19. ctzen, sabarlah… mana ada aci sini.

    0
    0
  20. gosipgurlfea says:

    wei………scha ngan fahrin putus sebab awal ke………………………………

    0
    0
  21. minah nomad says:

    yg terbaru punya sehati berdansa kite undi sazzy

    0
    0