Written by AbangNara | September 11th, 2014

JOM KURUS? Ya, Fara Fauzana, Atilia dan 50 orang teamleader bekerjasama dengan Kevin Zahri dalam membantu semua rakyat 1 Malaysia mengurangkan berat badan dan menjalankan aktiviti sihat. JOM KURUS 1 MALAYSIA (JK1M) adalah cabaran kurangkan berat badan yang berlangsung selama 6 minggu di seluruh Malaysia. Ini adalah musim ke3 dan akan bermula 13 September 2014.
jk1m

JK1M adalah aktiviti senaman bersama-sama selama 6 minggu, setiap kawasan akan anjurkan aktiviti kecergasan seperti bootcamp, aerobik, futsal, senaman gym dan lain-lain bersama peserta yang mempunyai hasrat dan matlamat yang sama. Aktiviti berkumpulan biasanya cuma pada hujung minggu sahaja. Anda tidak perlu berhenti kerja atau terkurung di lokasi khas. Menarik bukan?

Selain aktiviti peserta juga akan menerima pakej pembelajaran eBook dan Video KEVIN ZAHRI yang Bernilai RM100 dan seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri secara percuma.

jk1m

Untuk cabaran 6 minggu ini, akan ada pemenang kawasan dan juga pemenang  keseluruhan 1Malaysia untuk kategori lelaki dan perempuan bernilai sehingga RM5000 wang tunai.

Pelbagai kisah kejayaan.

Pelbagai kisah kejayaan peserta JK1M pada musim pertama dan kedua yang hendak kami kongsikan kepada anda. Segala kisah kejayaan anda boleh layari di http://kevinzahri.com/blog/category/success-stories

jk1m

jk1m

Jom sertai lebih 1000 peserta dari negara.

Jom kurangkan berat badan bersama. Layari http://kevinzahri.com/jk1m untuk pilih kawasan cabaran yang berdekatan anda.

Ya, kepada semua pembaca Blog Sensasi Beautifulnara ini, anda boleh gunakan kod coupon “beautifulnara” semasa checkout (ketika isi form online) untuk diskaun 10%. Hebat kan!

Segala pertanyaan anda boleh kemukakan di email sales@kevinzahri.com atau menghubungi Team Leader pilihan anda.

Anda juga boleh hubungi hotline kami di 018 234 9358 (Amirul Agam) atau 01928287820 (Kaka). More info boleh layari http://kevinzahri.com/jk1m

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Jom Kurang Berat Bersama Fara Fauzana, Atilia Dan Kevin Zahri!

  1. minah jambu idop umno ! merah biru says:

    booooooooooooooooooooo layannnnnnnnnnnnnnnnn lah !!

    0

    0
  2. zimbio.com says:

    Hi there, You have done an excellent job.
    I will definitely digg it and personally recommend to my friends.

    I’m sure they will be benefited from this site.

    0

    0
  3. Impressive results.

    0

    0
  4. Mak jemah pemalu says:

    Aku setuju dgn program nak kuruskan badan tapi…tolonglah jgn eksploitasikan badan org2 gemuk@comel ini…org yg berbadan gemuk@comel ni pun tolonglah berhati2 bile amik gambo..jgnlah nak tunjuk sgt perubahan gemuk n kurus semuanya nak tunjuk…perut yg membonjol, paha yang lebor..abh seme tunjuk..mcm xtau malu..padahal orgnye pakai tudung, pakai baju sopan..
    Pastu lak bile org gemuk amik gambo mesti tunjukk muka xbermaya, muka berjerawat kusam..xsemuanya macam tu..tolonglah…jgn biarkan korang dieksploitasi..Terutama sekali oleh pusat kecantikan…malu nak nengok..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bagus program mcm ni, Tapi pesanan penaja jugak la ni,….
    “KALAU DAH KURUS NANTI JANGAN LUPA DARATAN” heheheheh
    Al maklum la, ada org ms berisi ni elok baik menutup auratnye, dah work out bagai nak rak, hambik kau terus terbang tudungnye… Masa badan comel2 tau plk malu, bila badan kurus ckit terus jd tak tahu malu nk tayang badan kannnnn yelaaa dah kurus kannnn…
    Bila lg nk tunjuk body yg dah kurus tu…hahhaha.

    Adoi adala hikmah allah jadikan seseorg tu berbadan comel supaya dia tahu menjaga diri. Baru diberi nikmat badan solid trs kufur nikmat… Tak apelah gemok ke kurus ke,Yg penting sihat walafiat jauh dr penyakit.

    0

    0