Written by AbangNara | September 18th, 2009

hari ini family Nara balik kampung beramai-ramai konvoi. Korang semua bila balik ni? Berhati-hati lah memandu ya, kalau mengantuk tu tidur dulu. Penat sangat boleh bukak puasa, musafir tau.

Sebenarnya Kak Nara aja tak join family Nara balik kampung sebab tahun ni turn KL lah, so tak merasa lah jem kat highway. Tahun lepas balik raya kelate sampai 18jam dalam kereta, kematu bontot aih.

Apa-apa pon, semoga korang semua selamat pergi dan kembali. Layan lah lagu feveret semua orang ni~~dengan ucapan, sesapa yang tak dapat balik kg beraya tu, SAMA lah kita :p

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

302 responses to Jom Balik Kampung!!

  1. puteriaquarius81 says:

    SALAM SAYANG LEBARAN…
    SPECIAL TO ALL MY FRENS IN BN:
    TOMEII, MOON, ECLIPSE, ARIES, VIOLET, ANTU, JOJIO, KIRA2, MIZA, NURUL, POCO, SARAA, KAK LEEN, AMMEY, AWEKMAS, ASPA, HERMIONE, YULA, PINKY, KAK JED, RICKY, NENEKPUNKZ, ANNE, LADYXGAGA DAN YG LAIN2 (maaf kalau ada yang tertinggal) SEMUA YG MENGENALI DIRI INI (EWAH CAM WAT UCAPAN DLM TV LAR PLOKS)….
    SLMT ARI RYA AIDILFITRI BUAT SMUA & MOHON MAAF ZAHIR JE ANDAINYA SPNJG PRKENALAN KITA DI SINI AQ TERKASAR BAHASA, TERSILAP TUTUR, TERKUTUK , TER2, SGL MCM TER.. MOHON MAAF DARI UJUNG RAMBUT HINGGA UJUNG KAKI…
    WAT ADMIN BN SPECIALLY KAK NARA N ABG NARA, SLMT ARI RYA JGA.. NANTI WAT SMBTN RAYA PLOKS. ARITU KATA NK WAT BUKA POSA XDER PUN.. HUHU OK MUAH MUAH .. LOVE U ALL

    0
    0
  2. ANneDeSilva says:

    selamat hari raya kak nara..

    0
    0
  3. ANneDeSilva says:

    Meminta maaf tidak menjadikan kita hina….
    memberi maaf juga membuatkan kita bangga….
    saling memaafkan & Silaturahim menjadikan kita mulia..
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN…
    moga2 kita selamat selamanya…

    0
    0
    • violet says:

      to anne yg kusayangi…
      SELAMAT ARI RAYA N MAAF ZAHIR JER..BATIN NGN N LX MUNGKIN..;)
      violet mintak maaf k..law ter ter ter huhu….
      emo2 kt bn lumrah la…huhu…..
      nnt lik kg lok2 taw.kem slm kt bf…eh btul ker ni..huhu….xla gurau jer….kem slm kt bumbung kg yer..violet xder kg..isk isk isk….

      anne raya lg 2 ari puding xksi lg nih ish..xper raya aji je wat.huhu..xla saje je sakat…

      luf
      violet..
      mmuaahh

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        selamat hari raya jugak buat violet tersayang…
        moga ceria di pagi raya k…
        puding tu lepas raya kita citer..
        anne kasi gambar sekali..hahahahahha
        sorryla anne pasti akn kasi lambat dgn cepat jek..
        nanti anne kim salam kat BF eh..
        kim salam kat kira2 taw..

        with luv,
        annedesilva

        0
        0
  4. rienaali says:

    Selamat Hari Raya wat sumer warga BN and sumer kawan2 kat BN,,hati2 di jalan raya tau,,,,ingat la org2 yg kamu sumer sayangi,,,,

    Salam Lebaran
    Rienaali

    0
    0
  5. aries_april says:

    slmt ari rya smua…..
    aries mnt maaf klau da trkasar bhsa ya?
    aries syg smua.

    0
    0
  6. aries_april says:

    aries rsa ssuatu la…
    u all leh feel x cam aries rsa skrng….
    :-(

    0
    0
  7. aries_april says:

    la…
    xda orng ker kat BN ari ni?
    smua orng dh cti?

    0
    0
  8. aries_april says:

    la…
    nmpknya…
    aries srng ja lah kat sni ya?

    0
    0
  9. ANneDeSilva says:

    salam lebaran..
    bosann..

    0
    0
  10. aries_april says:

    tomei…eclipse…violet mn ar?

    0
    0
  11. aries_april says:

    napa cam x meriah ja BN ari ni…

    0
    0
  12. orang dah balik raya lah, tinggal kita ajaa…
    hehhee

    -kaknara-

    0
    0
  13. violet says:

    aduh.
    penat2.
    sori geng…
    aku kna kj keras….
    hihi….
    haus la

    0
    0
  14. aries_april says:

    kak nara…
    kluar la..
    mai aci nyorak la pla.

    0
    0
  15. Kak Nara says:

    ya aries…apakah dia mahu bincang…
    kalau personal blh YM aja..

    cuba klik kat website personal kaknara…bahaya ni letak sini hehe

    0
    0
    • aries_april says:

      xda personal la….
      td aries ngan anne bncng…
      nk tk kta bt gathering…
      klau BN xda bajet…
      kita orng support la…
      jnji leh jmap smua pngmn kat sni…

      0
      0
  16. aries_april says:

    ok lah…
    nk out jab…
    nk kluar break…
    then p ambl kuih rya…

    0
    0
  17. EclipsE says:

    selamat hari raya to all my lovely frens…especially :
    Aries,
    anne,
    tomei,
    violet,
    bf violet(kira2),
    syamiza,
    puteri,
    [email protected] raya,
    bf aries (aspa),
    awekmas,
    bf awekmas (jet),
    yula,
    rifa’i,
    hermione,
    pinky,
    nenek punkz ,
    new moon,
    kak leen,
    kak jed,
    kak su,
    poco,
    bahulu hangit,
    tyra,
    rienaali,
    ABANG/KAK NARA N SELURUH WARGA KERJA BN…
    n pd sesape yg aku xsbutkan dcni…rmi sgt..aku xleh ingat dah….
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI…
    AMPUN DAN MAAF SEKIRANYA KETERLANJURAN BAHASA….
    HATI2 DI JALAN RAYA…
    SEMOGA SELAMAT PERGI N KEMBALI…
    Wishing you’ll celebrating the precious Hari Raya with your love one…
    May this Hari Raya will brings you and your family full of happiness….

    0
    0
  18. aries_april says:

    alh kak nara ni..
    krna dia…
    aries x kluar…
    dia lak ilang….

    0
    0
  19. Kak Nara says:

    kak nara rasa kita kena buat AJK Beautiful Nara dulu, baru senang nak organize gathering..

    calon2 AJK dah ade…aries eclipse tomeii violet puteri hantupensil…semua org lah yg slalu komen tuu

    0
    0
  20. aries_april says:

    mn lak anne ni?

    0
    0
  21. cheryna says:

    selamat balik kampung!
    * rasa macam dah terlambat masuk blog nieh…tuan rumah dah terlepas:)

    selamat hari raya dan maaf zahir batin ye!:)

    0
    0
  22. EclipsE says:

    aries mn p sume org ney?
    dh blk kg ker?
    arini aries lik kul bp??

    0
    0
  23. LaLuNa says:

    selamat hari raya semua…aku balik kg lewat..takpe jnji balik..pas cuti seminggu aku akan bz balik ngan keje2 huhuhu…

    0
    0
  24. Kak Nara says:

    Ok KakNara akan take seriusly pasal gathering readers BEautifulNara ni…

    lepas raya kita bincang besar-besaran ok….

    0
    0
  25. ANneDeSilva says:

    isshh sedih anne..
    nama aku takde dalam AJK Beautifulnara nie..
    moh la anne pi bawak dri..
    sampai ati kak nara..waaa….huahuahua…

    0
    0
    • EclipsE says:

      ala anne…
      kak nara lupe la tue…
      jgn la kecik ati…
      nak raya dh ney…
      nak sedih2 lak…
      ko pon keje ker ari ney anne?
      blk kul bp??

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        sedihla dalam banyak2 kak nara lupe anne lakk..huhuhuhu
        anne arini half dayla eclipse…
        balik nk pi KL kotr….
        cr paper yg patot last2 minit nie…

        0
        0
  26. ANneDeSilva says:

    mana aries???

    0
    0
  27. suri says:

    uwaaaaaa…
    jln dh start jem dh ni..
    ak jer dok tkedek2 kt ofis xleh blk..
    alamatnye bbuke dlm dlm keto lah den ptg kang..

    0
    0
  28. violet says:

    semekom…
    ada org g x?

    to eclipse ( madu ku hahaha )

    SELAMAT ARI RAYA
    MAAF ZAHIR…(batin x der.hihi..)
    SMOGA RAYA NI DPT KUMPUL WET RAYA BYK2 CZ KO BYK ABG N KAKAK…HIHI…

    maafla law slma aku kt cni terkutuk ko ker(aku rase xder) ;)
    dan sume ter r yg png ter………hik hik…
    lek kg bebaik yer…

    luf…
    VIOLET….

    0
    0
  29. violet says:

    KAK NARA YG DISAYANGI..
    ABG NARA YG DI KENALI
    WARGA BN YG TAK DI KENALI..HIHI

    SELAMAT ARI RAYA…
    MAAF ZAHIR…..
    ;)
    MAAF LA LAW TERKUTUK,TER TER TER..TER….
    ;;)

    tq ya kasi wet raya 30 hengget tu..
    AJK BN lg..
    hhuhu…

    0
    0
  30. ANneDeSilva says:

    guys sume..
    selamat hari raya k..
    hingga bertemu lagi next weekk…
    moga2 korg sume raya sakan k..
    anne half day arini nk chow dah…
    to ECLIPSE…
    please call me if u wanna come to my house k..
    bgtau awal taw..
    kak nara thanks 4 everything..
    u take care and have a nice SYAWAL…
    aries pon take care jugak k..
    same goes to u violet,put,tomeii,kira,antu,laluna and sume la..
    ramai sangat..
    hope we will meet soon..
    salam lebaran dr anne sekeluarga..

    wit luv..
    annedesilva

    0
    0
  31. EclipsE says:

    la sume org dh hilang ker??
    sedih lak ati aku ney…
    sorg2 kat cni…
    dhlah ari ujan…
    lagi la rs sayu jer…

    0
    0
    • [email protected] says:

      clamat ari rayer maap zhr sje..heheh

      0
      0
      • violet says:

        eclipse..
        aku ada…

        laki kite p wat ketupat kot..
        x pon cr buluh…
        huhu

        ko lik kol baper

        0
        0
        • EclipsE says:

          aku pttnya lik kul 1…tp boss aku xbg lak…
          sbb ade keje aku kena settlekan ari ney gak…
          tension aku…
          ko lik ptg ker??

          0
          0
        • violet says:

          aku??
          cmbiasa la…
          tgu stf..
          stf xder akula stf…
          bh gitu..
          hihi..

          ko lempang bos ko..
          xtw ker ko nk raya…

          0
          0
        • [email protected] says:

          maner poey semuayo…dh bulik kmpong ko

          0
          0
        • violet says:

          ader ni…..
          saje duk kt bwh…huhu

          0
          0
      • [email protected] says:

        1ari dharirayer,kulihat chayer bersinar indah…kulihat wajah ibuayahku…..

        0
        0
      • EclipsE says:

        yela…sesame bmaafan even xknl…

        0
        0
  32. violet says:

    kira…
    whr r u my dear………………..
    ;)

    0
    0
  33. aries_april says:

    SALAM…
    SORRY R…
    ARIES P TDR TD…
    THEN BCA KMN U ALL…
    TU YG LMBT SKIT.

    0
    0
  34. aries_april says:

    la…
    ilng pla korang ni…
    woi…
    mai ar….
    nk aries seru srng2x?

    0
    0
  35. aries_april says:

    eclipse mn ar?
    tomei tu…YM ja ngan aries…kat sni x msk la pl.

    0
    0
  36. EclipsE says:

    woi sume aku nak blk dh…
    mls aku nk bt keje…
    penat dh…boring lg…
    aku nk ucpkn selamat hari raya aidilfitri lagi skali…
    korg jage dr bek2…
    mkn jgn byk sgt…
    nti sakit lak…
    bye sume…
    luv u…
    muah2…

    0
    0
  37. violet says:

    aries tgl kita 2 ja…

    0
    0
    • aries_april says:

      tu la…
      tomei lg 10 min bru msuk…
      dia nk kira dt dlu…
      bru blik bank…

      0
      0
      • violet says:

        ok..
        law x msuk jg dyer..
        hihi…

        asal kira xmsuk eg..
        miss him lor..
        ;(

        0
        0
        • aries_april says:

          violet xda cntc no dia?

          0
          0
        • violet says:

          xda.
          aries xder ker??
          aries kan sis dye

          0
          0
        • aries_april says:

          ari tu dia bg…
          pas tu…tba2x ym aries hang…
          ilang smua….
          pas tu aries x mnt lain la…..
          lg pn lma dh…
          last month g dia kasi…
          b4 pose.

          0
          0
        • violet says:

          emm..xper la..
          law juper,juper la..
          :(

          0
          0
        • aries_april says:

          prsn x violet…
          even ko ngan kira tu biasa ja…
          (tak tau la kat YM korang cnta @ x)
          kita rs syng nk tnggl BN…
          dia orng smua cam nyawa kta kan?
          1 ari x jmpa…
          xleh…
          kita kat sni cam dh rpt…
          cam adk2x ja…
          smua rhsia…kta kngsi brsama….

          0
          0
        • violet says:

          perasan..
          ble korang xder msti cr…
          walaupn x knl..
          tp dh selalu kt cni so dh biasa…
          ble xder sunyi…
          terasa sgt.
          lg2 la org tu suka sakat2…
          pastu korang ni sporting…
          x amik ati pon law violet ckp..
          luf korang r.

          0
          0
        • aries_april says:

          me 2…
          love u all kat sni…
          ummauh….

          0
          0
  38. violet says:

    moon?????
    ko dh lik ker??
    sampai ati x ckp pon.
    :(

    0
    0
  39. violet says:

    aries..
    nk out jup..
    nnt msuk lik..
    solat..
    srh kira tgu taw law dye msuk..
    tomei pon
    ;)

    0
    0
  40. new moon says:

    salam…buat teman2 ku kt bn blog bn ni…: violet, sara, puts, aries, eclipse, N, poco, tomeii, laluna, virgo, kira, hantu, sara, miza, jojio, nurul, nenekpunkz, pingky, rifa’i n sume2…saya moon aka yana nkmntak seribu kemaafan wat kalian smua..slamat ari raye…minal aidil wal faizin…maafkn lah diriku yg xpnah lari dri mmbuat ksilapan yg kdg kala mgkin mngundang rase sedih di kala hati kalian sume..aku xsmpurna, xpnah tlepas dri wat ksilpan n mnykitkn ati org len dlm sedar atau xsedar…aku syok sgt sbb dissbkan jari aku yg gtl ni, jmpe la aku ngan blog bn ni…kalo x,aku mmg xkn knal korg ni smua n xkn ade mmber cam korg walopn.walopn xpnah jmpe, tp korg mmg dkat di hati aku bak kate tv9..arini mybe last day aku bsama ngan korg coz arini dh last day aku prac…so pasni no more tenet and no more quick internet access.insyaallah ade mase aku jnguk2 la korg kt sini…aku de brokband tp lmbapnye srupa nk gigit je menatang tuh…so guys n girls…aku mntak maaf skali lg…kdg2 aku xsdar jari ni dok taip ape so kmngkinan aku dh wat org trase or mk ati tu mmg ade…pd name yg xdsebut td…ucapan yg sama la aku tju kt korg…n kak nara n abg nara…slamta ari raye..maaf zahir n batin sekirenye ade tkutuk klmbapan page utk tkr dgn yg bru…wasalam….. :(

    0
    0
  41. kira-kira says:

    halu……..assalamuaalaikum……………
    samat petang………
    de org x??

    0
    0
  42. gossip girl says:

    helow evrybdy…
    dikesempatan ni ema nk ucapkan…
    selamat hari raya aidilfitri…
    maaf zahir ja batin x sesuai…
    hehehe…

    0
    0
  43. new moon says:

    ok…aku moon nk blik dh….violet aries kira hantu puts tomeii n miza….i’m sure gonna misz u….slamat ari raye…maaf zahir n batin…lots of love…muahhh….. ;)

    0
    0
  44. ammey says:

    slmat hari raya kwn2…ish asa xsngup lak nk tngl bn ni huhuhuhu

    0
    0
  45. violet says:

    salam…
    ada org x?

    0
    0
  46. aries_april says:

    salam

    0
    0
  47. aries_april says:

    la…
    mn lak ni?
    kira…
    violet…
    tomei.

    0
    0
  48. aries_april says:

    KIRA NGAN AKAK JE KER NI?
    LAIN P MN?
    TOMEI NI KIRA DT KER BT DUIT?

    0
    0
  49. aries_april says:

    alah…
    aries srng rpnya….

    0
    0
  50. violet says:

    aries syg..
    i ader kj lor…
    so xdpt nk sembang…
    ptg br free..

    kira syg
    nnt ptg i ym ngn u k…

    sori.
    :(

    sok violet kj…
    sape lak nk tmn kan..

    0
    0
  51. tOmEii says:

    hai…..
    ada org x

    0
    0
  52. tOmEii says:

    xde org ker….
    kua dl la

    0
    0
  53. kira-kira says:

    huhuh..
    da xde org agknye…

    0
    0
    • aries_april says:

      kira…
      akak blik dl ya?
      akak mnt maaf klau akak ada ksar bhsa ngan kira…
      akak nk kira bljr sngguh2x…
      bru leh capai apa yg kita nk….

      0
      0
      • kira-kira says:

        hehe..
        thanks ya kak…
        kira pn nk mntk maaf andai de trkasar bhase ngan kak..
        insyaallah…take care ye kak..
        bye…

        0
        0
  54. aries_april says:

    u all…
    aries nk blik dh ni…
    love u all…
    n slmt ari rya pd smua…
    smg lbrn ini mmbuka snr bru pda kita smua…
    aries akn mrndui smua orng d sni…
    prcylah…
    u all…
    umpama nytawa aries skrng…
    x mmp idup tnpa u all…

    0
    0
  55. violet says:

    kira..
    i x leh nk teman u chat la…
    sok i ader..
    sok kite dating k..
    take care.
    miss u…
    ;)
    mmuaahhh

    0
    0
  56. lanToK LeW says:

    di kesempatan ini lanTok [email protected] nk ucapkan selamat hari raya maaf zahir n…emm…batin x de laa ek…buat kwn2 kat bn ni n juga pada kak n abg nara….
    camat hari raya….buat aries…mekasih ye sudi tegur saye….balik raya hati2 taw…jgn sedih2 nooo….

    0
    0
  57. violet says:

    waaaaaaaaaaa
    x leh blik

    0
    0
  58. pingkypanthers says:

    balik kampong………
    oooooooo…….
    balik kampong……
    huhu sedih aku yg x lek…..
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  59. violet says:

    x leh blik……
    kj oh kj…
    waaaaaaa
    :(

    0
    0
  60. lanToK LeW says:

    laaa….cian nye kat violet n pingkypanthers…sabar ye….

    0
    0
  61. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    salam penghujung Ramadhan…isk…isk…isk…

    0
    0
  62. Penari Poco2 says:

    ku mengambil kesempatan
    untuk menghulur tangan ini
    dengan hati suci bersih

    ku harapkan kemaafan
    bagi setiap kesalahanku
    yang telah berlalu itu

    0
    0
  63. Penari Poco2 says:

    minta maaf kak nara…
    dah trima email saya ker…
    atau email saya ada probs skit…
    dah 3 kali anta ke borakartis dah trima ker…???
    cam der mslah send jerk…
    tima kasih…

    0
    0
  64. violet says:

    ri ni msti xder org..
    ohooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  65. kira-kira says:

    halu….samat pagi…..
    de org x??
    violet…r u here?

    0
    0
  66. violet says:

    salam….
    ada sapa x kt cni..
    yula o yula…..
    meh la..
    kwa..
    tmn aku…

    0
    0
  67. @poco2. cuba hantar lagi sekali. still tak dapat pun email.
    @semua – tahniah kerana berjaya sampai ke kampung dengan selamat. hehe. dan selamat berpuasa di hari terakhir hari nie.

    0
    0
  68. Mr. Cuz says:

    SELAMAT HARI RAYA SEMUA…

    0
    0
  69. Selamat berhari raya semua.. :D

    0
    0
  70. lanToK LeW says:

    uwaaaaa……aku beraya kat KL je tahun nie….huhuhuhu….pe laa nasib….

    0
    0
  71. GambarArtis says:

    Alhamdulillah semalam sempat balik kampung dekat sabah :) dari johor

    apapun.. Selamat Hari Raya kepada semua

    0
    0
  72. ceisa says:

    Selamat Hari Raya Jugak.. raya ke berapa dah hari ni ek?

    0
    0
  73. Dafi AF6 says:

    Salam for to you all… Selamat Hari Raya…. Tapi ni raya yang ke berapa erk???

    0
    0