Written by AbangNara | November 28th, 2010

johan raja lawak

Akhirnya Johan Raja Lawak mengakui yang dia sudah berkahwin dengan Ozlyn 5 tahun yang lalu. Mereka berdua sebenarnya dah berkahwin sebelum Johan bergelar artis lagi. Ingat lagi gambar berpeluk Johan dengan Ozlyn? Itu semua sebenarnya adalah halal sebab diorang dah berkahwin dah pun.

Dan untuk pengetahuan anda, gambar seorang kanak-kanak bersama Johan dan Ozlyn yang pernah tersebar suatu ketika dahulu adalah anak mereka berdua. Maka terjawaplah persoalan anak yang dilahirkan tahun ini, yang dikatakan tidak cukup bulan tetapi lahir dengan berat 4kg. Sebenarnya mereka memang sudah bergelar suami isteri sebelum itu lagi. So tiada apa-apa masalah.

Kami faham kadang-kadang sukar untuk artis mengakui yang mereka sudah berkahwin kerana takut populariti jatuh merudum. Dan kami respek dengan Johan sebab akhirnya mengaku jugak. Apa-apa pun, kami doakan agar rumah tangga mereka bahagia sehingga ke akhir hayat. Sumber berita BiPop.

Baca Yang Ini Pulak:-

183 responses to Johan Raja Lawak Akui Nikah Ozlyn 5 Tahun Lalu

  1. ZON ARTIS says:

    lawak apakah?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 4
    • qimiedotcom says:

      terjawap sudah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • wawa says:

        org tgh story psl johan n ozlyn daaa…. bukan citer ct. kui3x.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • nyah says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 68
      • biladen says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 78
        • inalina says:

          knp dulu heboh peluk2 dulu tak nk ngaku dah kahwin…??? bila ank lahir tak ckup bulan bru nk ngaku…leh caye ke..? so gmbar kahwin diorg kt masjid tu gmabr lama la ae…? lgpun muke dia masa program raja lawak satu lg muda drp muka dia dlm gmbar kawin… urmm entah lah…!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
      • no komen says:

        artis bkn idola : sy pernah dgr cerita ni…kwn sy sndri prnh terserempak dgn siti n ayie dlm lif .ms tu siti mrokok kmudian ayie cept2 coverkn die n amik rkok tu…sbnrnye byk lg tp x gune nk ckp..kalo ckp pun org akn kta fitnah belaka..biarlah..sepandai2 tupai melompat jth ke tnh jg kn..lme2 org akn tau sape die sbnrnye..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
        • artis bukan idola says:

          saya bkn aibkn owang..

          tp saya jus gtaw kt fans artis nie smua…
          anda akn beratur sebaris ngn artis gak t d SANA..hoho..
          kan keyword saya ‘artis bkn idola’..hoho.

          tobat la tobat..
          saya membantu anda smua sedar jgn taksubkn artis..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 3
        • angelina says:

          sy xkisah u bgtau, faham. tp kalo tiap2 entry pun ulang menda sama, naik menyampah tau. at least dekat entry siti jer n post skali jer. lagipun menda ni dah ramai yg tau tinggal nk terima hakikat atau tidak. cara u bising mcm baru tau sj. tentang buka aib siti ker tidak, ada kesah, lantak ko ler, tp menyampah sbb dah every entry everyday

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • cik intan says:

          dan awak tak perlu buka blog gosip

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • yanni says:

        i pun dulu xpercaya siti merokok sanpai lah baru2 ni my bf yang bekerja dengan airbus dia kata siti hipokrit. dia nampak siti merokok dalam flight first class n she’s wearing short pants.sbelah dia dato k.adoyaii~~~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • Erin says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 28
      • The Poyo Me says:

        copypasta panjang2. TLDR babe. Boooo

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
      • nuri says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
      • cik intan says:

        kalau aku jd bang nara aku dah delete. myampah asek engko je. ape kata ko buat blog khas tuk cter bende2 ni. mesti naik rating. jgn lupa buat nuffnang. baru dapat ribu riban. ko mngarut kat post pasal johan lah, pasal fasha lah.. salah forum weh. menyampah aku. ko buat blog meh aku baca. aku support blog ko. haha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
        • artis bukan idola says:

          haha…

          ak rasew gelak jer tgk ragam kowang nie..thanx2 !!!
          ilang tensen..hoho..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • megatron says:

        lawak sengal nie~~~~ bende yg baik pun nk rasia2…….. urmmmmmmm…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • aku says:

        lagipon asal cukop perkara asas ikot rukun agama dlm perkahwinan dah ler…salah pasal drg xbgtau…xpela da jadik..bkn leh tarik balek..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ann says:

      kawen d sempadan ka? abes tu majlis yg d buat tu utk apa?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • takbaik taw says:

      lantak pi la depa…halal sisi agama suda la…xyah sebok2 penin pale..ye dak..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  2. huh~ terungkai sudah~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. just wondering says:

    kesian mereka kena fitnah sebelum ni..yang memfitnah tu rasanya blum terlambat kan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • hehehe says:

      yg dorang rahsia dah kawen tu apasal…salah dorang jgk..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 6
      • joe says:

        btol2..salah depa gak…
        sapa sruh xhabaq awai2..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
      • silentgirl says:

        tu la..maybe dat time die ni xpemes lg..tu yg xnk kepoh2 kat media..kang org ckp poyo la plak..xpe, mmg da halal..lantak la nk peluk sakan pon..org yg xnikah lg n plok2 pon xkesah..baju ozlyn lebeh kurang ngan baju tunang elyana!

        p/s: nara, update la sanding reception elyana..lawa la baju n make up die! my favourite!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
      • just wondering says:

        x kisahla salah sape pn.tp dlm islam kan dah suruh kita jgn aibkan org klau btul pun mereka tu slh. Islam tu indah. Wlaupun org lain slah,kite x de hak nak maki dorg. Sebab diorg still terbuka pintu taubat.Mohon ampun kpd Allah.Kita? Sempatkah mohon maaf kpd yg tuan punya badan. Fikir2kan~~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
    • Azreeny says:

      fitnah itu timbul kerana kita yg buat spekulasi sendiri…Samada dia nak berdiam diri atau tak itu hak peribadi masing2..Mcm eja wat la..10thn da kawen bila pregnant baru ckp da kawen lama…

      yg penting perhubungan itu halal di mata Allah….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
      • silentgirl says:

        mmg btol fitnah timbul sbb manusia yg buat spekulasi sndri..tp mybe hak die la kot xnk heboh2 kat media sbb mybe die rase die bkn glamour cm SMS or tokti n rmai lg. lgpon johan pon xde la gosip2 yg buruk.bkn stengah artis(artis ke?) yg da la xfamous, famous ngan gosip kua ngan jntn sana cnie je lebeh..tup2 ble kawen, snyap2 plak..xplak sepanas gosip liar die tu.. adek sapa la tu? opsss…sensitif!

        tp seeloknya dihebohkan perkahwinan utk elakkan fitnah. tu la yg sebaiknya.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 7
      • shazha says:

        sbb tu la Allah suruh kita war-war kan perkahwinan, supaya x menimbulkan fitnah…even klu die blm jd artis lg time tu, bile die dh jd artis, ape salahnya die ckp yg die dh kawen… xsalah kan?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
    • mariam says:

      tipu laaa..kalo da lme nikah, dulu kn ozlyn dgn achong kump sting…siap berpelok…xkan johan x marah kot…
      pandai la dowg tipu kan…..cian korg yg percaya.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • ayashi via sakura says:

        ko nih..m’sia tu xde nye yg perfect..asalkn diowg sedar n insaf kslhn yg diowg wat udah la..x yah nk bsr2kn cter..it’s over..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. eliz says:

    eric ling, chef two, datuk fadilah kam to me :)))

    johan, ko mmg lawak do!

    neway, congrates. jaga kepale jgn asek kne baling je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      hahahha…sies lawak nk mampos! aku paling ske part yg tu..ting tang ting tang alexander! sbijik siot die tiru fazilah kamsah, chef wan sume…johan n zizan are the best!

      pe mksud jaga kpala jgn asek kne baling je?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • awex gaban says:

        kan kes dia begaduh dgn pengarah mna ntah..pengarah tu baling gelas dekat dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Azreeny says:

      paling best bila dia asek ulang “Insan yang cemerlang bermula dari akal yang sihat…” hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 7
      • silentgirl says:

        hahaha..tu la psl! pastu bole plak die ckp ngan mak die cmtu..cam haram btol..mak die plak bntai bwat muke siyes je..suara da la sbjik suare dr fazilah kamsah.aku tgelak2 smpai kua air mata..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  5. Syima Emi says:

    biar betulll.. bkn dulu ada akad nikah keee… pastu sanding bagai.. yg sanding tu x kisah laa kan… tapi x pe lahh mungkin dorg pon nak privacy kan… tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  6. blue kncil says:

    elok la kalo gtu..
    ermm..ada sape2 tau x yg ozlyyn ni prnh kawen ngan farid kamil..jeng..jeng..jengg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  7. Ryta says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 81
    • mia says:

      hak masing-masing,tyme kahwin pun belum jadi artis lg.
      biau la die..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 17
  8. joe says:

    johan akad nikah 2 kali ke camne ni???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • awex gaban says:

      a ah kan…curious aku….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • kantahu says:

      aku rasa johan nak tutup ceta wartawan yang nak korek cerita silam.johan mengaku yang itu anak dia(he is not biological father though).full stop.
      wartawan-jgn lah buka aib dorang.aku masih ingat dia baru nikah tahun lepas kat masjid.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
      • mys abby says:

        akad nikah kedua sbnrnye takde masalh..ia cuma syarat..pnah dgr ustaz bg ceramah pasal ade org bgthu dia da nikah kt siam tp tanpa fmily tahu..so bila dia da b’sedia,dye nk wat majlis n akad nikah semula di malaysia… ustaz tu ckp klu nk nikah kali kedua bole..takde masalh..lgpun kita sndiri bole fikir logik..takkan tbe2 bole jatuh hukum takleh plak kan? padahal dgn isteri yg same?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
    • jane says:

      yg 2nd time akad nikah tu berlakun aje kot….. apa motif dia org ni…macam kerja bodohhhhh je….ke memang dia org ni bodoh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  9. cik wiwin says:

    sebab tu dalam islam pun diharuskan menghebah2 kan hal pernikahan.. sebab xnak timbul fitnah2 cmni la.. haeh. x blaja ke masa pendidikan islam tingkatan 3 ?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • The Poyo Me says:

      tulah beb.
      aku kesian dgn Ozlyn sebenarnya.
      cuba dia berjalan2 berkepit2 dengan Johan.
      Lepas tu makan di luar dgn Johan, sambil buat gaya mesra2 alam.
      Lepas tu bertandang ke rumah Johan sampai ke malam hari.
      tidur serumah dengan Johan.
      jiran2 yang pandang cakap apa?
      yang malu cik Ozlyn juga.
      “eh murahnya ppuan ni, buat macam tu!” orang akan cakap. kalau tetibe diorg panggil JAIS lagi naya!

      tu la pasal, kahwin kena hebah. taknak buat mahal2 takpe, just ambik satu dua foto dan post dalam facebook dan twitter. hehehe

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  10. Johan Tadarus says:

    masyarakat2..apa kisah dia kahwin ke x ke…tu dia punya personal life..yg aku tau..bila aku tgk mamat ni aku nak gelak besar tme dia jd eric leong…tau punn…hahahaha….profesional la …kalu skema pun tp xde bakat xder guna gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  11. yiihaaa~ says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 61
    • mys abby says:

      salah tu..dlm islam mmg kita diwajibkan m’hebahkan walimah yg b’langsung…tp dlm bab johan ni mayb ahli keluarga atau kerabat2 dye thu tp diam2 je… sbb wartawan tak tnye…btul tak?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  12. moralnya… berterus terang le dr awal, kang bagus. xdelah org wak spekulasi yg bukan2.. org yg membuat dan menyebarkan fitnah mmg terang2 berdosa DAN jgn lupe, org yg mengundang fitnah jugak sama dengan dosanya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • xxx says:

      moral of the story jgn dok mulut jahat nak fitnah2 org sana sini slgi xtau cerita. keep ur mouth shut. dim itu lbh baik dr berkata2 yg sia2.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 7
  13. Amoi says:

    Choiii…itulah sape yg suka wat fitnah tuh…betaubat la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  14. hajimaru says:

    dalam islam pn dah menganjurkan suh di heboh-hebohkan utk mengelakkan fitnah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  15. yg rasa bersalah says:

    JOHAN, jika awak baca ni, saya nak mtk maaf byk2 sbb penah terfikir yg fitnah2 sebelum ni betul. oleh sbb kini dh terbukti benda2 tu fitnah, sy nak mintak maaf byk2 dgn anda berdua. semoga johan dan ozlyn kekal bahagia. amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 6
    • luvlavender says:

      nk rse brslh wtpe..die yg menipu..mne la peminat tau yg dieorang 2 dh kawin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • jane says:

        betul tu luvlavender…..dia org yg membiarkan diri sendiri difitnah ….lagi satu pelakun pompuan tu…dah kawin 10 tahun tak mengaku…dah mengandung baru kelam kabut mengaku takut org mengata ngandung anak luar nikah…ape nama dia tah dah lupa… pastu rita rudaini…dah mengandung baru nak mengaku dah kawin kat siam…. semua tunggu mengandung dulu baru nak mengaku… abis tu kata org fitnah la mengata la…. salahkan diri sendiri dulu bukan org lain… so org2 yg camgini takyah kita nak rasa bersalah pulak sebab komen teruk2 kat dia org…..sendiri yg cari pasal…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • mariam says:

        downg tipu laa…korg jgn caye…ozlyn pernah couple ngn achong 2thn lpas…mustahil da kawin…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  16. minah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 416
    • real says:

      bknya salah diaorg kalo korg yg pikir bukan2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 13
      • anne says:

        minah, habis tu kalau selama ni orang fitnah nabi Muhammad, salah nabi ke?

        lain kali cakap guna akal. jangan cetek sangat!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 22
    • zek says:

      nak cover rase bdosa fitnah org la tu kan sbb tu ko nk salahkan diorg kan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  17. kakak says:

    bole caye ke ..??apa pon itu urusan mereka ngan tuhan ..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kak nam says:

      bukan ozlyn kawin dolu ngan farid kamil ka… bdk lelaki tu anak dia ngan farid kamil…. kan…. la ni ja baru dia nikah ngan johan. if betoi bagai dikata, apa kata kita pakat johan mintak tunjuk surat nikah dep 5 tahun dolu…. bukan apa… x mau la menipu dan tertipu lg kan…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 5
      • terjah!!! says:

        yes kak nam..org dah lame tau psl bdk lelaki tu..takdir Allah muke n rambut bd tu sbijik farid kamil..dia br jer nikah dgn ozlynn bkn 5 thn dulu..tau lar raje lawak tp tak perlu lar buat lawak psl nikah kawin nih..x perlu nak tipu dan perbodohkan org camni skali! karang org bongkar kesah silam ozlynn dulu lg memalukan!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • kak nam says:

          berkata benarlah walaupun pahit… apa nak malu… bdk lelaki tu mmh sah anak dia ngan farid kamil….. bukan anak luar nikah pown.. mmg sah kahwinnyer… apa yg nak rasa aib plak…… johan baru her 2nd husband… belum tahap cam RM lagi… yg ke3 na….. tak baik menipu tau…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • donat kristal says:

          mber dnat ader cte psl yang u all bgtau nie….sbijik sama…coz mber dkat umah ngn ozlyn….aper kata ozlyn n johan berckap bnar…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. akmal says:

    Bagusla..makin.lame kawen makin sayang ye…..lapon suka jozan…wpun zizan best tp xmungkin best sgt klau tkde johan….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  19. kepoh says:

    agak2 sebab kes anak dia lahir x cukup bulan .. dia maseh nak sorok lagi ke ..!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • kak nam says:

      mgkn la kot….. kahwin pown tergesa2….. tapi x apa la… ikut suka depa la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. yaddy says:

    tapi johan mengalami pertambahan berat badan seolah2 lelaki yg baru berkahwin pada tahun ini sahaja…knp tak gemuk dari 5 tahun lepassss???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Hahaha….bila dipikir2 balik, soklan ko ni agak lawak! Tapi ada betolnya jugak….
      :-)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
    • kunangkunang says:

      sbab dia hepy la da bagitao orang dia da kawen. tu la hikmah war2 kan perkahwenan.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  21. froggy says:

    susahnya jadi artis… macam mana nak asingkan personal n kerjaya mcm ni ek???
    pada dia..dia xnak heboh2kan sbb ni soal kehidupan dia. n apa dia wat sekrang adalah kerjaya…
    SUSAH..SUSAH… SUSAH…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  22. satumalaysia says:

    kahkahkah aku tak nak komen pasai ni pun. cuma aku tergelak guling-guling bila baca komen-komen lepas pasai johan-ozlyn.lahir anak lua nikah la bagai sebab tak cukup bulan. ramai pulak ustazah-ustazah cakap pasai agama kat lam tuh. cian kau. waklu! tulaa. suka sangat jaga kain orang.kain sendiri terlondeh ada kau nampak? :’D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 36
    • terjah!!! says:

      jgn tergelak guling2 dulu..jgn mudah pecaya kata2 dr mulut artis ni..jgn mudah tertipu.. ko sndri lum tau kebenaran kata2 johan ni dah kata kain org terlondeh bagai.. ko yakin ker org memfitnah atau ko yg termakan auta si johan?? jgn malu sendiri bile dah tau kebenarannye nnt!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  23. mimi_shinichi says:

    pulak dah…abis tu masa status anak diaorg diragui diaorg ckp baby tu besar sgt tu psl la doktor suruh kuarkan awal dan menyebabkan lahir tak cukup bln…
    kalau dah kawin 5 thn lepas kenapa susah2 baru nk buat majlis resepsi masa tgh mengandung….lama sgt pending majlis kawin diaorg…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • so what says:

      bior benor..takkan dah kawin 5 thn sdgkan ozlynn byk skandal dgn artis lelaki dlm tempoh 5 thn nih..b4 dia jumpe johan lar..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • kak nam says:

        ermm…. tu la kan…. pagi esok aku gossip ngan mak neng….. tu pown kalo mak neng nak habaq mai la…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. kuku kaki says:

    ape daa..bnda baek xnk bgtau..susa2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  25. momma bestz says:

    Tak kisah ape pun….aku mmg vote Johan & Zizan..Perghhhh!!! Lawak gilerrr thp gaban…sampai tguling2 tgk mereka bdua dlm Shout Out Award………..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  26. nisha says:

    that’s mean dorg da ade 2 org anak la eh? aq x fhm ke ape eh nih. ::thinking::

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • mega says:

      sorry nisha just want 2 correct ur english.. it’s not that’s mean.. it is actually that means.. that’s mean maksudnya itu kejam.. ramai sungguh orang salah guna 2 ayat ni… tq..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 11
  27. Tiffany says:

    Dalam Islam, kalo ikut hukum, waktu bertunang tak elok heboh2kan.

    Tapi bila menikah, patut dihebohkan supaya orang ramai tahu.

    Takde pulak kata kena sembunyikan pernikahan sebab takut hilang peminat. Rezeki itu ketentuan Allah, apa nak takut.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  28. syasya says:

    agaknya dah terlebih berlawak… sampai perkara serius cam tu pun dah nak buat main…. apa2lah kehidupan artis ni ek???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  29. manis manjer says:

    wat malu jer sape yang kutuk kaw2 mase mule2 dapat tau ozlyn n johan dapat anak dulu….. “baby tak cukup bulan, tapi lahir 4kg lebih…kompem anak luar nikah”…
    pd yang kutuk2 tu, mintak maap jela… huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 8
    • didi says:

      aah..mintk mahap cepatt!!..haha..dosa fitnah2 ni..abg nara pn..bhs kasar time entry dia peluk ozlyn 2.padehal time 2 dh kawen..ish2..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • gosipgurl_fea says:

      sebab org semua taktahula manis yang dorang ni da kawin..kalaula dorang mengaku dari dulu takla timbul fitnah buruk2 tu. apapun yala tahniahla sebab buat kenyataan hal sebenar.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  30. emilda says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 45
  31. Piston Pecah says:

    biasalah,dunia artis…terlalu komplikated

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kami warga meru says:

    hmmmm…mcm2 laa dorg neh… dah jd gni baru nk heboh…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. minahmino says:

    x paham la. yg sibuk2 aritu kata diorg kawen, ade majlis akad jugak ke atau cume resepsi je? sape2 tlg explain. tq

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. lizz says:

    susah sangat kot nak ngaku dah kawen. tp konfius la, dia nikah 2 kali ke hape???….adoyaiiii…
    mula2 kluar gmba peluk2…pas peluk2…kawen plak…pas kawen, kena fitnah dpat anak luar nikah….tup2 ngaku dh kawen 5 tahun….kronologinya…wah!!!.~ mgkin org yg duduk luar tempurung je yg tau kisah diorg neh….tettt~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
  35. lopong says:

    mana ada org nikah sampai lima tahun baru nak bersanding maknanya ari tu penggantin dah basi le ye ..!!!lain lah kalau duduk berjauhan .. auta je si johan ni ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
  36. Miss pocO says:

    dah kawen ker belum ker…aku tetap x minat kat Johan…huhu…

    zizan gak yg best…huhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  37. Leo says:

    susah nak pecaye.. buat pengakuan dah terlambat.. org dh buat macam2 spekulasi..

    Nikah kawen kene hebahkan untuk hindar fitnah.
    die org sendiri yg menyebabkan fitnah dia org sendiri sebab sorok la sangat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • lopong says:

      tu lah yg halal sorok2 .. yg berpelok sakan tu tunjuk2 .. x tau malu langsung ..anak lahir x cukup bulan baru nak sibuk2 mengaku ..x minat dia ni .. tapi berlakun bagus juga .. halimah jongang ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  38. oren says:

    eleh mengada.. dah kawin terus terang je la. nak bersecret2 bagai! x glamer mane pun… x minat mamat ni berbanding zizan yg mcm cool je aku tgk. kdg2 lawak die ni mcm mengada2 n buat2!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  39. Macik ciku says:

    Betul betul betul…macik pon ada kawan kes yang macam ni…kawan macik kawin time study 6 tahun pas…tp x heboh sbb kawen kena tgkap khalwat…dekat fakulti abes org sibuk duk ngata dorg mcm belangkas padahal dorg dh kawen…bila ngandung kena buat abortion…sbb nk cover…abes study wat majlis tunang besar2an…nk kabur mata kawan2…pas tunang 6 bulan nk bcerai pulak sbb si bini nk jadi pelakon…takut kontroversi…alih2 kapelmdgn mat saleh…kesian kt si laki…moralnye JGN GATAL ok…kesian mak bapak kt kg…(mta maap iklan kejap tuk pengajaran)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  40. ad_hoc says:

    dah xder citer ke? hmm..nk kontroversi lagi lah tuh, nk up kan nama sendiri :(

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  41. ayu says:

    ni kes sama mcm beinda .. tapi bienda x der le lamanya nak sorok ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. xpela..at least depa war2kan…kan bagus cmtu…ape pun aku mmg suke lwk johan ngn zizan dr telinge capang xsedor diri tuh!!!! aku harap zizan menang anugerah berita harian thn nih!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  43. insan biasa says:

    bknnya ada org fitnah2..dh org nmpk dorg pluk2 btol kn…klau xnmpk pluk2,tp org ckp nmpk…bru la ftnah nmanya…sbb bnda yg xjd tp d ada2kan cite..
    ni kes lain ni…kes ni dorg smbunyikan prkhwinan…dh org xtahu diorg kwin,nmpk dok pluk2..mmg la xmnis…anway thniah n syukur la dh kwin…wlaupon diorg dh kwin..xprlu kot cium2 kat pblic..renung2kan..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • just wondering says:

      klau ckp benda yg xbtul namenya fitnah. Tapi klau yg betul tapi mengaibkan tu namenye mengumpat.huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. wiwi says:

    bis 2 yg ngan ah chong 2 peciter..xpaham aku..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • yun says:

      sib bek ade yg timbulkan pasal ni…aku nak komen pasal ni ar td…tp takut aku silap orang jea…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • see says:

      sebelum ngan ah chong kapel ngan bard indigo (correct me if i’m wrong). gambar pun sama aksi-aksi manjanya sama masa ngan johan tu.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • terjah!!! says:

        tu lar..ozlynn kapel bagai nak rak ngan ah chong..gamba bepeluk2 gak..pastu baru dia stat ngan johan pas putus ngan ah chong..mane ada dah nikah 5 thn..takkan ozlynn skandal ngan ah chong beriye2 bepeluk sane sini dlm masa jadik istri johan? johan mmg auta..bdk lelaki tu bkn anak dia tp anak farid kamil!! dia nak cover bdk tu nyer status..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  45. jaja says:

    eyh2……..da 0zlyn c0uple ngan ac0ng siap nk kawen lagi..
    tak l0gik r..xkn kluarga mrtua x marah..
    bkn sbulan 2 dia ngan ac0ng..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • misz says:

      ha’a la… lg 1 be4 nih dia ada kapel ngn kumpulan indigo nama pa ntah.. ex boy amyza tu konon2 diala penyembh luka sbb frust amyza kawen ngn org lain….
      xder bkti xnak cayerr……………
      hhuhuhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • dodo says:

      betul la siap bercinta bagai nk rak dgn acong tu…takkan dh kawin blh bercinta dgn org lain, tk tau la kalau cerai kawin blk tp tk bg tau pun…musykil2…dgn bard indigo pun pernah bercinta gak selain farid kamil…dgn johan tkde gosip lnsg…tkpelah bersangka baik

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  46. caroot says:

    x payahla nk pening-pening kpla pkir sal artis..bkn kte dpt duet pon..duet diorg yg masyukk..kte dok ndagap lappy pk sal diorg ape pn tarakkk..hahaha~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  47. zaza says:

    kalo betul diorg dh kawen 5thn lepas…nape lak diorg kawen lagi skali d masjid …tak paham tol la..or sekadar coverline..ntah laaa..tak pahaammm

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  48. T_T says:

    kesimpulannye,tapayah sebok hal orang.so fitnah pon tidak berleluasa.peace.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 16
  49. anora says:

    erm…mcm ada yg tak kenalah.. kawin dah 5 tahun? yeker? org klo dah kawin 4-5 tahun takdenye merenyam nak peluk2 dpn org.. bukan tak leh dapat kat umah..nape nk tunjuk kat public plak..and betul gak.. badan johan naik giler lepas kwin.. nape tak dari 5 tahun lps..nie sume stok cover line.. takpelah ..apa pun urusan mereka dgn Allah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  50. girlikeme says:

    die pernah kawin dengan farid kamil ke? bukan bf die dulu achong tu ke? johan ni akad nikah dua kali ke ape? confuse2

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • higheel says:

      aku pon konfeus gak..tp ape yg aku tau johan dan zizan ni mmg sgt lawak..sebelom ni aku minat ngan nabil, tp bila tgok pic cium molot tu, aku tak minat lg..kecewa..lupa diri btul..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  51. hak hak says:

    bukankah sudah tertulis yg perkahwinan sepatutnya di war-warkan. kalo boleh biar satu kampung/satu malaysia/satu dunia tau ko tu dah kahwin. takde lah menimbulkan tanda tanye+fitnah yg bukan2!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  52. eszo; says:

    berlawak x kne tempat

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  53. dodo says:

    lebih baik berdiam dr menimbulkan syak yg bkn2…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • so what says:

      tul tu..baik dia diam2 aje..x perlu buat byk knyataan..byk putar belit diri sndiri yg terjerat nnt..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  54. kunangkunang says:

    betul ke anak ozlyn yang laki umur 5 tahun tu anak farid kamil? serious sangat cumil muka budak tu. tapi bila tanya ozlyn tu anak dia ke, ozlyn tak nak jawab, dia just jawab “saya jaga budak lelaki umur 5 tahun”. hm.. bia lah dia.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  55. topek says:

    kejut ke? ting tang ting tang alexender

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. rabiah rosdi says:

    Kerana itu apabila blog blog hiburan membawa perkhabaran,jangan percaya terus kepada mereka.

    “Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti, agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu.” Al-Hujuraat 49:6

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 0
  57. nhy34 says:

    ni semua penipu. 100% tak percaya. nak cover sesuatu ni.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  58. siot77 says:

    lawak bangang…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  59. gayah moden says:

    terungkai sudey..,dr dlu an sng g taw..,t tmbOL fitnah & dOSa yg mlamPAW lamPAW..~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  60. lah betul ke ni? ke hanya lawak dihari isnin je..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. BumbleBee says:

    Lg banyak berkata-kata,
    Lg byk timbul persoalan di minda,
    Apepun kemusykilan yang melanda,
    Pendamkan dalam hati saja,
    Tak usah nak dicanangkan di sini sana,
    Boleh menambahkan fitnah dan dosa semata,
    Biarkan dia..itu urusannya dengan yg maha Esa,
    Sebaiknya..doakan mereka bahagia….selamanya~

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  62. Lovelyvic says:

    Sebab tu la perkahwinan tak boleh dirahsiakan… perlu diwar2kan… kalau tidak akan menimbulkan fitnah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. Firas says:

    Better gi check kat jabatan agama islam bila diorg ni kahwin.. Kat jabatan agama islam kan ada simpan nama2 pasangan yg dah kahwin.. I pulak dgr cerita pasal diorg nie versi lain melalui org dalam industri sendiri.. Tp xnak la sebar cerita versi nie.. Takut sumber i dapat nie pun tak betul, bertambah dosa pulak sebar cerita yang tak betul…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  64. lalalala says:

    aku rase aku baru je beli media hiburan taun lepas masa diorang nikah..yg masa johan pakai baju ala2 pak arab tu..katanya majlis nikah dibuat utk keluarga terdekat je..siap mention tarikh lagi..gambar2 pun cam gambar baru..sebab fotografi 5 taun lepas mmg la nmpak beza ngan fotografi skang kan..apepun..kalo benda lepas2 buat ape nak sensasikan sekarang walaupun tujuannya cuma nak jawab spekulasi..arap2 artis ni berfikirlah masak2 sebelum buat sebarang kenyataan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. RiRi says:

    sape yg bese g club n de ternmpk dia..thu la ozlyn ni cmner org nye..huhu..

    pape pn dia pn dh nikah..bgs la..benda yg baik…aku ni nk kata mcm2 pn x ley sgt coz aku ni nikah pn blm..huhu..nati cbuk jg kain org..kain aku yg koyak pn x pasan lak..hihi…chill~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  66. luvlavender says:

    artis mmg ske men2 lau bab2 agama ni.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  67. mew says:

    KALO X PERCAYA JUGAK SURUH LA JOHAN DGN OZLYN TUNJUK SIJIL NIKAH DIORG… APE SUSAH…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  68. Kasih says:

    isshhh tak baik main tarik2 tali ni johan gan ozlyn…. menipu kn berdosa…

    cb pkir2 blk, kalo dh kawin 5 thn, ozlyn prng kaple gan bad indigo dh 3 thn, kawin gan farid kamil 2 thn dan dpt anak lelaki umur 5 thn, then kaple gan acong 4 thn…. kt mana logik nya drg dh nikah 5 thn lps??

    dan thn lps johan dan ozlyn br sj angkt nikah, xkan lak bleh angkt nikah 2 kali melainkan kalo sblm ni drg prnh kawin dan cerai logik gak la, tp ozlyn hnya kawin gan farid kamil sj….

    mmg dlm islam dituntut hal2 nikah kawin ni kena war2 kan supaya x mengundang fitnah, tp fitnah yg terjd skarang adalah atas undangan johan dan ozlyn sndr…..

    jgn ckp sj kawin dh 5 thn ya, sila lampirkan skali surat nikah… sbb masa angkat nikah johan dan ozlyn, ada wartawan di majlis tu gak, jgn lupa ya….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 0
  69. Kiah Propa says:

    Hi… Saje nak mencelah… Ozlynn ni dah agak lame la dalam industri ni.. Cume name dier tak la brape gah….
    Aku kenal sgt ngan family beleh bapak si Ozlyn Wati ni… Bpk dier seorg anggota polis kat salah satu balai kat KL ni… Nenek ngan makcik dier dok kat Taman Desa Rahmat, JB ngan Taman Bukit Alif kat JB gak….

    Aku dapat sumber ni pun dri makcik2 dier yang bangga ader anak sedare yang jd pelakon.. (masuk TV uolls)..
    Mase mule2 pembabitan Ozlyn ni dier dibentuk oleh seorang pengarah/pelakon iaitu TS Jeffry (klu korunk kenal la). sampai bercinta segale nie.. Agak lame lepas tuh dier putus ngan TS Jeffry tuh.. Tup2 ngan Tam Spider plak.. tapi tak pasti keseriusan hubungan mereka berdua…

    Paling aku tak boleh blah, keluar plak citer pasal Ozlyn ni penah ader hubungan intim ngan lead actor citer “Lagenda Budak Setan” -Farid Kamil… and budak kecil lelaki tuh….. ehhhmm.. faham2 la yer.. Betol ker…?? Tak lame lepas tuh, tup tup ngan Johan and kekal smpai ke jinjang pelamin…

    Hopefully, Johan boleh bimbing Ozlyn ni kejalan yang betol… Tapi klu betol la Johan dah nikah si Ozlynn ni 5 thun lepas…. hurmm.. xpela, nati aku tnye nenek dier.. betol ke tak yer…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  70. kodok penyek says:

    tambah satu lg list artis yg dh pregnant br nk ngaku kawen..5 thn lak tuh..tp aku x heran sbb dh namenyer artis..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  71. penyu retired says:

    http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2009/7/28/mstar_hiburan/20090728135908&sec=mstar_hiburan

    Akhirnya, dengan sekali lafaz, Johan dan Ozlyn sah bergelar suami isteri pada 25 Julai lalu di Masjid Lembah Jaya, Ampang. Majlis pernikahan tertutup itu hanya dihadiri oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak.

    “Sebenarnya, kami sudah lama merancang untuk berkahwin…sebelum timbulnya segala kontroversi itu. Tetapi, kesibukan nampaknya membataskan perancangan itu.

    “Kami kemudiannya rancang untuk bernikah pada 13 Jun lalu, bersamaan dengan hari lahir Johan dan adakan majlis persandingan pada hari lahir saya pula iaitu 22 September.

    “Tetapi sekali lagi, masa nampaknya tidak sesuai. Akhirnya kami nekad memilih tarikh 25 Julai lalu untuk bernikah dan mengadakan resepsi pada 26 September pula.

    “Alhamdulilah, majlis pernikahan berjalan lancar. Saya berharap, selepas ini tidak lagi ada kisah kontroversi yang akan singgah pada kami,” kata Ozlyn dalam nada ceria.

    Pada majlis yang menyaksikan pasangan tersebut mengenakan busana ala-padang pasir itu, Ozlyn menerima mas kahwin berjumlah RM1,000 dan tujuh dulang hantaran berbalas sembilan, manakala jumlah wang hantaran pula dirahsiakan.

    nie camne plak nie? drg kawen 2 kali ke?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  72. dark angel says:

    fitnah?? xtau la nk ckp cm ner.. tp kesasihannya terlalu logik depan mata.. anak xckop umor tp bby 4kg.. kawen dah 5tahon, abes mane letak nya acong and the rest before2 this?? nikah 2kali?? xkn acong bercinta dgn bini orang plak kn?? adakah masih digelar fitnah sedangkan terang2 depan mata kita berlaku sume neyh?? kita berfikir atas ape yang mereka lakukan.. kebenarannya, hanya Allah swt sahaja yang tahu.. seeloknya lebih baik berdiam diri dari bia mulot orang teros berkata2 tanpa ada kesudahan.. ;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  73. mys abby says:

    dia pnah kawen ngn farid kamil eh..??
    hehe..knp la aku tak thu…huhu..
    maknenye farid kamil ni duda hot la ye…haha..
    akhirnye diana danielle yg merebut hatinye..wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • angelina says:

      siapa farid kamil dlm ini cerita?
      acong siapa?
      naper dia kapel ngan ozlyn sblm kawen kali ke-2 ni ker?
      johan xkisah ker?
      ini anak dia yg 2nd ker?
      anak 1st mana?
      xnak iktiraf ker?
      kenal-kenalkanlah

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • RiRi says:

        aku pn baru thu cite ni..hahaha..xthu lak aku FK pnh kawen dgn pompuan ni..hihi..pastu kapel dgn achong ke..lg aku x phm cite nye..hihi..tp mmg ozlyn ni sosial org nye..huhu..tp jodoh dia dh dgn johan..huhu..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Kiah Propa says:

      Ozlyn tak kawin ngan FK la.. Just scandal…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Kiah Propa says:

      FK bukan duda.. Tapi based on sumber Ozlyn penah scandal mendel ngan FK…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Abihtu…kalau skendel mendel ngan FK, budak lelaki 5 tahun yang comel tu, takkanla anak ha%?* Ozlyn ngan FK plak? Iskhhh…musykil lak aku! Dahla anak dia ngan Johan ni pun orang kata anak ha%?* gaks! Aiyoo….

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  74. jimie_baluce says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 12
    • terjah!!! says:

      org yg mulut longkang or lu yg mudah terpedaya dgn si johan? ada jugak org yg kurang akal mudah terima aje apa penjelasan artis w’pun benda tu tak masuk akal. baca dan siasat kesahihannya dulu baru lar nk tuduh org mefitnah ker tak!

      renung-renungkan..& slmt beramal :-)

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  75. aku says:

    aku nak ta wlagik pasla ct..pwease…hohoho

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  76. aku says:

    aku nak taw lagik pasal ct..pwease…lol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  77. anak antu says:

    aku rasa memang sahih johan nak cover bini dia.yg lepas 2 sudah la,watpa nak ungkit balik..sekarang pandai2 la nak menjawab..lu pikir arr sendiri..ikut stail fadilah kam tumi..hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  78. aku teka je says:

    wei korang aku xtau pun pun parid kamil ni penah kawin waaaaa :(( ketinggalan zaman tul aku

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  79. donia says:

    dosa pemfitnah ditanggung juga oleh derang yang menyebabkan berlakunya fitnah tu. sape suruh rahsiakan..sbb tu e lislam suh war2kan perkahwinan. klw nak rahsia sgt pon x yah la dok peluk2 depan awam.. kan dah timbulkn fitnah..sape yg salah>..?? ape pon..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  80. kakak dia says:

    kerja artis sbgi pelakon.. ialah berlakon.. so dalam hidup mereka pun terselit dgn lakonan.. harap2 terhibur nga lakonan ni.. hihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. kakchubby says:

    Allah jugalah yang Maha Mengetahui…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Reena says:

    Tau lah awak tu pelawak..tapi janganlah jadikan hidup awak sebagai bahan lawak..johan..johan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. minah says:

    mengaku je la muhamad yazid(johan)..jgn sampai ade org lain pulak buat pengakuan…lagi malu nt..terus terang je..walaupon kenyataan nye pahit…kami semua tahu anak tu anak siapa…brape lame korg kawen..knpa korang kawen..waty(ozlyn) tu siapa sebenarnya…semua kami tahu..bangkai kalau disimpan kt tempat yg tertutup macam mane pon akan berbau jugak satu hari nt…xpayah la reka2 cerita lagi..sudah sudah la melukan hati keluarga tu..biar kan apa org nk kata..bepijaklah dibumi yg nyata!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  84. donat kristal says:

    agak2 lah nak menipu pon johan…celah mana plak dia khwin ngn ozlyn 5 thn???? dah sah2 dlu ngn bad pastu acong…lpas acong bru ngn johan….aduhhh…klaka tol la…tp mmg ozlyn ada anak sorang pon sblum khwin ngn johan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. miszlyssa says:

    better diam dr “ckp” byk..xpsl2…dah jd gini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Ni dah melencong daripada topik artis berkenaan..Back to topic please..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. si cantik says:

    yeke .. xtau lak pulak si johan ngn wife dia , dah kawin 5 thun… tapi persoalan yang timbul dalam otak aku…. si johan tu nikah 2 kali ke ….pastu ape bukti dia dah nikah 5 thun lepas… sijil nikah n pic 5 thun lepas xde sbgai bukti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. darwish says:

    ala..artis malaysia biase la…menipu je lbh..tlanjor ckp jela tlanjor..cover line je lbh…gatal punye pasal la tuh..hua..hua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. jue says:

    mcm x betui jer cite johan tu..nape x bg tau awai2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. milah says:

    biar mereka dengan cara mereka… kite mendoakan yg tbaik…. wlaupun ank lahir x ckup bulan ke @ ngandung dulu br nikah ke… yg penting ank tu boleh di bin @ di binti kan sebelum usia kandungan 6 bulan, lebih 6 bulan br la ank itu di katakan ank HARAM….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0