Written by AbangNara | January 11th, 2012

Abang Nara ingatkan fesyen tayang dada ini sudah tamat pada tahun 1998 namun ianya muncul kembali. Johan As’ari dengan rela hati menayangkan dadanya untuk tatapan ramai di dalam majalah By’U.  Agak tidak sesuai kerana tiada bulu dada yang mampu menggoda hati para wanita di luar sana. Tak gitu?.

johan

Abang Nara Johan As’ari nampak lebih kacak dan bergaya apabila tidak berposing mendambakan dadanya di atas. Kan macho kalau posing sempoi seperti di bawah.

johan

Apa apa pun, semoga posing dada sebegini adalah yang pertama dan terakhir untuk Johan. Zaman tayang dada sudah lama tamat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to Johan As’ari Tayang Dada, Tergodakah Anda?

  1. aaron aziz comel says:

    Alamak! Macam Bapok… Adoiyai

    0

    0
  2. garu di dadaku says:

    hayiok….x sesuai sgt.
    johan sesuai dgn fesyen hard core..
    rupe dah ganas..
    *x kutuk ye

    0

    0
  3. pasha sendatt says:

    awww…so gorjess..mamat muka kampung tayang dada woii

    0

    0
  4. NITA says:

    kenaoa laaaaaaaaaa jadi camni?? huhhh!!!

    0

    0
  5. pinky minky says:

    cam klakar je.

    0

    0
  6. Akak lagi “tergoda” kalau pakai baju……Sorry ye Botak….bulu-bulus Xde…X seksi anchung…kuang kuang kuang….

    0

    0
  7. Mel says:

    adooyaiii….kejung semacam je Botak berposing! tak sesuweeeiii la. Tapi posing utk cover…ensem ;-)

    0

    0
  8. tayang dada says:

    tayang dada takpe jangan tayang bulu dada.geli mat kot.

    0

    0
  9. ZE says:

    Botak tak perlu lah nak “posing2 maut’. buat selamba mcm selalu jer lagi orait beb

    0

    0
  10. ck slmh says:

    hahaha.
    nara oii. hang mmg suke benda2 sensasi mcm ni kan.
    apesal hang nak sentap?
    hang straight lg kan?
    ke hang bisexual?
    hahahaha!
    pose tu kemeramen yg suh buat biasanya.
    dia xdak choice kot, xpon bengong.
    hahaha!

    0

    0
  11. hola says:

    hahaha.. kelakar betul johan masa posing.. buruk beb.. plss la lepas ni tak yah la gaya mcm tu… kejong aku tgk…

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      tu ar. buruk nah kelihatan kan. yg dalam cover tu ok. itu baru JOHAN. tp yg dlm pic atas sekali tu…dah mcm gay sesat mana entah…haaa hambik kau :P

      0

      0
  12. miszcweet says:

    ala…..xsesuai la bf i ni dress up mcmni..huhuh…but u mmg ensem r..

    0

    0
  13. REDBLOODSNOW says:

    mcm gay je aku tgk. dah lah mata bereye liner bagai…eeyyeewww. langsung tak tergoda tgk.

    0

    0
  14. jejaka hangat beautifulnara says:

    ala… stakat edit boleh la… kalau editor 2 edit pic dada saiful apek mesti ramai yg tergoda……

    0

    0
  15. huesziey says:

    ish, mcm bapuk jer… buruk amat… anyway, x braper minat pn dia nie sbnrnya…huhuhuhu

    0

    0
  16. MAK OK JE says:

    EEEWWWWWYYUUU!!!!
    GELI MAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  17. Erm… Tak tergoda pun….

    0

    0
  18. lapikk.. says:

    kalau kau vogel sekalipun aku tak merembes

    0

    0
  19. ELAjb says:

    apa korang nak kesah dengan artis laki2 bukak baju or tayang dada dia, bukan ke aurat lelaki 2 dari pusat hingge ke lutut…de masalah ke if dia bukak baju?? KALAU artis popan mcm nak terlanjang baju nye tak de plak kene dende or gam biar malu or smapi jatoh maruah dia pun tak pe.. 2 YANG AKU PELIK SANGAT 2

    0

    0
  20. gelimakkk says:

    kalo fasha sendat tgk ni msti die tergoda…auwwww!!!

    0

    0
  21. akuwanita says:

    ewwwwww…….xsesuaiiii..pkai celak plak tuh…

    0

    0
  22. PondanSepi says:

    MACAM BAPOK SIOT POSING DIA TU! DH MCM JAY ALEXANDER YG KT AMERICAS NEXT TOP MODEL TU!

    0

    0
  23. hanie says:

    mcm posing apek yg tayang dada sblum ni??abes idea pos erkkk??

    0

    0
  24. saya ok jer! says:

    hok supo bapok doh mu ni. lalala

    0

    0
  25. mail lambung says:

    phuuiiii…geli aku tgk..kene pangi bo gemuk kasi ludah ini orang..

    0

    0
  26. sandra says:

    cam kowok…

    0

    0
  27. Dada Ayam says:

    Bang Nara jealous kot dia tayang dada coz dada Abang Nara tak semantop dia…

    0

    0
  28. mama says:

    i baca kat mingguan wanita baru ni, johan ni anak dato’ sebenarnya…ingatkan mamat kampung… alaa dia mungkin saja nak mencuba gaya mcm tu…masih mencari identiti mgkn…tapi identiti yg dia ada selama ni dah cukup mempopularkan dia, jgn buat org makin hilang minat sudahlah…spt kebanyakan artis msia yg ader….sendiri buang peminat..

    0

    0
  29. PUTEH says:

    sengal telinga tgk gmbr ni..hoho

    0

    0
  30. Triple_j says:

    walau sampai bila2 pun, mamat ni tetap “Botak” di mataku…

    0

    0
  31. roy says:

    cam bapok pun ade gak … hehehe

    0

    0
  32. Liza says:

    Haha..sangat tak sesuai!

    0

    0
  33. Cik Ram says:

    Eh..eh..Lan Pepet….

    0

    0
  34. saya lagi says:

    ahahahahah! lawakkkkk sangattt! nak tersembur aku minum ahahhaah! kasian Botak di perkotak katik kan dek nak masuk Majalah. Ahaha. Seyes bhai…eyeliner ngan posing tu….suck asss! its ugly yes…but more funny to me ahahahahah.! **ketawa goleng2**

    0

    0
  35. Jeng jeng jeng says:

    Jgnkan bulu kasar..bulu sehalus rambut jagung pun tarak ka dade dier ni..Post menyenget & tangan ala spiderman tu tak boleh blah…

    0

    0
  36. Lagubestbest says:

    Macam gay tapi tade masalah ah. Tak dosa pown.

    0

    0
  37. joyah says:

    cube la baiki posing tu sikit.ini keras semcm je.org bkk baju ko nk bkk baju.klaka2

    0

    0
  38. haktuihhhhh says:

    mmg la muka dia mcm bapok gaya dia fail.
    tapi dengki beno abg nara dengan dia ek.

    0

    0
  39. Reena says:

    Gelimat mat mat..gelimaaat..why la johan..why..ko tu dah elok2 dgn pesen macho..gatal lak nak pose konsep metroseksual/metrobus..tak seswai tau tak..apek yg takde body tu pun org tak kutuk sbb wat dgn mag glam(a).. lenkali tgk sket mag apa b4 beria2 pose..ngerti.

    0

    0
  40. farah asyik menari says:

    damn!!nightmare..LOL

    0

    0
  41. NenekPenne says:

    ya ampun!!!
    mengigau aku malam ni..
    bukan mengigau teringat tapi mimpi seram!!!
    apalah photograper ni kan??
    kesian kau botak…
    sorry!!! gambar apek lagi machooo yer….

    0

    0
  42. eila omei says:

    ee geli. dulu aku minat dgn johan ni. bila dah tgok pic ni, adoyai!! nk tmuntah rasa. dah la tu johan nk cri pub murhn utk cpt pemes, da laa fasha xnk pon kt ko. skg sia2 je ptus dgn ezreen. muahaha… geli2!! blah2!!

    0

    0
  43. AyuBukanRaudhah says:

    Musim tayang dada kah???
    penjaga gol tu pun tayang dada, last2 nah kau.. masuk gol buta2 je.. ilang fokus
    Ni dia ni pulak… hmmm dah kearah kejatuhan la tu.. it doesnt make u a great artist la by tayanging your dada tuh..

    0

    0
  44. blizzz says:

    hahaaaa…lawak…x de bulu dada tp dok tayang2 dada…motif sgt d ragui…

    0

    0
    • wanita says:

      apa nak tayang bulu dada?geli la!
      ada org minat org berbulu dada,ada org tak suka langsung,ada yg suka sikit2 je janji tak lebat.
      oleh itu,ada takda bukan masalah,janji tulen.haha..

      0

      0
  45. geli says:

    GELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  46. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    macm mat lembut je minah jambu tengok……minah jambu tk minat lah ! thank Q………….lov apekkkkkk !!

    0

    0
  47. fuh lega..baru lepas muntah…rasa macam nak muntah lagi …wekkk…

    0

    0
  48. muka mamat dulang retak. says:

    Eleh..kengkonon la tu nak chalen AA.dada pun tak brp nak bentuk dada,cantek lg dada mama juwie!
    blah la nko x-izureen.loya aku tgk muka lelaki ala2 suci ni.nak srh pasa sendat tergoda la tu,tunjuk dada bagai.si pasa tu takdenya nk terpikat kat nko,melainkan dada nko tu penuh tertampal dgn duit kertas Dollar US..mamat pasan + poyoooo..

    0

    0
  49. Sunflower says:

    tak paham apa yg best sgt ngan dia nih

    0

    0
  50. reban ayam says:

    poyo je mamat ni..blakon pn kaku! adoii

    0

    0
  51. edo says:

    Ni bukan adik kpd yg nyanyi lagu youtube “Budak-Budak Zaman Sekarang” tu ke???
    Bluwekkk….

    0

    0
  52. Ieda Sha says:

    Bapak Gay!!! Minat kot dgn dia……….Tp dia posing mcm x sesuai. btw……Cover majalah tu OK…Sgt2 OK!!! Sumpah Hencem……….hoohoho

    0

    0
  53. baby uuu says:

    kaku je aku tgk johan ni posing….msm askar pon ade,,,

    0

    0
  54. rex says:

    gi gym weii..biler dah ketul2 cam sylvester stallone sure x der saper brani kutuk dah

    0

    0
  55. bukan retis says:

    Alaa…. lemas mamat poyo…… apa yang menarik ekk???

    0

    0
  56. betul lah says:

    aperlah yang best sangat dengan si johan nie.. berlakon pun hancur… sorrylah sesangat….

    0

    0
  57. kadang-kadang baca sini says:

    eewwwww! serious eeewwwww

    0

    0
  58. mamee monster says:

    hampehhhh..muakkk aku tgokkk…belakon bukan hebat sngt punnn..harap gosippp jerr lebihhhh…wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  59. fatinizzah says:

    sumpa aq ckp aq ta tergoda

    0

    0
  60. apo-apo la... says:

    tulunnnnnn……………………sumpah x trgode lnsg

    0

    0
  61. mike says:

    tak kenai pon sapadia johan ni..haha..lol

    0

    0
  62. Addam says:

    aku rasa kalau dia topless terus lagi bagus.. ada kot tu dah nampak macam bangang,.. bulu x bulu cerita lain..

    0

    0
  63. CincaiFuckFreeMason says:

    babi freemason!!! tangan tu melambangkan freemason!!! fuck you!!!

    0

    0
  64. sumie says:

    Err, dengar kata dia ni bekas pelajar Tahfiz, dah jadi pelakon peluk sana pegang sini. Ini ke hafiz yang sepatutnya bimbing masyarakat? =.=

    0

    0
  65. eishhh says:

    actually, x perlu la nak tayang2 dada neyh.kalau nak feymes pn buat la cara yg baik.jgn nak asyik ikut ckp itu la ini la.nnt last2 kata..i just ikut ape yg pihak media suruh je.eishh.

    0

    0