Written by AbangNara | June 13th, 2012

Tahukah anda yang Jojo Struys ini sebenarnya sudah berusia lebih daripada 30 tahun? Macam tak logik kerana wajahnya nampak macam 20an kan? Abang Nara selalu tertanya-tanya apakah rahsia di sebalik awet muda Jojo Struys. Dan beberapa minggu lepas, Jojo Struys telah membongkar rahsia tersebut.

jojo struys

Rupa-rupanya Jojo mengamalkan teknik pernafasan yang betul bukan sahaja untuk mengekalkan kecantikan wajah, tetapi untuk menghilangkan stress dan menenangkan jiwa. Di dalam CD “Letting Go With Jojo Struys”, suara Jojo yang diiringi dengan bunyi deruan ombak dan tiupan angin mengajak pendengar untuk melepaskan segala tekanan yang berada di dalam diri mereka.

jojo struys

Semasa majlis pelancaran CD ini, Abang Nara dapat mencuba teknik yang dimuatkan di Starbuck Taman Tun Dr. Ismail. Memang berkesan. Abang Nara dapat rasakan tekanan, stress dan perasaan jiwa kacau keluar daripada badan Abang Nara menerusi celah-celah jari tangan dan kaki. Memang sangat-sangat melegakan.

jojo struys

Kalau anda setiap hari tersekat di dalam kesesakan lalu lintas, stress dengan kerja yang super banyak dan asyik marah-marah, Abang Nara cadangkan untuk mencuba CD “Letting Go With Jojo Struys” sebagai alternatif untuk membuang segala perasaan itu. Anda boleh dapatkannya di mana-mana Starbucks dengan hanya harga RM19.90 sekiranya anda memiliki kad Starbucks.
jojo struys
Beberapa lagi gambar Jojo Struys dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.jojostruys.com.

jojo struys
jojo struysjojo struysjojo struysjojo struys

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Jojo Struys Lancarkan CD “Letting Go With Jojo Struys”

  1. Atan says:

    menatang apa ni nara?

    0

    0
  2. Aurell says:

    HEHEHEHE ;p

    0

    0
  3. Dondang Sayang says:

    Abang Nara, Jojo tidak kelihatan seperti 20an. Wajahnya memang kena dengan usianya yang 30an Nampak cantik dan matang serta kewanitaan. Jadi tidak usahlah Abang Nara tertanya-tanya. Kalau isteri Abang Nara, yess.. nampak seperti 20an !

    0

    0
    • ketuk ketampi says:

      muka wife abg nara mmg sweet je nampak muda..muke si abg nara ni ha..aku confuse sikit…kdg2 nampak cam 30-an..kdg2 nmpak 40-an pun ade..

      0

      0
    • mcm man belon pun ade.. says:

      elok la ko je yg beli cd ni nara oiii~~~

      0

      0
    • kak ain says:

      saya pernah terserempak dgn dia…. tak ada nampak 20an pun… lingkungan 30an adalah… tapi badan dia memang kurus, belum lagi berkahwin, duit banyak bolehlah maintain, stress pun memanglah tak ada sebab tak bekerja dgn orang.

      0

      0
  4. Kim Kadeshen M'sia says:

    kalau stress bersesak2 dalam jem, pasang cd baca Al Quran lagi rs tenang kot…pahala pun dapat..x gitew??..

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Aku stuju 200% ngan komen kim kadeshen M’sia …. That’s the right way….

      0

      0
    • asumi_asaaki says:

      stj kim
      yer….btl…
      lbh bk dgr ayt2 suci AL-QURAN

      0

      0
    • Pembaca setia BN says:

      setuju sngt2….ntah hape2 la abg nara ni…kut ea pon nk promote smpy gini skali….tau la duk masyukkkk pon kan….

      0

      0
  5. t says:

    tua je muka dia aku tengok…mmg terang2 30-an…

    0

    0
  6. Audrey Hepburn says:

    Nara kena tambah power kat spek.

    Muka Jojo mmg muka 30-an, tapi nampak pelik sikit pulak. Hurm…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ntah nye encik nara nii.
    banyakkan semayang,zikir,dengar & baca al-quran lagi boleh membantu untuk tenangkan diri..siap dapat petunjuk lagi..hati terang,..kalo nk promot boleh sgt CD jojo ni…tp tak yah la masuk statement
    “Abang Nara dapat mencuba teknik yang dimuatkan di Starbuck Taman Tun Dr. Ismail. Memang berkesan. Abang Nara dapat rasakan tekanan, stress dan perasaan jiwa kacau keluar daripada badan Abang Nara menerusi celah-celah jari tangan dan kaki. Memang sangat-sangat melegakan.”…aiyoooo…biase2 udah leee..nampak sgt promosi yang tak ikhlas hahahaha( pepandai aku judge nara)…tp, kalo abg nara galakkan generasi muda ni banyakkan solat, zikir dan sebagainya..lagi bagus since abg nara ni kan orang Islam..banyak jugak CD berkonsep Islami at pasaran kann?

    p/s: aku tak halang org beli CD ni…tp,..kalo mereka yang tercari-cari ketenangan yg hilang tu,…CD ni bukan the only way out…baliklah ke asal usul kejadian manusia..yang jiwa ini kosong sebenarnya kerana roh yang kurang makanan rohani—->solat, zikir dsb….

    peace u all….

    0

    0
  8. meeradriana says:

    suka tgk jojo ni kat pillow talk dulu²..

    0

    0
  9. iris ariana says:

    ubat penenang hati, zikir, baca quran..

    0

    0
  10. kak Nera says:

    Agak2 la Nara.. Die ni nampak mcm hujung 30 kot.. Dah la muke pelik. Tak natural langsung..!!

    0

    0
  11. Harunoichi says:

    Aku rasa dia ni pun dok cucuk gak la. Memang lain muka dia. Dulu cantik jer. Bodoh lah wanita yang sanggup cucuk semata-mata nak cantik. Memang tak cantik pun. Tolonglah sedar!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Badannnn,,,,,goreng pun sodap!!!!!!!!!

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Buta ke tak tau beza Tua atau muda.mf ya kalau terasa

    0

    0