Written by AbangNara | October 8th, 2009

sehati berdana

Ini bukan ajakan untuk pergi menge”mop” lantai untuk program Sehati Berdansa. Mementang la kena menari atas lantai, mesti ramai yang salah faham. Konon-konon kami ajak pergi bersihkan lantai untuk program diorang nie. Takder keja kami nak menyeksa anda semua, pembaca-pembaca yang amat kami hargai.

FlashMob Sehati Berdansa nie macam ramai-ramai orang kumpul satu tempat, lepas tue semua buat satu tarian yang sama bersama-sama. Tak kiralah tarian poco-poco ke, joget lambak ke. Yang penting semua kena buat pegerakan yang sama. Tapi jangan risau, kalau korang pergi nanti, compem ada otai-otai yang akan lead korang untuk buat FlashMob nie.

Nie details tentang FlashMob Sehati Berdansa. Mana la tau Fahrin, Scha ngan Awal pun ada time tue. Leh ajak diorang menari sekali. Ada sesapa nak pergi? Kalau berminat tinggalkan komen kat bawah ye. Mana tau leh wat gathering terus time tue.

Pada | 11 Oktober 2009
Hari | Ahad
Masa | 12.30 – 3.30 petang
Tempat | Ampang Point Shopping Centre, Ampang Selangor
(berkumpul di Secret Recipe, berdekatan dengan My Mom’s Chicken Rice)

Jom ramai-ramai serbu ~~~

66 responses to Jom Ramai-Ramai Serbu Sehati Berdansa FlashMob

  1. pinkypanthers says:

    ??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ammey says:

    huhuh…xtaw nk komen ke kutuk ke puji ke….
    huhuhhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ANneDeSilva says:

    nk buat gathering terus kat sana ke kaka nara”?
    mcm tak best jewkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Delimasaraa says:

    aku gemokkk..tak leh menari..nanti terseliuh kaki

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ANneDeSilva says:

    kat ampang point lak tu…huuhhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pinkypanthers says:

    aku ni dh ar x pndai mnari…
    nk gi sana nengok org mnari leh ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ala menari je kak..
      kurang orang gelakan jek nanti..
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        bab kena gelak 2 yg x leh nk hndle…
        malu weh…
        tp x ar smalu si pacat 2 kna tolak bulat2 ngan si qabil…
        hahaha…
        pdn muka dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ammey says:

    The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      xyah paste kat sini la emey…
      huhuhuh..
      kitaorang pun ade gak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      apa ni emi????

      kompiter problem ek….

      kak nara,

      nanti saraa gi buang lemak2 tepu dulu br saraa menari…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ANneDeSilva says:

    mana jauh ampang point..
    pastu tak best lak tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. EclipsE says:

    aku suke dance…dlm blk jer la…huhu…
    kak nara kwn2 kat cni xrmi dok kl…
    so ssh nak dtg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. pinkypanthers says:

    kira2 ngan violet dating ke arini antu?
    x masuk2 pun dowang ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ANneDeSilva says:

    mulanya aku orang biasa…
    kini aku seorang penghibur…..
    kau juga tahu
    yang aku mahu
    ayuh berlagu dgn ku
    hayunkan tangan..
    gerakkan kakimu..
    mari menari denganku…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ammey says:

    HUHUU aku nyer page nih dayang snandung la plok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. puteriaquarius81 says:

    tmpg lalu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Jojio says:

    Scha dah confirm nari ngan aku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. sape nak berdansa dgn aku…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ctzen says:

    AAAAAARRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    tak aci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ness says:

    kalau nak tengok flash mob yang best gle, click this link guys!

    http://www.youtube.com/watch?v=A9CmZXSSYmc

    ;))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. bigo says:

    Ubah nama kepada “sehati sebelangkas”,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ctzen, sabarlah… mana ada aci sini.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. gosipgurlfea says:

    wei………scha ngan fahrin putus sebab awal ke………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. minah nomad says:

    yg terbaru punya sehati berdansa kite undi sazzy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0